Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Być może jest dobrym zjawiskiem rynek karmy, bo bez niego te wszystkie odpady wylądowałyby na naszym stole.

Tak jak parowany tran.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Byłem w młodości w Bakutilu (to była taka firma) i widziałem wyładunek wzdętych,martwych krów. I ten smród zmywany kilka dni...brrr.

Produkt końcowy był w kolorze karmy jaką kupujemy

Nie wiem, czy nasi ulubieńcy nie jedzą swoich przedników w naszych domach. Jak oddamy truchełko do weterynarza.

Ukryta Zawartość

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Ukryta Zawartość

cha, cha...

Ukryta Zawartość

Naim: DAC/TP XPS + Hi-Line + NAC 282/TP DTCap/NAP 250-2 + NAC A5 + Lipinski L-707 + Target Audio MR70B + (transport CA CXC)

Gdzie to mogą zobaczyć zwykli ludzie, nie tylko z getta facebooka, które nie chce udostępnić tego pospólstwu- takiemu ,jak ja!

Poczułem się gorszy- o to chodziło?

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

getta facebooka, które nie chce udostępnić tego pospólstwu- takiemu ,jak ja!

Obecnie ludzie bez facebooka to elita;-)

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Ukryta Zawartość

Odświeżam wątek:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest dobry na wszystko

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez TomekL3
  • 2 tygodnie później...

Nie tylko miłośnicy kotów, lecz absolutnie wszyscy powinni przeczytać artykuł w Magazynie TVN24: "Dwa miesiące spał na baczność". Przepraszam - nie umiem wkleić linku.

Jedna rzecz: co bardziej wrażliwych proszę o przygotowanie sobie chusteczki do płakania. Ja nie miałem...

Pozdrawiam. Jacek.

Dobrze, że jest zorganizowana adopcja tych wojennych ofiar.

Jeżeli możemy to bierzmy i podajmy dalej wiadomość; może ktoś ma warunki i zechce zabrać koty lub kota do siebie.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

• 3 tygodnie później...

Okropna, smutna historia:

Wczoraj mierzyłem kuchenne okno. Chcę zamontować coś typu 'moskitiera'.

Raz, coby muchy nie harcowały, dwa - aby mój Tykotek, szaleniec, wariat i - jego prawo być takim - nie wpadł na parapet i nie przedobrzył. Czwarte piętro, jednak.

.....

Autobus przejechał bezdomnego kotka. Jednego z tych, które dokarmiamy. Na moich/naszych oczach, bo Kobiecinka przyszła akurat "radzić", jak moskitiera ma wyglądać. Baba, co śrubokręta ni wiertarki nie widziała w życiu swoim - radzi.

No i wtedy właśnie...

Zbiegliśmy, nie czekając na windę. Nie było co zbierać...

Czarny jak smoła, z od zawsze krzywą łapką - kotek.

Moja kocica przed PES.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-52100-0-28383000-1524551301_thumb.jpgpost-52100-0-78083500-1524551333_thumb.jpgpost-52100-0-37509100-1524551369_thumb.jpg

A tu jej wrodzony instynkt mordercy ;)

post-52100-0-39795800-1524551619_thumb.jpg

post-52100-0-21374500-1524551438_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Autobus przejechał bezdomnego kotka. Jednego z tych, które dokarmiamy. Na moich/naszych oczach

Też doświadczyłem takiego widoku.

Smutne.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Uwaga palacze! Wasze koty są narażone na Wasz narkotyk- potwierdzone badaniami:

Ukryta Zawartość

Parę minut temu na niemieckim kanale RBB (Z Berlina-oglądam w poszukiwaniu zapowiedzi imprez) pokazano wyniki badań kociej karmy wykonanych przez Stiftung Warentest(zacna fundacja).

Jako bardzo dobre wymieniono: Coshida(z Lidla), Kitekat, Bianca(Penny) i Purina

Ciekawe, czy polskie odpowiedniki są spaskudzone jak ichnie-niemieckie proszki do prania.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jazz mu się znudził. Poprosił o telewizor. Co miałem zrobić?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam 2 psy i 2 koty - koty znajdki, jeden pies ze schroniska, drugi pies miał iść do schroniska i prawdopodobnie zostałby uśpiony, bo niczego nie dawał przy sobie zrobić ( jest duży i silny) . Na przykład zszycie skaleczonej łapki i i zmiany opatrunków albo wszycie pod skórę kapsułki do chemicznej kastracji odbywały się w znieczuleniu ogólnym (sic!), Następna wizyta u weterynarza będzie zatem po promazynie :( - może ten idiota będzie spokojniejszy. NB oba kundelki nie są za mądre... Koty są zdecydowanie od nich mądrzejsze, choć i one czasem zachowują się strasznie głupio.

Niestety to całe towarzystwo czasami robi " kupkę i siusiu" w domu, po czym wszędzie jest koszmarny smród.

Polecam kociarzom i psiarzom :) Bioklean Soft™ - po umyciu zabrudzonej podłogi czy mebla roztworem 10% u mnie śmierdziało znacznie mniej albo częściej wcale. Używam go między innymi w myjce do kanap (najprostszej z wirującą szczotką) - nawet porządnie zasikane łóżko dało się wyczyścić prawie bez śladu - prawie, bo przebarwienia się zmniejszyły, ale nie zniknęły Można kupić inne preparaty producenta tego specyfiku i pewnie są trochę lepsze, ale Bioklean wychodzi najtaniej, a jest wystarczająco skuteczny. Kupuję co jakiś czas 5 l i mam spokój na długo.

Zaznaczam, że nie mam niczego wspólnego ze sprzedażą czy reklamą tych preparatów :(

Edytowane przez Pasqual

Mój pan domu nigdy nie robił poza kuwetą.

Wyjątkiem była wycieraczka sąsiada. Otrzymał zatem drugą kuwetę na klatce schodowej i sprawa już od dawna nieaktualna się stała.

Problem jest tylko w tym, ze trzeba dbać o dwie kuwety. Pan domu wymaga, sługa zrobi. Taki los. ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.