Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      27
    • Karol Nawrocki
      42

Rekomendowane odpowiedzi

To prawda! Memcen niestety wyraźnie zmierza w kierunku objęcia schedy po PSL. "Kto wygra wybory? Nasz koalicjant!". 🙂

Z jednej strony to fajnie, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że bez Konfy po prostu nie da się utworzyć rządu, a z drugiej - to już nie ta sama Konfa, co na początku. Systemowe kundle - tyle powiem. Ludziom to ostentacyjne bratanie się Memcena ze Stronnictwem Pruskim też burzy krew: 

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

44 minuty temu, il Dottore napisał:

Głosujemy nie "za" kandydatem obywatelskim panem doktorem Karolem Nawrockim, bo nie każdy musi popierać PiS.

GŁOSUJEMY PRZECIW BĄŻUROWI!!!

Ponieważ Bążur = zamordyzm, cenzura i utrata niepodległości przez Polskę oraz wolności gospodarczej i osobistej przez Polaków!

NIE WOLNO POZWOLIĆ NA DOMKNIĘCIE NIEMIECKIEGO ANTYPOLSKIEGO UKŁADU W POLSCE!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dlatego mam głosować na kłamcę i oszusta?

OK, ktoś może powiedzieć, że każdy polityk to kłamca i oszust.

Ale nie każdy był kibolem który napier... sie po lasach i nie każdy załatwiał gościom hotelowym panienki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ale wrze w tym wątku. Już przestałem czytać, bo nie ma sensu.
Wszyscy tak się egzaltują, a cała ta kampania wyborcza to ustawiony spektakl dla naiwnych. Szkoda czasu...
Zarówno "narkomańska" zagrywka Nawrockiego jak i wspólne piwko po debacie z Mentzenem, w której podobno roztrzaskał Trzaskowskiego wg. niektórych trolli, to zaplanowane działania pod wyreżyserowany spektakl. A Wy wszyscy dajecie się na to nabrać jak dzieci.
Tusk nie pozwoli by wygrał bandyta i oszust. Wygra Trzaskowski - to jest jasne i zaplanowane.
Niepotrzebnie tak się podniecacie. Wyluzujcie Panowie. 😄

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Wszyscy tak się egzaltują, a cała ta kampania wyborcza to ustawiony spektakl dla naiwnych. Szkoda czasu...
Zarówno "narkomańska" zagrywka Nawrockiego jak i wspólne piwko po debacie z Mentzenem, w której podobno roztrzaskał Trzaskowskiego wg. niektórych trolli, to zaplanowane działania pod wyreżyserowany spektakl. A Wy wszyscy dajecie się na to nabrać jak dzieci.
Tusk nie pozwoli by wygrał bandyta i oszust. Wygra Trzaskowski - to jest jasne i zaplanowane.

Aha.

Ciekawe.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

brakiem kręgosłupa i klasy we własnym lokalu 
cóż,mentzen to nie clint eastwood

Spoko, prawdziwość intencji pojednawczych można będzie poznać po obecności Jana Pospieszalskiego lub Wojciecha Cejrowskiego na publicznej antenie. Na pewno potrafią przyciągać uwagę publiki.

Ponad podziałami i zgoda, choćby przy browarze.

27 minut temu, il Dottore napisał:

Memcen niestety wyraźnie zmierza w kierunku objęcia schedy po PSL. "

Bzdura, to nie ten schemat liczenia głosów.

Ci chłopi z Marszałkowskiej byli i są malowani więc nie ma co kombinować z obejmowaniem schedy,bo oni rozsiedli się po sejmikach wojewódzkich.

Są nadal.

31 minut temu, il Dottore napisał:

bez Konfy po prostu nie da się utworzyć rządu

Mentzen to nie konfa

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

53 minuty temu, TomekL3 napisał:

Ktoś beknąć musiał a tata nic nie wiedział.

Ok czyli jak ja za rządów pis oszukałbym jakiś ludzi to winny byłby Morawiecki tak ? 

Widzisz że Twój tok myślenia jest bardzo dziwny ? 

38 minut temu, Roman_66094 napisał:

Prawica musi być zjednoczona żeby skutecznie walczyć z lewactwem. 

To prawda, ale Braun i Korwin sami się nie wyrzucili. Winniczek też sam się nie wyślizgał.

Teraz już bez żadnych przeszkód w przyszłym parlamencie Konfa wejdzie w koalicję z KAŻDYM.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

6 godzin temu, gałąż napisał:

Cały ten pis to banda zboczeńców i gejów. Tfu !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

54 minuty temu, il Dottore napisał:

Bo Reżyser w 2 turze nie bierze udziału.

Pan doktor Karol Nawrocki zostaje do niedzieli, niech pogoni wrażego Bążura i potem już na dobre wraca Zielona Morda. 😄

Gaśnica wróci na swoje miejsce przed  (OBY RYCHŁYMI) wyborami do Sejmu. 

6,2% świetnie wróży jedynej polskiej partii prawicowej! Jest szansa na reprezentację parlamentarną. Teraz jest czas budowania struktur terenowych. 

Trójka Brauna na zawsze w naszych serduszkach! ❤️

Masz rację 

Pan doktor Karol Nawrocki zostaje do niedzieli, 

później na margines społeczny z którego przybył !

2 minuty temu, dekRe napisał:

Ukryta Zawartość

Kaczyński Macierewicz Kanthak i wielu innych przeciwników LGBT 🤣

46 minut temu, il Dottore napisał:

To prawda! Memcen niestety wyraźnie zmierza w kierunku objęcia schedy po PSL. "Kto wygra wybory? Nasz koalicjant!". 🙂

Z jednej strony to fajnie, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że bez Konfy po prostu nie da się utworzyć rządu, a z drugiej - to już nie ta sama Konfa, co na początku. Systemowe kundle - tyle powiem. Ludziom to ostentacyjne bratanie się Memcena ze Stronnictwem Pruskim też burzy krew: 

Mentzen zagospodaruje uszkodzony pisowski eletorat po miazdze która pis spotka, i tu zrobił mądry ruch muszę to przyznać.

Ukryta Zawartość

16 minut temu, soundchaser napisał:

Wygra Trzaskowski

Nie ma szans.

Polacy wciąż jednak są większością w Polsce. Więc nie wygra. Polacy zagłosują PRZECIW Bążurowi bo chcą żeby Polska należała do nich! Przecież Bążur w Pałacu Prezydenckim to zalanie Polski przez imigrantów!!! Niemcy mówią to wprost.

Byłem 2 dni temu w Warszawie. Gdy człowiek mieszka za granicą to sobie może wyobrazić, że te wszystkie hasła Brauna o imigracyjnym zagrożeniu to gruba przesada.

Nie. To nie jest przesada. Byłem i widziałem. Całe to miasto mówi po ukraińsku. Wszędzie obsługiwali mnie wyłącznie Ukraińcy. No ale oni nie głosują. Na razie. Więc wciąż jest szansa.

Co wyście zrobili z tymkrajem?

Dowód, że byłem i widziałem: gdy opuszczałem okupowaną Warszawę to udało mi się na Okęciu sfotografować samolot rządowy! 🙂 

samolot.jpg

Dlatego mam głosować na kłamcę i oszusta?
OK, ktoś może powiedzieć, że każdy polityk to kłamca i oszust.
Ale nie każdy był kibolem który napier... sie po lasach i nie każdy załatwiał gościom hotelowym panienki.

Tusk też brał udział w ustawkach, jest też kłamcą i oszustem i jest premierem. Czego nie rozumiesz?
Godzinę temu, gałąż napisał:

Założyciel Amber Gold, Marcin Plichta, został prawomocnie skazany na 15 lat więzienia. W maju 2022 roku Sąd Apelacyjny w Gdańsku podtrzymał tę karę. 

nie gadaj.. nie będę rozwijał bo znowu będę musiał rysować.

9 minut temu, gałąż napisał:

później na margines społeczny

Później - na Krakowskie Przedmieście! 😍 Nas Polaków jest więcej!

A Bążur gdzie pójdzie? Tam skąd przyszedł. Sorosowi buty pójdzie pucować.

Ok czyli jak ja za rządów pis oszukałbym jakiś ludzi to winny byłby Morawiecki tak ? 
Widzisz że Twój tok myślenia jest bardzo dziwny ? 

Oczywiście, Morawiecki jest winny wielu rzeczy, szczególnie w czasie plandemii.
A Tusk był premierem gdy jego syna zatrudniał przekręt i służby o tym wiedziały. Myślisz, że nie wiedział?
10 minut temu, gałąż napisał:

Mentzen zagospodaruje uszkodzony pisowski eletorat po miazdze która pis spotka, i tu zrobił mądry ruch muszę to przyznać.

Przestanie istnieć szybciej niż PIS.

Teraz, TomekL3 napisał:

A Tusk był premierem gdy jego syna zatrudniał przekręt i służby o tym wiedziały. Myślisz, że nie wiedział?

jak wiedział to trybunał, jak nie wiedział to tylko dymisja 😛 

Teraz, fetek napisał:

a jak przegra to i tak zrobią wałek

No tak. Wariant rumuński, gdzie 1,5 miliona nieboszczyków z Mołdawii wybrało prezydenta, jest oczywiście możliwy.

Na szczęście w 2 turze jest kandydat popierany przez PiS. A oni siedzą w KAŻDEJ komisji. Szansa na wał niewielka.

30 minut temu, soundchaser napisał:

Wiesz dokładnie tydzień temu o tej porze prawilni ogłosili wygraną w wyborach, szampany, wcześniejsze wybory, powrót do władzy złodziejskiej bandy pis itd

Ja myślę że jestem tu po to, żeby być solą w oku prawilnych, i wiesz co jakoś ostatnio przycichli, już szampany nie strzelają itd, i mam wrażenie że ostatnio mądrych ludzi tu wiecej 😁

11 minut temu, gałąż napisał:

Masz rację 

później na margines społeczny z którego przybył !

No widzisz a Tobie mamusia rachunki płaci i co z tego wyszło ?

Osiągnij chociaż cząstkę tego co ten facet to pogadamy.

7 minut temu, il Dottore napisał:

Nie ma szans.

Polacy wciąż jednak są większością w Polsce. Więc nie wygra. Polacy zagłosują PRZECIW Bążurowi bo chcą żeby Polska należała do nich! Przecież Bążur w Pałacu Prezydenckim to zalanie Polski przez imigrantów!!! Niemcy mówią to wprost.

Byłem 2 dni temu w Warszawie. Gdy człowiek mieszka za granicą to sobie może wyobrazić, że te wszystkie hasła Brauna o imigracyjnym zagrożeniu to gruba przesada.

Nie. To nie jest przesada. Byłem i widziałem. Całe to miasto mówi po ukraińsku. Wszędzie obsługiwali mnie wyłącznie Ukraińcy. No ale oni nie głosują. Na razie. Więc wciąż jest szansa.

Co wyście zrobili z tymkrajem?

Dowód, że byłem i widziałem: gdy opuszczałem okupowaną Warszawę to udało mi się na Okęciu sfotografować samolot rządowy! 🙂 

Ukryta Zawartość

🤣🤣🤣

Ukryta Zawartość

41 minut temu, Jaro_747 napisał:

Korzystałeś, byłeś, widziałeś, czy tylko powtarzasz kłamstwa od idiotów, że tak piszesz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, il Dottore napisał:

Na szczęście w 2 turze jest kandydat popierany przez PiS. A oni siedzą w KAŻDEJ komisji. Szansa na wał niewielka.

Szansa bardzo duża, mogą nie uznać, mogą wpłynąć na PKW pamiętaj że mają tam swojego komunistę. Zobacz postawę komisji.. Trzaskowski już dawno powinien wylecieć a PKW nie reaguje, niech PIS tylko pomyśli o takich wałkach to już ich w przedbiegach zdelegalizują.

Edytowane przez fetek
1 minutę temu, fetek napisał:

No widzisz a Tobie mamusia rachunki płaci i co z tego wyszło ?

Osiągnij chociaż cząstkę tego co ten facet to pogadamy.

Mam kilka mieszkań które na mnie pracują, a od matki się o..... człowieczku który nie ma pojęcia o mnie i o świecie który Cię otacza !

Teraz, gałąż napisał:

Mam kilka mieszkań które na mnie pracują, a od matki się o..... człowieczku który nie ma pojęcia o mnie i o świecie który Cię otacza !

Powiedział koleś co auto w necie tankuje i nie płaci rachunków... przeprosiłbyś chociaż kolegę za swoje kłamstwa.

Fajnie dostałeś w spadku ? czy zrobiłeś na korala ? chociaż nie odpowiadaj i tak każdy wie że skłamiesz.

Edytowane przez fetek
1 minutę temu, dekRe napisał:

Korzystałeś, byłeś, widziałeś, czy tylko powtarzasz kłamstwa od idiotów

A niech sobie gadają co chcą - jakie to ma znaczenie?

Nawrocki sam mógł być hotelową panienką a jutro może być w necie film jak zapina osła. I co z tego?

I tak ma mój głos. I wszystkich Polaków.

Bo KAŻDY!!! Byle nie Bążur!

Teraz, il Dottore napisał:

I tak ma mój głos. I wszystkich Polaków.

Bo KAŻDY!!! Byle nie Bążur!

Mój tez... ale gdybym mógł to bym mu z liścia strzelił za te głupoty co robi, potem możemy iść na piwo czy tam gumę 😅

Edytowane przez fetek
12 minut temu, gałąż napisał:

już szampany nie strzelają

Dopiero będą strzelać po exit poll w niedzielę.

Arytmetyka wyborcza jest bezlitosna dla Tęczowego Rafałka. Polaków wciąż jest po prostu więcej! 🙂 

5 minut temu, fetek napisał:

gdybym mógł to bym mu z liścia strzelił za te głupoty co robi

A niech robi co chce! Niech gada co chce! Niech go opluwają, niech kłamią na jego temat.

To zupełnie nie ma znaczenia.

Znaczenie ma że nie nazywa się Trzaskowski.

I dlatego w drugiej turze ma mój głos.

Te wybory były bardzo proste: w pierwszej turze głosowaliśmy sercem a w drugiej głosujemy przeciw Trzaskowskiemu.

I tyle. 🙂 Proste jak budowa cepa. 

Też bym wolał drugą turę Memcen - Braun. Wtedy bym się przejmował i emocjonował. A tak to wywalone. 

Byle nie Trzaskowski! 😄 

Edytowane przez il Dottore

3 minuty temu, fetek napisał:

Powiedział koleś co auto w necie tankuje i nie płaci rachunków... przeprosiłbyś chociaż kolegę za swoje kłamstwa.

Fajnie dostałeś w spadku ? czy zrobiłeś na korala ? chociaż nie odpowiadaj i tak każdy wie że skłamiesz.

Niektórzy są tak biedni umysłowo że nigdy niczego się nie dorobią !

Ode mnie też się ..... !  

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Memcen niestety wyraźnie zmierza w kierunku objęcia schedy po PSL.

Przy browarze na pewno nie rozkminiali z Trzaskowskim Sikorskim Nitrasem Cichockim redukcji emisji gazów cieplarnianych.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.