Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego, taką mam uwagę, abyśmy wykluczyli z dyskusji poziom propagandowy, nie będę więcej w tym tonie odpisywał,

Cóż, trzeba by wywalić wszystkie twoje posty...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Dowodów jest mnóstwo, jeszcze więcej jest lenistwa intelektualnego, aby je poznać i obiektywnie ocenić, TVN24 wczoraj czarno na białym to wykazał.

Program bardzo dobry, pokazał że teoryjki Antoniego są gówno warte.

Jestem Europejczykiem.

947 >>>

Czy Ty udajesz? Czy już tak masz na stałe?

Widzę, że usilnie chciałbyś kiedyś przebywać w jednym pomieszczeniu z Antonim...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Potrzeba przepotężnej inteligencji aby przejrzeć tą grę.

Może bardziejpPotrzeba schizofrenii żeby "przejrzeć tą grę".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nowelizacje ustaw o TK i SN. Miażdżąca opinia Biura Legislacyjnego Senatu

"Biuro Legislacyjne Senatu wysłało swoje uwagi do nowelizacji ustaw o Trybunale Konstytucyjnym i Sądzie Najwyższym. Nowele zostały już uchwalone przez Sejm, teraz przepisami zajmuje się senacka komisja. Nowela dotyczy publikacji zaległych wyroków Trybunału Konstytucyjnego. Zgodnie z konstytucją takie orzeczenia mają moc powszechnie obowiązującą i są ostateczne. Oznacza to, że nie ma możliwości ich weryfikacji pod względem prawidłowości - informuje rmf24.pl.

Jeden z wyroków, który ma zostać opublikowany zakłada, że ustawy nie mogą ingerować w orzeczenia TK, co ma miejsce w przypadku ustawy autorstwa PiS. Zastrzeżenia budzi także nowelizacja przepisów o Sądzie Najwyższym, będąca w niektórych punktach niekonstytucyjna.

Kwestionowany jest także sposób wyboru przewodniczącego SN, co ma godzić w jego niezależność. Wątpliwości dotyczą też autonomii finansowej Izby Dyscyplinarnej Sądu Najwyższego, a także przerwanie kadencji I prezesa SN i powołanie jego następcy.

Źródło: rmf24.pl"

Czy mój kochany samolocik w tej sprawie również ma jakieś olśnienia do zakomunikowania???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy mój kochany samolocik w tej sprawie również ma jakieś olśnienia do zakomunikowania???

Zaraz dowiemy się, że winni sa temu Żydzi, masoni, Rosjanie, Niemcy, Soros, Merkel, zapewne "stara" żona prez. Francji oraz rzecz jasna wrogie siły niszczące wstającą z kolan Wolskę Żoliborską.

No i Unie Europejska rzecz jasna w całej postaci -zło nad złem. Tylko pieniądze z tej Unii jakoś PiSuarom nie śmierdzą.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

A ja mam pytanie zasadnicze, czy ma sens jakakolwiek dyskusja na forum, gdzie moderator ma tak zafiksowane i jednostronne poglądy(często posuwa się do kpiny, patrz wyżej), czy nie istnieje uzasadnione podejrzenie, że będzie nieobiektywny przy moderowaniu wypowiedzi, które będą sprzeczne z jego światopoglądem?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

jest na forum także moderator, który ma poglądy konserwatywne. I co? Dyskutuje się z nim. Ale do dyskusji trzeba mieć argumenty. Gdy nie ma argumentów, przestaje się dyskutować w sprawie, a zaczyna szukanie i walka na argumenty pozamerytoryczne.

Czy w rozważanej wypowiedzi są przekłamania? Moim zdaniem nie. Opierając się na fragmentach artykułów "Gazety Polskiej", toruńskiego radia a nawet pasków grozy z tzw. Telewizji Publicznej nie widzę niczego co mogłoby być nie prawdą. Czasami zestawienie w jednym zdaniu wykorzystywanych epitetów i "argumentów" robi wrażenie. Że akurat w tym przypadku negatywne? Jakie środowisko, takie argumenty.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

A ja mam pytanie zasadnicze, czy ma sens jakakolwiek dyskusja na forum, gdzie moderator ma tak zafiksowane i jednostronne poglądy(często posuwa się do kpiny, patrz wyżej), czy nie istnieje uzasadnione podejrzenie, że będzie nieobiektywny przy moderowaniu wypowiedzi, które będą sprzeczne z jego światopoglądem?

W żadnej wypowiedzi w tej zakładce nie ma wypowiedzi moderatorów. Jest dyskusja forumowiczów w temacie wątku. Na AS nie ma zawodowych moderatorów, którzy włączają swe wypowiedzi w dyskusje z userami!

Wszyscy jesteśmy wyłącznie Użytkownikami tego Forum a funkcja moderowania pełniona jest jedynie dodatkowo.

Czy dyskutując w tym wątku, ktoś został przez MODERATORA ukarany za swój światopogląd wyrażony w swym wpisie?

U pisiaków rzecz zwyczajna. Jak oni darli gęby jaka to poprzednia władza zła - było ok. Ale w drugą stronę - a co to, to już nie. A, ze do tego krytycy obecnej władzy o klasę inteligentniejsi i sprawniejsi, niż żenujący pisiarski poziom, to spiski, zmowa i wraża, obca naturalnie agentura. Co te sierotki zrobią jak PiS straci władzę? Aż strach pomyśleć...

Jest dyskusja forumowiczów

Będzie obniżka podatków, częściowo ZUS - u, dla najbiedniejszych, wyprawki.

Czekam na sondaże.

mój kochany samolocik

Wątpliwości

Wszędzie tam gdzie drwa rąbią - tam wióry lecą, zawsze są potknięcia, ważne jest aby kierunek był dobrze określony.

nieobiektywny

Bubusia, jest rzeczywistość ona zweryfikuje wszystkich, nas również.

Po latach, ci którzy mają kamień zamiast serca, zrozumieją swoje błędy, nie przyznają się do tego nigdy, ale bądź pewny że rozumieją swoją porażkę, już dziś.

Aż strach pomyśleć

Adalbert, Kolego bardzo szanuję Twoje wypowiedzi, dlatego że potrafię je odczytać.

ktoś został przez MODERATORA ukarany za swój światopogląd wyrażony w swym wpisie

Nigdy nikt.

Wystąpcie do władz PiS o ściganie takiego moderatora żeby więcej nie psuł PiS-propagandy. Będzie na forum po linii ideologicznej rządzącej partii. Na zawołanie "niech żyje przewodniczący PiS" zgodny chórek odpowie "niech żyje, niech żyje, niech żyje", ale nie "terrain ahead.......terrain ahead, pull up........PULL UP, PULL UP......................" ;-). Ta kwestia PiS nie interesuje.

Wszędzie tam gdzie drwa rąbią - tam wióry lecą, zawsze są potknięcia, ważne jest aby kierunek był dobrze określony.

Ten kierunek to komuna? Tow. Piotrowicz nam to gwarantuje. Do spółki z Prezesem, też fanem socjalizmu.

W żadnej wypowiedzi w tej zakładce nie ma wypowiedzi moderatorów.

Fani PiS czepią się każdej "nici" nawet najcieńszej żeby tylko było po linii i na bazie. Partyjnej oczywiście.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie ma odpowiedzi!

Cóż, zatem to jak zwykle ze strony proPiSowskich bojowników zwyczajny atak na moderacje AS i bezczelna próba pozbawienia możliwości swobodnego wypowiadania się o polityce swego kraju, użytkowników pełniących funkcje moderatorów za pomocą insynuacji ich moderowania pod wpływem światopoglądowym!

Karać za to nie będę.

W odpowiedzi na zasadnicze pytanie, czy jest sens jakiejkolwiek dyskusji, odpowiadam :

- to wyłącznie sprawa usera @bubusia, ale skoro sam nie widzi sensu i wzywa tu innych do niedyskutowania, posługując się swymi insynuacjami, to ja jako moderator podejmę za niego decyzje o zaprzestaniu tutaj bezsensownej dyskusji. @bubusia otrzymuje całkowitego bana na ten watek.

I w ten oto sposób, @bubusia stał się PIERWSZYM i JEDYNYM męczennikiem zbanowanym w tym wątku, zakładki pozamerytorycznej Forum AS.

MODERACJA.

• Redaktorzy

czy nie istnieje uzasadnione podejrzenie, że będzie nieobiektywny przy moderowaniu wypowiedzi, które będą sprzeczne z jego światopoglądem?

A czym konkretnie jest to podejrzenie uzasadnione i jakie wypowiedzi tego rodzaju zmoderował?

Będzie obniżka podatków, częściowo ZUS - u, dla najbiedniejszych, wyprawki.

Aha. "A jak mówię, to mówię"...

Jozwa

Będzie wszystko co jest zapowiedziane.

Mało tego, przyzwyczaj się, z łaski swojej, że na każdy atak tzw opozycji totalnej, będzie adekwatna odpowiedź.

Czekan na sondaże.

P.S.

Jak tam, Izrael cieszy się powodzeniem ataku sprzymierzonych na Syrię ?

747 Rządzenie krajem tylko przy pomocy śledzenia sondaży to najprostszy sposób na przegranie wyborów.

Mam na myśli oczywiście odpowiedzialne rządzenie.Bo często interes kraju wymaga podejmowania niepopularnych decyzji.Chyba ,że się planuje na pół roku naprzód.

Ale oczywiście nie mam nic przeciwko temu abyście przegrali.

to nie moje słowa o schetyny.

my pokonany PiS

to było główne hasło czy nie?

Stary powiedział czy nie???? co tu negować

czemu temu zaprzeczasz?

ja zwolennik koryta? A ile razy tu głosiłem olać wybory! a nie wybierać od dekad mniejsze zło a potem się kłócić nasi byli lepsi bo mniej kradli.

wyobrażasz sobie Kaczyńskiego przemawiajacego przed pustą salą? gdy frekwencja wyniosła 5 %

lub Tuska?

to byłby przekaz.

Po tym co zrobił do tej pory PiS priorytetem jest odsunięcie go od władzy.To dla mnie oczywista oczywistość.

A jaki jest obecny program PiSu?Utrzymać się przy korycie i dalej doić.

czyli wybrać mniejsze zło gdyż mniej kradną. to jest alternatywa? każda partia w drodze na górze się sprzedaje. nie ma innej opcji! Ty byś się nie sprzedał jeden z drugim?

• Redaktorzy

i jak wyszło?

myślisz że następcy będą Aniołkami i władza wróci do ludu?

To co, to dlatego mamy sie trzymać tych, mimo że to oszczercy, kłamcy i kombinatorzy finansowi na skale kosmiczną? Nie kolego, TAKIM argumentem mnie do PiS nie zachecisz.

i jak wyszło?

myślisz że następcy będą Aniołkami i władza wróci do ludu?

Tak myślę i będę im przypominał żeby ci co teraz sa nigdy nie wrócili z powrotem do władzy...będe tego sie dopominał i przypominał ...czara sie przelała

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.