Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Po co się wcinasz?Już w tym wątku inni wykazali ile warte są twoje wpisy. Kolejne pośmiewisko.Chłopaki mają z ciebie niezłą polewkę. Nawet wierszem piszą o twojej głupocie... :-) Dziewuszka, której wydaje się nie wiadomo co. Nobel, Oxford, Stypendia... :-) A skończy przy garach... :-)

Gwoli ścisłości, to Ty się wpierdzieliłeś w spór, ja robię to samo hipokryto.

Pryk, który myśli, że coś wie.

Przy garach nie skończę, lecz przy zlewkach, probówkach i kolbach, a chłopa se wychowam :-P Nie zależy mi na pieniądzach, nie potrzebuję pierdyliona dolarów, aby grało u mnie dobrze :-P

Nobla mam... Z czekolady ;-)

Ze mnie polewkę (polewkę, a Ty co? Z gimby się urwałeś?) poczytaj te swoje debilizmy z interpunkcją, przez którą wielu woła o pomstę do nieba.

Zaimki osobowe tj. Ty, Tobie, Ciebie, Twojej piszemy dużą literą.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Już wiem, od kogo się uczyłeś o audio, sądząc po reakcji autora.

Gratuluję VIP-moderatorowi.

Sram (tak chcę kolejne punkty) na pierdzielone ostrzeżenia.

Zresztą myślałam, że zrezygnowałeś.

Hipokryta.

Gdzie Ty widzisz przekleństwa?

"Łyskacz" nitkę wypalił?

Widać.

I możesz mnie tu zbanować, jak Ci to pomoże.

Zajrzałem i zamiast rozmów na luzie widzę jakieś żałosne napierdalanki kompletnie nieczytelne dla niewtajemniczonych. To o czym właściwie jest ten wątek? Oprócz jakichś żałosnych szowinistycznych haseł oczywiście, bo to widać gołym okiem.

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Właśnie zauważyłem, że wyzerowało mi się konto z punkcikami...gdzie jest cir???

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 2 tygodnie później...

Wstaw sobie co chcesz ...ja się nie ukrywam ;)

Pewnie mógłbyś wtedy tworzyć " nirvanę " bezkarnie.

Buziaczki

Cybant.

PS. Dostałem już propozycję przywrócenia starego konta od jednego takiego ;)

Dziękuję za wyjaśnienie. I przepraszam, bo wziąłem kolegę za kogo innego. Tyle klonów na forum, że się pogubić można ...

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Dziękuję za wyjaśnienie. I przepraszam, bo wziąłem kolegę za kogo innego. Tyle klonów na forum, że się pogubić można ...

Taka ciekawstka ..

Konto Cybant zostało wg. Admina bezpowrotnie skasowane, aż tu po 2 miesiącach dostałem możliwość przwrócenia starego skasowanego bezpowrotnie konta ...;))

Cuda ...cuda..

Zostaję jednak w beczce na zimę;)

Można się powygłupiać, ale są jakieś granice rozsądku. Czym innym jest cięta riposta a czym innym nieustające obrzucanie łajnem;-)

Tylko " cyla" trza mieć , żeby tym łajnem trafić ;))

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Tylko " cyla" trza mieć , żeby tym łajnem trafić ;))

We mnie "cyluje" nieustająco taki jeden, tym co mu zostało spod prosiaków;-) Ale cela ma coraz gorszego a i płyta jakby trochę zdarta...

Może warto zmienić nazwę dla tej zakładki, bo jest myląca dla dorosłych ludzi interesujących się audio.

Mam nawet dla niej nazwę :

"Opowieści z mchu i paproci"

P.S.

W tej zakładce zrobiło się już takie bagno ,że aż żal to gówno czytać.

Zanim człowiek dotrze do jakiegoś wartościowego wpisu w temacie wątku musi wertować te wszystkie debilizmy i wynurzenia.

Rzygać się chce...

Jarek, a to nie Ty pisales o " zarzyganym kelnerze"?

Sorry, tak mi sie skojarzylo....

Nadal Cie lubie:)

Pisałem ,pisałem ... żeby uzmysłowić Tobie obrazowo to czego nie skumałeś na zdjęciach urządzenia.

I jak widać chyba pomogło :)

A tak w temacie "wontku" : Przechodzisz na GG czy zostajesz przy BIG7 ?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przestańcie się okładać i włączcie o 17 tvp hd,trwa Konkurs Chopinowski-najważniejszy monochromatyczny pinistyczny konkurs na Ziemi. Słuchacie jeszcze muzyki? Po kiego licha Wam te klamoty,jak tylko napierdalać się z ich powodu potraficie-wstyd!

Jak zwykle, gra caly system. Poza Big7 i Avantgarde Duo Omega, wzmak, transport i kable byly inne.

Moje danie jest pelne sokow , smakow i soczystosci, jego jakby suche, twarde i niedoprawione. Oczywiscie jak na moj i mojej zony gust.

"Trza umiec zestawic system" jak powiada pewien gosc, z ktorym rzadko sie zgadzam , ale akurat co do tego w 100 %.

Moze na elektronice to sie lepiej znasz ode mnie , ale z polskiego to noga jestes, bez urazy.

Marslo zarzucasz mi ,że mój język ojczysty kuleje w piśmie?...............myśl sobie co chcesz.,obiecuje poprawę.

Dzięki za nazwanie mnie gościem..........bo słowa Trza umieć zestawić system to moje słowa są.

• 3 miesiące później...

Przeczytałem z 4 ostatnie strony tego wątku i powiem, że naprawdę są tu rozmowy na luzie. Ciekawe jak było by w temacie " Spięte rozmowy " :) :) :) :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

To forum mnie zaskakuje. Wszędzie gdzie nie wejdę, kłócą się. To się tak fajnie czyta :) Czy jacyś użytkownicy pobili się kiedyś w realu ?

To forum mnie zaskakuje. Wszędzie gdzie nie wejdę, kłócą się. To się tak fajnie czyta :) Czy jacyś użytkownicy pobili się kiedyś w realu ?

Chyba tak, ale części nie ma już na forum.

P.S. Spoko, ja jestem ostatnio mniej kłótliwa ;-)

Chyba tak, ale części nie ma już na forum.

P.S. Spoko, ja jestem ostatnio mniej kłótliwa ;-)

A to dobrze bo złość piękności szkodzi ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.