Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

koleś chyba dodał jedna "9" za dużo bo tutaj wystawiał za "99 999,99"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A może od tamtego czasu podrożało?

W końcu sprzęt coraz starszy, więc MUSI być drożej.

A tu link do sezamu Alibaby:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

W końcu sprzęt coraz starszy, więc MUSI być drożej.

Jakoś to działa na sprzęt zaczynający się na S , sprzęty na A jak accuphase lub na C jakoś omija ten fenomen.

A do tych kartonów są oryginalne kartony ?

Nie ma, ale w razie awarii jest serwis w Krakowie :D

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Trzeba poszukać w klubie Sansui informacji o ile klas wyżej gra ich faworyzowany sprzęt jeśli w piwnicy lub na strychu trzyma się takie oryginalne pudła. Wtedy może okazać się, że cena tych kartonów to jak za darmo.

Ukryta Zawartość

KARTONY SĄ W CENIE

Ukryta Zawartość

A nie przyszło Wam do głowy, że być może takie kartony dla kolekcjonera danej marki reprezentują jakąś wartość? Albo są pomocne przy ewentualnej odsprzedaży aby bezpieczniej zapakować sprzęt do transportu?

Piloty do sprzętów również powinny być rozdawane za darmo? W końcu nie są niezbędne do działania sprzętu.

A nie przyszło Wam do głowy, że być może takie kartony dla kolekcjonera danej marki reprezentują jakąś wartość?

Niestety nie przyszlo i nie zapowiada sie, ze przyjdzie w tej cenie.

Widywalem kartony roznorakie w kwocie 50zl i taka cene kolekcjonerska osobiscie rozumiem.

250 zl za karton to przypadek medyczny.

Edytowane przez jimmi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/u2-red-hill-mining-town-vinyl-maxi-single-u2-v-i7054221696.html

A tu również mamy pacjenta. Vinyl u2 , 2 utwory , cena ponad 300 zł:) w normalnym sklepie cena też kosmos ok 90 zł.

cena ponad 300 zł:)

Moze plyta lezala obok Topowego 30-letniego Sansui..A jak lezala na nim, to i tak tanio.

A moze gosc pakuje w karton za 250zl?

Edytowane przez jimmi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

moze gosc pakuje w karton za 250zl?

Tak widzę zaczyna się lokowanie i podbijanie cen kartonów . Zawsze to dodatkowy dochód z jeleni. Ciekawe ile będą wołać za kartony najwyższych modeli. 1000? 2000?? Kolekcjonerzy ustawiają się w kolejce haha

Ciekawe ile będą wołać za kartony najwyższych modeli. 1000? 2000??

Zaczekaj jeszcze chwile i znajdziesz oferte z podstawkami pod kartony :D

Mam pomysł- sprzedam duże akwarium jako osłonę na kartony, żeby się nie kurzyly, a napis był widoczny, zawołam za to tysioncpińcet, ktoś z klubu kupi?

Piloty do sprzętów również powinny być rozdawane za darmo? W końcu nie są niezbędne do działania sprzętu.

Pilot sprzedawany ze sprzętem, jest jego integralną częścią i urządzenie wystawione bez niego powinno być traktowane jako niepełnowartościowe bądź niekompletne. Te urządzenia, które posiadają funkcje sterowane wyłącznie z pilota, a takich obecnie jest dużo, bez niego powinny być traktowane jako uszkodzone. (I wystawione w takiej kategorii.)

Edytowane przez porlick

A nie przyszło Wam do głowy, że być może takie kartony dla kolekcjonera danej marki reprezentują jakąś wartość? Albo są pomocne przy ewentualnej odsprzedaży aby bezpieczniej zapakować sprzęt do transportu?

W życiu by mi nie przyszło do głowy aby kolekcjonować kartony po 250PLN sztuka. Widocznie zbyt mało zboczony jeszcze jestem.

Do tej pory, przy odsprzedaży sprzętu, dawałem sobie radę z kartonami znacznie poniżej 250 zeta.

Pilot jest na wyposażeniu urządzenia, które się kupuje. Tak jak tylna kanapa w sedanie.

Durne zwyczaje, mają niektórzy handlarze/złomiarze oferując sprzęt bez pilotów, które to można kupić u nich osobno bądź z drugiego konta.

Pilot sprzedawany ze sprzętem, jest jego integralną częścią i urządzenie wystawione bez niego powinno być traktowane jako niepełnowartościowe bądź niekompletne. Te urządzenia, które posiadają funkcje sterowane wyłącznie z pilota, a takich obecnie jest dużo, bez niego powinny być traktowane jako uszkodzone. (I wystawione w takiej kategorii.)

No właśnie!

Zaczekaj jeszcze chwile i znajdziesz oferte z podstawkami pod kartony :D

My się nabijamy a ktoś już pewnie dom wybudował z handlu hajendowymi kartonami :)

Ps. Może to zły dział na to pytanie :D ale ile mógłbym przytulić za karton po tenisówkach (białych), nie znam marki, na pewno nie konwersy.

@ porlick

Ze wszech miar zgoda - brak wygodnej zdalnej kontroli deklasuje wyrób i nie wspomnienie o tym w anonsie powinno podchodzić pod oszustwo wobec nabywcy.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Na takich zasadach kupiłem swój sprzęt- sprzedający uczciwie podszedł do transakcji i gdy pies "zjadł" mu pilota sprzedał Yamahę za symboliczną kwotę jako niepełnosprawną, i to ON ją tak określił. Są jeszcze uczciwi ludzie i od takich warto coś kupić.

Inaczej było ze znajomym- kupił kiedyś jakiś odtwarzacz dvd, który podobno mógł być w pełni sterowany pilotem z at, jednak były jakieś powłączane funkcje, które musiały być wyłączone z pilota od dvd i urządzenie było praktycznie nie do użytku. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba chodziło o parametry sygnału wyjściowego video.

Edytowane przez porlick

Wracając do tematu, szczeże polecam strimer Yamahy:

Ukryta Zawartość

Nic nie posiada, ale świetnie gra.

Ukryta Zawartość

?👈

Nic nie posiada, ale świetnie gra.

I w tym problem. Gdyby miał chociaż jakieś wejście cyfrowe to brałbym bez zastanowienia, a tak... Samo wejście LAN. Nijak się to ma do dzisiejszych standardów. Bardzo ograniczone zastosowanie tego streamera, chociaż brzmienie ma podobno bardzo dobre.

Yamaha CX-1000, Yamaha MX-1, Yamaha CDX-1030, Yamaha T-80, Yamaha PF-800 (Yamaha MC-5), Yamaha NS-690II, Yamaha HP-3, Bluesound Node 2, Helion 1750 XP, okablowanie: 2x AudioQuest Quartz, AudioQuest Topaz, AudioQuest Indigo Blue, Nordost Moonglo

Miniruter TPlink ustawiasz jako access point, podpinasz i voila- masz dostęp do sieci fifi.

Miałem tak przy bluraju, ale musiałem oddać ruter kupiony normalnie na All..., bo był kradziony.

I w tym problem. Gdyby miał chociaż jakieś wejście cyfrowe to brałbym bez zastanowienia, a tak... Samo wejście LAN. Nijak się to ma do dzisiejszych standardów. Bardzo ograniczone zastosowanie tego streamera, chociaż brzmienie ma podobno bardzo dobre.

Ja gram z dysku to mi wystarczy. Nawet dziś mało jest strimerow z wejściami cyfrowymi. A jak są to grają tak sobie.

?👈

A może kartony sansui :D

Ukryta Zawartość

tak tanio ? ja bym za 2500 wystawił w końcu to kultowe kartony ;) prawdziwy audiofil grosza nie poskąpi a i sen będzie miał spokojniejszy :)

Ukryta Zawartość

W Polsce i tak nie jest jeszcze tak źle - popatrzcie sobie na ceny sprzętu na hifishark albo ebay.de. Do tego jak proszę na zachodzie ludzi o dodatkowe zdjęcia to jakby się obrażają że mam wygórowane oczekiwania :).

W Polsce i tak nie jest jeszcze tak źle - popatrzcie sobie na ceny sprzętu na hifishark albo ebay.de. Do tego jak proszę na zachodzie ludzi o dodatkowe zdjęcia to jakby się obrażają że mam wygórowane oczekiwania :).

Dobre masz oczekiwania!

Czasem do Polski nie chca wysylac i bronia sie przed tym np w Holandii.

www.marktplaats.nl to moja ulubiona strona, robilem czesto odbiory osobiste, wysylki itd. Zasada jest jedna trzeba rozmawiac po ichnemu lub angielsku. Raczej kwestia mentalnosci, dlatego czesto moze irytowac nasza maniera dociekania w sensie czy eszystko jest ok. Tam jak jest napisane, ze jest ok to tak jest!

Ja mam duze zaufanie do ludzi, a moze intuicje..W kazdym razie staram sie robic wszystko w ramach zdrowego rozsadku i vice versa.

Edytowane przez jimmi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.