Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      27
    • Karol Nawrocki
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Kółko wzajemnej adoracji , nawet losowanie jakby ustawione 

Najbardziej wymowne to wzajemne uśmiechy Trzaskowskiego i Nawrockiego 

Oni wiedzą w co grają 

Mencen nawet nieźle wybrnął z pytań Brauna 🙂

Niby mówi że ma takie same poglądy jak Braun tylko nie tak jednostronne ... faktycznie ludzie mogą to kupić.  Ja nie.

3 godziny temu, Piotr_1 napisał:

Stanowski to tylko dziennikarski happening, on nie kandyduje na serio.

Też jestem o tym przekonany. Mimo niekompletności lista kandydatów wystarcza.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Zandberg miał rację,  sondaże nam produkują rządzących 

A taki sondaz można przecież zamówić 

I media, które są w rękach 2 największych obozów 

9 godzin temu, costa brava napisał:

Dzis debata prezydencka w SE

Ponoć Republika ma transmitować,  nie wiem kto jeszcze, ale na pewno na kanale YT SuperExpressu

Godz. 18 

5 godzin temu, costa brava napisał:

Tu transmisja na zywo debaty

4 godziny temu, costa brava napisał:

Jest tez na tvp dezinfo 

Niesamowita atrakcja.  wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0011.gif

Włączyłem na kilka minut, a tam kłótnia i wzajemne obrażanie się jak tu na forum. Przekrzykują się jak na rynku. Żenada. Wyłączyłem.
Teraz już wiem skąd tutejsze trolle czerpią inspiracje. 😉

• Moderatorzy
4 godziny temu, Piotr_1 napisał:

i to tylko dziennikarski happening, on nie kandyduje na serio. W demokracji nie trzeba wygrać. Cyferki się liczą na przyszłość, opozycja ma także duże znaczenie. Wprawdzie to nie są wybory

To dla mnie wszyscy na śmieci i szukamy z nowego rozdania.

Jestem zwolennikiem rozsądku, patriotyzmu i swobód obywatelskich.

Jedni chcą narzucać jak mam grzać w domu i czym jeździć, inni zaglądają w majtki kobietom i regulować czy mogą korzystać z aborcji, kolejni chcą mnie zmuszać do przyjmowania emigrantów.

Całe towarzystwo oszołomskie tylko w różne strony. Kolejne głosowanie przeciwko a nie na.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

5 minut temu, stench napisał:

Jestem zwolennikiem rozsądku, patriotyzmu i swobód obywatelskich.

Jedni chcą narzucać jak mam grzać w domu i czym jeździć, inni zaglądają w majtki kobietom i regulować czy mogą korzystać z aborcji, kolejni chcą mnie zmuszać do przyjmowania emigrantów.

Bo tym kandydującym jełopom wydaje się, że takimi ekstremalnymi i kontrowersyjnymi programami wyborczymi uda się zdobyć większość głosów.
Nie bardzo pojmuję tę strategię, ale być może lepiej znają nasz głupi elektorat, który im przyklaśnie.

2 godziny temu, il Dottore napisał:

Ja jestem w połowie. Na razie tylko Zoidberg wywołał Brauna a Biejat pryncypialnie zrugała Brauna że śmiał potępić izraelskie ludobójstwo.

Czyli Biejat za ludobójstwem? Może dlatego nie potępiła zabicia dziecka przez żydówkę w Oleśnicy. Dziwni ludzie, niby walczą o socjale dla biednych a zabicie człowieka to nie problem, co to za typy? 

4 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Czyli Biejat za ludobójstwem? Może dlatego nie potępiła zabicia dziecka przez żydówkę w Oleśnicy.

Stanisław Michalkiewicz o Magdalenie Biejat: "Nie dał Pan Bóg świni rogów, bo by ludzi bodła". 😄 😄 😄

Całość tu: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

37 minut temu, 747 napisał:

Kto wygrał?

NIkt.
ścigali sie na różnicę łajdactwa.
Braun zadał pare waznych pytań,na które nie dostał odpowiedzi.

walka w kislu dla srednio rozgarniętych.

Ale wystarczy Jeden Gniewny Człowiek.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

14 minut temu, Pseudodrummer napisał:

NIkt.
ścigali sie na różnicę łajdactwa.
Braun zadał pare waznych pytań,na które nie dostał odpowiedzi.

walka w kislu dla srednio rozgarniętych.

Ale wystarczy Jeden Gniewny Człowiek.

Jak to stwierdził Jakubiak, gdy jest ktoś z platformy to jest agresja, pyskówka i brak rozmowy.

21 minut temu, fetek napisał:

😅 do wyborów Rafał na L4.

A naszym celem jest Polska Wolna Od Lewactwa.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Czas najwyższy pogonić POPiS! A jeśli nie cały POPiS to chociaż PO! 🙂 

DOSYĆ!!!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 minuty temu, il Dottore napisał:

Czas najwyższy pogonić POPiS! A jeśli nie cały POPiS to chociaż PO! 🙂 

DOSYĆ!!!

nie.. ich nie można pogonić, ich należy rozliczyć ! konfiskata majątków i więzienia !!

Ale Wysoki Kandydat pięknie uciekł od pytań rozgrzanego Brauna! 🙂 PORAŻKA!!! 🙂

16 minut temu, il Dottore napisał:

Ale Wysoki Kandydat pięknie uciekł od pytań rozgrzanego Brauna! 🙂 PORAŻKA!!! 🙂

nie no FOCH jakich mało, ciekawe czy jak mu Putin każe wylizać buty to też strzeli focha czy zgodnie z wytycznymi zabierze się za buty.

1 godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Czyli Biejat za ludobójstwem? Może dlatego nie potępiła zabicia dziecka przez żydówkę w Oleśnicy. Dziwni ludzie, niby walczą o socjale dla biednych a zabicie człowieka to nie problem, co to za typy? 

Czy można niżej upaść?

2 minuty temu, jar1 napisał:

Czy można niżej upaść?

Gdyby świnia miała rogi, to by ludzi bodła! 😄 

A tu podsumowanie "polskości" różnch jej błaznów

493547854_979032344381289_86049555531567

"– To jest polska flaga, z którą pan Karol Nawrocki przyszedł na debatę do Końskich, a potem, gdy zgasły światła porzucił ją, gdy zgasły światła na sali, na której dumnie powiewała – wyjaśnił prezydent Warszawy. – Wszyscy wiemy, co oznacza porzucić flagę na placu boju. Każdy to wie z historii Polski i każdy, kto interesuje się wojskiem, kto był w harcerstwie. Flagi się po prostu nie porzuca i dlatego ja dzisiaj tutaj mam – podkreślił Trzaskowski, chcąc pokazać, że patriotyzm szefa IPN jest na pokaz."

Edytowane przez jar1

ZAPAL HANUKĘ! HOŁOWNIA, ZAPAL HANUKĘ! 🙂 

8 godzin temu, Roman_66094 napisał:

Już coś majaczy o specjalnych przepisach mających zakazać np jakiś zgromadzeń przy szpitalach żeby lekarze nie byli zaniepokojeni. Widać jak na dłoni że zmierza to w stronę absurdow jak w UK i Szkocji, gdzie ludzi ładują do więzień, bo stoją i się np modlą. Ciekawe czy się do tego zastosuja jak będzie marsz LGBT i zmienia trasę żeby nie iść przy szpitalu. 

8 godzin temu, fetek napisał:

😅 do wyborów Rafał na L4.

Dobrze ze nic nie wciągnął przed, bo tym razem by eksplodował 😁

6 godzin temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

"– To jest polska flaga, z którą pan Karol Nawrocki przyszedł na debatę do Końskich, a potem, gdy zgasły światła porzucił ją, gdy zgasły światła na sali, na której dumnie powiewała – wyjaśnił prezydent Warszawy. – Wszyscy wiemy, co oznacza porzucić flagę na placu boju. Każdy to wie z historii Polski i każdy, kto interesuje się wojskiem, kto był w harcerstwie. Flagi się po prostu nie porzuca i dlatego ja dzisiaj tutaj mam – podkreślił Trzaskowski, chcąc pokazać, że patriotyzm szefa IPN jest na pokaz."

Ale pierdy. Czytać tego się nie da. Od tej prostackiej propagandy aż ci dym z uszu leci jak dla trzaska. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

14 godzin temu, Piotr_1 napisał:

Stonoga ujawnił dawno temu że jest zdrajcą

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

9 godzin temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Następny przykład lewackiego zakłamania. Trzaskowski twierdził ze Nawrocki porzucił flagę w Końskich. Teraz lewactwo już twierdzi że wyrzucił do śmietnika. 

A pan Nawrocki twierdzi że flaga jest symbolem zwycięstwa i pozostawia się ją w miejscach które zostały zdobyte. Trudno się z tym nie zgodzić, powiewała choćby na Monte Cassino i na każdym szczycie góry która Polacy zdobyli. W Końskich Trzaskowski poniósł porażkę, swoją tęczową flagę schował a potem chętnie się pozbył oddając Biejat. 

Chciał to jakoś odkręcić na swoja korzyść, dlatego wymyślili bajeczkę z porzuceniem flagi a potem ze do śmieci wyrzucił. Lewaków nie zmienimy kłamali kłamią i będą kłamać. ale możemy wybrać prezydenta nie lewaka i oszusta. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Roman_66094
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.