Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

Trzaskowski finansował prostytucję, wiesz chyba o tym, wydał z pieniędzy podatników 1 milion na organizacje zajmującą się nierządem. Także na dewiacje seksualne LGBT pieniędzy nie żałuje.

Tefere, znowu ni do rymu nie do taktu 🙂

"Koalicja Sex Work Polska to grupa osób pracujących seksualnie i ich sojuszniczek oraz sojuszników. Sex Work Polska działa na rzecz praw pracownic i pracowników seksualnych w Polsce przede wszystkim poprzez budowanie rzetelnej wiedzy na temat branży usług seksualnych oraz świadczenie pomocy prawnej i psychologicznej. Grupa aktywnie dociera do miejsc pracy osób świadczących usługi seksualne – agencji towarzyskich, mieszkań, ulic i podwarszawskich tras. Sex Work Polska rozdaje materiały profilaktyczne, prezerwatywy, lubrykanty oraz ulotki dotyczące zdrowia seksualnego i bezpiecznej pracy. Oferuje też bezpłatne porady prawne, konsultacje psychologiczne i wsparcie w sytuacjach kryzysowych (również dla migrantek i migrantów)."

Za to alfons ograbia prostytutki... To drobna, ale zasadnicza różnica.

3 minuty temu, endriuw napisał:

Nowogrodzki jest uczciwy, prawdomówny i moralny tak, jak Kaczyński jest wysokim, niebieskookim blondynem.🙂😁😂🤣

Ja napisałem że jeśli musimy wybierać, a wybór mamy tylko z pośród tych kandydatów którzy są a w drugiej turze będzie tylko dwóch. Polityka taka jest niestety, przesiąknięta korupcją, oszustwem, cwaniactwem. 

10 minut temu, dekRe napisał:

Wam się już myli kto kradł, komu kradł, i z kim się dzielił. Wam się myli, kto w Warszawie jest alfonsem, kto pijakiem, kto ćpunem, kto kłamcą.
Przyszedł PIS po złodziejstwie PO - i było super. Teraz to co dzisiaj mamy, to prawdziwe śmierdzące lewicowe szambo. A w kwestii "złodziejstwa" warto posłuchać, kto komu kradł:

To nie mi się myli ! tylko pisowcy uciekają po obcych krajach a po udanych wyborach zacznie się prawdziwa emigracja pisowców 🤣

Wielu ludzi używa tzw używek a Ty z tego robisz wielkie halo, ale jak kumple Nawrota żyją z handlu prochami to już Ci nie przeszkadza prawda ?  Co tam że najbliższe otoczenie Karolka handluje prochami panienkami no kandydat idealny, ale na gangusa a nie prezydenta Polski !

Słodkie jest to odwracanie przez pisowców kota ogonem.

I tu muszę nieskromnie przypomnieć, że od samego początku twierdziłem że słynne stwierdzenie Prezesa, że nikt nie wmówi nam, że białe jest białe a czarne - czarne nie było żadnym przejęzyczeniem tylko manifestem ideowym i deklaracją polityczną.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Ja napisałem że jeśli musimy wybierać, a wybór mamy tylko z pośród tych kandydatów którzy są a w drugiej turze będzie tylko dwóch. Polityka taka jest niestety, przesiąknięta korupcją, oszustwem, cwaniactwem. 

Skoro są przesiąknieci to z Nawrota się leje ! 

7 minut temu, jar1 napisał:

Za to alfons ograbia prostytutki... To drobna, ale zasadnicza różnica.

Naczytałeś się bajek na dobranoc... Bez właściwej opieki taka panienka by zginęła, została pocięta przez konkurencję, a nikt nie pracuje za darmo 😉 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

centra-dla-migrantow2.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, gałąż napisał:

Sam się ogarnij to byli politycy pis !

Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że nie byli z PISu

Ale i tak nie  rozumiesz różnicy , jak to lewak.

Branie łapówek przez jednostki na boku i tak sprzedawanie zarobkowo wiz, to nie to samo co legalne popieranie KO w imieniu całego narodu (bez większościowego pozwolenia) i przyjmowaniu emigrantów z Niemiec, których tam się pozbywają na ogromną niekorzyść naszego kraju. Oczywiście ku uciesze rządu niemieckiego.

Kumasz czy jeszcze raz ci wyłożyć?

Może zdanie dla ciebie za długie?

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

14 minut temu, dekRe napisał:

Jaki pan, taki kram.

Ogólnie, coraz częściej się źle mówi o Trzaskowskim - nie bez racji, bo jak się zaczyna fejkami atakować dzieci...:

Ok 😁

Jaki Pan taki kram 

Prezes wiadomo stary gej, ale przeciwnik 🤣 LGBT 

Wice prezes Antoni miłośnik młodych mężczyzn z mocno owłosionymi nogami.

Kanthak proponujący lody w Krakowskich klubach

To jaki to kram ten eletorat pis ? 

Trzaskowski na pewno nie będzie domagał się reparacji. Tusk powiedział ze skoro nie chcą dać to nie będziemy się prosić. Ja nie jestem za tym żeby się prosić tylko żądać. Za zbrodnie swojego Hitlera i swoich przodków nigdy nie zapłacili.    

Edytowane przez Roman_66094
16 minut temu, dekRe napisał:

Naczytałeś się bajek na dobranoc... Bez właściwej opieki taka panienka by zginęła, została pocięta przez konkurencję, a nikt nie pracuje za darmo 😉 

Ukryta Zawartość

centra-dla-migrantow2.jpg

Dlatego dla dobra panienek Karolek z kolegami tytułują na nich imię właściciela żeby o nie zadbać, żeby miały dobre i spokojne życie.

Ciężko mi się powstrzymać naprawdę 

10 minut temu, Roman_66094 napisał:

Trzaskowski na pewno nie będzie domagał się reparacji. Tusk powiedział ze skoro nie chcą dać to nie będziemy się prosić. Ja nie jestem za tym żeby się prosić tylko żądać. Za zbrodnie swojego Hitlera i swoich przodków nigdy nie zapłacili.    

Roman pis rządził łącznie 10 lat i nigdy nie domagał się reparacji.

To jest kiełbasa wyborcza i nic wiecej !

16 minut temu, daru0105 napisał:

Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że nie byli z PISu

Ale i tak nie  rozumiesz różnicy , jak to lewak.

Branie łapówek przez jednostki na boku i tak sprzedawanie zarobkowo wiz, to nie to samo co legalne popieranie KO w imieniu całego narodu (bez większościowego pozwolenia) i przyjmowaniu emigrantów z Niemiec, których tam się pozbywają na ogromną niekorzyść naszego kraju. Oczywiście ku uciesze rządu niemieckiego.

Kumasz czy jeszcze raz ci wyłożyć?

Może zdanie dla ciebie za długie?

Byłeś na bezludnej wyspie jak cały pis zaprzeczał ? Łącznie z Kaczyńskim. To nie afera to aferka, nie ma żadnej afery a sprowadzili 360tyś ludzi, ale jak Ty usłyszysz plotki że ma 1500 osób przyjechać to lament wycie i panika. Jak pis sprowadza setki tysięcy to nie ma sprawy dla Ciebie.

Pis wybudował płot bo straszni uchodźcy z Białoruś, ale za 5tyś $ tych samych wpuszczali !

Poproś kogoś żeby Tobie to wyłożył, mi witki opadają.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
11 minut temu, gałąż napisał:

Bzdura!
PIS przynajmniej zlecił policzenie strat, by bandytom i złodziejom niemieckim wystawić rachunek. Tylko że ze złodziejami trudno się rozmawia, jak mają swojego premiera w Polsce, co ich z tego zwalnia!

10 minut temu, gałąż napisał:

Dlatego dla dobra panienek Karolek z kolegami tytułują na nich imię właściciela żeby o nie zadbać, żeby miały dobre i spokojne życie.

Ciężko mi się powstrzymać naprawdę 

To jest kiełbasa wyborcza i nic wiecej !

Byłeś na bezludnej wyspie jak cały pis zaprzeczał ? Łącznie z Kaczyńskim. To nie afera to aferka, nie ma żadnej afery a sprowadzili 360tyś ludzi, ale jak Ty usłyszysz plotki że ma 1500 osób przyjechać to lament wycie i panika. Jak pis sprowadza setki tysięcy to nie ma sprawy dla Ciebie,

Poproś kogoś żeby Tobie to wyłożył, mi witki opadają.

Ty wiesz dokładnie na pewno, że tyle sprowadzili bo było w Onecie i na TVN

Ale to nie jest ważne bo i tak nie rozumiesz o co chodzi

Mnie nic nie opada tylko mi ciebie żal, bo i tak całą tą legalną inwazję emigrantów z zachodu będziesz zasłaniał sprzedajnymi  na lewo wizami polityków PIS. Których nie wiadomo ile było. Ta inwazja będzie trwała latami i ty będziesz za to płacił, majątkowo i moralnie.

Ja majątkowo.

Obudzisz się jak sytacja bedzie podobna do Niemiec i Szwecji. Będzie za późno.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

19 minut temu, gałąż napisał:

Prezes wiadomo stary gej, ale przeciwnik 🤣 LGBT 

Wice prezes Antoni miłośnik młodych mężczyzn z mocno owłosionymi nogami.

Serio, klęczałeś może na kolanach robiąc swoje, że jesteś tak dobrze zorientowany?! 😉 

Edytowane przez dekRe
Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Trudno chyba o większe dno i patologie jak PO a Trzaskowski jest zastępcą przewodniczącego Tuska.  

jedną większą wymienię:

-mafijna patologia kowidowa-śmierć 200 000 ludzi z powodu nielegalnych,niekonstytucyjnych rozporządzeń Morawieckiego,Szumowskiego,i Niedzielskiego,który nie ma obywatelstwa polskiego

-mafijna patologia zamknięcia kopalń

-mafijna patologia otwarcia granic na towary z Ukrainy-bez norm,bez cła-aby zabić i zniszczyć polskie rolnictwo

Tusk to oczywiście przebije po paru latach.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

36 minut temu, Roman_66094 napisał:

Ja nie jestem za tym żeby się prosić tylko żądać

Generalnie chodzi o to żeby wymusić na niemieckim rządzie brak wtrącania się do polskiej praworządności.

Zewnętrzny porządek a zwłaszcza niemiecki nie może oceniać praworządności w Polsce, to tu ona istnieje i to tu się ją rozstrzyga.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Jeszcze nie zwariowałem.

To zakończ skamlanie. 

Oj, już ktoś uprzedził widzę 😄

Godzinę temu, gałąż napisał:

To nie mi się myli ! tylko pisowcy uciekają po obcych krajach

Jeden od was uciekl do Brukseli. Nikt nie tęsknił, ale musiał oczywiście wrócić znów kręcic lody i służyć dalej dawnym chlebodawcom. 

18 minut temu, xetras napisał:

Generalnie chodzi o to żeby wymusić na niemieckim rządzie brak wtrącania się do polskiej praworządności.

To jest nie możliwe, bo Niemcy od samego początku po upadku komuny inwestowali za pomocą fundacji takich ludzi jak Tusk po to żeby im dobrze robił. 

Przypomnę tylko ze po wygraniu koalicji uśmiechniętch 13 gr 23r w DE bardziej się cieszyli jak oszołomy, którzy na nich tutaj głosowali. A jak Niemcy się cieszą z czegoś co dzieje się w Polsce, to znaczy że jest źle. 

46 minut temu, daru0105 napisał:

Nie obudzi. To ten typ człowieka, który zaprzeczy wszystkiemu jak nawet pokazać mu czarno na białym. 

?👈

PIS kłamie w sprawie Marszałkowskiej 66. Nie tylko sugeruje, jakoby ktoś "wyrzucał" z tej kamienicy lokatorów, niektórzy politycy PIS sugerowali, że zostali przeniesieni do Piaseczna, tymczasem zostali w centrum Warszawy. Ale najlepsze wg. PISu jest to, że oni by chcieli w Warszawie zrobić 200 metrowe mieszkania komunalne. Powiem Wam, ja też bym takie mieszkanie przyjął. Komunalne, 200 metrów w samym centrum Warszawy.

DF

1 minutę temu, 747 napisał:

Jestem za.
Trzaskowskiego usunąć-wtedy Nawrocki może się spakować i razem z Rafałem do Brukseli

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

12 godzin temu, TomekL3 napisał:

Czy coś jeszcze bo to akurat jest mało wiarygodne? Pomijam już kto z kogo kłamliwie zerżnął to hasło.

Ukryta Zawartość

To ma być nowe "NATO"?

Ukryta Zawartość

Straszny sen podkołdrzaka jadowitego:

PKW podaje oficlane wyniki wyborów prezydenckich:

Trzaskowski - 98%

Nawrocki - 1%

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ruch w tym wątku jest możliwy do opanowania tylko dla płatnych trolli, którzy tu wstawiają co chwila swoje memy.
Ja nie nadążam z przeczytaniem... zresztą i tak nic nie tracę, bo wartość merytoryczna tych przepychanek jest zerowa.

12 minut temu, soundchaser napisał:

Ruch w tym wątku jest możliwy do opanowania tylko dla płatnych trolli, którzy tu wstawiają co chwila swoje memy.
Ja nie nadążam z przeczytaniem... zresztą i tak nic nie tracę, bo wartość merytoryczna tych przepychanek jest zerowa.

Tu nie ma większego znaczenia, kto co napisze, bo i tak godzinę później przykryją to inne wpisy. Szkoda czasu. Należy się z pogodzić z faktem, że społeczeństwo mamy zindoktrynowane. Przy okazji, te płacze o kamienice itp. sytuacje mnie już nie ruszają. Mają to, co wybrali.

58 minut temu, xetras napisał:

Zewnętrzny porządek a zwłaszcza niemiecki nie może oceniać praworządności w Polsce, to tu ona istnieje i to tu się ją rozstrzyga.

W tym składzie parlamentu równie dobrze możesz marzyć o głównej wygranej w totka. 😂

Edytowane przez Mrok
Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Słodkie jest to odwracanie przez pisowców kota ogonem.

I tu muszę nieskromnie przypomnieć, że od samego początku twierdziłem że słynne stwierdzenie Prezesa, że nikt nie wmówi nam, że białe jest białe a czarne - czarne nie było żadnym przejęzyczeniem tylko manifestem ideowym i deklaracją polityczną.

A wg ciebie, panie nieskromny, białe jest białe? 

To nie takie proste.

Popatrz na tęczę, tęcza w jakim jest kolorze? 

5 minut temu, YunnanTEA napisał:

Popatrz na tęczę, tęcza w jakim jest kolorze? 

Tak naprawdę w czerwonym,tym samym od lat....

Godzinę temu, dekRe napisał:

Bzdura!
PIS przynajmniej zlecił policzenie strat, by bandytom i złodziejom niemieckim wystawić rachunek. Tylko że ze złodziejami trudno się rozmawia, jak mają swojego premiera w Polsce, co ich z tego zwalnia!

Skoro twierdzisz że bzdura a później twierdzisz że pis nigdy przez 10 lat rządzenia o reparacje się nie upomniał, to kto tu mówi bzdury ? 

Godzinę temu, daru0105 napisał:

Ty wiesz dokładnie na pewno, że tyle sprowadzili bo było w Onecie i na TVN

Ale to nie jest ważne bo i tak nie rozumiesz o co chodzi

Mnie nic nie opada tylko mi ciebie żal, bo i tak całą tą legalną inwazję emigrantów z zachodu będziesz zasłaniał sprzedajnymi  na lewo wizami polityków PIS. Których nie wiadomo ile było. Ta inwazja będzie trwała latami i ty będziesz za to płacił, majątkowo i moralnie.

Ja majątkowo.

Dane o ilości wpuszczonych imigrantów są dostępne na stronie MSZ ! 

Mnie Ciebie nie jest żal, popierasz pis który sprowadził 52% uchodźców do UE a ciągle się przejmujesz tymi których nikt nie sprowadza.

1 godzinę temu, dekRe napisał:

Serio, klęczałeś może na kolanach robiąc swoje, że jesteś tak dobrze zorientowany?! 😉 

Powstrzymam się !

Cała Polska wie kim Oni są, wróć ! Ty nie wiesz, to Ci podpowiem że taki poseł PiS Shreiber ma ojca z którym Kaczyński przeciwnik LGBT brzydzę się napisać co robił, nie wiem tylko jednego czy Kaczyński był dla tego posła macoch czy tatoch 🤣

Ot i cała prawda o prawilnych !

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.