Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Kto ma więcej znaczy się, że jest tylko większą pijaczyną.

Audio-"pijaczyną" ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czyli audioholik to osoba nadużywająca alkoholu wyłącznie w trakcie słuchania swojego ulubionego sprzętu ( nie muzyki, a sprzętu audio)? :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Czyli audioholik to osoba nadużywająca alkoholu

Audioholik to osoba "nadużywająca" muzyki odtwarzanej przez sprzęt grający. Tak sądzę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Obawiam się, że audiofile i audioholicy nie słuchają muzyki, nie czerpią z tego przyjemności. Słuchają sprzętu, nie rozumiejąc, że sprzęt jest drogą, a nie celem.

Gdzie można sprawdzić, kto w danym wątku jest zbanowany ??

Czy tylko założyciel tematu widzi te osoby ?

konkretnie chodzi mi o ten wątek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie ma takiej możliwości, tylko autor tematu wie kogo zbanował, na lukarowym forum było to transparentne...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chylińska?

A nie chcą zmienić czy może nie wiedzą o takiej niedogodności ? :)

To już jest inne forum, oparte o IP Board, jeśli nie oferuje takiich możliwości to sie nie da...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To już jest inne forum, oparte o IP Board, jeśli nie oferuje takiich możliwości to sie nie da...

A oferuje takie możliwości ? Czy to było już stwierdzenie faktu ?

Czy mógłbym się dowiedzieć, dlaczego nie mogę aktualizować w swoim profilu zakładki "O mnie". Po ostatnim grzebaniu (kasowaniu danych) przez "Czarnych koszulkowców", mam zablokowaną możliwość zmiany danych. Czyżbym był aż tak niebezpiecznym osobnikiem?

pozdr.

• Redaktorzy

Jacek - ostatnio "czarni", tylko w trochę dłuższych koszulkach mają ... bardzo kiepski PR. Może i tutejsi "braciszkowie" ryglują co mogą ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Administratorzy

Czy mógłbym się dowiedzieć, dlaczego nie mogę aktualizować w swoim profilu zakładki "O mnie". Po ostatnim grzebaniu (kasowaniu danych) przez "Czarnych koszulkowców", mam zablokowaną możliwość zmiany danych. Czyżbym był aż tak niebezpiecznym osobnikiem?

pozdr.

A możesz coś więcej napisać? Nikt tego nie dotykał.

Gdzie można sprawdzić, kto w danym wątku jest zbanowany ??

Czy tylko założyciel tematu widzi te osoby ?

konkretnie chodzi mi o ten wątek:

http://www.audiostereo.pl/klub-infinity-classics_29527.html

Tak, tylko założyciel i moderatorzy. Możesz zapytać kogoś z nich.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Użytkownik umka dnia 17.11.2013 - 22:07 napisał

pozdr.

A możesz coś więcej napisać? Nikt tego nie dotykał.

Nie mogę w swoim profilu wyedytować i dokonać zmian w zakładce "o mnie". Nie otwiera się.Może jest to konsekwencją problemów z wysłaniem normalnego posta. Obecnie chcąc dodać odpowiedź do jakiegokolwiek tematu, muszę używać narzędzia "więcej opcji". Inaczej post nie wchodzi na forum.pozdr.

Nie mogę w swoim profilu wyedytować i dokonać zmian w zakładce "o mnie".

U mnie działa, ale nie wiem jak jest z awatarami z branży;)

Pozdrawiam

Tomasz

Kilka tygodni temu miałem odgórną modyfikację opisu "O mnie" bez powiadomienia i ktoś czegoś pewnie nie kliknął by wrócić do porządku.

pozdr.

Nie było żadnej "odgórnej modyfikacji" ani innej nocy długich noży ani nikt nie rozpuścił sztucznej mgły - choć myśleliśmy o posadzeniu brzozy...

Adres "soundrebels.com" został dodany do filtru, który zapobiega nieuczciwemu/nachalnemu/niekontrolowanemu* promowaniu i pozycjonowaniu innych serwisów w ramach forum, o czym zresztą była informacja zaraz po Twoim zgłoszeniu.

(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Co do problemów z zakładkami i pisaniem postów - czy na innych komputerach/przeglądarkach też pojawia się ten problem? Bo wygląda jak problemy z javascriptem.

Spróbowałabym odświeżyć cache i spr. czy pomogło.

Pozdr.

-------------------------

* niepotrzebne skreslić

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

...

Pytasz, co jest ważne

I jak patrzeć na świat?

- Oczy są ważne

Niezmącone sobą oczy

Tylko takie pozwalają cieszyć się wszystkim, co napotykamy

Dostrzegać świat poza sobą

Takie oczy umieją dostrzec we wszystkim dobro

Są zdolne dostrzec iskrę wśród ciemności

Takie oczy patrzą dalej, niż tylko w dzisiaj

Światło tych oczu jest silniejsze od cieni, jakie rzuca człowiek

Jakie rzuca świat

W nocy oczy wypatrują jutrzenki

Dobrze jest mieć takie oczy

Kto ma takie oczy, ma wielki skarb

Ma wszystko, na co spojrzy

Choć nic nie chce mieć dla siebie

Cieszy się już z tego, że to jest

Wszystkiemu, co napotyka mówi owymi oczyma

Dobrze, że jesteś...

Dobrze, że jesteś Człowieku...

Dobrze, że jesteś Świecie...

Leżałem i półśpiąc, poczułem

Że jeśli idzie o Byłem

To Będę Zawsze...

(Piotr Kaczkowski, nocne "Zapraszamy do Trójki", 28.07.1984)

• Redaktorzy

Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi a pod ostatnim reportażem z AS autorstwa Oli wszystkie (12 szt) komentarze wyparowały .... Blokadę możliwości komentowania też nagle dało się wprowadzić. Zmiany, zmiany, zmiany

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Czytam sobie właśnie artykuł na temat AS 2013 (ten najnowszy) --> mniejszych fotek autorka nie była wstanie wstawić? Dla mnie są jednak za duże :/ Nawet przy takich rzeczach trzeba jednak odrobinę się zastanowić....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi a pod ostatnim reportażem z AS autorstwa Oli wszystkie (12 szt) komentarze wyparowały .... Blokadę możliwości komentowania też nagle dało się wprowadzić. Zmiany, zmiany, zmiany

uniewidoczniły się komentarze pod artykułami grupy trzymającej władzę, pod Twoimi widać

zara sobie poużywam :))

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Administratorzy

Czytam sobie właśnie artykuł na temat AS 2013 (ten najnowszy) --> mniejszych fotek autorka nie była wstanie wstawić? Dla mnie są jednak za duże :/ Nawet przy takich rzeczach trzeba jednak odrobinę się zastanowić....

Zdjęcia zostały poprawione. Komentować też już można. Wprowadzamy zmiany w Magazynie, poza tym Ola dopiero się wdraża, więc bądźcie proszę wyrozumiali.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Użytkownicy+

Pamiętam doskonale, jak chcąc się przypodobać dystrybutorowi, chciałeś zablokować możliwość komentowania pod swoim artykułem. Zapomniał wół ...

Pod artami na Waszej stronie, też nie dopatrzyłem się możliwości komentowania, nawet wtedy, gdy opisywaliście wrażenia z wizyty u mnie, o czym dowiedziałem się po fakcie. Manipulacja niemal doskonała, gdy się kogoś chce zdyskredytować w oczach innych. Czyżby teraz odbyło się polowanie na Olę?

• Redaktorzy

Palton - nie wiem co pamiętasz i co podsłuchałeś, ale po pierwsze nigdy nie byłeś stroną w tej dyskusji, a po drugie brak komentarzy pod jednym z artykułów był jednym z wymogów dystrybutora warunkujących dostarczenie urządzenia na testy, Jeśli zaś chodzi o Sound*Rebels to wielokrotnie zaznaczaliśmy, że komentarzy, lub jakiejkolwiek formy forum internetowego, czy też listy dyskusyjnej nie mieliśmy, nie mamy i mieć nie będziemy. Jeśli nie zauważyłeś tego zaglądając do nas od czasu do czasu, cóż ... akurat na tę przypadłość jeszcze nikt lekarstwa nie wynalazł.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.