Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

konkrety proszę: kto, gdzie i kiedy, cytaty.

...tylko teraz nie zmieniaj tematu i nie uciekaj w "homeopatię" ;)))

jak znajdziesz gdzieś coś takiego - umówmy się, taka osoba nie może "poprzeć" Buma OK?

Masz kopie we wpisie #6043 a to jest wpis buma z dzisiaj z jego klona w wątku o MBL.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Popcorn to dla tłuczy w kinie :)

Chodziło Ci o tłuszczę zapewne ale ... może się mylę ?

Bo tłuszcza to o popcornie to raczej nie myśli (ale kto ich tam wie) :(

Edytowane przez vittorio

To dlaczego popieracie buma?

Bo Bum jest bardziej kolegom bliższy pod względem świadomości, przekonań i ... niż Ty Sly :)

Jesteś na straconej pozycji. Poparcia możesz jedynie szukać u "prominentnych" userów na forum. Na głosy ludu nie licz jak "z buta" traktujesz ziomala :)

Masz kopie we wpisie #6043 a to jest wpis buma z dzisiaj z jego klona w wątku o MBL.

Ogarnij się, bardzo proszę.

Kwestia była taka - kto z popierających Buma uważa, że jego chamskie zachowania były/są OK

Jaśniej już nie potrafię sorrrry.

...może odpocznij już dzisiaj, wyloguj się, zrelaksuj... przy muzyce?

Gość

(Konto usunięte)

Jedynie świadomość że bum ma go w dupie.

Głos na Buma...jak będzie niegrzeczny wywalcie mnie z forum...

Użytkownik SVART dnia 14.04.2016 - 15:30 napisałDopiszcie się do listy za Bumem, będzie łatwiej moderacji liczyć, szanujemy czas Vlado i innych kolegów modów :).

Lista osób popierających odnowienie wizy dla bum1234:

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

4. SVARTUŚ :)

5. jezzuś

6. rydz

7. fox733 (foxik czyli naturalny lis. Niefarbowany!)

dopisujcie się :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I teraz Sly rozumiesz - jakie są konsekwencje MECHANIZMU, który zaistniał po powołaniu saloniku?

To działa samo - to mechanizm...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Użytkownik SVART dnia 14.04.2016 - 15:30 napisałDopiszcie się do listy za Bumem, będzie łatwiej moderacji liczyć, szanujemy czas Vlado i innych kolegów modów :).

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

5. jezzuś

6. rydz

8. jbmar

dopisujcie się :)

A co jeżeli bum po odbanowaniu nie będzie chciał pisać na forum jako bum....:)

To mu sie zrobi bum:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

5. jezzuś

6. rydz

8. jbmar

9. Paweł Skurzewski***

10. iroIII

***- Paweł Skurzewski upowaznił mnie do dopisania go, za pomocą PW

A co jeżeli bum po odbanowaniu nie będzie chciał pisać na forum jako bum....:)

nie ma przymusu pisania, nie będzie chciał, nie będzie pisał.

Gość papageno

(Konto usunięte)

@Vlado. Słowo się rzekło, bum u płota :)

Potwierdzam głos Pawła Skurzewskiego.

Edytowane przez papageno

I ja potwierdzam głos Pawła.

Lista nie jest pełna gdyż brakuje na niej zico 369, który kilka postów wyżej 3 krotnie deklarował swoje poparcie:)

Jeśli chce się mieć szczekanie i wpisy poza tematem z inwektywami to wtedy to by miało sens.

Skoro jest przewidywalny w swojej nieprzewidywalności czyli tego, że nic do niego nie dociera to bump raczej nie pasuje ani mnie ani wielu innym.

Podobnie styl czeczena, parantulli jest mi obcy.

Nic nie pomagają a tylko się czepiają i jątrzą.

Aż tyle czasu nie mam żeby się użerać.

Nie zgadzam się na tolerowanie bumpaslumpa.

Szczególnie on się uaktywnia.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Żeby nie było co do tego najmniejszych wątpliwości również z całych sił popieram zdjęcie bana z Buma, Patricka czy Szymona (za ewentualne przekręcenie nick'ów przepraszam)

ale nie mogę się dopisać do listy ponieważ już w jej tytule znajduje sformułowanie z którym się absolutnie nie zgadzam, chodzi oczywiście o "odnowienie wizy" co sugeruje,

że generalnie nie macie nic przeciwko temu, że ktokolwiek może być zbanowany i przywrócenie go do funkcjonowania na forum będzie leżało w gestii czy to moderacji, administratora czy też w końcu od nalegań forumowiczów z czym się absolutnie zgodzić nie mogę i uważam, że żadne banowania czy też jakieś zakazane rewiry w rodzaju "saloniku" nie powinny mieć miejsca,

bowiem każdy zarejestrowany "user" powinien mieć dostęp do całych zasobów forum i nikt nie powinien mieć prawa do zamykania mu ust (w tym przypadku klawiatury) a jeśli ktoś kogoś nie cierpi to zawsze ma możliwość korzystania z opcji ignoruj.

bowiem każdy zarejestrowany "user" powinien mieć dostęp do całych zasobów forum i nikt nie powinien mieć prawa do zamykania mu ust (w tym przypadku klawiatury) a jeśli ktoś kogoś nie cierpi to zawsze ma możliwość korzystania z opcji ignoruj.

Każdy zarejestrowany użytkownik forum, deklarując swój udział, potwierdza zgodę na przestrzeganie Regulaminu Forum i Netykiety. Regulamin Forum dopuszcza istnienie wątków wyłączonych z ogólnej dostępności.

Usuniecie użytkownika nagminnie łamiącego regulamin, jest zawarowane w treści Regulaminu Forum.

A może jakaś lista przeciwników odbanowania buma?

Czy w te stronę to już nie działa?

Swoją drogą ten regulamin to o dupe potluc. Bum go łamie a my go przywracamy i jeszcze się martwimy czy zechce tu być, jaja jak berety

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Żeby nie było co do tego najmniejszych wątpliwości również z całych sił popieram zdjęcie bana z Buma, Patricka czy Szymona (za ewentualne przekręcenie nick'ów przepraszam)

ale nie mogę się dopisać do listy ponieważ już w jej tytule znajduje sformułowanie z którym się absolutnie nie zgadzam, chodzi oczywiście o "odnowienie wizy" co sugeruje,

że generalnie nie macie nic przeciwko temu, że ktokolwiek może być zbanowany i przywrócenie go do funkcjonowania na forum będzie leżało w gestii czy to moderacji, administratora czy też w końcu od nalegań forumowiczów z czym się absolutnie zgodzić nie mogę i uważam, że żadne banowania czy też jakieś zakazane rewiry w rodzaju "saloniku" nie powinny mieć miejsca,

vittorio - aby nie było niedomówień - ani ja, ani (tak się domyślam) autor sformułowania "odnowienie wizy" - nie posiadają podobnych Tobie skojarzeń. Rozumienia takiego, jakim go byłeś łaskaw nam przedstawić nie podzielamy.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Regulamin Forum dopuszcza istnienie wątków wyłączonych z ogólnej dostępności.

To prawda tylko nikt nie przeprowadził żadnej ankiety wśród forumowiczów a jest ich podobno ponad 40000 czy wyrażają zgodę na stworzenie jakiejś dziwacznej enklawy nazwanej szumnie "salonikiem" w której rej wodzą osobniki w rodzaju sly30, który wszem i wobec głosi, że jemu wiedza i nauka do niczego nie są potrzebne (na forum o proweniencji ewidentnie technicznej i z nauką i techniką ściśle związanym),

ta enklawa została zawiązana ad hoc bez zgody większości i grubo ponad 99% wszystkich użytkowników nie tam wstępu, jak to jest możliwe, że garstka (ilu ich tam jest ? 20, 30 osób) zdominowała całe forum ???

No a teraz zlikwidujcie salonik

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Pracuję nad nowym, ogólnie dostępnym, salonowym i pozasalonowym, forumowym drinkiem - jego nazwa będzie brzmiała 'Onanżada'. Napój z gazem, z zawartością alkoholu, z solą, cukrem pudrem, cannabis, pieprzem i wanilią. Po spożyciu można pogadać ze smokami.

Parker's Mood

A po co?

patrz post wyżej i nie bierz wszystkiego dosłownie

Pracuję nad nowym, ogólnie dostępnym, salonowym i pozasalonowym, forumowym drinkiem - jego nazwa będzie brzmiała 'Onanżada'. Napój z gazem, z zawartością alkoholu, z solą, cukrem pudrem, cannabis, pieprzem i wanilią. Po spożyciu można pogadać ze smokami.

Co to jest cannabis, czy ta sól to musi być?

Ja nie zakładam kont klonów.

A może chodzi o to, że Bum potrafi, a Ty byś chciał, a nie potrafisz? Ot i cały konflikt rozwiązany :)

A co do mienia w dupie - część moderatorów także miała forumowiczów w dupie - więc ich też trza by było zbanować prawda?

Za Szumona i Buma mogę poręczyć - ale jak się chłopaki nie sprawdzą? :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość papageno

(Konto usunięte)

Spokojnie. Stworzenie saloniku było - jak nam uparcie tłumaczono - zabezpieczeniem przed trollowaniem, dla tych, którzy tego chcą. Można się zapisać i nie ma problemu buma. Nie ma przymusu czytania postów buma, jest funkcja ignoruj.

Ale jaka idea Saloniku, jak największy Troll jest jego uczestnikiem? To się trolla nie trzyma :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.