Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

1602718070544.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 14.10.2020 o 10:22, Zbig napisał:

Ostatnie w oryginale było: Ja p......, przecież ja nigdy nie chciałem być księdzem!

Nie chce wiedzieć co było jeszcze dalej.. ?

'Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.' 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

unnamed.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.' 

Przez łzy klawiaturę słabo widzę ?  Biedny piesek...

Ukryta Zawartość

Cytuję całość:
Do zuchwałej nocnej kradzieży pietruszki z pola doszło na terenie gminy Hrubieszów. Gdy właściciel uprawy zobaczył całe zajście, złodziejki postanowiły się ukryć. Córka schowała się za słupem, a matka... w budzie dla psa.

Do zdarzenia doszło ubiegłej nocy przed godziną 22:00 na terenie gminy Hrubieszów. Straż Graniczna pełniąca służbę na tym terenie dostrzegła na kamerze termowizyjnej osoby biegające po polu i zbierające do worków pietruszkę. Funkcjonariusze zauważyli, także samochód osobowy, a obok niego mężczyznę. Kiedy podeszli do niego, aby spytać, co tu robi o tak późnej porze, osoby z pola zaczęły uciekać.

Jak ustalono mężczyzna z żoną i teściową przyjechał tam nocą, aby skraść warzywa. 38-latek miał stać na „czatach”, a żona i teściowa grasowały w tym czasie po polu.

Właściciel, widząc całe zajście, dogonił jedną z kobiet na polu. 36-latka próbowała się schować za słupem. Druga z pań, 53-latka, okazała się o wiele bardziej pomysłowa ponieważ schowała się w budzie dla psa stojącej na jednej z miejscowych posesji. Kiedy funkcjonariusze odnaleźli ją tam, na zewnątrz stał przywiązany na łańcuchu pies. Na miejsce wezwano patrol policji, który ukarał obie kobiety za kradzież.

Wartość skradzionej pietruszki oszacowano na kwotę około 30 zł. Natomiast mundurowi ukarali dwie mieszkanki gminy Hrubieszów mandatami karnymi w wysokości 500 zł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez pavyan

Ciekawe czy miały maseczki.. w trakcie, ja bym tam dolepiła jeszcze drugie 500 za jej brak ? 

To zależy jak długi łańcuch miał ten pies. Może był zachowany odpowiedni dystans?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

No przeca teraz trzeba mieć kaganiec bez względu na odległość tak? 

3 godziny temu, Natalia Cattiva napisał:

Nie chce wiedzieć co było jeszcze dalej.. ?

I żyli razem długo i szczęśliwie...?

3 godziny temu, Natalia Cattiva napisał:

Ciekawe czy miały maseczki.. w trakcie, ja bym tam dolepiła jeszcze drugie 500 za jej brak ? 

I z tysionc pińcet za głupotę.

A i dowaliłbym jeszcze tydzień wakacji w Kraśniku. W Użeńdzie.

Wtedy dopiero popamietają do końca życia, psiajuchy...

???

Pavyan.., zdjęcie wygląda na NIEsciągnięte z sieci.. - mógłbyś to zdementować..?

42 minuty temu, Natalia Cattiva napisał:

Pavyan.., zdjęcie wygląda na NIEsciągnięte z sieci.. - mógłbyś to zdementować..?

Z tej strony:

Ukryta Zawartość

fotka jest pod koniec strony:

spacer.png

I to chyba nie jest żart - maseczkę dla konia uszyli raczej na poważnie.

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, przemak napisał:

To jest lepsze niż to zdjęcie ?

To znaczy, widać, że to jest dzika przeróbka z jakiegoś stanika, ale nie wygląda na to, by fotkę wstawili tak dla jaj ;).

Nie w takim miejscu, gdzie reklamują swą troskę o konie.

Francja, sklep z perukami.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

14 godzin temu, Natalia Cattiva napisał:

Argus już wyjaśnił, ale potwierdzam - to nie jestem ja i to nie mój koń ?

Edytowane przez pavyan
5 godzin temu, pavyan napisał:

Argus już wyjaśnił, ale potwierdzam - to nie jestem ja i to nie mój koń ?

Gratuluję konia i maski?

"Cholera ludzie! Tak trudno zrozumieć nowe ograniczenia? To proste i logiczne. Np. strefa żółta. Nie wolno ćwiczyć na siłowni, bo to skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne. Dlatego zamiast ćwiczeń warto iść coś zjeść. Bo jeść w każdej knajpie można, na spokojnie i bez maseczki. No chyba, że ktoś chciałby zjeść na ulicy, to mu nie wolno, bo jedzenie na ulicy jest skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne. W knajpie wolno, na ulicy nie. Proste i logiczne. Ale pamiętajmy, że i w knajpie robi się niebezpiecznie, lecz tylko po godz. 21:00. Wtedy wyłącznie na wynos. Byle NIE na ulicy. Za to na ulicy w zgromadzeniu (bez jedzenia!) może uczestniczyć max 25 osób. No chyba, że pójdą do kościoła, to wtedy ile dusza zapragnie, bo jak kościół duży to może być nawet 50 lub 100, trzeba se policzyć. W kościele na mszy 1 osoba na 4 m2. No chyba, że to nie jest msza tylko mecz. To wtedy nawet na stadionie, na powietrzu - ZERO. Absolutne zero, bo to skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne. No chyba, że to nie jest mecz na stadionie, tylko przedstawienie w teatrze. To wtedy można przyjść, ale na 25% miejsc. Co innego dzieciaki z podstawówki. One to wszystkie mogą przychodzić, siedzieć w klasach i ganiać się po korytarzach na przerwach. Ile chcą, każdego dnia. No chyba, że to nie jest podstawówka, tylko liceum lub studia. Uuu, to wtedy się nie zaleca, bo to skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne. Kilkadziesiąt dzieci w klasie w podstawówce - tak. Kilkudziesięciu licealistów klasie w liceum - nie. Kilkudziesięciu studentów w auli na uczelni - nie. Proste i logiczne. No i jak wesele to tylko 20 osób, na dodatek bez wywijania do Zenka na parkiecie, bo to skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne. Chyba, że wesele zrobicie sobie w Biedrze czy Lidlu, to wtedy można. Tam to można wszystko, włazi tyle ludu ile chce. Byle nie ćwiczyli w trakcie robienia zakupów. Więc bez przysiadów z arbuzami czy takich tam cwaniactw. Proste i logiczne. Czego nie rozumiesz?"

Ukryta Zawartość

23178353-standard.jpeg

humorephoto6_fitted.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.