Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, rafal735r napisał:

To zakończ skamlanie. 

Oj, już ktoś uprzedził widzę 😄

Jeden od was uciekl do Brukseli. Nikt nie tęsknił, ale musiał oczywiście wrócić znów kręcic lody i służyć dalej dawnym chlebodawcom. 

To jest nie możliwe, bo Niemcy od samego początku po upadku komuny inwestowali za pomocą fundacji takich ludzi jak Tusk po to żeby im dobrze robił. 

Przypomnę tylko ze po wygraniu koalicji uśmiechniętch 13 gr 23r w DE bardziej się cieszyli jak oszołomy, którzy na nich tutaj głosowali. A jak Niemcy się cieszą z czegoś co dzieje się w Polsce, to znaczy że jest źle. 

Nie obudzi. To ten typ człowieka, który zaprzeczy wszystkiemu jak nawet pokazać mu czarno na białym. 

Żyłem w Oslo 13 lat gdzie są chyba wszystkie nacje świata na ulicach i nigdy się nIe bałem, nie jestem pizdeuszem, i wstyd mi za Polaków którzy się boją na własnym podwórku że ich będą gwałcić. 

WSTYD !!!!

Mnie najbardziej pasuje Stanowski inteligentny odważny facet. Szkoda że nie traktuje swojej kandydatury serio. Podobało mi się jak wygarnął tej z rządowego ścieku, jak ją nazwać? Sami wiecie, "kobieta bez wstydu, kapłanka propagandy" Wiadomo że nie powinno jej tam być, bo to lekceważenie kandydatów, brak szacunku i jakiejkolwiek przyzwoitości. Przez to mocno Stanowski zapulsował, potraktował ja jak, jak na to zasługuje. To wyjątkowo nieprzyjemna postać, twarz tego ścieku TVP, bez wstydu i honoru. Ot taka czysta woda z domieszką gnojówki.

Takich ludzi cenię, którzy nie wahają się mówić prawdy. Taki powinien być prezydent, myślę ze tego dudzie brakowało. Wszyscy kandydaci z wyjątkiem Hołowni i Trzaskowskiego są wdzięczni Stanowskiemu że to zrobił. 

39 minut temu, gałąż napisał:

Żyłem w Oslo 13 lat gdzie są chyba wszystkie nacje świata na ulicach i nigdy się nIe bałem, nie jestem pizdeuszem, i wstyd mi za Polaków którzy się boją na własnym podwórku że ich będą gwałcić. 

WSTYD !!!!

A nie myślałeś,żeby wyjechać znowu do tego Oslo?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

42 minuty temu, gałąż napisał:

WSTYD !!!!

Wstyd to jest że nasz rząd na polecenie Niemiec instaluje nam migrantów, pasożytów, których mamy utrzymywać i to jeszcze na wysokim poziomie, żeby czasem do Niemiec nie zechcieli wracać. To Polacy decydują kogo chcą a kogo nie a nie kanclerz Niemiec. Jak Polacy zechcą to i aborygenów sobie mogą zaprosić, ale Szwabom nic to tego.    

5 minut temu, Roman_66094 napisał:

Wstyd to jest że nasz rząd na polecenie Niemiec instaluje nam migrantów, pasożytów, których mamy utrzymywać i to jeszcze na wysokim poziomie, żeby czasem do Niemiec nie zechcieli wracać. To Polacy decydują kogo chcą a kogo nie a nie kanclerz Niemiec. Jak Polacy zechcą to i aborygenów sobie mogą zaprosić, ale Szwabom nic to tego.    

Ilu na polecenie Niemiec zainstalował ? Ale konkrety Roman proszę !

Teraz, Roman_66094 napisał:

Mnie najbardziej pasuje Stanowski inteligentny odważny facet. Szkoda że nie traktuje swojej kandydatury serio. Podobało mi się jak wygarnął tej z rządowego ścieku, jak ją nazwać? Sami wiecie, "kobieta bez wstydu, kapłanka propagandy" Wiadomo że nie powinno jej tam być, bo to lekceważenie kandydatów, brak szacunku i jakiejkolwiek przyzwoitości. Przez to mocno Stanowski zapulsował, potraktował ja jak, jak na to zasługuje. To wyjątkowo nieprzyjemna postać, twarz tego ścieku TVP, bez wstydu i honoru. Ot taka czysta woda z domieszką gnojówki.

Takich ludzi cenię, którzy nie wahają się mówić prawdy. Taki powinien być prezydent, myślę ze tego dudzie brakowało. Wszyscy kandydaci z wyjątkiem Hołowni i Trzaskowskiego są wdzięczni Stanowskiemu że to zrobił. 

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prawdziwa twarz pana TW Republika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Pseudodrummer

18 godzin temu, toptwenty napisał:

U nasz w powiecie stoi 5.89

Wczoraj lałem za 5,49. W Poznaniu.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

9 godzin temu, gałąż napisał:

Ok 😁

Jaki Pan taki kram 

Prezes wiadomo stary gej, ale przeciwnik 🤣 LGBT 

Wice prezes Antoni miłośnik młodych mężczyzn z mocno owłosionymi nogami.

Kanthak proponujący lody w Krakowskich klubach

To jaki to kram ten eletorat pis ? 

O Zbyszku nie zapominaj.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

9 godzin temu, xetras napisał:

Generalnie chodzi o to żeby wymusić na niemieckim rządzie brak wtrącania się do polskiej praworządności.

na to jest tylko jeden sposób:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeżeli choć część wyborców PO nie zrozumie w jakie szambo i zakłamanie idzie kampania Trzaskowskiego (mowa o aferze NASK), to tylko współczuć im braku szarych komórek.

Edytowane przez Lumperator

.

10 godzin temu, toptwenty napisał:

PIS kłamie w sprawie Marszałkowskiej 66. Nie tylko sugeruje, jakoby ktoś "wyrzucał" z tej kamienicy lokatorów, niektórzy politycy PIS sugerowali, że zostali przeniesieni do Piaseczna, tymczasem zostali w centrum Warszawy. Ale najlepsze wg. PISu jest to, że oni by chcieli w Warszawie zrobić 200 metrowe mieszkania komunalne. Powiem Wam, ja też bym takie mieszkanie przyjął. Komunalne, 200 metrów w samym centrum Warszawy.

DF

Rozumiem że to usprawiedliwia koleją prywatyzacja stu letniej kamienicy. Peowcy nic nie mają sobie do zarzucenia, pewnie dlatego nie wpuścili radnych na salę i szybko przełożyli spotkanie jak zrobilo się gorąco. 

8 godzin temu, gałąż napisał:

Ilu na polecenie Niemiec zainstalował ? Ale konkrety Roman proszę !

Za uśmiechniętych konkrety są schowane głęboko w szufladzie, o ile w ogóle istnieją jak inżynieria wali tu radiowozami Niemieckimi na tzw. mordę, co nie jest żadną tajemnica. 

?👈

20 minut temu, rafal735r napisał:

Rozumiem że to usprawiedliwia koleją prywatyzacja stu letniej kamienicy. Peowcy nic nie mają sobie do zarzucenia, pewnie dlatego nie wpuścili radnych na salę i szybko przełożyli spotkanie jak zrobilo się gorąco. 

Za uśmiechniętych konkrety są schowane głęboko w szufladzie, o ile w ogóle istnieją jak inżynieria wali tu radiowozami Niemieckimi na tzw. mordę, co nie jest żadną tajemnica. 

Konkretne bzdety 👏

Dodam jeszcze że z tego co pamietam przez 8 lat rządów PO PSL zareistrowanych uchodźców 180tyś

Za rządów przeciwników uchodźców z pis ponad milion.

Edytowane przez gałąż
Korekta
2 godziny temu, d-t-x napisał:

O Zbyszku nie zapominaj.

Kiedyś pisałem...

😃🤣

10 godzin temu, gałąż napisał:

nie jestem pizdeuszem

Młody, obeznany z językiem, niegłupia bestyja...

Pozdrawiam!

😃

"Raport NIK po kontroli w MSZ potwierdza zeszłoroczne informacje m.in. +Gazety Wyborczej+ o skali afery wizowej. NIK wyliczył, że 366 551 wiz dostali obywatele krajów muzułmańskich i afrykańskich, w tym blisko 174 tys. w okresie styczeń 2021 – czerwiec 2023" - czytamy.

Prawda o tzw prawicy i uchodźcach, czyli narzedzie do straszenia ciemnoty.

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Kiedyś pisałem...

😃🤣

Młody, obeznany z językiem, niegłupia bestyja...

Pozdrawiam!

😃

Plusy dodatnie banicji 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podsumowanie:

Ukryta Zawartość

Obrońcy Nawrockiego to takie samo moralne dno, jak on sam....

"Wedle Nawrockiego pan Jerzy poprosił o pomoc w wykupieniu mieszkania komunalnego, bo bał się, że je straci po tym, jak pod koniec 2011 r. trafił do aresztu. Tyle że pan Jerzy za kraty trafił pod koniec listopada 2011 r. A cała operacja przejęcia mieszkania ruszyła w październiku 2011 r. I wtedy pan Jerzy na pewno jeszcze nie przebywał w areszcie. Jak pisze Onet, po aresztowaniu pana Jerzego, Nawrocki postanowił sfinalizować transakcję, przyprowadzając notariusza do aresztu w styczniu 2012 r. Tam podpisano umowę zakupu mieszkania."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, soundchaser napisał:

wstawiają co chwila swoje memy

"Recaptcha, kwadracik, nie jestem robotem,..."

Tyle z nich widać co tu:

Ukryta Zawartość

10 godzin temu, Roman_66094 napisał:

Wszyscy kandydaci z wyjątkiem Hołowni i Trzaskowskiego są wdzięczni Stanowskiemu że to zrobił. 

Od początku sugerował że po to jest. Tzn. robi relacje od środka jako współuczestnik i tylko tyle.

Kondycyjnie to Zandberg i Braun są najbardziej ogarnięci.

11 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

naprawdę w czerwonym,

Ślepaki gorsze ode mnie nie widzą kształtu tęczy.

Nie są to równoległe sztandarowe paski.

Składniki tęczy to części okręgu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xetras

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Mnie najbardziej pasuje Stanowski inteligentny odważny facet. Szkoda że nie traktuje swojej kandydatury serio.

Bardziej rozpoznawalni ponadlokalnie to - Braun Hołownia Mentzen Nawrocki Trzaskowski 

Stanowski tylko w necie wyróżnia się bardziej od pozostałych, no i wśród wyczynowców sportowych. To i tak dużo.

Wstyd to jest że nasz rząd na polecenie Niemiec instaluje nam migrantów

Złośliwi powiadają,że wstyd to jest,że w "naszym" rządzie zainstalowali nam Studenta vel Jakoba,Balbinę,Oskara,Bolka  i dziesiątki innych johny danielsów

Ja tam im nie wierzę,bo to żli ludzie i nieprawdę mówią,prawda?

...

Edytowane przez Pseudodrummer

12 godzin temu, gałąż napisał:

I dlatego Trzaskowski jest debeściakiem, bo i wciągnie jak trzeba, i z gejami w tany pójdzie, dusza człowiek co nikogo się nie wstydzi... ;-) 

Ukryta Zawartość

lodzik2.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, gałąż napisał:

zareistrowanych uchodźców

Byki sadzisz

Nie każdy chce być w spisach i rejestrach

A czemu?..

Macieja Maciaka brak w ankiecie?

Też folklor i plankton tegoroczny

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.