Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam ! Jakby ktoś z szanownych forumowiczów miał do sprzedaży klocek Denon AVC-A1 HDA i cena byłaby atrakcyjna - to ja jestem zainteresowany.

Denon AVP-A1 HDCI, Denon POA-A1 HDCI, Marantz UD-7007 Dac Master , kolumny YB 

My tu gadu gadu a Horn zapowiedział na .....październik duet 1520 . Rewolucji niema - integra troche uproszczona a w sacd dodano 3 standartowe dziś wejscia cyfrowe

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Na audiomarkt.de okazja Denon PMA 2000AE za 650 Euro.

http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=5831960428&

5831960428_g.jpg

Edytowane przez kichanadeta

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Witam wszystkich. Czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat dvd Denon 700 ? Ktoś miał z nim styczność ? Jak wypada w odsłuchach muzyki ? Mam okazję kupić go bardzo bardzo tanio w stanie idealnym jak ze sklepu.

mam starego denona 1500 ( nawiasem mówiąc jest na sprzedaż poniżej 200 zł) i rozkłada na łopatki Samsunga DB 3D który na starcie kosztował prawie 2 tysie po roku był do kupienia za 1200- 1400 .Takiego basu i przestrzeni nie na na BD.Czyta szybko zmienia utwory szybko a przede wszystkim działa dużo ciszej niż BD.

Edytowane przez Krisby67

Witam

Ja kupiłem, zupełnie przypadkowo, gość rozsprzedawał niezły kpl. Denona, służący głownie do kina domowego, między innymi końcówki T2 i T3 DVD 5000, TU S-10, AVP-A1

Właśnie i mam pytanie jaki jest symbol pilota do DCD S-10II ?

pzdr

Artcar

Nie pmaietam, ale ciezko dostac. RC-251 chyba. Ale podejdzie jakikolwiek inny. Ja chcialem brac tego playera, ale do niczego by mi nie pasowal kolorem wiec odpuscilem. Ale cena przyzwoita, nie ma co narzekac.

Edytowane przez rafal735r

?👈

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.