Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Mozliwe, ze ma oryginalny kabel kupiony z metra. Wtyki RCA jednak sa inne niz w oryginalnym kablu. Na pewno tez nie dziala z normami jakosciowymi tak jak fabryka. Dla mnie to nie jest oryginalny kabel, ale koles przynajmniej pisze, ze sam je sklada.

Ten z Polski to juz inna bajka...on juz sobie klientow na nastepne kable po testach robi. Tara labs itd....

Wieza STEREO Technics :)

a to co za dziwadło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

nie slyszalem jak graja, wiec nie bede sie wypowiadal.

Nie zrobisz kariery ;)))

Powinieneś był napisać, wzorem naszych (i nie tylko naszych) polityków, że "nie znam się, więc się wypowiem"

Panowie co sądzicie o tych kolumnach i tej aukcji?

Ukryta Zawartość

Kolega chciał sparować z YAMAHA RX-V1071-toż to AV kono domowe.

Nie będzie to mezalians i czy ten AV podoła tym kolumnom

Słuchanie rocka na 20 m2

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

to ci dopiero zestaw

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

to ci dopiero zestaw

Ukryta Zawartość

Czy to nie jest przypadkiem: TUNED BASS PORT z wentylowanym głośnikiem niskotonowym...?

Ukryta Zawartość

Zdarzyło mi się kilka (naście) lat temu widzieć w sklepie pare kolumn o różnym wykończeniu obudowy - jedna była w jasny buk, druga w jakiś ciemny odcień - ale to był ten sam model Celestion. 50% ceny i chętnych nie było. Ówczesny dystrybutor się... pomylił i chyba splajtował za jakiś czas, więc nie było jak wymienić. Ale takie rzeczy.... jeszcze nie.

Edytowane przez tartuffe

Majówka za pasem i coraz ciekawsze "okazje". Nowy sposób na wypchnięcie niechcianego sprzętu to sprzedaż nowych urządzeń jako demo. Inne zagranie to niby prywatne ogłoszenia pracowników tego dystrybutora ze sprzętami używanymi w stanie idealnym :) Na giełdzie hifi aż się roi od tego typu "okazji". Widać kukułcze jajony coraz trudniej upłynnić. Ciekawe jak się czują klienci którzy zapłacili pełną kwotę a teraz nówki chodzą za pół ceny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Majówka za pasem i coraz ciekawsze "okazje". Nowy sposób na wypchnięcie niechcianego sprzętu to sprzedaż nowych urządzeń jako demo. Inne zagranie to niby prywatne ogłoszenia pracowników tego dystrybutora ze sprzętami używanymi w stanie idealnym :) Na giełdzie hifi aż się roi od tego typu "okazji". Widać kukułcze jajony coraz trudniej upłynnić. Ciekawe jak się czują klienci którzy zapłacili pełną kwotę a teraz nówki chodzą za pół ceny.

Ukryta Zawartość

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi...? Nautilus ma stosunkowo niezłą ofertę. Proponują jednego dnia obniżkę 20% na cały asortyment. Cały asortyment, to "kukułcze jajony"? Dynaudio, Castle, Chario, Ayon, Accu...i inne?

Może się mylę, ale dla kupującego te 20% rabatu, to może być okazja do zakupu w fajnej cenie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tartuffe

Ukryta Zawartość

Szymon ... mamy na tym forum "misjonarzy", mamy kilka osób co to mają różne fobie i "som fanatykami" ... odgrzewasz starego kotleta, po co ... dla hecy, aby się działo? A może zamiast męczyć kapucyna o interesach, szemranych i zorganizowanych grup dystrybutorsko - producenckich, nadasz merytoryczny ton zakładkom tematycznym? Masz na to duży potencjał. Zacytuję jednego bardzo doświadczonego audiofila z tego forum "... Żeby najbardziej waleczni wkładali połowę tej energii w pisanie merytoryczne w wątkach technicznych to byłby mistrzowski poziom. Możemy porozmawiać np. o DSP, budowie kolumn, akustyce domowej, topowych transportach i ich budowie, korelacji pomiędzy materiałami i ich wpływem na brzmienie, topowych rozwiązaniach plikowych, zgraniu przetworników dynamicznych, spójności i barwie przekazu (skąd się biorą i jak powstają) itd. itd. Bardzo ciekawe tematy niestety w tej zakładce martwe technicznie. A tylu tu ponoć szpeców..." Serdecznie pozdrawiam .... ciekawe czy nadal potrzymasz swoją propozycję :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez artuku

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Ktoś na kacu wrzucił ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szymon ... mamy na tym forum "misjonarzy", mamy kilka osób co to mają różne fobie i "som fanatykami" ... odgrzewasz starego kotleta, po co ... dla hecy, aby się działo? A może zamiast męczyć kapucyna o interesach, szemranych i zorganizowanych grup dystrybutorsko - producenckich, nadasz merytoryczny ton zakładkom tematycznym? Masz na to duży potencjał. Zacytuję jednego bardzo doświadczonego audiofila z tego forum "... Żeby najbardziej waleczni wkładali połowę tej energii w pisanie merytoryczne w wątkach technicznych to byłby mistrzowski poziom. Możemy porozmawiać np. o DSP, budowie kolumn, akustyce domowej, topowych transportach i ich budowie, korelacji pomiędzy materiałami i ich wpływem na brzmienie, topowych rozwiązaniach plikowych, zgraniu przetworników dynamicznych, spójności i barwie przekazu (skąd się biorą i jak powstają) itd. itd. Bardzo ciekawe tematy niestety w tej zakładce martwe technicznie. A tylu tu ponoć szpeców..." Serdecznie pozdrawiam .... ciekawe czy nadal potrzymasz swoją propozycję :)

Oddaję palmę pierwszeństwa tuzom salonikowym. Dałem im miesiąc na ujawnienie swej wiedzy, na razie czekam cierpliwie.

Chcesz ocenić moje talenty to zapraszam do Łodzi.

Serdeczności Szymon

Oddaję palmę pierwszeństwa tuzom salonikowym. Dałem im miesiąc na ujawnienie swej wiedzy, na razie czekam cierpliwie.

Chcesz ocenić moje talenty to zapraszam do Łodzi.

Ja to jestem tz. "gnida dworska" ale chętnie ocenię Twoje talenty.

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Gdzie do Łodzi?

:)

Kolegę ciekawość też zaspokoimy. Czuj się zaproszony.

Ja to jestem tz. "gnida dworska" ale chętnie ocenię Twoje talenty.

Serdecznie zapraszam, będziesz mile zaskoczony.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

hmm, widzę ,że są dwa wątki o aukcjach, może więc ten post nie był usunięty, mój błąd.

Nie zmienia ten fakt jednak drugiej części mojej wypowiedzi. Kolejna firma która widzę trolujesz na forum.

Edytowane przez kennijczyk

Brawo ten pan.

Kolumny nie warte dzisiaj nawet 600zł wystawił za 1.600zł jako prawie nowe,

podczas gdy nowe to one były 20 lat temu i kosztowały w salonie Tonsilu 1.200zł

Ukryta Zawartość

A ja głupi czepiałem się kolesi, co za stare graty żądają ceny sklepowej i teraz się okazuje, że to i tak była okazja...

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A ja głupi czepiałem się kolesi,

No czepiasz się, przecie napisał jak byk: "jak stare dobre wino ;-) Stan mimo upływu lat jak nowe wręcz celujący - przez to taka cena ;-) jednym słowem tańsze Państwo znajdziecie, czy lepsze ...... byłbym sceptyczny"

noi ? facet jest sceptyczny, cokolwiek to oznacza

:):):):)

doskonały przyklad handlarza, jek nie kultowe to hi end, albo audiofilskie klocki za kilka stowek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Normalna cena za te kolumny to 2500zł u szkopów. W nawijaniu makaronu na uszy gość jest dobry.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Okazja cenowa ...???...

Ukryta Zawartość

Muzyka była, jest i będzie ważną częścią mojego życia a wspomnienia chwil minionych odżywają wzbogacane emocjami utworów towarzyszących owym momentom...

Faktycznie Numer 1 na świecie.

Zwykłe NS-1000M sprzedawane jako znacznie droższe NS-1000 i to za cenę niemal dziesięciokrotnie przewyższającą obecną wartość rynkową.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Brawo ten pan.

Kolumny nie warte dzisiaj nawet 600zł wystawił za 1.600zł jako prawie nowe,

podczas gdy nowe to one były 20 lat temu i kosztowały w salonie Tonsilu 1.200zł

Ukryta Zawartość

A ja głupi czepiałem się kolesi, co za stare graty żądają ceny sklepowej i teraz się okazuje, że to i tak była okazja...

Czyli twoim zdaniem ma sprzedać za 50zł?

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Czyli twoim zdaniem ma sprzedać za 50zł?

Nie no napisał, że nie warte 600zł więc kwota 500zł byłaby w tym przypadku adekwatna (oczywiście idąc tropem Parantulli). Jak dla mnie może sprzedawać za 200tys. Nie bardzo rozumiem tego typu dywagacji. Nikogo sprawa kto co za ile chce sprzedać. Jest wolny rynek a rzeczy są warte tyle za ile ktoś je kupi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.