Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zauważyłem, że Maliniakowi ostatnio ledwie się łeb w kasku mieścił.

Ale wracając do rzeczy poważnych - frontalny atak na całkiem sporą część obywateli to coś niesłychanego.

Chwilowo pomijając fakt, że wypowiedź Dudy jest skandaliczna jest coś ważniejszego i dającego domyślenia.

Ta wypowiedź po pierwsze była kompletnie niepotrzebna, bo od takich propagandowych pohukiwań Prezes ma Szydło, Ziobrę i pozostałych przydupasów.

Rzucając do boju Dudę akurat w takim momencie PiS sam ogranicza sobie pole manewru i własnoręcznie stawia się pod ścianą.

Zamiast trzymać Maliniaka w odwodzie i czekać na oficjalny raport Komisji Weneckiej Prezes użył go w charakterze kapiszona - smrodu i huku dużo a rzeczywisty efekt żaden.

Z tego widać, że PiS idzie na totalną konfrontację z całym światem, bo sam pali za sobą mosty i zabiera sobie możliwość wyjścia z twarzą z sytuacji, gdy trzeba będzie się z pewnych decyzji cofnąć.

Jestem Europejczykiem.

Coś nagle ucichły wszelkie pierdy o zamachu

Możliwe są analizowane przez ekspertów od Antoniego. W końcu już zaczęli się orientować w katastrofach/zamachach po Smoleńsku. Na samochodach pewnie lepiej się znają jak na samolotach. W końcu jeżdżą nimi co dzień.

Widać gołym okiem że mu prezydentura nie służy, konsekwencji silnego stresu i zachowań psa łańcuchowego nie widzi tylko ten kto nie chce widzieć.

Nie dziwię się że ma stres skoro nawet opony go nie szanują.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tak ostrej wypowiedzi m.in. o Dudzie, stonowanego do tej pory w swoich osądach polityka, jeszcze nie słyszałem.

,,Nie jest głową państwa, to wstydliwy przypadek wybrania marionetki na to stanowisko. To wstyd dla demokratycznej Polski, by mieć taką władzę''

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/cimoszewicz-o-konsekwencjach-braku-publikacji-wyroku-tk,625765.html

Akcja budzi reakcję. Tak poniżające wypowiedzi jak z ust A.Dudy nie padły jeszcze nigdy z ust żadnego prezydenta w tym kraju. Nie ma się co dziwić, że inni odpowiadają w podobny sposób.

możliwe,wroci TW Oskar,,i mu ja zabierze,a raczej Duda będzie miał wypadek.to u lewakow norma.

daleko mi do jego poziomu,ale Ty to możesz te odleglosc względem niego odmierzac w prasekach(wygoogluj co to jest)

jak się wstydzisz slow swojego prezydenta,to posłuchaj walesy,"magistra"kwasa,szczynukiewicza bula,,,,to twój poziom.

Kolego żeby ten kto teraz zasiada w pałacu prezydenckim nazwac "moim " prezydentem musiałby chodz w mały stopniu na to" zapracowac "

ale jak do tej pory nic nie zrobił w tym kierunku

Nie chce mi się szukać co nam obiecywał przed wyborami

ale zaraz cos juz mam ....porównaj co obiecywał

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jest twoim prezydenten,czy się ci podoba,czy nie.

jak

chcesz rozliczać go po 6 miesiącach,to wpierw rozlicz 5 lat prezydentury szczynukowicza.

trollu

Pozdrawiam mocno również darze Ci sympatią

możliwe,wroci TW Oskar,,i mu ja zabierze,a raczej Duda będzie miał wypadek.to u lewakow norma.

daleko mi do jego poziomu,ale Ty to możesz te odleglosc względem niego odmierzac w prasekach(wygoogluj co to jest)

Chyba w parsekach. Rzucasz słowa których nie znasz i nie rozumiesz.Typowe dla pisowców. Poziom żenujący w każdej dziedzinie życia.

Duda postanowił dzisiaj pożegnać wszelkie pomysły bycia w miarę przyzwoitym prezydentem.

Jego wystąpienie było idiotyczne, ciężko je zrozumieć, facet zrobił z siebie buraka i posłusznego propagandzistę prowadzonego przez Prezesa na krótkiej smyczy.

ja również liczyłem, że PAD w końcu pokaże klasę.

niestety Polska musi się wstydzić, że zarządzają nią ludzie kompletnie nie przygotowani do poważnych funkcji publicznych, na domiar złego osoby sterowalne.WSTYD, że tak duże państwo pozwala sobie na taką żenującą sytuację

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

ja również liczyłem, że PAD w końcu pokaże klasę.

niestety Polska musi się wstydzić, że zarządzają nią ludzie kompletnie nie przygotowani do poważnych funkcji publicznych, na domiar złego osoby sterowalne.WSTYD, że tak duże państwo pozwala sobie na taką żenującą sytuację

A dalej będzie jeszcze bardziej tragicznie gdyż wycofać sie nie będzie mógł żeby sie tzw drugiej stronie przypodobać gdyż Ci lepszego sortu uznają go za zdrajce ,

strona druga nie uwierzy w cudowną zmianę i tak panowie mamy tragifarsę sterowalna wiadomo przez kogo ...........

Wczoraj mam wrażenie że Rubikon został przekroczony ....

" Wczoraj mam wrażenie że Rubikon został przekroczony .... "

Też uważam, że teraz będzie łatwiej.

Jasne, że będzie. Przynajmniej mnie.

Skoro Duda obraża całą masę Polaków, to i ja bez ogródek będę mógł twierdzić, że to dupek, szmondak, zasraniec i zwykły buc.

Było: jak powiedział Cimoszewicz, to zwykły dupek. takiego mamy prezydenta.

Powinno być: jak powiedział Cimoszewicz (to zwykły dupek), takiego mamy prezydenta.

Ech ta interpunkcja.

"Wódz przeszedł Rubikon, kości są rzucone, wiec piesków bez liku już merda ogonem" - ze wstydem przyznam, ze zapomniałem nazwisko autora tej fraszki, ale od 40 lat pozostaje aktualna...

Powinno być: jak powiedział Cimoszewicz (to zwykły dupek), takiego mamy prezydenta.

Ech ta interpunkcja.

Tylko na takie kontrargumenty Cię stać? Ubożuchno.

Ech ta interpunkcja.

P.....lisz jak Duda w Otwocku.

Ach ten idiomatyzm

Do niedawna uważałem Dudę za najbardziej wyważonego polityka PIS. Niestety tak nie jest.

Bo się nie odzywał tylko ćwiczył podpis?

"Wódz przeszedł Rubikon, kości są rzucone, wiec piesków bez liku już merda ogonem" - ze wstydem przyznam, ze zapomniałem nazwisko autora tej fraszki, ale od 40 lat pozostaje aktualna...

Jan Sztaudynger? Stanisław Jerzy Lec?

Jan Sztaudynger? Stanisław Jerzy Lec?

Pochodzi z tomiku "V wiek fraszki polskiej" który gdzieś zapodziałem w czasie licznych przeprowadzek. Fraszka została w pamięci, autor niestety nie. Wujek też google nie dał rady.

Ja tam nie mam nic przeciwko aby prezydent udał w miejsce do którego odległość odmierzana jest w parsekach. Podróże kształcą ������

Kształcą, kształcą ale jak ktoś urodził się wroną, orłem nie umrze, choćby peregrynował nawet i w parsekach...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.