Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość passer

(Konto usunięte)

Raczej nie, regularnie traci następne klony. Jeśli będziecie reagować na nowe tak jak to teraz deklarujecie, jest szansa że nie popisze sobie zbytnio na naszym forum. Chyba że się zmieni. Jednak jak nauczyło mnie doświadczenie, ludzie z wiekiem się nie zmieniają a jak już, to na gorsze :-(

To było brzydkie. Jestem wiekowym facetem. Uważam, że z wiekiem zmieniłem się na +.

Jestem b.łagodny. Zgłaszam moderacji obraźliwy wpis.

Za bardzo nie wiem o co w tym sporze chodziło,

Tu napisałeś prawdę. A są na forum ludzie, którzy wiedzą i pamiętają jakim "niegroźnym" forumowiczem był excel. Po za tym, odszedł sam na to drugie forum, tutaj wyłącznie zbierał punkty na tymczasowe bany za notoryczne ataki na moderacje i administracje forum.

Ale to już historia.

Passer

Nie dość że prowokator, to jeszcze nieszczery :-)

Nie można do moderacji donosić na moderację! :-)

Edytowane przez audiograde

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

To było brzydkie. Jestem wiekowym facetem. Uważam, że z wiekiem zmieniłem się na +.

Jestem b.łagodny. Zgłaszam moderacji obraźliwy wpis.

:-)

Chyba starszy ode mnie nie jesteś? Swą opinię budowałem z autopsji. Nie ma w niej nic o łagodności czy porywczości, ale jak masz potrzebę, to zgłaszaj :-)

Jak najbardziej można. Wszak moderatorów jest sporo, jeśli uznają słuszność zgłoszenia zwrócą uwagę koledze.

Gość passer

(Konto usunięte)

Passer

Nie dość że prowokator, to jeszcze nieszczery :-)

Byłbym nieszczery gdybym nie doniósł. Poczułem się zdołowany.

Kurde no.... A tak bardzo chciałem zaistnieć :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Dobranoc Kochani. Dość już absorbuje watek swoją osobą.

Macie większe problemy do poruszania w tym wątku.

W.

Gość passer

(Konto usunięte)

:-)

Chyba starszy ode mnie nie jesteś? Swą opinię budowałem z autopsji. Nie ma w niej nic o łagodności czy porywczości, ale jak masz potrzebę, to zgłaszaj :-)

Jak najbardziej można. Wszak moderatorów jest sporo, jeśli uznają słuszność zgłoszenia zwrócą uwagę koledze.

E tam, zgłaszam Tobie. Pisałeś, że jesteś od tego tematu.

Co do wieku i łagodności, wpadnij do Łodzi skonfrontujemy.

OK dobranoc.

.. ale i tak jestem zawiedziony.

Chyba się pójdę ochlać.

NAPRAWDĘ są tacy, którzy "zgłaszają akces"?

Honor - rzecz względna...

Ło matkojedyno.

No wiesz, niekoniecznie. Ja też, jak dostałem maila z informacją n/t nowej zakładki, zgłosiłem chęć przystąpienia do saloniku. Tym bardziej, że sporo czytam o sprzęcie i akcesoriach wysokiej klasy. Pomyślałem, że ta zakładka to będzie świetne miejsce, bo spokojne, pełne merytorycznych wpisów i przede wszystkim wolne od trolli.

Jednak sprzęt mam taki, a nie inny. A może to przez te moje magnetofony??

Oczywiście było to jeszcze przed tym, nim wybuchła ta cała "afera salonikowa".

A w ogóle co do tego ma honor? Że człowiek chce mieć dostęp do jak największej liczby ciekawych informacji?

Nie wiem w ogóle o co ten cały ambaras. Np: żeby zapisać się na jedno z największych zagranicznych forum magnetofoniarskich, trzeba przejść pozytywnie przez test wiedzy o tychże. Z kolei żeby cokolwiek opublikować na forum Tact/Lyngdorf, najpierw Twojego posta musi przeczytać i zatwierdzić moderator. Czasem trwa to dzień lub dwa i jakoś ludzie piszą i korzystają z takich miejsc.

E tam, zgłaszam Tobie. Pisałeś, że jesteś od tego tematu.

Co do wieku i łagodności, wpadnij do Łodzi skonfrontujemy.

Choć jestem synem Ziemi Łódzkiej, żyje w UK. Ale kto wie? Jak się przełamię i zdecyduję odwiedzić Ojczyznę mimo owej "dobrej zmiany", dam ci znać i jeśli będziesz chciał się spotkać? :-)

Jeszcze raz dobranoc :-)

Jak się czyta to co piszesz tutaj od początku to się ma wrażenie, że się same k..y sypią w twoim kierunku. Jakoś nie zauważyłem...

Plucie w twarz, nienawiść... Możesz przytoczyć z jeden temat gdzie ktoś (oprócz buma) cię tak strasznie sponiewierał?

Sponiewierać to sobie może kolesia z bloku.

A i jeszcze jedno. Pewnie moi "sympatycy" w to nie uwierzą, ale Salonik nie jest moim pomysłem, nie brałem też udziału w rozmowach z adminem na jego temat, nie ma nim żadnych moich pomysłów, w ogóle w tym temacie nie uczestniczyłem. Ale popieram.

I nie jest prawdą, że lubię się żreć z ludźmi, ale nie pozwolę sobie pluć w twarz

Bo

Gdy burak pluje tobie w twarz to walisz go w mordę.

Chyba się pójdę ochlać.

NAPRAWDĘ są tacy, którzy "zgłaszają akces"?

Honor - rzecz względna...

Ło matkojedyno.

Nie każdy jest biegły we wszystkich wpisach na forum i nie każdy do końca wie o co chodzi z salonami. Wyobraź sobie, że są tacy, którzy nie traktują forum jako jedną z ważniejszych części swojego życia, a zatem nie przesadzaj z tym "Honorem".

Uraziłem?

Nie miałem absolutnie tego zamiaru, bo i ja traktuję Forum jako odskocznię i zabawę. Nie - zabawkę!; zaznaczam.

Zresztą, nie bardzo rozumiem sens Twej wypowiedzi, @jbmar.

Współczuje ci Sylwku. Ja nie odczuwam nienawiści ze strony kolegów z Forum. No może HQ150 mnie nie lubi i ci których usunąłem z forum, a za którymi jak widzę nie tęsknicie :-)

Jakbyś jeszcze coś wydumał z tym z mojej stopki to chyba nie tylko ja a i wielu innych bym Cie na ręcami nosił :)

Sly ma długą kolekcję...powiedziałbym ...niedogadań.

Głównie wynikającą z kontaktu niewerbalnego.

Na forum trudno przekazać intencje i łatwo się pomylić

Sytuację częściowo porównałbym do SA - jego też nie wszyscy rozumieli.

A Sly daje / dawał się czasem wkręcać, tak sądzę :-) ale mogę się mylić.... :-)

Ojtam, ojtam Sly umie też i wkręcić :)

Tu napisałeś prawdę. A są na forum ludzie, którzy wiedzą i pamiętają jakim "niegroźnym" forumowiczem był excel. Po za tym, odszedł sam na to drugie forum, tutaj wyłącznie zbierał punkty na tymczasowe bany za notoryczne ataki na moderacje i administracje forum.

Ale to już historia.

Jest tu jeszcze jedna historia kto zarządzał ekstradycjami SA ?

Uraziłem?

Nie miałem absolutnie tego zamiaru, bo i ja traktuję Forum jako odskocznię i zabawę. Nie - zabawkę!; zaznaczam.

Zresztą, nie bardzo rozumiem sens Twej wypowiedzi, @jbmar.

Nie każdy jest biegły we wszystkich wpisach na forum i nie każdy do końca wie o co chodzi z salonami.

w sensie "zgłaszają akces" nie będąc do końca świadomym tego, że muszą później liczyć na czyjąś łaskę.

Dla jasności, nie uraziłeś. Odniosłem się do "Honoru"

Sponiewierać to sobie może kolesia z bloku.

A z takim samym kolesiem, co się przeprowadził do pałacu to co się robi?

Dobra. Chyba bez sensu pleść.

Poczekajmy aż prezes się obudzi ze snu zimowego. Może coś napisze.

Edytowane przez Piękny Stefan
  • Moderatorzy

Panowie chyba się wam ten salonik zepsuł, bo widzę wpisy i chyba mogę tez tam pisać, a nie zapisywałem się do saloniku;-)

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Panowie chyba się wam ten salonik zepsuł, bo widzę wpisy i chyba mogę tez tam pisać, a nie zapisywałem się do saloniku;-)

Chyba jednak się zapisywałeś bo jesteś na liście i dostałeś 3 akceptacje.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

chyba mogę tez tam pisać, a nie zapisywałem się do saloniku;-)

Plastik, dywersancie nawet trzy akceptacje dostałeś;-)

005TIS_Noa_Tishby_003.jpg

Scena jak z filmu... zostałeś wybrany i udajesz się na wyspę :) boki zrywać.

Edytowane przez malikali

Scena jak z filmu... zostałeś wybrany i udajesz się na wyspę :) boki zrywać.

Śmiejemy się wszyscy, z czego innego akurat, ale mniejsza z tym, śmiech to zdrowie. A najzdrowiej w Saloniku :)

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Śmiejemy się wszyscy, z czego innego akurat, ale mniejsza z tym, śmiech to zdrowie. A najzdrowiej w Saloniku :)

Masz rację,to może nie wyłaźcie z niego?do okoła tylko trolle i poeniacze.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Kilka godzin obecności mistrza rozmydlania zrobiło swoje. Poklepano, pogrożono, zbratano się.

A nadal nie ma jasnej deklaracji skutecznego zwalczania trollingu dostępnego dla wszystkich uczestników. Wiem, wiem. Moderatorów jest za mało i nie mają czasu.

a administracja woli to przespać...

i co na to poradzisz?

Masz rację,to może nie wyłaźcie z niego?do okoła tylko trolle i poeniacze.

Nie wiem ile razy trzeba prosić, a tacy grzeczni, kulturalni i niekonfliktowi podobno.

Chyba zaraz zgłoszę moderacji złośliwy trolling i zaśmiecanie wątku wpisami nie na temat,

a Admina poproszę o zablokowanie natrętom możliwości pisania w tym temacie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.