Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kw202

(Konto usunięte)
1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Tylko, że zamieszczanie takich wpisów jest przestępstwem. To są konkretne paragrafy.

Które to wpisy? 

Z góry dziękuję za podpowiedź. 

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Tylko, że zamieszczanie takich wpisów jest przestępstwem. To są konkretne paragrafy.

Wiele innych wypowiedzi zamieszczanych na Bocznicy, w realnym świecie podpadłoby pod konkretne przepisy kodeksu karnego.

• Moderatorzy
Godzinę temu, notoryczny napisał:

obraza uczuć religijnych 

To jest termin wymyślony na potrzeby niedowartościowanych katolików.

Godzinę temu, notoryczny napisał:

Antysemityzm be, obraza uczuć religijnych cacy.

Dla was wszystko jest "obrazą uczuć religijnych". Na przykład mówienie o udowodnionych przypadkach pedofilii w KK czy o przekrętach finansowych w tej instytucji. To znaczy sama pedofilia i same przekręty obrazą nie są, ale wskazywanie takich przypadków - jak najbardziej tak.

No i wywołali Bobka z lasu. Ehhh... Drogie dzieci, gdyby nie PiS i Kk to Wasze istnienie na Forum  nie miałoby sensu. To chyba dobrze, że macie oponentów? Żenujące te Wasze próby usunięcia ich siłą moderacji.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

11 minut temu, szymon1977 napisał:

No i wywołali Bobka z lasu. Ehhh... Drogie dzieci, gdyby nie PiS i Kk to Wasze istnienie na Forum  nie miałoby sensu. To chyba dobrze, że macie oponentów? Żenujące te Wasze próby usunięcia ich siłą moderacji.

Po pierwsze: nie Ty będziesz określał zakres tematów do rozmowy i obowiązujący kanon dyskusji.

Po drugie: zwracanie się do Dyskutantów per "dzieci" jest wypowiedzią prowokacyjną, a więc naruszeniem Regulaminu i podlega zgłoszeniu do Moderacji.

Po trzecie: zniekształcanie nicków jest również prowokacją, czyli naruszeniem Regulaminu i również podlega zgłoszeniu do Moderacji.

Po czwarte: żenujące jest to Twoje ocenianie wszystkiego i wszystkich. Samozwańczy arbiter i autorytet z nominacji własnej się znalazł. 

Tak, taaak...

Szymuś potrafi być wkurzający i wielce upierdliwy, ale jakiegośmy go sobie wyhodowali, to i mamy😃.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Bobcat napisał:

żenujące jest to Twoje ocenianie wszystkiego i wszystkich. Samozwańczy arbiter i autorytet z nominacji własnej się znalazł

"przyganiał kocioł garnkowi " 🙂

2 godziny temu, notoryczny napisał:

Antysemityzm be, obraza uczuć religijnych cacy.

A nie przyszło ci do tego twojego zaiste imponującego inteligencją wsteczną mózgu, że w tym podłym wątku jest cała masa postów istotnie obrażających uczucia religijne?

Nie przyszło? Tak właśnie przypuszczałem...

8 minut temu, Bobcat napisał:

Po pierwsze: ...

Po drugie: ...

Po trzecie: ...

Po czwarte: ...

Wiem Bobuś, chętnie zgłosiłbyś mój post cztery razy, ale z powodu ograniczeń technicznych możesz to zrobić tylko jeden raz. A gdybyś tak merytorycznie odniósł się do merytorycznej treści?

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Szymuś potrafi być wkurzający i wielce upierdliwy, ale jakiegośmy go sobie wyhodowali, to i mamy😃.

Po prawdzie ja taki już tu przyszedłem.

7 minut temu, szymon1977 napisał:

Po prawdzie ja taki już tu przyszedłem.

A na świat? 

Prócz tej niekontrolowanej kupy - też byłeś ogólnie nieznośny?

😃💩

8 minut temu, szymon1977 napisał:

gdybyś tak merytorycznie odniósł się do merytorycznej treści?

Nie ma do czego. 

Bobuś leci do Moderacji.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Bobuś leci do Moderacji.

Dzięki za info, ale jak już Ci mówiłem, ja o Twoim zgłoszeniu wiem zanim kliknę "dodaj odpowiedź".

-----

7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A na świat? 

Prócz tej niekontrolowanej kupy - też byłeś ogólnie nieznośny?

😃💩

Z tego co pamiętam chamstwa i uzasadnianego głupotą nigdy nie tolerowałem, a czy zawsze to musiałbyś pytać położnej.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Dla was wszystko jest "obrazą uczuć religijnych". Na przykład mówienie o udowodnionych przypadkach pedofilii w KK czy o przekrętach finansowych w tej instytucji. To znaczy sama pedofilia i same przekręty obrazą nie są, ale wskazywanie takich przypadków - jak najbardziej tak.

Najpierw piszesz „ wszystko „ po czym podajesz przykłady, które nijak nie ilustrują sedna. Ględź sobie do nadal…

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

25 minut temu, Bobcat napisał:

Nie ma do czego. 

Bobuś leci do Moderacji.

Twój post tak pocieszny, że @mariusz05kliknął Ci dwa uśmieszki - może jednak dasz radę jeden mój post zgłosić cztery razy? Próbowałeś?

36 minut temu, szymon1977 napisał:

ja o Twoim zgłoszeniu wiem zanim kliknę "dodaj odpowiedź".

Czyli w zamierzony, zaplanowany, starannie przemyślany sposób konsekwentnie prowokujesz. O tym również Moderacja powinna wiedzieć. 

Pan który bez wyciera sobie gębę hasłami o kulturze dyskusji sam stanowi przykład jej łamania. Wszystkim daje dobre rady gdyż nie jest w stanie dawać dobrego przykładu. 

24 minuty temu, szymon1977 napisał:

Twój post tak pocieszny, że @mariusz05kliknął Ci dwa uśmieszki - może jednak dasz radę jeden mój post zgłosić cztery razy? Próbowałeś?

Kolejne prowokowanie pyskówki.

30 minut temu, notoryczny napisał:

Najpierw piszesz „ wszystko „ po czym podajesz przykłady, które nijak nie ilustrują sedna. Ględź sobie do nadal…

Prawda zabolała? Dlaczego mnie to nie dziwi?

Przepraszam, ale czy osoba Bobcat mogłaby nie prowokować do pyskówki i przestać podbijać temat trollując ?

Dziękuję.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, Marcinus napisał:

Fakt, masz za co...

Nie, tak, być może.
Jak każdy tutaj, mniej lub więcej.
Zależy od samopoczucia, szczególnie poczucia humoru lub jego braku.

Osoba xniwax proszona jest o nie okazywanie swojej bezradności!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

51 minut temu, Bobcat napisał:

...nie jest w stanie dawać dobrego przykładu. 

Aby przykład był dobry, odbiorca musi go być w stanie zrozumieć - więc w Twoim przypadku pozostaje chyba jedynie tradycyjne przez kolano przełożyć i klaps. Ale bez obaw, ja tego nie zamierzam robić, nie jestem Tobą by siłą pozbywać się oponentów.

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Aby przykład był dobry

... trzeba być w stania dawać dobry przykład. A nie tylko dobre rady.

6 minut temu, szymon1977 napisał:

tradycyjne przez kolano przełożyć i klaps

Przemoc fizyczne? Karana.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

podlega zgłoszeniu do Moderacji.

leci do Moderacji

również podlega zgłoszeniu do Moderacji.

o tym również Moderacja powinna wiedzieć. 

wyciera sobie gębę

Kolejne prowokowanie pyskówki.

obowiązujący kanon dyskusji.

Niezły mixtape.😀

21 minut temu, Bobcat napisał:

Przemoc fizyczne? Karana.

Czy podlega zgłoszeniu do moderacji?

Godzinę temu, fox733 napisał:

jest

Mnie tu nie ma, tak więc niech osoba fox733 więcej się tak nie myli.

Edytowane przez xniwax

5 minut temu, xniwax napisał:

Mnie tu nie ma

Fakt

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy
13 godzin temu, szymon1977 napisał:

Polityka jest tak stworzona że muszą być zawsze dwie skrajności które walczą i co jakiś czas się zamieniają rządzeniem.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

"Nie tylko KAŻDE głupie komentarze będę wyśmiewał.....wszystko co mnie obraża będę ZGŁASZAŁ!"

To swego rodzaju straszenie ?

Dziękuję, przyjąłem decyzję (moderacji, administracji, nie wiem) do wiadomości, choć nie do końca rozumiem co złego jest w uświadomieniu komuś że nie będę tolerował chamskich wpisów.  🙂

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że podłe ataki na mnie (a o tym napisałem) zostały przynajmniej  tak jak ten wpis potraktowane......

Edycja:
To był trolling według ostrzegającego, teraz dopiero doczytałem.....w kontekście dalszej części mojego wpisu i "rozmowy" prowadzonej w stylu godnym potępienia był to tylko ważny dopisek.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.