Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

przypomnieć co bardziej odjechane wpisy,

Przypomnij.

Zapomniałeś jeszcze o jednym szczególe, kiedy prosiłem forum o poparcie Jarosława Kaczyńskiego, to nie było jeszcze K O N F E D E R A C J I  !!!

O co więc chodzi ?

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

do Putina

Kto najczęściej odwiedza Putina ?

Kto rządzi rządem w Polsce ?

Premier Izraela.

Kumasz, czy potrzebujesz przełożenia z polskiego ?

Obejrzyj sobie jakiś film, Nsze Matki, Nazi Ojcowie..albo podobny..

10 godzin temu, 747 napisał:

Są afery, mogą na koniec namieszać ludziom w głowach [•••]

Czarny piar pisowcy traktują obojętnie, ale podobny fanatyzm a właściwie kolesiostwo środowiskowe u platformerskich lemingów.

Dzieciarnia (jeszcze nie zależna od teściostwa) łyka elegancko wyborczy kabaret.

Teraz jednak decyzje raczej nie zapadają w ostatnich paru dniach przed głosowaniem, chyba że chodzi o decyzję udziału - wtedy elektorat negatywny się wzbudza. Czy taki czynnik któryś komitet planuje użyć, tego nie wiem, ale zaskutkuje na pewno.

Dyskusyjne - czym w efekcie skutkuje udział w głosowaniu elektoratu negatywnego, czy liczbą nieważnych głosów czy pojawieniem się świeżaków poselskich (kadencję temu - Kukiz'15).

Ciekawy tydzień się zacznie (6-12). Błyskawiczne pomówienia są spodziewane. Okaże się jakie.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Godzinę temu, 747 napisał:

Dzielisz Polaków, mnie stygmatyzujesz i dehumanizujesz, no no, sovieckie metody, nieźle.

Kiedy prosiłem o poparcie Jarosława Kaczyńskiego w kolejnych wyborach, byłem tu już nazywany gównojadem, więc i tak mój status wzrósł na forum, Koledzy pozostali rozumieją że odbierają większe pieniądze dzięki mrówczej pracy i bezgranicznemu poświęceniu internautów, gdyż PiS wygrał w sieci, coś mi się wydaje nieskromnie że nikt z forum bardziej się nie przyczynił niż znienawidzony 747.

Zazdrościsz umiejętności poruszania się w polityce, niepotrzebnie, to moja żona, która jest politologiem podpowiada mi z kuchni..już pisałem lata temu.

Pisałem też że dysponuję wiedzą wyprzedzającą / tarot /.

Osobiście czuję się specjalistą z zakresu hi end audio.

"...nieskromnie..." - powiadasz...

Fakt. Skromność ci nie złamie kariery. Dalej będziesz zwyczajnie pierd..ęty.

Otwartą kwestią pozostaje jedynie, czyim będziesz w danym czasie nocnikiem, podnóżkiem i popychadłem.

Na dziś wysługujesz się szmaciarstwu, które w porządnym kraju powinno gnić w kryminałach, a nie predystynować do honorów i zaszczytów.

A już ZWŁASZCZA w takim kraju, jak Polska, takie postaci jak ty - są dla przyzwoitych ludzi - niepojęte!!!!!, faszystowski wyskrobku. Wy jesteście, jak panopticum...

Eeech...

"Warkoczyk", Różewicza se przeczytaj, parobie od Braunów i innych ...(autocenzura).

8 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No widzisz? 

A w Tworkach mają to w małym palcu.

Wmawianie. I co do tego Outlooka również.

Też karmisz trollową zbiorowość.

7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Różewicza

Nie pisz do mnie tekstu na poziomie osób pokroju różnych Różewiczów et cons.

Te krakowskie towarzystwa powiązane ..interesują mnie tyle ile śnieg z zeszłego roku.

Syjonistyczne autorytety...

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

smutne

Pamiętam Twój smutek po katastrofie smoleńskiej itd itp,... a jaki smutek zrodził się po wygranej PiS...

Musisz być chodzącym smutkiem..

9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

debil

Bardzo kulturalnie zachęcasz mnie do skosztowania kultury.

Hipokryzją przebijasz tego rycerza z PO, co go wystawili przed wyborami na nagraniach w TVP.

23 minuty temu, xetras napisał:

Wmawianie. I co do tego Outlooka również.

Też karmisz trollową zbiorowość.

Ale przynajmniej moją pisaninę ludzie rozumieją, odbierając te bazgroły tak lub owak.

W przeciwieństwie do Twoich - co już od dawna chciałem Ci powiedzieć...

Ale, to w sumie szczegół.

Pozdrawiam.?

11 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

niedouk

Wyobraź sobie że nikt mnie niczego nie nauczył, stąd reaguję normalnie na rzeczywistość.

Nie było Konfederacji, to proponowałem by Jarosław Kaczyński odsunął złodziei od władzy, teraz jest Konfederacja, niech więc PiS - owi patrzy na ręce i nich wymusi realizację obietnic wyborczych, repolonizację mediów, podatki dla supernarcetów, zamknięcie aferzystów etc.

29 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

niedouk

Bezlitosna Niusia, - masz, delektuj się.

proponowałem by Jarosław Kaczyński odsunął złodziei od władzy, teraz jest Konfederacja, niech więc PiS - owi patrzy na ręce i nich wymusi realizację obietnic wyborczych, repolonizację mediów, podatki dla supernarcetów, zamknięcie aferzystów etc.

Obacz:

Prosty rachunek ancien regime'u:

Poplecznicy sojuszniczy : "ludowcy" z Marszałkowskiej plus lemingi i lewice różniaste i wtedy pisowcy będą zablokowani decyzyjne. Próbka była przy mianowaniu swojaków w 2014 na sędziów TK. ("Konstytucja", hehe...)

Dlatego przez  sondaże manipuluje się wolą niezdecydowanych. Stary układ ma się dobrze - (po lewica psl). Przecież się dogadają między sobą po wyborach - zapewne na to liczą.

11 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Teraz, odkąd skumałeś się z faszystowskimi śmieciami - uczciwi i porządni ludzie powinni przechodzić na drugą stronę ulicy i omijać cię szerokim łukiem.

Dołączam się - liczę na to.

Gra idzie o zdobywców i łowców. A nie mentalność państwa teoretycznego.

W praktyczności PiS raczkuje ale ważność czynności prawnej wskazane jest definiować (chociażby kuriozalny artykuł 58 KC). To jedna z wielu głupot planowej Polski ludowej.

6 godzin temu, 747 napisał:

Moja żona, która jest politologiem podpowiada mi z kuchni..

Pisałem też że dysponuję wiedzą wyprzedzającą / tarot /

Mnie  natomiast obchodzą lokalni ziomale a nie desantowcy z przekaziorów masowego rażenia. Dlatego w maju b.r. mój czuj tak mi dopowiedział.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

W sprawie katastrofy smoleńskiej fakty są mniej-więcej znane. Piszę mniej-więcej bo wojskowym udało się mocno ukryć ich zaniedbania w tym[•••]

w dużej mierze stworzyła warunki do katastrofy.

Trymer steru wysokości też znany ?

5 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ale przynajmniej moją pisaninę ludzie rozumieją, odbierając te bazgroły tak lub owak.

W przeciwieństwie do Twoich - co już od dawna chciałem Ci powiedzieć...

Ale, to w sumie szczegół.

Pozdrawiam.?

Nawzajem.

Postaram się o lepszą skrótowość, ale nie spodziewam się lepszego zrozumienia.

Niesamodzielni politycy degenerują nasz kraj, a np. Korwin z "Pruchniakiem" i Sielańczykiem (koło poselskie UPR) wiosną 1992 roku nagle obnażyli skutecznie układ "nocnej zmiany". Raptem mniej mętnie się stało, gdy widma obaliły rząd. 

8 godzin temu, 747 napisał:

Przypomnij.

Kto rządzi rządem w Polsce ?

Oczywiście KK.

747

Naprawdę nic nie wiesz o Różewiczu ?

... ludzie, którzy byli w Izraelu, wiedzą, że jest to tętniąca życiem, choć wrzaskliwa demokracja, z wolną – choć często tendencyjną – prasą, z ciałem ustawodawczym wybieranym w, ogólnie rzecz biorąc, wolnych i sprawiedliwych wyborach, głośną, nieskrępowaną opozycją parlamentarną i niezależnym sądownictwem. Jest to kraj, który stał się  technologiczną lokomotywą, globalnym liderem w innowacjach, ze sztuką i kulturą, które zdobyły międzynarodowe uznanie i jest   w czołówce w większości dziedzin ludzkiej działalności – w informatyce, w medycynie, w konserwacji zasobów wody i w rolnictwie, by wyliczyć tylko kilka obszarów. ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nawzajem.
Postaram się o lepszą skrótowość, ale nie spodziewam się lepszego zrozumienia.
Niesamodzielni politycy degenerują nasz kraj, a np. Korwin z "Pruchniakiem" i Sielańczykiem (koło poselskie UPR) wiosną 1992 roku nagle obnażyli skutecznie układ "nocnej zmiany". Raptem mniej mętnie się stało, gdy widma obaliły rząd. 

Niestety tylko to było dobre ale
ta uchwała zatrzymała :
- trwające prace nad ogólnie nazywaną dekomunizacją
- spowodowała upadek rządu który jako cel wyznaczył naszą obecność w EWG i NATO.
( Komu najbardziej zależało na tzw NATO-bis chyba nie trzeba wspomninać)
- w dalszej perspektywie powrót komuny do władzy.
Jeszcze człowiek był młody i głupi i myślał że to było dobre posunięcie JKM ale widać dopiero teraz że zmiany są najlepsze jeśli są wprowadzane na spokojnie bez zadym . Nawet ostatnio było to widać po sławnym wecie PAD w sprawie ustaw o sądach. Ziobro znowu wysmażył kontrowersyjne prawo i szykowała się zadyma totalnych . Weto ich rozbroiło)
Polityka to czasami dwa kroki do przodu i jeden wstecz.
Hasło " wszyscy won " to najgłupsza rzecz .

PiS przebija sufit. Sondaż

Nowy sondaż dotyczący preferencji partyjnych rozwiewa wątpliwości: największe szanse na wygraną w wyborach parlamentarnych i stworzenie większości sejmowej ma Prawo i Sprawiedliwość. Jarosław Kaczyński ze swoim ugrupowaniem deklasuje rywali.

PiS ma 49,5 proc. poparcia i jest zdecydowanym faworytem wyborów parlamentarnych - wynika z najnowszego sondażu pracowni Estymator dla portalu DoRzeczy.pl.

Drugie miejsce zajmuje Koalicja Obywatelska, którą w badaniu wskazało 26,4 proc. respondentów (spadek o 1,5 pkt. proc.). Ostatnie miejsce na podium przypadło SLD, które popiera 13,1 proc. ankietowanych (spadek o 0.1 pkt. proc.).

Próg wyborczy przekroczyłoby jeszcze Polskie Stronnictwo Ludowe, które popiera 6,4 proc. badanych (wzrost o 0,3 pkt. proc.). Pod progiem znalazła się natomiast Konfederacja, która w sondażu uzyskała wynik 3,7 proc. (wzrost o 0,1 pkt. proc.). Inne komitety wyborcze wskazało 0,9 proc. ankietowanych.

A głupi naród wybiera, a potem manifestuje swoje niezadowolenie ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

38 minut temu, Jacchusia napisał:

wynika z najnowszego sondażu pracowni Estymator dla portalu DoRzeczy.pl.

Typowy sondaż na obstalunek. Wynik ustalony zanim przystąpiono do badań.

2 godziny temu, toptwenty napisał:

... ludzie, którzy byli w Izraelu, wiedzą, że jest to tętniąca życiem, choć wrzaskliwa demokracja, z wolną – choć często tendencyjną – prasą, z ciałem ustawodawczym wybieranym w, ogólnie rzecz biorąc, wolnych i sprawiedliwych wyborach, głośną, nieskrępowaną opozycją parlamentarną i niezależnym sądownictwem. Jest to kraj, który stał się  technologiczną lokomotywą, globalnym liderem w innowacjach, ze sztuką i kulturą, które zdobyły międzynarodowe uznanie i jest   w czołówce w większości dziedzin ludzkiej działalności – w informatyce, w medycynie, w konserwacji zasobów wody i w rolnictwie, by wyliczyć tylko kilka obszarów. ...

Ukryta Zawartość

Gdyby odciąć pępowinę łącząca tą wrzaskliwą demokrację z USA to po roku zostałby tylko wrzask z "Opcją Samsona" na koniec.

Nie siej dezinformacji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

18 minut temu, Bobcat napisał:

Typowy sondaż na obstalunek. Wynik ustalony zanim przystąpiono do badań.

Jak pisałem niedawno sondaże są elementem manipulacji opinią publiczną i jednym z głównych narzędzi fałszowania wyników wyborów.

Cały zresztą system wyborczy jest do doopy i dlatego Partia Niegłosujących jest zawsze najliczniejsza.

W ostatnim głosowaniu do parlamentu UE jeszcze nie otworzono w Polsce żadnej urny wyborczej a już polskojęzyczne media podały zaplanowane wcześniej wirtualne wyniki wyborów.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

6 minut temu, Amator 2b napisał:

Jak pisałem niedawno sondaże są elementem manipulacji opinią publiczną i jednym z głównych narzędzi fałszowania wyników wyborów.

Cały zresztą system wyborczy jest do doopy i dlatego Partia Niegłosujących jest zawsze najliczniejsza.

W ostatnim głosowaniu do parlamentu UE jeszcze nie otworzono w Polsce żadnej urny wyborczej a już polskojęzyczne media podały zaplanowane wcześniej wirtualne wyniki wyborów.

Wydaje mi  się, że akurat ten zespół nie sprzyja PiS-owi, skoro "policja PiS" - jak się z lubością mawia w pewnych POkręgach.

Cytat

PMPG: Michał Lisiecki trzymany w areszcie bezprawnie, apelujemy o respektowanie prawa.

Ukryta Zawartość

News z końca marca.

Ukryta Zawartość

45 minut temu, Amator 2b napisał:

Pieprzysz w kółko putinowską propagandą. Płaci ci ktoś za to?

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Ukryta Zawartość

Dziękuję. Ale jako kotowaty z psami mam niewiele wspólnego. Przy okazji udało mi się zupełnie przypadkiem sfotografować Ciebie:

osiol_01_jpg_medium.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pieprzysz w kółko putinowską propagandą. Płaci ci ktoś za to?

A Ty masz nizinierze jakieś pieprzone zboczenie na punkcie Putina tak jak Hitler miał na punkcie wilków?

Napisałem, że ludzie mają tą farsę jaką są "wybiory" daleko w 4 literach gdyż to coś nie ma nic wspólnego z demokracją i bardziej przypomina cyrk niczym za czasów Bieruta, kiedy to popierało się całą listę Frontu Narodowego.

Chcesz robić frekwencję bandziorom to idź i głosuj i zmieniaj Polskę i miej współudział w legalizacji wyników "wyborów", które już są i tak znane starszym i mądrzejszym.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.