Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Zapis z Jaka-40 - JEDYNY dowód rzeczowy który nigdy nie przeszedł przez ręce rosyjskie i tak został zmanipulowany!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przecież nawet najgłupszy leming powinien w tym momencie poczuć smród pełowskich fałszerstw!

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

dosc nieciekawa rola przypadla mu w udziale...

Bredzenie ? Taką sobie sam wybrał. Antoni oczywiście.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

<br />Prawda, mój drogi, jest dziś właśnie w Internecie.<br />

W internecine jest wszystko , prawda i fałsz , fakty i wymysły , podstawieni uczestnicy na forach , podawanie sensacyjnych wyssanych z palca treści żeby zdobyć lajki , wypisywanie wydumanych "faktów" żeby zdobyć Twoje kliknięcie bo od niego zależą wpływy portali....

Internetem rządzi kasa i to co znajdujesz na twoich ulubionych prawomyślnych portalach to sensacyjne treści stworzone po to abyś wchodząc na daną zakładkę wrzucił kolejne 5 centów do skarbonki .

W internecine jest prawda?. Ha ha ha ha , ja nie mogę , co za naiwność !

Nigdzie nie ma tyle ściemy co w internecie.

W internecine jest wszystko , prawda i fałsz , fakty i wymysły , podstawieni uczestnicy na forach , podawanie sensacyjnych wyssanych z palca treści żeby zdobyć lajki , wypisywanie wydumanych "faktów" żeby zdobyć Twoje kliknięcie bo od niego zależą wpływy portali....

Internetem rządzi kasa i to co znajdujesz na twoich ulubionych prawomyślnych portalach to sensacyjne treści stworzone po to abyś wchodząc na daną zakładkę wrzucił kolejne 5 centów do skarbonki .

W internecine jest prawda?. Ha ha ha ha , ja nie mogę , co za naiwność !

Nigdzie nie ma tyle ściemy co w internecie.

Masz rację, prawda jest tylko w Wybiórczej i Tusk Vision Network.

G*** prawda ale skoro taka prawda niektórym wystarcza... :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ależ jest!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To ta pani muzykolog, która pukała w brzozę, czy coś w tym stylu?

A poza tym to całe gadanie o 50 m jest trochę bez sensu. Po pierwsze - ostatecznie decyduje pilot a po drugie Tu znalazł się na 20m a nie na 50m, magnesem go tam ściągnęli?

Jestem Europejczykiem.

magnesem go tam ściągnęli?

Tak, tym samym magnesem, który teraz przyciąga debila do debila, idiotę do idioty oraz kretyna do kretyna, którzy - wszyscy już do siebie przyciągnięci i namagnesowani - bredzą o zamachu itp.

W sumie zamachu nigdy nie wykluczono, co przy tego typu zdarzeniu, z VIPami na pokładzie, jest priorytetem.

W sumie nie wykluczono też ataku kosmitów.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe, że w związku z publikacją nagrań dobiorą się Wosztylowi do dupy, czy jak zwykle w przypadku PO skończy się na niczym.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Złóżcie jeszcze wniosek o reaktywację Radia Wolna Europa, bo przecież w tym kondominium nie ma wolnych mediów i niezależnych sądów.

Ukryta Zawartość

Mają już radio Wolny Ural, znaczy sie nadajniki tam ma :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Złóżcie jeszcze wniosek o reaktywację Radia Wolna Europa, bo przecież w tym kondominium nie ma wolnych mediów i niezależnych sądów.

Są wolne media. A niezależne sądy - będą. Jak dobry Bóg dopuści...

– Mnie nie dziwi opinia blisko 40 proc. osób uważających, że w Smoleńsku mogło dojść do zamachu. Myślę, że w istocie tak uważa dużo większa liczba Polaków – zaznacza w rozmowie z portalem niezalezna.pl poseł PiS Antoni Macierewicz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę, że jeszcze większy odsetek Polaków uważa Macierewicza za psychopatę a wierzących mu za podatnych na manipulację jelonków.

Tak z ciekawości - po ch... wklajasz te pierdoły? Lepiej sie po tym czujesz? Seta i zagrycha już nie działają?

Jestem Europejczykiem.

– Mnie nie dziwi opinia blisko 40 proc. osób uważających, że w Smoleńsku mogło dojść do zamachu. Myślę, że w istocie tak uważa dużo większa liczba Polaków – zaznacza w rozmowie z portalem niezalezna.pl poseł PiS Antoni Macierewicz.

Pan Antoni ma rację! Czas aby odpowiedzialni za zamach ponieśli konsekwencje!

Myślę, że jeszcze większy odsetek Polaków uważa Macierewicza za psychopatę a wierzących mu za podatnych na manipulację jelonków.

Tak z ciekawości - po ch... wklajasz te pierdoły? Lepiej sie po tym czujesz? Seta i zagrycha już nie działają?

Specjalnie dla ciebie jaro. Może znów wrzód na dwunastnicy ci się otworzy, chociaż szybciej na d....ie.

Pan Antoni ma rację! Czas aby odpowiedzialni za zamach ponieśli konsekwencje!

No to 'il Dottore' szablę w dłoń i na Smoleńsk !!! Na początek żeby odzyskać wrak. Poprowadzi Ciebie (Was) wasz ukochany Prezes wraz z Antonim.

P.S. Na mnie nie liczcie, ja wyjeżdżam do Irlandii na czas Waszej ofensywy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Etam, na Smoleńsk!...

Gdy tak czytam, co Likorz wypaca z siebie, to raczej: "Bar...wzięty!!!"

A określenie "pan Antoni" - super. Jak jaki woźny, czy inny dozorca...

Śledztwo smoleńskie znajdzie się pod lupą władz UE.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Śledztwo smoleńskie znajdzie się pod lupą władz UE.

Ukryta Zawartość

No kurde, Likorz...

Pewnie, że się znajdzie...

Na przykład - za co i jakim prawem zasrańce, typu Macior & Spółka - ciągną szmal z moich podatków?

Srał pies garaż Zimioka. Wali mnie to.

Ale - poniewierka smoleńska?:-))))

Strasznie to smutne,że takie buce jak Macier i ty, słupie i cała reszta imbecyli - spowodowaliście, że ludziska się śmieją z tej tragedii, zamiast - zadumać się i czasem - łzę otrzeć.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.