Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To Rosja zestrzeliła Boeinga nad Donbasem! Jest oficjalne oskarżenie w tej​ sprawie

Rządy Holandii oraz Australii w wyniku śledztwa przeprowadzonego przez międzynarodowy zespół dziennikarzy formalnie oskarżyły Rosję o bezpośrednią odpowiedzialność za zestrzelenie samolotu linii lotniczych Malaysia Airlines i doprowadzenia do śmierci 298 osób, które znajdowały się wówczas na pokładzie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Napisano dziś, 11:34

Owsiak: Tak, Pani Krystyno. Choroba i cierpienie „śmierdzą”

Szef WOŚP Jerzy Owsiak odniósł się do słów Krystyny Pawłowicz. Posłanka PiS napisała na Twitterze, że w Sejmie czuć "trudny do zniesienia smród"

Krystyna Pawłowicz na Twitterze napisała o "smrodzie w Sejmie" tuż obok protestujących rodziców i opiekunów osób niepełnosprawnych.

"Pani Krystyno, po trzykroć tak! Choroba, cierpienie - nie pachną. Pani to określiła słowem „smrodu”. Ja może powiem delikatniej – słabo pachnie. Kiedy moja mama umierała w hospicjum, gdzie opiekowano się nią bardzo dobrze, wszechobecny był zapach choroby, zapach cierpienia. Nie ma na to aerozolu, nie ma na to żadnego pochłaniacza, czy cudów służących likwidacji przykrych zapachów" - odpowiedział na te słowa Jerzy Owsiak.

"Aby pozbyć się tego „smrodu” wystarczy, abyście Pani i Pani koleżanki i koledzy zaczęli z tymi ludźmi poważnie rozmawiać i abyście poważnie spróbowali rozwiązać ich, a tak naprawdę wszystkich niepełnosprawnych, problem. Jeżeli tego nie zrobicie, to ten problem jak bumerang wróci do Waszego oblężonego i zamkniętego na 4 spusty gmachu z jeszcze większą mocą, jeszcze większą złością i determinacją, która tylko pogłębia ból, a w Pani świecie zrobi jeszcze więcej smrodu, niż ma to miejsce dzisiaj" - zasugerował szef WOŚP.

Owsiak podkreśla, że wszystko o czym pisze, dzieje się w zamkniętym dla obywateli budynku parlamentu. "Ilość złej woli, złych słów, momentami obrzydliwych oskarżeń, zwłaszcza że strony telewizji publicznej, poraża. Czy aż tak się podzieliliśmy? Czy aż tak straciliśmy poczucie zdrowego rozsądku? Czy aż tak nie możemy, myśląc o naszej Ojczyźnie, Polsce, robić czegoś wspólnie, razem?" - pisze.

"Tak, Pani Krystyno. Choroba, cierpienie, śmierć - jak to Pani określiła - „śmierdzą”. Ma Pani rację" - kończy szef WOŚP."

Niestety ciemnogród nie zrozumie tego tekstu/przesłania. Ciemnogród to ludzie zdrowi, silni, piękni, pachnący ;-) i idący ryjem do przodu. Tylko w teorii dbają o niepełnosprawnych, tych co nie opuścili jeszcze macicy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Instrukcja prawdę Ci powie

Wina pilotów, cztery razy podchodzili do lądowania, Błasik pijany, kłócił się przed wylotem z Protasiukiem.

Jak nie wyląduje to zabiją...

Co za brednie, w tych przekazach dnia dla PO ..

Ciekawe skąd Tusk miał instrukcje by przekazać śledztwo Rosjanom..

Ciekawe skąd Tusk miał instrukcje by przekazać śledztwo Rosjanom..

Z prawa międzynarodowego. Jeśli katastrofa lotnicza ma miejsce na terytorium jakiegoś państwa - śledztwo prowadzi właśnie to państwo.

Jak nie wyląduje to zabiją...

Co za brednie, w tych przekazach dnia dla PO ..

"Terrain ahead,.............,terrain ahead, pull up,................, PULL UP, PULL UP.........................................."

Jakim betonem, członkiem sekty smoleńskiej trzeba być żeby nie zrozumieć tego tekstu z systemu TAWS, który z czarnych skrzynek usłyszał cały świat?

Owsiak: Tak, Pani Krystyno. Choroba i cierpienie „śmierdzą”

Spocona pani Krystyna zżerająca w sejmie kanapki na pewno pachnie jak pole kwiatów letnią porą ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

"Terrain ahead,.............,terrain ahead, pull up,................, PULL UP, PULL UP.........................................."

Jakim betonem, członkiem sekty smoleńskiej trzeba być żeby nie zrozumieć tego tekstu z systemu TAWS, który z czarnych skrzynek usłyszał cały świat?

Spocona pani Krystyna zżerająca w sejmie kanapki na pewno pachnie jak pole kwiatów letnią porą ;-).

Ja wiem betonem, głupolem bo to nie nasi. Ale POziom...

Oglądałem sporo takich dokumentow o katastrofach lotniczych. Ot takich zwykłych. Zdumiewa drobiazgowość i zawziętość badań nad przyczynami takich katastrof. A tu rozpirzony w drobiazgi tupolew ot tak gnije w ruskim lesie. Mimo że leciała nim sama elita najwyższych władz.

Wpisz w googla discovery ew planetTV katastrofy lotnicze. Ot zarazy smoleńskie wyskakują- przewlekłe drobiazgowe śledztwa. Dwa razy widziałem taki kuriozalny odcinek jak fragmenciki wraku naklejano na cylindryczną siatkę o rozmiarach samolotu. Na zachodzie ze skóry wychodzą aby wykryć przyczynę katastrofy zwykłego rejsowego samolotu.

dieu est tres fin

Na którym pasły się krowy, owce i kozy.

:-))).

"Protestujący w Sejmie dostali zakaz korzystania z wind. Ograniczono też dostęp do łazienki"

W Sejmie pojawiły się kolejne utrudnienia dla protestujących. Po zasłonięciu ich kotarami, zabroniono im korzystania z windy, a dostępna jest tylko jedna toaleta.

Protestujący w sejmie niepełnosprawni i ich rodzice od soboty rano nie mogą korzystać z windy. Dla osób poruszających się przy pomocy wózka inwalidzkiego oznacza to całkowite uziemienie. Z informacji, które otrzymują protestujący, wynika, że winda została zamknięta z powodu sesji Zgromadzenia Parlamentarnego NATO.

Ponadto, dostępna jest tylko jedna toaleta. W piątek wieczorem protestujący zostali odcięci od łazienki z prysznicem. - Próbowałam zejść na dół tam, gdzie są prysznice. Po prostu zostały zablokowane schody barierkami. Boczne drzwi są pozamykane (...). Usłyszeliśmy, że to jest zarządzenie komendanta straży marszałkowskiej - mówiła w rozmowie z TVN24 Anna Glinka, mama Adriana.

Do listy ograniczeń dochodzi też zakaz chodzenia po schodach i otwierania okien. W miejscu, gdzie odbywa się protest pojawili się natomiast dodatkowi funkcjonariusze Straży Marszałkowskiej. Nowych strażników ma być kilkunastu.

W piątek po południu usunięto kamery i mikrofony, które - za zgodą rodziców - rejestrowały protest lub były ustawione w jego okolicy. Jak poinformowała posłanka Joanna Scheuring-Wielgus, zabrano sprzęt dziennikarzy, którzy nie posiadali akredytacji na szczyt NATO.

Ukryta Zawartość

Gomułkowski PRL powrócił wskrzeszony rękami pazernej swołoczy prowadzonej przez charyzmatycznego dewianta ukształtowanego przez nadopiekuńczą matkę, nieznającego innych realiów zycia niż te ze swego dzieciństwa.

Ukryta Zawartość

Jak nisko upadło polskie- celowo- społeczeństwo nie broniąc w zasadzie bezbronnych ..

Wstyd i hańba .

Czuje wstyd i żenadę a poczynania polskiego społeczeństwa .

Czy potrzebne są czolgi i karabiny abyście się debile obudzili?.

Wystarczą 1 -2 duże demonstracje i niepełnosprawni poczują się potrzebni , kochani i uszanowani ..

Picunioki?

Duma Was rozpiera?

Na zachodzie ze skóry wychodzą aby wykryć przyczynę katastrofy zwykłego rejsowego samolotu.

Przyczynę tej katastrofy dawno wykryto i wyjaśniono. Jedynie sekta smoleńska tego nie przyjmuje do wiadomości, gdyż chocholi taniec na grobach ofiar pomaga im zbijać na tym kapitał polityczny.

Ja wiem betonem, głupolem bo to nie nasi. Ale POziom...

Oglądałem sporo takich dokumentow o katastrofach lotniczych. Ot takich zwykłych. Zdumiewa drobiazgowość i zawziętość badań nad przyczynami takich katastrof. A tu rozpirzony w drobiazgi tupolew ot tak gnije w ruskim lesie. Mimo że leciała nim sama elita najwyższych władz.

Wpisz w googla discovery ew planetTV katastrofy lotnicze. Ot zarazy smoleńskie wyskakują- przewlekłe drobiazgowe śledztwa. Dwa razy widziałem taki kuriozalny odcinek jak fragmenciki wraku naklejano na cylindryczną siatkę o rozmiarach samolotu. Na zachodzie ze skóry wychodzą aby wykryć przyczynę katastrofy zwykłego rejsowego samolotu.

Wyraźnie widać że oglądać może oglądałeś, ale niczego mnie zrozumiałeś.

Jestem Europejczykiem.

A tak, zaczął się wam niewyobrażalny kryzys. Wam się zaczął i będzie miął dla was niewyobrażalne konsekwencje. Ten kryzys i konsekwencje to wynik aborcyjnego referendum w Irlandii. Słusznie macie się czego bać.

czeka nas niewyobrażalny kryzys z konsekwencjami jakich nie możemy sobie wyobrazić

Ale odkrycie

Zawsze są jakieś kryzysy i na tym polega piękno życia. Ile byś wytrzymał w raju?

A koniec świata i tak cie dopadnie w godzinę śmierci...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jeżeli Francja Niemcy spiskują w Rosji przeciwko USA, no to już nie jest jakiś tam kolejny kryzys tylko niemal wojna co najmniej handlowa.

Kogo to obchodzi gamoniu!

Wiesz ile kosztuje wydech z nierdzewki do mojego suwa??

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A poco komus samochód jak go transportują gdzie kce i kiedy kce na koszt podatnika?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.