Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Maju napisał:

A ja tylko pomyślałem że mądry zrozumie iż takie promocje (pod ścisłymi zasadami i tylko na niektórych stacjach) są, BYŁY i będą i to nie jest ŻADNA zasługa Tuska.   🙂

Edycja:
Ta promocja (4.99) trwała jeden dzień?
Te które teraz cytujesz też nie trwają wiecznie i są o wiele mniej korzystne bym po benzynę na Śląsk się udał.....tak że kończ te kompromitacje.

Po pierwsze, to cykliczna promocja i twa od dawna, co łatwo każdy może sprawdzić !

Po drugie, wstawiłem aktualne ceny np Po 5.30 bez promocji.

Po trzecie, nie przeprosiłeś mnie że wypisuje bzdury o paliwie po 4.99. 

Kto tu wypisuje bzdury wszyscy ocenią sami, a Ty poszukaj sobie innej ofiary do dręczenia, bo ze mną nie masz szans !

39 minut temu, jezz napisał:

To jak z tą mąką, wrzuć jakieś zdjęcie ze studia telewizyjnego.

Propaganda weszła im na nowy poziom. Wystrzeliła w kosmos. Właśnie przeczytałem, że Trzaskowski to nie jest Polak, bo... zna języki obce. 🤣

1 godzinę temu, Maju napisał:

Tusk ma Pięknego Stefana który pisowi przypisuje dług z 2024 roku.    🙂

Sam koszt obsługi długu to 80mld zł na rok. 70mld to pozostałość po pisowcach z zaciągniętych przez nich pieniędzy. Tusk dostał państwo jakie dostał. A dostał w ruinie jak widzisz. 

Inflacja tuz przed tym jak covid uratował pisowcom tyłki:

Polska: 4,4%

Węgry: 4,4%

Rumunia: 3,4%

Czechy: 3,7%

Niemcy: 1,7%

Francja: 1,6%

Włochy: 0,3%

Hiszpania: 0,9%

Strefa euro (średnia): 1,2%

UE (średnia): 1,6%

Wysoka inflacja w Polsce była spowodowana m.in. wzrostem cen żywności, energii oraz rosnącymi kosztami pracy i konsumpcją napędzaną programami społecznymi.

🙂

Edytowane przez Piękny Stefan

@Piękny Stefan
Tak namieszałeś w tym poście (dług z inflacją), że nie można na to odpowiedzieć krótko.....nie mam teraz czasu, jutro się z tym rozprawię.  DRŻYJ!   :)

12 minut temu, jarekb napisał:

A POwski  ORLEN jakie ceny ? też 4,99 :) 

@gałąż się już po tym nie podniesie....    :)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

11 minut temu, argus napisał:

Niestety, w punkt:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Epidemia a szczepionki brak

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, zetempowiec napisał:

Propaganda weszła im na nowy poziom. Wystrzeliła w kosmos.

Dokładnie! Ale nie ma się co dziwić. Przecież Bążur coś dukał o misjach na Księżyc, tylko ZORRO mu przeszkodził... 🤣
Propaganda "nowego poziomu":

Obrazki ze wspólnego piwa wywołały emocjonalne reakcje. Pod adresem Mentzena padają zarzuty o "zdradę". "Głupcy! Ludzie już nie chcą podziałów, w których politycy mają się nienawidzieć" – komentuje sytuację Roman Giertych.

Ukryta Zawartość

"Jesteś Pan po prostu zwykłym, prostym, lekko napuszonym, nienachalnie inteligentnym idiotą, który dla Kremla jest pożyteczny, stąd lansują Pana ich boty i media" — napisał poseł KO Roman Giertych w mediach społecznościowych w nocy ze środy na czwartek, zwracając się do Sławomira Mentzena. Giertych w ostrych słowach zarzucił kandydatowi Konfederacji na prezydenta, że "niszczy kruchą i wątłą nić porozumienia pomiędzy Polakami a Ukraińcami".

Ukryta Zawartość

🤣😂😅

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

12 minut temu, jarekb napisał:

A POwski  ORLEN jakie ceny ? też 4,99 🙂

Nie, o grosz wiecej 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Dokładnie! Ale nie ma się co dziwić. Przecież Bążur coś dukał o misjach na Księżyc, tylko ZORRO mu przeszkodził... 🤣
Propaganda "nowego poziomu":

Obrazki ze wspólnego piwa wywołały emocjonalne reakcje. Pod adresem Mentzena padają zarzuty o "zdradę". "Głupcy! Ludzie już nie chcą podziałów, w których politycy mają się nienawidzieć" – komentuje sytuację Roman Giertych.

Ukryta Zawartość

To Tuska Buldog/Bodnar jeszcze nie złapał ZORRA  , a jak by spadł na Trzaskowskiego ? :)

no patrz a u mnie 95 ,5,86 zł ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jarekb
Godzinę temu, costa brava napisał:

Trzaskowski nawet nie kryje że nas wsadzi do pierdla za pisanie na Bocznicy

Bo "mowa nienawiści jest zła". 😉

13 minut temu, Maju napisał:

@Piękny Stefan
Tak namieszałeś w tym poście (dług z inflacją), że nie można na to odpowiedzieć krótko.....nie mam teraz czasu, jutro się z tym rozprawię.  DRŻYJ!   🙂

@gałąż się już po tym nie podniesie....    🙂

Faktycznie leże i rże jak 🐴🤣

Mój Ty Einsteinie 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
5 minut temu, Maju napisał:

Piękny Stefan
Tak namieszałeś w tym poście (dług z inflacją), że nie można na to odpowiedzieć krótko.....nie mam teraz czasu, jutro się z tym rozprawię.  DRŻYJ!   🙂

Dawaj.

Jak pisowcy radzili sobie z inflacją przed wojną.

"Najwyższa inflacja w całej UE podkopuje fundamenty naszej waluty."

Ukryta Zawartość

I tym razem wojna uratowała tyłki pisowcom...

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Dawaj.

Jak pisowcy radzili sobie z inflacją przed wojną.

"Najwyższa inflacja w całej UE podkopuje fundamenty naszej waluty."

Ukryta Zawartość

I tym razem wojna uratowała tyłki pisowcom...

Już po rozprawie 🤣

Ukryta Zawartość

Ciekawie dzieje się w Konferedacji.

Agent pisu Wipler mocno zdenerwowany, żeby nie powiedzieć roztrzęsiony.

Mencen urwał się im ze smyczy?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, jarekb napisał:

To Tuska Buldog/Bodnar jeszcze nie złapał ZORRA

Bo nie potrafią znaleźć w służbach jelenia, który zgodzi się na przezwisko Demetrio Lopez Garcia! 😉 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Z tym piwem u Mentzena to trzeba mieć na uwadze jedną rzecz. Mentzen ma zespól Aspergera, mógł nie pomyśleć nad tym że to nie wypada. Bosak powiedział że on zdecydowanie nie zrobiłby czegoś takiego. Możliwe że Mentzen nie maił świadomość tego że może to być źle odebrane, także nazywanie go zdrajcom jest grubą przesadom.     

18 minut temu, piter z napisał:

Niby czego? Ja nawet lubie swoja prace i zal to moze byc tych co sie w swojej mecza i jezeli tak masz to ja Tobie wspolczuje.

Nigdzie nie napisałem, że się w swojej pracy męczę, ale nie mam zamiaru zasuwać do siedemdziesiątki.

Trzeba się szanować.

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Tylko po co ten Braun o tym klepie bez przerwy? Nawet nie czeka jak sprawy się potoczą, on chce już głaskać Putina, a walczyć chce z unią. Fajny ten Braun...

Nie dziwi, skora ma przyjaciów w moskiewskich pubach a nie polskich. 

images?q=tbn:ANd9GcQJ7vKG_WqLgsHbR29AEon

z24353803Q.jpg

Który pomaga w wojnie z Ukrainą. 

Oooo...

Teraz biedny Wipler rzucił się na ratunek pisowi.

Uwielbiam oglądać takie polityczne jaja.

Tyle biedaczek zainwestował w pis i nie po to został ich kretem w Konfederacji, żeby teraz spokojnie patrzeć jak Pan Prezydent Trzaskowski pije z doktorem Sławomirem piwo.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mencen urwał się im ze smyczy?

Oj, psujesz Pan Giertychowi narrację. Przez najbliższy tydzień skrajna centrolewica ma udawać gołąbki pokoju.🤣

Achievement unlocked!

10 minut temu, soundchaser napisał:

Bo "mowa nienawiści jest zła". 😉

To zależy osiem gwiazdek jest np. fajne, ale jak można krytycznie wyrażać się o PO? To jest zupełnie nie zrozumiałe, należy to ukrócić, do paki. 

Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy to jest zły uczynek. Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy    

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Pan Prezydent Trzaskowski pije z doktorem Sławomirem piwo.

Tak już lepiej! 😂

Achievement unlocked!

5 minut temu, Roman_66094 napisał:

Możliwe że Mentzen nie maił świadomość tego że może to być źle odebrane, także nazywanie go zdrajcom jest grubą przesadom.     

Może zażył plaster nikotynowy od Nawrockiego?

Chyba jest jakiś błąd w cytacie.

Nie powinno być "zdrajcom jest grubom przesadom"?

1 minutę temu, Roman_66094 napisał:

To zależy osiem gwiazdek jest np. fajne, ale jak można krytycznie wyrażać się o PO? To jest zupełnie nie zrozumiałe, należy to ukrócić, do paki. 

Cóż... "Czasy się zmieniają"! 😉 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

31 minut temu, gałąż napisał:

Kto tu wypisuje bzdury wszyscy ocenią sami, a Ty poszukaj sobie innej ofiary do dręczenia, bo ze mną nie masz szans !

Jako heretyk będziesz dręczony przez Inkwizycję do końca sowich (copyright by Ódz) dni.🙂

8 minut temu, jezz napisał:

Może zażył plaster nikotynowy od Nawrockiego?

Chyba jest jakiś błąd w cytacie.

Pisowcy z brałnowcami zaczynają robić z Mencena głupka.

To są dopiero jaja!!!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

jeśli komuś naprawdę zależy na zlikwidowaniu duopolu PO i PiS, to potrzebna jest kontynuacja procesu rozliczenia i ukarania poprzedniej ekipy rządzącej. Czyli dokończeniu tego, co się zaczęło dziać po przegranych wyborach parlamentarnych. Tylko takie mechanizmy doprowadzają do zmian gąb i partii przy korycie.  Na tym polega w demokracji "wywracanie stolika".  A ci, którzy rządzą aktualnie muszą wiedzieć, że ich też kolejni rozliczą. 

Wybór Nawrockiego spowoduje dalsze zabetonowanie tego układu patologii i złodziejstwa, jakiego ludzie (również młodzi) mają dosyć.  

Trzaskowski daje szansę, by dokonać takiego rozliczenia mafii pisowskiej. A jeśli ona zostanie rozliczona, to "potęga" PiS znacznie spadnie, albo kto inny zajmie jego miejsce w kolejnych wyborach. Na przykład Konfederacja. I nastąpi kolejne rozliczenie, tych, którzy teraz znaczenia czy są przy władzy.  Tak powinien działać ten mechanizm w demokracji...  Nie ma innego, lepszego sposobu, by "pozbywać" się zabetonowanych układów polityków. Niezależnie od barw partyjnych. To daje drogę dla nowych sił i zmian. 

9 minut temu, jezz napisał:

Tak być powinno... Patriotycznie i po Wolsku.🙂

1 minutę temu, endriuw napisał:

Jako heretyk będziesz dręczony przez Inkwizycję do końca sowich (copyright by Ódz) dni.🙂

Oni w imie Boga są gotowi palić na stosie następne pokolenie po mnie 🤣 miłuj bliźniego jak siebie samego, czy jakoś tak 😁 

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.