Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      7
    • Karol Nawrocki
      22

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, gałąż napisał:

Widzisz nic mi nie wiadomo na temat paniki o której piszesz, tak jak wspominałem żyłem w Oslo 13 lat i nic takiego nie zauważyłem, dodatkowo czasem pracowałem w Szwecji do której z Oslo jest bardzo blisko i też nic nie zauważyłem, a wspomniane ucieczki mieszkańców to totalne bzdury !

Zapewne dlatego oferują imigrantom 900 euro żeby wyjechali z kraju. 

Na jakim ty świecie żyjesz? Masz jakiś własny świat? 

Albo może inaczej. Kto ci płaci za takie wykręcanie rzeczywistości?

?👈

9 minut temu, gałąż napisał:

Kolego skoro już wiesz że Oslo to stolica Norwegii, to teraz pora na wyższy poziom, Norwegia nie jest w UE !

Na to nie chciało mi się już wskazywać. Norwegia nie jest krajem UE, więc zarządzenia parlamentu UE w niej nie obowiązują. Tym samym Twoje "Olso" nijak się ma do sprawy.

9 minut temu, gałąż napisał:

Kolejna sprawa jak myślisz kto z Polski jeździ do Norwegii zarabiać na swoje rodziny ? Kobiety ? Może starcy ? No nie, właśnie mężczyźni w wieku 20-50 lat.

Oczywiście, przy czym spora ich część jest czarna i większość z nich jest wyznawcami Allacha. 😂

Zostałeś już uformowany, więc dalsza rozmowa z Tobą, to strata czasu.

Edytowane przez Mrok
13 minut temu, TomekL3 napisał:

Dlaczego to nie dziwi? Bo Tusk jego przewodnikiem.

Najwyraźniej dla Koalicji Radom to w zasadzie W-wa. Co to za różnica. Ważne, że "gdzieś" jest.

Edytowane przez Mrok
13 minut temu, Mrok napisał:

Na to nie chciało mi się już wskazywać. Norwegia nie jest krajem UE, więc zarządzenia parlamentu UE w niej nie obowiązują. Tym samym Twoje "Olso" nijak się ma do sprawy.

Oczywiście, przy czym spora ich część jest czarna i większość z nich jest wyznawcami Allacha. 😂

Szczyt szczytów ! piszesz pod moim postem o Oslo, o prawilnej propagandzie w Szwecji, Tym samym Twoje "Olso" nijak się ma do sprawy. 🤣

2 minuty temu, Mrok napisał:

Najwyraźniej dla Koalicji Radom to w zasadzie W-wa.

To pis np lotnisko w Radomiu nazwał Warszawa-Radom 😁

Vademecum Wyborcze Katolika...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

19 minut temu, Mrok napisał:

Wice wersa !

Tylko że mnie ukształtowano tak że nie boję się uchodźców, gejów, czy nawet zboczeńców stojących na czele pis, nikogo się nie boję, A tacy jak Ty uważających się za Polskich patriotów boją się wszystkiego, taka różnica między nami.

1 minutę temu, gałąż napisał:

Szczyt szczytów ! piszesz pod moim postem o Oslo, o prawilnej propagandzie w Szwecji, Tym samym Twoje "Olso" nijak się ma do sprawy. 🤣

Kompletnie się pogubiłeś. 😂 W swojej pierwotnej wypowiedzi wskazywałeś jednoznacznie na zalety multikultury. Taki spokój, zgoda, żadnej przemocy, gwałtów itd. Ja jedynie do tego nonsensu się odniosłem. Nie wywołuj mnie po raz kolejny, nie mam ochoty dłużej z Tobą gadać.

Teraz, gałąż napisał:

Wice wersa !

Tylko że mnie ukształtowano tak że nie boję się uchodźców, gejów, czy nawet zboczeńców stojących na czele pis, nikogo się nie boję, A tacy jak Ty uważających się za Polskich patriotów boją się wszystkiego, taka różnica między nami.

Zgadza się. Do końca Cię utemperowano.

3 minuty temu, gałąż napisał:

Tylko że mnie ukształtowano tak że nie boję się uchodźców, gejów, czy nawet zboczeńców

Tacy Brytyjczycy są bici na ulicach przez muzułmanów:

A my mamy najsilniejszą granicę na wschodzie przed takimi. Tak twierdzi dzisiaj Trzaskowski ;-)

45 minut temu, Mrok napisał:

Oczywiście, a Koalicja tą chwalebną politykę kontynuuje. Po co tworzy się teraz Centra Integracji Cudzoziemców dla czarnolicych "uchodźców z Białorusi i Ukrainy"? Myślisz, że jestem ślepy i nie widzę czarnych biegających po ulicach mojego miasta? Skąd się raptem w 2025 roku wzięli? PiS ich tutaj w walizkach złośliwie przemycił?

Przecież ja tych ludzi również widzę. Tyle, że moim zdaniem groźni nie są "czarni biegający po ulicach" bo zakładam, że są tutaj legalnie i pracują. Mnie martwią ci, których właściwie nie widać, a tworzą tutaj struktury przestępcze, np. Gruzini.

Centra Integracji Cudzoziemców są właśnie po to, aby cudzoziemcy przybywający do Polski mogli się zaaklimatyzować, nauczyć polskiego, uzyskać pomoc prawną . Naprawdę nie są problemem ci, którzy tam trafią, bo będzie nad nimi jakaś kontrola. To jedna z niewielu rzeczy, które pis zrobił dobrze. To, że takich ludzi będzie w Polsce coraz więcej, jest pewne.

Skąd się wzięli w 2025r.? Raptem?

Spędziłeś ostatnie lata pod kamieniem?

Edytowane przez cocacol
7 minut temu, Mrok napisał:

Kompletnie się pogubiłeś. 😂 W swojej pierwotnej wypowiedzi wskazywałeś jednoznacznie na zalety multikultury. Taki spokój, zgoda, żadnej przemocy, gwałtów itd. Ja jedynie do tego nonsensu się odniosłem. Nie wywołuj mnie po raz kolejny, nie mam ochoty dłużej z Tobą gadać.

Zgadza się. Do końca Cię utemperowano.

Ja się pogubiłem ? 🤣

W którym momencie wskazywałem na zalety ? Pisząc że żyłem między takimi ludźmi i nigdy niczego i nikogo się nie bałem  ? 

Kto tu kogo utemperował to widać !

@gałąż

Tak.

"Żyłem w Oslo 13 lat gdzie są chyba wszystkie nacje świata na ulicach i nigdy się nIe bałem, nie jestem pizdeuszem, i wstyd mi za Polaków którzy się boją na własnym podwórku że ich będą gwałcić."

Przekaż to Szwedom, Francuzom, Włochom itd., na pewno zmienią zdanie.

Nudzisz mnie. Prosiłem, nie posłuchałeś. Zaraz się tym zajmę.

9 minut temu, Mrok napisał:

@gałąż

Tak.

"Żyłem w Oslo 13 lat gdzie są chyba wszystkie nacje świata na ulicach i nigdy się nIe bałem, nie jestem pizdeuszem, i wstyd mi za Polaków którzy się boją na własnym podwórku że ich będą gwałcić."

Przekaż to Szwedom, Francuzom, Włochom itd., na pewno zmienią zdanie.

Nudzisz mnie. Prosiłem, nie posłuchałeś. Zaraz się tym zajmę.

Człowieku wielu moich znajomych żyje tam od lat 90-ch do dziś, więc ciśnij tą prawilną propagande ciemnocie bojącej się wszystkiego nie mi ! 

Robaki już wcinasz zgodnie z tą propagandą ? 

Nie lubię konfitur 🤮

Edytowane przez gałąż
Korekta
29 minut temu, cocacol napisał:

Przecież ja tych ludzi również widzę. Tyle, że moim zdaniem groźni nie są "czarni biegający po ulicach" bo zakładam, że są tutaj legalnie i pracują. Mnie martwią ci, których właściwie nie widać, a tworzą tutaj struktury przestępcze, np. Gruzini.

No właśnie "zakładasz".  Szwedzi, Francuzi i Włości też zakładali i teraz narzekają. Wykształcenie większości nich jeśli w ogóle je posiadają, jest szczątkowe. Ci z wyższym wykształceniem, to w większości wypadków chodzące nieporozumienia, o braku higieny i innych irytujących przyzwyczajeniach nie wspomnę. Wiem to z bezpośrednich relacji z Niemiec. Jak kiedyś trafisz na takiego lekarza "specjalistę", zrozumiesz o czym mówię.

Tak czy inaczej, nie zamierzam Cię przekonywać. Masz prawo do własnego zdania.

Dobrego dnia.

Edytowane przez Mrok

A Kaczyński jak zwykle - błyskotliwie i inteligentnie...

"- Czy w momencie, kiedy Rafał Trzaskowski wygra, my się powinniśmy czegoś obawiać - zapytał dziennikarz Angory.

- Powinni się obawiać bardzo wielu rzeczy. W Polsce przecież były ataki na Kościół, także fizyczne, są ataki na księży, są zabójstwa księży i jeżeli władza, która no, jest w sposób oczywiście antykatolicka, przecież Nitras jest jednym z najbliższych współpracowników, niektórzy mówią nawet, że prawą ręką kandydata na prezydenta Trzaskowskiego to naprawdę są wielkie podstawy do obaw - odparł Kaczyński."

Z miesiąca na miesiąc rośnie 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

37 minut temu, gałąż napisał:

Z miesiąca na miesiąc rośnie 🤣

Trzaskowski jest chyba tak słaby, że bez takich propagandowych akcji i manipulacji wszystkich lewicowych mediów, byłby jednym wielkim wstydem procentowym!

Oni to dobrze wiedzą, więc robią wszystko, by pogrążyć Nawrockiego, za to wszystkie "publiczne" media mają rozkaz, by pompować, że ćpun to najlepszy wybór!

Moim zdaniem tęczowy bardzo słaba wypadał przez całą kampanię. Zdecydowanie poniżej tego czego się spodziewałem. W debatach to chyba gorzej zaprezentował się tylko Maciak. Nawet kandydaci skrajnej lewicy, którzy opowiadają bzdury wypadali lepiej od tęczowego. 

Troszkę mnie to zaskoczyło bo obstawiałem, że kłamczucha przygotują dość dobrze. Chłop nie panuje nad emocjami ewidentnie. Cała jego kampania i wygłaszane hasła również płytkie i skierowane do niezbyt inteligentnego elektoratu. Oglądając różne sondy uliczne można było to zauważyć gdy wyborców Trzaskowskiego pytano dlaczego akurat on. 

4 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Zwolenniczka podatku katastralnego,

a kto za?
Pan Nawrocki

Ukryta Zawartość

2025-05-1616_49.20latarnikwyborczy.plaa68ef382dd7.thumb.jpg.b2a102f0e3d45059d0c2aa300cb40a62.jpg2025-05-1616_50.24latarnikwyborczy.pl718357641ee4.thumb.jpg.4d516cb6301c6b6c16fc8b0de8d820d0.jpg

Ukryta Zawartość

2025-05-1616_51.01latarnikwyborczy.pl66eb117a0ad5.thumb.jpg.43f3fb70411b5ad73991dcabcdd18751.jpg
I socjalizm i rozdawanie deweloperom:

2025-05-1616_51.59latarnikwyborczy.pl1a6bcf6d6434.thumb.jpg.2a11888ca872ea35320c5bd0fdd4f24c.jpg

I dalej socjalizm,dopłaty do kredytów z naszych pieniędzy-banki zadowolone:
2025-05-1616_53.09latarnikwyborczy.pl09e39045e108.thumb.jpg.d3d831dbc8dec5902e58ac0e975fc56f.jpg

A tu Pan Prezesa za OBOWIĄZKIEM SZCZEPIEŃ
2025-05-1616_54.08latarnikwyborczy.pl6a2137912b1c.thumb.jpg.9d468977f541a96cb6a365f6b28a0e1b.jpg2025-05-1616_55.28latarnikwyborczy.pl69d1659a269c.thumb.jpg.5746c4548a9166abcfc8d934f4dd582f.jpg

POPIS & Spółka bez Żadnej Odpowiedzialności**
**produkt polskopodobny
gwarancja unii europejskiej
Made in Mitteleurope Fur Deutschland
w/g pomysłu Czesława Kiszczaka
Nalezy przedłużac co 4-5 lat
Warunki użytkowania moga ulec zmianie bez powiadomienia w każdym miejscu i czasie
Zgoda użytkowników nie jest wymagana

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Przypominacz wyborczy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

13 minut temu, Piotr_1 napisał:

Ja jednak będę głosował na Mentzena. 

A to jest Polak? Bo nazwisko takie jakieś obco brzmiące 😉.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

kto mówi,że pis nie spełnia obietnic?
jedną pan Morawiecki spełnił:

dziś w sztabie pana Nawrockiego
A spełnianie obietnicy kontunuuje kolega Donald,którego pan Mateusz był wiele lat doradcą

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

30 minut temu, Piotr_1 napisał:

Ja jednak będę głosował na Mentzena. 

Niestety w II będzie trzeba wybrać mniejsze zło. Chyba że te sondaże mocno podkręcone. 

?👈

Godzinę temu, waldi1965 napisał:

Troszkę mnie to zaskoczyło bo obstawiałem, że kłamczucha przygotują dość dobrze. Chłop nie panuje nad emocjami ewidentnie.

Również jestem zaskoczony. Byłem pewny, że po intensywnej obróbce specjalistów od wizerunku, w starciu z resztą wygra spokojem i przemyślanymi argumentami. Na podobnych zasadach jak to kiedyś zrobił "uformowany i ułożony" Kwaśniewski. Wyszło maksymalne nieporozumienie.

Trzaskowski to układowy ulep, podobnie jak Hanna Gronkiewicz-Waltz, która zaproponowała, żeby prezydenta wybierał parlament. W takim przypadku bez względu na opcję układowy beton byłby zagwarantowany.

To jest chore towarzystwo wzajemnej adoracji.

Edytowane przez Mrok
5 minut temu, Mrok napisał:

Również jestem zaskoczony. Byłem pewny, że po intensywnej obróbce specjalistów od wizerunku

Służby specjalne sporo zainwestowały, ale kandydat choć najlepszy z najlepszych co się ich nie wstydził, słaby.

Jak nie wygra, to będą uwalać wybory, jak w wariancie rumuńskim.

15 minut temu, rafal735r napisał:

Niestety w II będzie trzeba wybrać mniejsze zło. Chyba że te sondaże mocno podkręcone. 

W jednym z wywiadów usłyszałem że we Włoszech nie ma sondaży, a to przecież jest kraj w którym wiedzą jak wałki się kręci. Myślę że to dobra opcja. Myśleć samemu za siebie.

Godzinę temu, dekRe napisał:

Trzaskowski jest chyba tak słaby, że bez takich propagandowych akcji i manipulacji wszystkich lewicowych mediów, byłby jednym wielkim wstydem procentowym!

Oni to dobrze wiedzą, więc robią wszystko, by pogrążyć Nawrockiego, za to wszystkie "publiczne" media mają rozkaz, by pompować, że ćpun to najlepszy wybór!

Które to media są lewicowe ? 😁

• Ostatnio przeglądający   2 użytkowników

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.