Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję na taczki drabinkę, a kaczorek na drabinkę. Wtedy może go będzie widać. Kaczorek ma chore kolano czy kolana, i tak ledwo łazi. To chyba mu zrobią lektykę, bo przecież sam tych paru km nie przejdzie. A może go będą na ramionach nieść wierni pretorianie? Jojo, perukowy, Błyszczak i szalony. A podpierać długopis i pinokio...

Defetyści jesteście .

|Będzie piknie i radośnie .Obie strony padną sobie w ramiona , uściskom nie będzie końca . |Przekażą sobie znak pokoju i pójdą na wódę z panienkami.

|Może niektórzy z chłopcami.

Tym samym marsz władzy zapewnił sobie frekwencje.

Tyle tylko, że nie wiadomo czy to dobrze?

Im mniej ludzi, tym łatwiej zapanować nad nimi.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Bardzo ciekawe wystąpienie Tuska. PiS poczuł się obrażony na zasadzie "uderz w stół a nożyce się odezwą". Ale Tusk mówił też o wyzwaniach współczesnego świata i problemach Unii, ale to już dla PiSowców za trudne. Nie na ich tępe łby.

Jestem Europejczykiem.

Przecież PiS nie tylko nic nie wie o świecie, ale się go panicznie boi. Drabinkowy nigdzie nie był, żadnym językiem nie włada, a jego elektorat też ucieka przed wszystkim co "nie je nasze".

Jaro, oglądaj odsłonięcie pomnika Prezydenta Lecha Kaczyńskiego w spokoju.

Żona ogląda, ja sobie słucham z pokoju obok. Czekam aż ten cyrk się skończy i idę zapalić w kominku.

Z Lechem to szkoda że został "wybitnym mężem stanu" dopiero po śmierci. Za życia jakoś mu się to nie udawało.

Jestem Europejczykiem.

Ja pójdę oglądać gdy będą go zwalali z piedestału.

Nie byłem "na zwalaniu" Felka, tym bardziej nie wybieram się na zwalanie tego. Felek to był przynajmniej ktoś, a ten? Nocą przyjadą, rozbiorą, śmieciarki wywiozą i tyle. Na nic więcej nie zasługuje, a czyjakolwiek obecność na zawalaniu byłaby przykładaniem zbytniej miary do rzeczy zupełnie nieistotnej i w tej pokracznej, ale jednak formie zawracaniem sobie głowy kimś kto w istocie był nikim.

Jacek jakby co zbiorowa wycieczka będzie

z Pomorza znajdzie sie wielu

kawałek na pamiątkę se wezmę....

Ps Nie wiecie czasem po ile kg złomu z brązu jest ?

Nie wystawiaj mi takiej piłki, bo później otrzymuję ostrzeżenia..

Jeśli wydaje Ci się, że masz monopol na trafne przewidywanie - to niniejszym wyprowadzam z błędu.

Nie wiecie czasem po ile kg złomu z brązu jest ?

Cennik z dnia 09.11.2018 r.

LP RODZAJ ZŁOMU CENA

MOSIĄDZ / BRĄZ

8. Brąz niemagnetyczny 17,60 zł

9. Brąz magnetyczny 16,50 zł

10. Brąz wióry 13,00 zł

Jeśli wydaje Ci się, że masz monopol na trafne przewidywanie - to niniejszym wyprowadzam z błędu.

Cennik z dnia 09.11.2018 r.

LP RODZAJ ZŁOMU CENA

MOSIĄDZ / BRĄZ

8. Brąz niemagnetyczny 17,60 zł

9. Brąz magnetyczny 16,50 zł

10. Brąz wióry 13,00 zł

Jacek dzielimy sie na pół :"10. Brąz wióry 13,00 zł"

no chyba, że samodzielnie odleci, niczym "Karlsson z dachu"...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-22848-0-72179500-1541927465_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.