Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, oni wygrywają zawsze, niezależnie od tego kto wygra wybory, ci co wygrywają je, marzą o wkupienie się w ich łaski.

Polacy w dużych i średnich miastach potwierdzili że tzw Polska nie istnieje jako państwo, a to co można by nim nazwać to tylko rodzaj posowieckiej republiki bananowej.

I Ty sie dziwiłeś mój Drogi "aeroplanie" że ja wciaz Ciebie kocham jak rodzonego???

Pisałem tu niedawno że nikt tak jak moja skromna osoba nie krytykuje tu formacji PiS.

I nie zmienia mojego do Ciebie uczucia to kompletne zamotanie i alienacja od rzeczywistości i prawdy w Twej samoocenie.

I Ty sie dziwiłeś mój Drogi "aeroplanie" że ja wciaz Ciebie kocham jak rodzonego???

I nie zmienia mojego do Ciebie uczucia to kompletne zamotanie i alienacja od rzeczywistości i prawdy w Twej samoocenie.

PiS był jedyną nadzieją na biologiczne przetrwanie Polaków, innej nie było, nie ma i nie będzie.

Poczytaj sobie trochę w przedmiocie, dopiero komentuj.

Jak odejdzie Jarosław Kaczyński mogą zacząć się poważne problemy.

Póki żyje jest ostatni czas na skonsolidowanie państwa, obojętnie jakie ono jest, teoretyczne, zewnętrzne czy dowolnie nazwane, na realną suwerenność nie mamy najmniejszych szans, nie w obecnym składzie obywatelskim, potrzebne jest inne pokolenie, to też już pisałem dawno, tylko młodzi mogą dokonać prawdziwych zmian, ale na to trzeba niestety trochę poczekać.

PiS był jedyną nadzieją na biologiczne przetrwanie Polaków, innej nie było, nie ma i nie będzie.

Widzisz? A ja nadal kocham Ciebie jak rodzonego.

I nie zmienia tego fakt, iż w moim postrzeganiu polskiej rzeczywistości NIKT NIGDY tak nie podzielił Polaków, jak Jarosławpolskezbaw z okupantem Watykańskim w odwodzie. Ani Rozbiory, ani komuna ze swym PZPRem.

Skąd wziąłeś te "mądrości", a raczej niedorzeczności?

W takim razie, powinieneś się wziąć do roboty! A jeśliś już zbyt wiekowy, to przecież są synowie czy córki. Prawdziwe Polaki są przecież.

Nadzieja tkwi w LUDZIACH, nie w PiSie!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Poczytaj sobie trochę w przedmiocie, dopiero komentuj.

Jak odejdzie Jarosław Kaczyński mogą zacząć się poważne problemy.

Póki żyje jest ostatni czas na skonsolidowanie państwa, obojętnie jakie ono jest, teoretyczne, zewnętrzne czy dowolnie nazwane, na realną suwerenność nie mamy najmniejszych szans, nie w obecnym składzie obywatelskim, potrzebne jest inne pokolenie, to też już pisałem dawno, tylko młodzi mogą dokonać prawdziwych zmian, ale na to trzeba niestety trochę poczekać.

Widzę, że szykuje się jakieś ludobójstwo. Ciekawe, jak wyglądałaby Ameryka Północna, gdyby ci wszyscy przybysze pozakładali państewka narodowe? Pewnie tak, jak dziś Ameryka Południowa, która znaczy bardzo niewiele. Nacjonalizm to ideologia z 19 wieku. Pora spojrzeć w przyszłość, a ta nazywa się zjednoczona Europa.

zjednoczona Europa.

Dobre, gratuluje odwagi.

Jak wyjdziesz z tej Zjednoczonej Europy, jeśli coś pójdzie nie tak ?

Do czego wrócisz ?

Skąd weźmiesz granice ???

Jeśli czujesz się niewolnikiem, to poddaj się komuś i idź do niego na służbę.

jeśliś już zbyt wiekowy

Zajmuję się innowacjami, Mateoł mówi o innowacjach nie mając o nich pojęcia, - to jest niedorzeczność, gdzie są te nowe polskie marki oparte o krajowe wynalazki..??

Nadzieja tkwi w LUDZIACH, nie w PiSie!

Częściowo masz rację, lecz bez polityki państwa ustalonej na potrzebny cel, ludzie niewiele mogą, pokazuje to historia najdobitniej jak się tylko da .

mutanty, przerżniecie

Czekam na prowokację 11 listopada.

Jaro_747

Ludzie są wstrząśnięci wynikami wyborów, po tak ogromnych transferach społecznych,- taki wynik to szok.

Zajmuję się innowacjami, Mateoł mówi o innowacjach nie mając o nich pojęcia, - to jest niedorzeczność, gdzie są te nowe polskie marki oparte o krajowe wynalazki..??

Jak to gdzie? Arrinera, syrenka.

Z tą pierwszą, bankster nawet sobie robił zdjęcia.

Teraz na topie są gry komputerowe.

Czekam na prowokację 11 listopada.

Ludzie są wstrząśnięci wynikami wyborów, po tak ogromnych transferach społecznych,- taki wynik to szok.

Szok to był wczoraj na twarzy naczelnika.

Ciekawego wyboru dokonano w Warszawie, okradani orzekli, że lubią być okradani.

Ważne, że pastuchy z peeselu dostały kopa od owieczek.

PiS wygrał ale przegrał czyli wszyscy wygrali chociaż przegrali.

Dziwny jest ten świat.

Znaczy jest jednak demokracja mimo skowytu lewactwa jakoby jej nie było.

...i to ona zwyciężyła, ta Demokracja.

Dla mnie osobiście ważne, że taki platfus Nitras poszedł won.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

lecz bez polityki państwa ustalonej na potrzebny cel, ludzie niewiele mogą, pokazuje to historia najdobitniej jak się tylko da .

Wg mnie, kolejne pierdu, pierdu...

Cofnijmy się o 30-40 lat. Jaka wówczas była polityka PRL, w tym zakresie? Była jakaś?Dodatkowo - bida była, aż piszczało..O 500+ mogli tylko pomarzyć. W naszej wsi np. jedna rodzina liczyła 16 osób, a druga - 14. Dziś żyliby jak pączki w maśle, lecz nie wówczas. A mimo to - dzieci rodziło się full.

Fakt. Czasami, w ramach oszczędności, odgórnie wyłączano prąd (to chyba była ta polityka). Może dlatego?

Owszem. Inne kraje ją miały, O ile pamiętam np. Chinom zależało bardzo, ale... na zmniejszeniu populacji.

Policzyłeś, ilu byłoby Polaków np. za 300 lat, jeśliby się utrzymał ujemny przyrost naturalny na tym samym poziomie, co dziś?Zakładając, że ubywa nas co roku 0,03 % (tak podaje GUS), to byłoby jakieś 9% mniej...

Zresztą.

Nie o ilość chodzi, lecz bardziej o jakość.I Ty tego nie wiesz?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Nitras

Nitras był od dawna skończony.

Jaka wówczas była polityka PRL

Nie upraszczaj i nie zmieniaj kontekstu.

Jeśli państwo nie ma modelu transferu technologii, to choćby wszyscy zostali wynalazcami to mogli by je sobie w ...włożyć.., albo dogadali by się z podmiotem zagranicznym albo nic by z tego się nie urodziło.

reprywatyzację budynków

Pisałem o złodziejach, a nie reprywatyzacji.

Dla Ciebie i podobnych zapewne bez różnicy stąd wynik w wyborach Otrzaskanego.

Nitras był od dawna skończony.

On był źle zaczęty i skończony zanim jeszcze źle zaczął,

Walnij setę i się ciesz

Jest z czego i bez sety w tym przypadku.

że ubywa nas co roku 0,03 % (tak podaje GUS), to byłoby jakieś 9% mniej...

Powodem spadek prokreacji wśród lewicy obyczajowej i jej wyznawców.

Wybory pokazały, że za takową postawą jest jakieś minimum 10 % społeczności jeszcze żyjącej i głosującej.

Tak nawiasem mówiąc jakieś 20 % społeczeństwa olało demokrację, a w zasadzie w ramach demokracji.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A dla mnie że ta menda, Jaki... no, ale ja jestem z Warszawy i nie życzę sobie żeby szarogęsiła mi się tu przybłęda z Opola.

Ciekawego wyboru dokonano w Warszawie, okradani orzekli, że lubią być okradani.

Ważne, że pastuchy z peeselu dostały kopa od owieczek.

PiS wygrał ale przegrał czyli wszyscy wygrali chociaż przegrali.

Dziwny jest ten świat.

Znaczy jest jednak demokracja mimo skowytu lewactwa jakoby jej nie było.

...i to ona zwyciężyła, ta Demokracja.

Następny któremu się ostro pogorszyło. Ale przynajmniej iksik przestał udawać że nie jest PiSowcem.

Jestem Europejczykiem.

powoli słychać dożynanie swinskiej watahy

Klęska PiS była pewna, nie ma zaskoczenia.

PiS się całkowicie pogubił, wielu twierdzi że oszukał, niektórzy że zdradził.

Ludzie są wściekli.

Walnij setę i się ciesz :)

Nie może bo go wszyscy okradają i musi oszczędzać, a do tego uważać na lewaków co by go Jaki od tyłu nie zaszedł :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

przybłęda z Opola.

To musiała być dywersja ten kandydat.

HGW po prostu miała pozostać bezkarna.

Układ, inaczej nie da się tego wytłumaczyć, podobnie jak kiedyś M Ogórek / SLD /, która miała przegrać, w nagrodę nie opuszcza teraz TVP.

Przecież to było jasne od początku

Oczywiście że było jasne, Jarosław Kaczyński jest tylko jeden, a przykładowo samych urzędników jest milion trzysta tysięcy do wymiany, a gdzie jeszcze inne instancje gdzie służby, wojsko, sady, instytucje pozarządowe, - kim zastąpić to całe skostniałe towarzystwo wzajemnej adoracji zasiedziałe, rozdane przy okrągłym stole przez Wojciecha Jaruzelskiego prowadzonego przez człowieka honoru Czesława Kiszczaka, będącymi w zmowie z Dawidem Rockefellerem, który musi działać w porozumieniu z CCCP w ramach podziału stref wpływu na świecie po 2WŚ ?

To musiała być dywersja ten kandydat.

HGW po prostu miała pozostać bezkarna.

Układ, inaczej nie da się tego wytłumaczyć, podobnie jak kiedyś M Ogórek / SLD /, która miała przegrać, w nagrodę nie opuszcza teraz TVP.

Wiadro z zimną wodą może nie wystarczyć.

Jestem Europejczykiem.

Spiseg w spisku?

Masz jakieś inne wytłumaczenie ?

Są fachowe komentarze socjologów powyborcze, wszyscy mówią to samo - bez wyjątku - nie miał prawa wygrać w Warszawie.

Masz jakieś inne wytłumaczenie ?

Są fachowe komentarze socjologów powyborcze, wszyscy mówią to samo - bez wyjątku - nie miał prawa wygrać w Warszawie.

I bardzo dobrze. Postawili na komisję reprywatyzacyjną i przegrali. I tyle warte są te ich 'Dobre Zmiany".
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.