Skocz do zawartości
IGNORED

W jaki sposób się zabezpieczacie ?

DeeS

Rekomendowane odpowiedzi

Już się przeraziłem DeeS...

...ale wchodzę zawstydzony w wątek, a tu swojsko... nieuniknione...

No jak to jak?

Rozmyślamy o życiu i śmierci.

Taka śmierć to oczywiste następstwo naszych narodzin...

Moja pierwsza była b. inteligentna pielegniareczka. Zawsze wiedziala kiedy ma dni nieplodne. Bez gumek. Jedyne zabezpieczenie to byla jej wiedza. Skuteczne. Mam tylko jedno fajne dziecko z zona :)

Najlepsza przyjaciolke tylko lizalem +kochalem +jest moim przyjacielem.

Sensem mojego zycia, spelnieniem, i tyle.

Prezerwatywa jest skuteczna.

Ale do dupy- w sensie przenosnym= dla prymitywow.

Jasne kalendarzyk i po "bożemu" a w czasie owulacji to wstrzemięźliwość czy wysiadka przed końcem jazdy? :)

A ten tekst o lizaniu to obleśny i przaśny jest...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Glupi jestes i tyle, zadna moja dziewczyna nie stosowala kalendarzykow. Najbardziej lubilem ta pielegniarke. Nie chodzila, kretynie, w ogole do kosciola ale po prostu znala sie. I byla wirtuozem seksu.

Mialem cholerne szczescie do kobiet. Choc troche zaluje ze za duzo tych dup było.

Nic to nie ma wspolnego z kalendarzykami ani z wiara, po prostu do kobit trzeba miec tzw podejscie.

Jestem calkowicie spelniony. Dzieki przyjazniom z kobietami- lubimy sie z wzajemnoscia.

Przyjazn z kobieta to milosc- moge na nie liczyc.

75mg aspiryny dziennie, rzucić palenie, nie przeginać z piciem, spacerować, uśmiechać się i nie lekceważyć seksu ;)

Aspiryna na dłuższą metę szkodzi na żołądek , zalecam ostrożność .Osoby mające problemy z żołądkiem lepiej niech zaniechają zażywania aspiryny a w to miejsce lepiej codziennie wziąć lecytynę i przed spaniem wypić herbatkę z pokrzywy .

Piotr

Glupi jestes i tyle, zadna moja dziewczyna nie stosowala kalendarzykow. Najbardziej lubilem ta pielegniarke. Nie chodzila, kretynie, w ogole do kosciola ale po prostu znala sie. I byla wirtuozem seksu.

Mialem cholerne szczescie do kobiet. Choc troche zaluje ze za duzo tych dup było.

Nic to nie ma wspolnego z kalendarzykami ani z wiara, po prostu do kobit trzeba miec tzw podejscie.

Jestem calkowicie spelniony. Dzieki przyjazniom z kobietami- lubimy sie z wzajemnoscia.

Rysiu, Ty katolik? Seks przedmałżeński? Pozamałżeński? Hipokryzja?

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość partick

(Konto usunięte)

Partick, jesteś Kobietą?

a nie widać ;)

Mam tylko jedno fajne dziecko z zona :)

ale te niefajne też kochacie?

Aspiryna na dłuższą metę szkodzi na żołądek

powlekana nie rozpuszcza się w żołądku.

Nie chodzila, kretynie, w ogole do kosciola ale po prostu znala sie. I byla wirtuozem seksu.

A gdzie ja ci kałmuku o kościele coś pisałem?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a nie widać ;)

ale te niefajne też kochacie?

powlekana nie rozpuszcza się w żołądku.

Wiem , że jest aspiryna , która rozpuszcza się dopiero w jelitach dzięki czemu jest mniej szkodliwa dla żołądka ale i tak z czasem dostaje się do krwiobiegu i zażywana dłuższy czas nie jest obojętna dla żołądka . Również pacjenci cierpiący na nawracającą kamicę nerkową powinni się wystrzegać aspiryny . Farmakologia nie jest dobra na dłuższą metę . Bierzesz aspirynę , po parunastu miesiącach zaczniesz brać Ranigast na żołądek i Debelizynę na nerki , później leki na wątrobę , gdyż w/w lekarstwa ją zużywają itd. , itd.

Zacznie ci szwankować wątroba , będziesz musiał zażywać leki przeciwbólowe na głowę , które będą podrażniać żołądek , będziesz musiał zwiększyć dawkę Ranigastu i tak utkwisz w objęciach błędnego koła -nie warto !

Piotr

Słyszałem też, że w Stanach często praktykuje się zabieg okresowego farmakologicznego i mechanicznego czyszczenia żył.

oraz okresowego mechanicznego czyszczenia jelita grubego

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

23031970 dobrze napisał, wpada się w sidła farmacji.

Środki naturalne są mniej inwazyjne niż leki.

Problemy z sercem, to problemy z krwiobiegiem.

cyt;

"Choroba wieńcowa serca zwana również chorobą niedokrwienną serca, przewlekłą niewydolnością sercową oraz niegdyś dławicą sercową lub dusznicą bolesną to choroba polegająca na niedostatecznym ukrwieniu serca, a co za tym idzie niewystarczającym zaopatrzeniu serca w tlen.

Przyczyny

Choroby serca i układu krążenia nie mają jednej przyczyny, zazwyczaj wpływ na ową chorobę ma kilka czynników, które akumulują się zwiększając tym samym ryzyko jej wystąpienia. W większości przypadków choroba wieńcowa ma podłoże miażdżycowe. U osób z miażdżycą, w ścianach naczyń wieńcowych odkładają się blaszki miażdżycowe (materiał tłuszczowy z krwi) spowalniając przepływ krwi i ograniczając powoli jej dopływ do mięśnia sercowego. Choroba ta jest najczęściej występującą chorobą układu krążenia w krajach rozwiniętych, zaś zawały serca bądź śmierć sercowa należą do najczęstszych przyczyn zgonów."

Ze strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dla palaczy

Ukryta Zawartość

Nie sprzedaję, nie jestem dystrybutorem, nie mam żadnych konotacji z przemysłem farmakologicznym.

Łykam 1 tabletkę dziennie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale jak przesadzisz z Syntromem lub aspiryną , to się możesz Dess rozpłynąć ! Rozrzedzanie krwi ma sens pod ścisłą kontrolą laboratoryjną , tzn. trzeba monitorować wskaźnik protrombinowy .

23031970 dobrze napisał, wpada się w sidła farmacji.

Środki naturalne są mniej inwazyjne niż leki.

Problemy z sercem, to problemy z krwiobiegiem.

cyt;

"Choroba wieńcowa serca zwana również chorobą niedokrwienną serca, przewlekłą niewydolnością sercową oraz niegdyś dławicą sercową lub dusznicą bolesną to choroba polegająca na niedostatecznym ukrwieniu serca, a co za tym idzie niewystarczającym zaopatrzeniu serca w tlen.

Przyczyny

Choroby serca i układu krążenia nie mają jednej przyczyny, zazwyczaj wpływ na ową chorobę ma kilka czynników, które akumulują się zwiększając tym samym ryzyko jej wystąpienia. W większości przypadków choroba wieńcowa ma podłoże miażdżycowe. U osób z miażdżycą, w ścianach naczyń wieńcowych odkładają się blaszki miażdżycowe (materiał tłuszczowy z krwi) spowalniając przepływ krwi i ograniczając powoli jej dopływ do mięśnia sercowego. Choroba ta jest najczęściej występującą chorobą układu krążenia w krajach rozwiniętych, zaś zawały serca bądź śmierć sercowa należą do najczęstszych przyczyn zgonów."

Ze strony

Ukryta Zawartość

Dla palaczy

Ukryta Zawartość

Nie sprzedaję, nie jestem dystrybutorem, nie mam żadnych konotacji z przemysłem farmakologicznym.

Łykam 1 tabletkę dziennie.

Klinicznie stwierdzono , że palenie tytoniu stymuluje odkładanie się cholesterolu na ścianach naczyń krwionośnych przez co przyśpiesza proces miażdżycy . Natomiast palenie tytoniu nie jest odpowiedzialne za samo powstawanie miażdżycy , do dziś nie jest wyjaśniona etiologia tej choroby , pewne jest , iż czynniki cywilizacyjne jej sprzyjają lub potęgują sam proces chorobowy .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Ale jak przesadzisz z Syntromem lub aspiryną , to się możesz Dess rozpłynąć !

Masz za to plusa :-)))))

Klinicznie stwierdzono , że palenie tytoniu stymuluje odkładanie się cholesterolu na ścianach naczyń krwionośnych przez co przyśpiesza proces miażdżycy . Natomiast palenie tytoniu nie jest odpowiedzialne za samo powstawanie miażdżycy , do dziś nie jest wyjaśniona etiologia tej choroby , pewne jest , iż czynniki cywilizacyjne jej sprzyjają lub potęgują sam proces chorobowy .

No to się uspokoiłem ;-)

Dwa zawały, koronografia, jakieś dwa groszki w tętnicy, a ja palę dalej.

A jeśli aspirynka na te sprawy, to tylko ASPIRYN Protect 100 - jak pobolewa ;-)

Cze

Co z tego ruchu, aspirynki itd ? Jakie zabezpieczanie? Masz przykład z niedzieli Lee Richardsona. Co ma być to będzie. Jeden fałszywy ruch , spóźniona reakcja , ludzki błąd i nas nie ma. I aspiryna nie pomoże. Dlatego w ramach bezpiecieństwa ide zajarać Marlboraska i trzasnąć browarka ( ponoć też po amerykańsku pięknie przetyka )

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

No to teraz Rysiu może latać do kościoła i jeszcze starcza mu sił do nawracania innych.

Ale w końcu to nie nowość - św. Augustyn młodość spędził w rzymskich burdelach.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.