Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

tak to trzeba teraz robić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jakbys czytal to bys wiedzial, ze wiemy od McGyvera. Pracujemy nad problemem bardziej kompleksowo niz zakladalismy pierwotnie reanimując serwer. Trudno w kazdym watku opowiadac kazdemu. Niedlugo naprawimy.

wojprzy, 19 Lis 2009, 19:33

>Jakbys czytal to bys wiedzial, ze wiemy od McGyvera.

A wała. Jakbyś czytał, to byś wiedział że Blomin czytał. I z tego czytania mógł się co najwyżej dowiedzieć że McGyver zgłaszał 9 listopada, a nikt z was nie raczył złamanego słowa na ten temat odpowiedzieć PRZEZ DZIESIĘĆ DNI. A teraz jeszcze śmiesz wykręcać kota ogonem?

>Pracujemy nad problemem bardziej kompleksowo

>niz zakladalismy pierwotnie reanimując serwer. Trudno w kazdym watku opowiadac kazdemu. Niedlugo

>naprawimy.

Jakby Jaśnie Wielmożna Administracja raczyła zniżyć się do udzielenia JEDNEJ odpowiedzi w tym wątku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to wcale nie musiałaby "w każdym watku opowiadac każdemu".

Ukryta Zawartość

McGyver:

.. a wała ;), cytując Ciebie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - dales znak 9 listopada o 19:45, ze nie działa wyszukiwarka.

W tym samym wątku, 10 listopada o 16:28 podziękowałem Ci za info o tym i dalem znak, że siedzimy nad tym. 20 minut potem sam odpowiedzialeś 'Dzięki'.

To czego teraz piszesz, że nikt nie raczył złamanego słowa na ten temat napisać przez 10 dni ?? Masz rozdwojenie jaźni ? .. 'jeszcze śmiesz wykręcać kota ogonem'. Masz jakąś megalomanię ? Śmiem twierdzić, że tak.

Ukryta Zawartość

i jakby Jaśnie Wielmożny Użytkownik wpisał info, że coś nie działa w wątku, w którym się spodziewa taką informację znaleźć, to by i tam dostał odpowiedź. A tak - dostał tam gdzie napisał.

sluchajcie no wojprzy, McGyver prowadzi tu rozne filantropijne dzialania, ta wyszukiwarka jest mu niezbendna w lapa... tzn. niesieniu pomocy jele.. tzn. uzytkownikom tego forum, a co pomaga uzytkownikom, pewnie i pomaga wlascicielowi!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Witam. Nie wiem , czy kiedyś to było poruszone , ale przydałoby się wrócić do możliwości wyświetlenia tematu bez stronicowania. Dla mnie przynajmniej łatwiej się szuka co ciekawszych wpisów.

Wogole bdzie kiedys skrot na glownej do wyszukiwarki? czy tzreba szukac po katach? Skandal!

Kiedy bedzie mozliwosc edycji postow, ogladania nowych postow, od ostatniej wizyty itp. Kiedy to forum bedzie NORMALNE!

• Redaktorzy

Teraz niewątpliwie działa. Przed naprawą na hasło "dynaudio" wyskakiwało 50 wątków i 8 wpisów, obecnie 150 wąrtków i 4500 wpisów.

Co do obecności wyszukiwarki, to cały czas figuruje jak byk na pierwszej stronie, u góry po prawej.

• 2 tygodnie później...

Dodają ogłoszenie jest "(Uwaga: akceptowane formaty to JPG, GIF, PNG, maksymalny rozmiar pliku to 50kB, szerokość: 700px, wysokość: 700px)".

Co to Kur.. ma być? Jakiś żart? Wchodzą zdjęcia 800x600 150kB, to jakie są te prawdziwe maksymalne wartości?

P.S.

Popieram propozycję andrea29. Przeglądanie zdjęć z całego forum po działach i ich wyszukiwanie bardzo by się przydało. Tym czasem trzeba to robić za pomocą wujka google.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

niech po zalogowaniu nie przekierowuje nas na tę cholerną główną stronę forum, tylko na ostatnią stronę na której byliśmy... pewnie nie tylko mnie to denerwuje

To ja sie dołączę do tej pobożnej listy niespełnionych życzeń.

Prosimy o zakładkę typu GALERIA gdzie możnaby wrzucać i przeglądać foty naszych systemów. Za mało obrazków na forum - strasznie nudno... :(

I znowu działanie wyszukiwarki jest ograniczone w czasie(!)... :((( / Działa ale niezbyt głęboko wstecz :(/

Poza tym, ta za "Lukar'a" była lepsza ! / O ile nie nawaliła./

Można było np. znaleźć wszystkie zapisane strony, aż do początku.

* * *

TAK TO JEST jak się "PROFESJONALIŚCI" wzięli za Forum.

Amen.

Szukamy czegoś w wątku i trzeba 100 razy wciskać jeżeli to co nas interesuje jest sprzed roku...

może strzałki z boku- ruch o 20-50 stron?

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• 2 tygodnie później...

W poszczególnych zakładkach tematycznych napotyka się często na stale te same osoby, wyróżniające się w negatywnym znaczeniu tego słowa. Otóż pojęcia "kultura dyskusji" i "szacunek dla dyskutantów" (także prezentujących odmienne opinie) są im obce. Osoby, które mam na myśli zamiast argumentów - używają epitetów, bluzgów, obrażają innych Forumowiczów.

Wydaje się, że tego typu osoby powinny dostać od Admina upomnienie, a jak to nie poskutkuje - być na jakiś czas pozbawionymi możliwości umieszczania wpisów. Jeśli po upływie tego okresu nadal nie zmienią stylu prowadzenia rozmowy - być wykluczonymi bezterminowo.

Wiem: nick można zmienić. Ale chyba da radę zidentyfikować tego typu indywidua po adresie IP.

Pozdrawiam, serdeczne życzenia na Nowy Rok.

Zakaz dodawania wpisów nie zawierających zdjęcia w wątku 3609 "Wasze ustroje".

Wszelkie inne dyskusje o ustawieniu sprzętu czy brzydkim pokoju były by rozstrzygane na PW lub w osobnych wątkach.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Zlitujcie się kolejny wątek ZYXa o niczym. Możecie zrobić coś z tym. W temacie nie ma niczego tematycznego oprócz wylewania pomyj na innych forumowiczów. To chyba powód do usunięcia wątku?

Ciekawe dlaczego tchórzliwy PiSSdzielec jacuś zablokował mnie w wątku "Witaj króliczku"?

Wypowiadałem się wyłącznie merytorycznie, do jacusia w ogóle się nie odzywałem. Czyżby odczuwał dyskomfort związany ze świadomością własnych ograniczeń intelektualnych i brakiem możliwości nawiązania sensownej dyskusji?

Kolejny PiSSowiec okazuje się miłośnikiem minionego ustroju i jego rozwiązań typu cenzura i kneblowanie przeciwników.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.