Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

A z każdych krzaków będzie wyskakiwał pedał z dildosem przyczepionym do czoła i będzie gwałcił Polaków

Raczej uchodźca, wysłany tu do Polski przez tych niemieckich drani. Po to przecież tyle tego sobie nasprowadzali, sobie zostawią kilku, a tych napalonych do Polski swoimi radiowozami przywiozą. A jak śmiesz zaprotestować przed gwałtem, to posiedzisz w więzieniu za mowę nienawiści od geja!

21 minut temu, dulon184 napisał:

Fakt . Beknąć jakieś drobnostki bez kapowania można . Ale odwalić 15 lat i NIE zakapować ?Skoro nie zakapował to raczej góry nad nim  nie było .Widocznie mocny zawodnik. A nie tremował z Nawrockim przed laty?

To mocno ciekawe.

Prawilni jeszcze trują o Amber Gold jak założyciel i jego żona zostali skazani, ale o większych aferach za rządów pisu to nic nie wiedzą i nikt jeszcze nie siedzi SKOK-i, GetBack.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

41 minut temu, il Dottore napisał:

Fakt w polityce jest jak dogmat w religii - nie dyskutuje się z nim.

Ale wygrana Bążura jest możliwa tylko wtedy, gdy za tydzień zagłosuje (jak w Rumunii) 1,5mln nieboszczyków. W innym przypadku - bez szans.

Liczby nie kłamią.

Spokojnie. W Wolnej Polsce majątki złodziei się znacjonalizuje.

Pójdą dla gmin na mieszkania komunalne.

Zaczniecie od Morawieckiego ,Obatjka ?

Czy ktoś trafniejszy sieęznajdzie?.

Na Komunalne ?

Pod nos Nawrockiemu.

2 minuty temu, dekRe napisał:

Raczej uchodźca, wysłany tu do Polski przez tych niemieckich drani. Po to przecież tyle tego sobie nasprowadzali, sobie zostawią kilku, a tych napalonych do Polski swoimi radiowozami przywiozą. A jak śmiesz zaprotestować przed gwałtem, to posiedzisz w więzieniu za mowę nienawiści od geja!

A skąd. Uchodźcy będą zajęci grabieniem i podpalaniem kościołów. 

8 minut temu, dulon184 napisał:

Tych Polaków - więcej ..... to ilu?

Na pytanie, czy Polska powinna pozostać w Unii Europejskiej, 71 proc. respondentów odpowiedziało twierdząco

Odpowiedź to 71% 😁

6 minut temu, gałąż napisał:

trują o Amber Gold jak założyciel i jego żona zostali skazani

"Katarzyna P., skazana w aferze Amber Gold, wyszła na wolność. Sąd Apelacyjny w Gdańsku udzielił byłej żonie Marcina S.-P. (są po rozwodzie, Marcin P., dodał do nazwiska żony własne) przedterminowego warunkowego zwolnienia. "Okres próby" potrwa do 2026 r. Był prezes Amber Gold o zwolnienie się nie ubiega, choć mógłby."

Czytaj więcej na:

Ukryta Zawartość

A gdzie siedzi zbrodniarz Czuma?
Sądownictwo kasty...

Ukryta Zawartość

8 minut temu, TomekL3 napisał:

Od kiedy to OLT Express należał do LOTu?

Kojarzysz wyraz - chyba?

Jakby co , poproś . Grzecznie wyjaśnię .

9 minut temu, jar1 napisał:

No cóż i wszystko jasne.

I Boniek właśnie stracił w oczach prawaków wszystkie zasługi, na które pracował całe życie.

Dobrze że JP 2 nie żyje. Może by powiedział żeby nie głosować na kryminalistę i by prawactwo było zmuszone popalić święte obrazki z jego wizerunkiem wiszące w ich domach.

Edytowane przez Piękny Stefan
10 minut temu, dekRe napisał:

To Nie Czaputowicz przyznał- wpuszczaliśmy tysiacami na tydzień itd?

46 minut temu, il Dottore napisał:

Nie wiem, co to są "sądaże".

Może miałeś na myśli sondaże?

Ja już mu to mówiłem. Jak grochem o ścianę.

8 minut temu, jar1 napisał:

No cóż i wszystko jasne.

"Zbigniew Boniek usłyszał zarzut w prokuraturze. Grozi mu 10 lat. Mamy odpowiedź UEFA

Przegląd Sportowy Onet dostał odpowiedź z UEFA na temat zarzutu postawionego Zbigniewowi Bońkowi. Były prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, a obecnie wiceprezydent UEFA, jest podejrzany o działanie na szkodę polskiej federacji, za co grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności."

Ale macie autorytety...

3 minuty temu, dekRe napisał:

"Katarzyna P., skazana w aferze Amber Gold, wyszła na wolność. Sąd Apelacyjny w Gdańsku udzielił byłej żonie Marcina S.-P. (są po rozwodzie, Marcin P., dodał do nazwiska żony własne) przedterminowego warunkowego zwolnienia. "Okres próby" potrwa do 2026 r. Był prezes Amber Gold o zwolnienie się nie ubiega, choć mógłby."

Czytaj więcej na:

Ukryta Zawartość

A gdzie siedzi zbrodniarz Czuma?
Sądownictwo kasty...

Tak z tego co pamietam to po tym jak zaszła w ciążę, czy nawet urodziła to wyszła wcześniej, ale ona miała mały wyrok chyba 6 lat pewności nie mam

Czuma nie wiem kto to.

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, dekRe napisał:

"Zbigniew Boniek usłyszał zarzut w prokuraturze. Grozi mu 10 lat. Mamy odpowiedź UEFA

Przegląd Sportowy Onet dostał odpowiedź z UEFA na temat zarzutu postawionego Zbigniewowi Bońkowi. Były prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, a obecnie wiceprezydent UEFA, jest podejrzany o działanie na szkodę polskiej federacji, za co grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności."

Ale macie autorytety...

Kojarzysz termin- podejrzany?

Teraz wymień pisowców z terminem- podejrzany .

24 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

oprócz tego z każdych krzaków będzie wyskakiwał pedał z dildosem przyczepionym do czoła i będzie gwałcił Polaków.

Po tym, co widziałem 2 dni temu w okupowanej Warszawie - stwierdzam, że to jest całkiem możliwe!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

3 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Ja już mu to mówiłem. Jak grochem o ścianę.

A ja mówię prawilnym żeby zaczeli myśleć, i też grochem o ścianę.

6 minut temu, dekRe napisał:

Ale macie autorytety...

Zawinił to do pierdla.

Ale gdzie mu tam do pisowców panie kochany. "Tylko" bańkę być może rąbnął? Pisowcy w swoim prime nie ruszali się z łóżka do takiej kradzieży. Obajtek na odchodne wysłał 1,6 miliarda złotych x.j wie komu i po piniądzach.

"Prokurator zarzucił podejrzanemu, iż w okresie od listopada 2014 r. do sierpnia 2021 r., jako prezes PZPN, działając wspólnie i w porozumieniu z innymi osobami, wyrządził PZPN szkodę majątkową wielkich rozmiarów w kwocie przekraczającą 1 mln zł w związku z umową sponsorską podpisaną z jedną z firm, nadużywając przysługujących mu uprawnień w zakresie negocjowania umów i niedopełnienia obowiązków w zakresie dbałości o mienie PZPN – zaznaczył rzecznik Prokuratury Krajowej w rozmowie z Antonim Bugajskim z "Przeglądu Sportowego"."

2 minuty temu, dulon184 napisał:

Kojarzysz termin- podejrzany?

U was sami podejrzani od 9 lat nie dali się posadzić, ciekawe...

"Przypomnijmy, że Boniek od 2 września ubiegłego roku ma status podejrzanego w sprawie tzw. afery melioracyjnej, która dotyczy nieprawidłowości przy podpisywaniu kontraktu przez Polski Związek Piłki Nożnej w 2014 roku. -"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

29 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Uchodźcy będą zajęci grabieniem i podpalaniem kościołów. 

Jest możliwe. Albo jak we Francji - wejdą na Mszę Świętą i poderżną księdzu gardło na oczach wiernych.

Tego unijczycy chcą dla Polski ale Polacy na to nie pozwolą.

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

6 minut temu, il Dottore napisał:

Ja bym głosował nawet na akwarelistę. A co dopiero na kryminalistę.

Na żula, pijaka, narkomana, damskiego boksera, na kołek w płocie, na Myszkę Miki... Pick one!

Jest mi całkowicie obojętne, kto w drugiej turze jest przeciwnikiem Ogóra.

KAŻDY!!! Byle nie Trzaskowski.

Skoro twoim idolem był zdrajca własnego narodu i agent obcego mocarstwa Pinochet którego publicznie chwaliłeś za mordowanie przeciwników politycznych, to jakoś kompletnie mnie nie dziwi, że kibol i wykidajło w roli prezydenta jest dla ciebie do zaakceptowania.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, il Dottore napisał:
39 minut temu, Piękny Stefan napisał:

oprócz tego z każdych krzaków będzie wyskakiwał pedał z dildosem przyczepionym do czoła i będzie gwałcił Polaków.

Po tym, co widziałem 2 dni temu w okupowanej Warszawie - stwierdzam, że to jest całkiem możliwe!

Ty tylko przejazdem. My to mamy na codzień od 1.5 roku. A jak wygra Trzaskowski nasprowadzają pedałów z Niemiec, a tamci to już prawdziwe zwierzęta. Nawet psa nie wyprowadzisz. Ja już mam opracowaną taktykę. Chodzę w różowym sweterku i te pedały w krzakach myślą, że idę do roboty do swojego krzaka i jakoś na razie mi się upiekło. 

11 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Ty tylko przejazdem. My to mamy na codzień od 1.5 roku.

Pozostaje mi tylko współczuć.

Ja rozumiem, że to jest Warszawa i tubylcom pewnych prac po prostu nie wypada wykonywać. Wszak za 6 tysięcy to pracuje tylko złodziej albo idiota. OK - akceptuję to.

Ale tam nawet na ulicy nie słyszałem języka polskiego! Przysięgam, że w Dublinie łatwiej jest usłyszeć polski na ulicy, niż w Warszawie! 😞

Edytowane przez il Dottore

13 minut temu, gałąż napisał:

Czuma nie wiem kto to.

Sorry, Cyba.

"Ryszard Cyba wyszedł na wolność. Zamordował działacza PiS

W uzasadnieniu postanowienia sąd stwierdził, że Ryszard Cyba został poddany badaniu przez dwóch biegłych psychiatrów. Uznali oni, że osadzony jest niezdolny do wykonywania kary więzienia. Stwierdzili zaburzenia psychiczne, „które nie rokują wyleczenia, a nawet poprawy”.

Zdiagnozowali m.in. głębokie zaburzenie funkcji poznawczych, całkowitą dezorientację, zniedołężnienie, obecność konfabulacji i braku kontaktu logicznego. Według opinii sądowo-psychiatrycznej w przypadku mężczyzny zachodzi potrzeba stałej opieki i pielęgnacji w warunkach zakładu opiekuńczo-leczniczego lub domu pomocy społecznej.

„To się nie mieści w głowie: członek platformy, który z nienawiści zamordował działacza PiS w Łodzi, wyszedł na wolność. Przy jego zatrzymaniu znaleziono listę nazwisk planowanych ofiar – na pierwszym miejscu prezes Jarosław Kaczyński, mnie również wymienił” – przypominał poseł Zbigniew Ziobro.

„Minął jeden dzień na wolności i bandyta już zdążył grozić ludziom! Kto w ogóle pozwolił, by taki morderca opuścił więzienie?! Ta decyzja to prowokacja Tuska i jego kompanów, która realnie zagraża życiu ludzi” – oburzał się dalej były minister sprawiedliwości."

Ukryta Zawartość

Sami normalni w nienawiści są w tej PO, to nie powinni siedzieć. Jeszcze pewnie odszkodowanie od Bodnara dostanie... Taki mamy klimat.

Ukryta Zawartość

17 minut temu, il Dottore napisał:

Ja bym głosował nawet na akwarelistę. A co dopiero na kryminalistę.

Na żula, pijaka, narkomana, damskiego boksera, na kołek w płocie, na Myszkę Miki... Pick one!

Jest mi całkowicie obojętne, kto w drugiej turze jest przeciwnikiem Ogóra.

KAŻDY!!! Byle nie Trzaskowski.

@Tajitsu @Tadeiro @bubusia 

I jak wam się podoba 🙂

Akwarelista to Hitler choć pewnie to wiecie.

Ciekawe ile kolegów poprze pana doktora. 

Trzaskowski jest gorszy niż Hitler.

Ten nieszczęśliwy kraj wciąż ma szansę... Nie zmarnujcie jej!

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pinochet którego publicznie chwaliłeś za mordowanie przeciwników politycznych

Nie przeciwników politycznych, a komunistów i marksistów. Zarazę tępił w zarodku. ;-)

26 minut temu, il Dottore napisał:
45 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Uchodźcy będą zajęci grabieniem i podpalaniem kościołów. 

Jest możliwe. Albo jak we Francji - wejdą na Mszę Świętą i poderżną księdzu gardło na oczach wiernych.

Tego unijczycy chcą dla Polski ale Polacy na to nie pozwolą

Tak. Marzymy o tym żeby imigranci wyrzynali Polaków. Ale tylko tych którzy nam nie pasują. Żeby nie doszło do pomyłki i jakiś nie poderżnął gardła nie tego co powinien będziemy mieli tajne hasło, które poznają tylko zbrodniarze i ci co głosowali na Trzaskowskiego. 

Temu gościu już totalnie odwala. Nie warto dyskutować.

Może bierze to co nowogrodzki, albo strzyknął sobie z gaśnicy.

Edytowane przez burz
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.