Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jak powiedziała p. Kim, bandyci w Pl przejeli władzę, i należy sie zastanowić, jak im tą władze odebrać. proponuje majdan w stolicy.

Jeszcze za wcześnie.

Jestem Europejczykiem.

Wy sączycie bez grafiku ale nie spontanicznie lecz całkiem metodycznie.

Jaki znowu jad? To tylko życzliwa rada dla kogoś kto nie może poradzić sobie z rzeczywistością ;-)

Zamiast rozmowy w oparciu o fakty

To zapewne wyczytane w rozdziale "bajki i baśnie" dla bezmyślnej totalnej opozycji.

Manipulacje moimi wpisami opanowałeś....zacznij teraz pisać coś na podstawie weryfikowalnych faktów zobaczymy jakiś mocny.

....proponuje majdan w stolicy.

Jeszcze za wcześnie.

To już było....nikt na to się już nie nabierze. :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

policzyliście się.....kiedyś w nocy wystarczyło policzyć głosy, ilu was więcej?

Nie łudźcie się, ludzie pamiętają.....do trzech razy sztuka. :)))

wojciech iwaszczukiewicz dnia 29.12.2017 - 20:35 napisał

"Jakie przykłady?"

Wojciechu.

Czy Ty czytasz wszystkie wpisy, czy tylko wybierasz te parzyste?

To powszechna tu choroba że włączają się w dyskusję nie znając kontekstu, o to chodzi by wprowadzić chaos i by już nikt nie zrozumiał o co naprawdę chodzi....przykład? Choćby to;

Post 22:36

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Bobcat niczego nie rozumiesz.....ci którym się wydaje że będą kołować naród tymi samymi sztuczkami są w błędzie.....nie zapomniałem że odpowiedzi nie będzie, bo wiem że teraz Bobcat się pilnuje.....lepiej udaje. że mnie ignoruje niż niegdyś.... :))))

policzyliście się.....kiedyś w nocy wystarczyło policzyć głosy, ilu was więcej?

Nie łudźcie się, ludzie pamiętają.....do trzech razy sztuka. :)))

Fenomen propagandy PISowskiej.

Z prostej, całkowicie legalnej kalkulacji politycznej, jakie stosuje się co krok, zrobili w świadomości ogółu coś bardzo brzydkiego i przypominają to latami. I jeszcze cieszą się, jakby nie wiadomo jaki argument przytoczyli.

Tymczasem ordynarne łamanie prawa, jego naginanie i wsadzanie wszędzie swoich posłusznych w wykonaniu PISu jest cacy.

Na Nowogrodzkiej nigdy głosów nie liczyli?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Zostałem znów zaszczycony. Serdecznie witam @Maju po raz kolejny na moim profilu (wczoraj 15:59).

Jak wyniki tej którejś z rzędu (zgubiłem się w rachunkach) inspekcji? Stosowny raport złożony gdzie trzeba? Przełożeni pochwalili?

Znów wylazła na światło dzienne natura kapusia i donosiciela. Zapomniałem: przecież On każdorazowo zagląda tam "niechcący", gdyż "tak mu się tak przypadkiem wcisnęło".

Fenomen propagandy PISowskiej.

PiS wymyśla nieistniejące w przeszłości fakty dla "usprawiedliwienia" swoich obecnych draństw i sk....syństw. Goebbels postępował tak samo.

Nie Bobcat, tym razem nie niechcący.....spodziewałem się że tak przewidywalnie zareagujesz.

Oczekiwałem tej kompromitacji i wypisywania podobnych bzdur....na przyszłość zapisz sobie jak często bywam na twoim profilu i wymyśl lepszą bajeczkę z jakiego to powodu bo zaczyna to być nudne.....zaiste niepojętym jest dla mnie to że tak kuriozalnie można interpretować fakt że ktoś bywa na czyimś profilu.....ale czego się nie robi dla "sprawy".

Nie jesteś w stanie mnie obrazić tak jak nie byłeś w stanie wytłumaczyć (ostatnio w kwietniu) jakie to "wrażliwe" informacje "inwigiluję" na twoim profilu....ośmieszaj się dalej.

@Less

Dałeś się ponieść propagandzie totalnej opozycji, dlatego rozumiem dlaczego musisz mi wmawiać że ja jakąś propagandę uskuteczniam.

Zdaje mi się że sami się tak nazwali, ale głowy nie dam.

Zdaje mi się że sami się tak nazwali, ale głowy nie dam.

Lewactwo i zdradzieckie mordy też.

Jesli chodzi o glowę to znowu przesadziłeś, bo można dać coś, co się ma. :)

Pozwolę sobie wrócić do tematu polityki, bo widać, że PiSowcy z całych sił usiłują sprowadzić dyskusję na manowce.

"Koncern Airbus Helicopters poinformował polskie władze, że sprawę zakończenia postępowania na śmigłowce wielozadaniowe kieruje do trybunału arbitrażowego - podaje "Dziennik Gazeta Prawna".

Oj, będzie się działo. Niemożliwe jest, żeby Airbus zrobił to bez zgody własnego rządu a być może również niemieckiego.

Ciekawy jest moment tego wydarzenia. Jesteśmy w przeddzień rozstrzygnięcia przetargu na Orkę (nowe okręty podwodne) w którym z dużymi szansami startują Francuzi. Czyżby położyli na Polsce i na stosunkach z PiSowskim reżimem krzyżyk?

Jestem Europejczykiem.

"Reuters: rosyjskie tankowce dostarczają ropę Korei Płn.

Do transferów miało dojść w październiku i listopadzie. Oznaczałoby to, że Rosja, członek Rady Bezpieczeństwa ONZ, złamała oenzetowskie sankcje."

Nihil novi :-)))

W.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Manipulacje moimi wpisami opanowałeś....zacznij teraz pisać coś na podstawie weryfikowalnych faktów zobaczymy jakiś mocny.

Już Ci napisałem i to takie najprostsze na podstawie powszechnie dostępnych danych. U mnie nie ma drugiego razu.

Bobcat niczego nie rozumiesz.....ci którym się wydaje że będą kołować naród tymi samymi sztuczkami są w błędzie..

Teraz naród kołuje się nowymi sztuczkami, głównie propagandowymi tekstami, kłamstwem (choć to chyba stara sztuczka) i kreatywną księgowością.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Przy okazji postępowania arbitrażowego w sprawie Caracali z pewnością wypłynie wiele ciekawych dokumentów, np. proponowana skala współpracy gospodarczej. W świetle tych dokumentów w całej okazałości, a raczej w całej swej nędzy będzie widać działania Macierewicza dotyczące przetargów na najbardziej istotne rodzaje uzbrojenia.

Program "Wisła" leży, program "Narew" leży, program "Homar okazuje się też. Śmigłowców nie ma, broni przeciwpancernej nie ma, przeciwlotniczej też nie ma poza muzealnymi działkami ZSU23-2. Ale Prezes Antka chwali, Morawiecki też. Putin zapewne też.

Jestem Europejczykiem.

We wrześniu 1939 lotnictwo polskie przesłało istnieć w czwartym dniu działań wojennych. Niedawno w telewizji generał tych sił zbrojnych mówił, że obecny stan uzbrojenia oraz organizacji Wojska Polskiego jest taki, że w przypadku napaści na nasz kraj (wszyscy widzą jaki kierunek miał mówiący na myśli) lotnictwo przestałoby istnieć w czwartej godzinie.

Dlatego właśnie niejednokrotnie pisałem już, ze taka Rosja przebiegnie po nas bez wystrzału. A my fikamy z nimi, fikamy w Europie, ciesząc się ze maciar modernizuje wojsko.

Cieszymy się, ze chce wskrzesić polski przemysł zbrojeniowy...nim w tym kraju powstanie coś z wysokiej technologii, to mina lata świetlne. Z plusów sytuacji-nie wydają

no co wy? takiej małej wiary? przecież sa kapelani z różancami, wojska obrony terytorialnej, sam minister jest wart ze 2 dywizje.

Czyżby Szanowny Kolega sugerował, że pozyskana przez Antoniego technologia azotku galu służyć będzie do produkcji monstrancji rażących wroga cudownym promieniem?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Nihil novi :-)))

W.

Zwłaszcza podatność na manipulacje mediów. :-)))

Rezolucja nr 2397 nie wprowadza zakazu na dostawy ropy a ograniczenie. http://www.un.org/en/ga/search/view_doc.asp?symbol=S/RES/2397(2017)

Россия соблюдает санкционный режим в отношении КНДР в полном объеме, заявили РИА Новости в пресс-службе МИД.

РИА Новости https://ria.ru/world/20171230/1512009265.html

Luzik Jurij!

Akurat sprzedawanie ropy Koreańczykom w porównaniu z innymi zagrywkami bandyty Putina to nic wielkiego, nie musisz się spinać.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.