Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie w kieszeni Putina to siedzi były kanclerz Niemiec i 2 byłych kanclerzy Austrii

Tyle wiemy  na pewno 

A reszta to lewackie próby zemsty na jedynej wolnościowej partii w Polsce

1 godzinę temu, il Dottore napisał:

to już nie jest moderacja

Fakt....jak taki w słowie "matołku" nie widzi nic złego lub co gorsze celowo (ŚWIADOMIE) taki wpis pozostawia, nie kasuje, to o tym świadczy.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wychwalanie w co drugim poście zbirów z Konfederacji, siedzących w dupie i w kieszeni Putina, to jest rzeczywiście "poważna sprawa"...

Przemyślałem wiele spraw.

FMnNZMsXIAAkaQi?format=jpg&name=large

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, il Dottore napisał:

OK, powiedz mi @Espectro czy to jest NORMALNE, dostać 12 pkt ciągu 15 minut(!!!) za TO SAMO lub W OGÓLE BEZ UZASADNIENIA? Nie, żebym się skarżył, przeżyłem Vlado to przeżyję tu każdego. Ale zrób coś z tymi szalonymi moderatorami (a właściwie to z jednym) bo takie akcje to za Vlado właśnie tutaj się odstawiały i właśnie dlatego AS zanotowało wtedy okrutne załamanie w ilości odsłon.

Jeśli zależy Wam na biznesie to wartość strony mierzy się odsłonami właśnie. Czy to jest właściwa droga, gdy przez (hiper)aktywność jednego moda biznes dostaje po tyłku?

Tak tylko pytam.

I zdejmijcie mi te punkty z konta, bo to już nie jest moderacja tylko złośliwa zabawa jednego człowieka.

Mówimy o poważnej sprawie, wbrew pozorom.

Niech zgadnę , chodzi o bidet w toalecie , bidet w kiblu z małej litery ?

W ramach rewanżu proponuje żebyś zgłaszał - tylko na to reaguje Moderacja - Putlera, Bandytę wtedy mocno przerzedzi się wśród Lewków.

3 godziny temu, il Dottore napisał:

zdejmijcie mi te punkty z konta, bo to już nie jest moderacja tylko złośliwa zabawa jednego człowieka

Zasłużyłeś - to masz. Bądź facetem i nie mazgaj się jak smarkacz który dostał klapsa.

2 godziny temu, costa brava napisał:

lewackie próby zemsty na jedynej wolnościowej partii w Polsce

"Wolnościowcy" z kieszeni Putina?

20 minut temu, misiek54321 napisał:

W ramach rewanżu proponuje żebyś zgłaszał - tylko na to reaguje Moderacja - Putlera,

Ale to by z mojej strony była mocna hipokryzja bo ja tylko w ten sposób nazywam Pana Prezydenta Federacji Rosyjskiej. 🙂

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

13 minut temu, misiek54321 napisał:

ale ja już bym wolał dobrowolnie odejść z audiostereo niż zn

... a ponieważ nie chcesz odejść dobrowolnie - przyzwoici ludzie ci to ułatwią. 

Trollu i prowokatorze.

23 minuty temu, misiek54321 napisał:

Niech zgadnę , chodzi o bidet w toalecie , bidet w kiblu z małej litery ?

Oczywiście. Choć nie tylko. Było w uzasadnieniu tak: bidet, bidet, nic, nic, bidet. Chyba tak - nie pamiętam dokładnie. Ale było właśnie za nic - bez słowa uzasadnienia. Od kiedy dają tu punkty za nic? To jest, to jest jakieś nieporozumienie.

To jak @Espectro, zrobisz coś z tym?

Edytowane przez il Dottore

11 minut temu, misiek54321 napisał:

Przyzwoici ludzie nie donoszą na osoby z którymi rozmawiają.Tak zachowują się Kanalie bez honoru .

I kapusie , co piszą Putin i ,,Bidet" , a potem zgłaszają atak personalny .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

5 minut temu, misiek54321 napisał:

Tak zachowują się Kanalie bez honoru .

Kanalie bez honoru chwalą zbrodniarzy i uważają ich za bohaterów.

• Moderatorzy
25 minut temu, misiek54321 napisał:

ale ja już bym wolał dobrowolnie odejść

To zrób to dla ludzkości.

25 minut temu, il Dottore napisał:

Ale to by z mojej strony była mocna hipokryzja bo ja tylko w ten sposób nazywam Pana Prezydenta Federacji Rosyjskiej. 🙂

Jego Ekscelencje zapomniałes dodać  🙂

45 minut temu, Bobcat napisał:

Kanalie bez honoru chwalą zbrodniarzy i uważają ich za bohaterów.

To też, ale jak się czujesz jako jeden z tych co wcale niedawno wychwalał liberalno lewackie rządy EU mające głęboko w dupu Ukrainę
i wynoszące pod niebiosa kagiebistę putina.

Ależ hipokryzja.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
5 godzin temu, il Dottore napisał:

OK, powiedz mi @Espectro czy to jest NORMALNE, dostać 12 pkt ciągu 15 minut(!!!) za TO SAMO lub W OGÓLE BEZ UZASADNIENIA?

Uzasadnienie jest w pierwszym.

Sprawą zajmę się w poniedziałek.

2 godziny temu, il Dottore napisał:

Od kiedy dają tu punkty za nic?

User robiąc coś po raz któryś raczej wie co robi i za co dostaje punkty. To że w jednej brak opisu nie stanowi do pisania tutaj bzdur. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

25 minut temu, Espectro napisał:

raczej wie co robi

A ja dalej nie wiem czy moderator wie co robi nie usuwając chamskiego wpisu "matołku".....akurat lata mi to czy piszący to dostał punkty, bo nijak tego sprawdzić nie mogę, zależy mi jednak na tym by byle kto mnie bez powodu , bez sensu i bezczelnie nie obrażał!   

Tym bardziej że zrobił to nie pierwszy raz....zresztą to nie kto inny jak pan wcześniej  jego wypociny edytował.  😉

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

A ja dalej nie wiem czy moderator wie co robi nie usuwając chamskiego wpisu "matołku".....akurat lata mi to czy piszący to prostak dostał punkty, bo nijak tego sprawdzić nie mogę, zależy mi jednak na tym by byle kto mnie bez powodu , bez sensu i bezczelnie nie obrażał!   

Aktualnie rozdałem troche punktów dokłądnie z 100 w 44 zgłoszeniach.

Jeżeli zgłoszenie wpisu było to pewnie i owa osoba otrzymała.

Podkreślam że im mniej punktów tym lepiej ale wielu widuję że zbierają jak żapsy. 

Odwołania proszę kierować po przez formularz kontaktowy.

Trolling pod względem tematu wojny na ukrainie i ataku rosji nie będzie przechodził gładko.

To samo szerzenie propagandy i pisania głupkowatych wpisów i teorii spiskowych na ten temat.

@il Dottore Proszę pisać odwołanie po przez formularz kontaktowy. Ban w temacie pozostaje za pisanie bzdur. Punkty zdejmuję (połowę).

9 minut temu, Espectro napisał:

Jeżeli zgłoszenie wpisu było to pewnie i owa osoba otrzymała

Pan rozumie co ja do pana piszę???

Napisałem WYRAŹNIE że mam gdzieś czy dajecie punkty.....interesuje mnie DLACZEGO nie jest usuwany tak chamski obrażający ludzi wpis.

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Napisałem WYRAŹNIE że mam gdzieś czy dajecie punkty.....interesuje mnie DLACZEGO nie jest usuwany tak chamski obrażający ludzi wpis.

Odpowiadam po raz któryś.

1. Moderacja nie czyta każdego wpisu dodawanego na forum.

2. Jeżeli moderacja uznała wpis za nieszkodliwy to także go nie ukryła.

3. Jeżeli moderacja uznała że wpis nadaje się na ukrycie ale nie na punkty to tak też robi.

4. Jeżeli wpis nadaje się na punkty to i także na ukrycie.

Jeżeli wpis nadal wisi to proszę go podlinkować a sprawdzę kto rozpatrywał sprawę i wyjaśnię.

Jeżeli wpis nie był zgłaszany to nie może Pan wymagać od moderacji teraz szukania takowego i go ukrywania.

12 minut temu, Espectro napisał:

Odwołania proszę kierować po przez formularz kontaktowy.

Niby po co mam to robić??

Powtórzę! Przypomnę kolejny raz.  🙂
Zgłosiłem trzy takie wpisy a TYLKO na jeden dostałem negatywna odpowiedź.

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Pan rozumie co ja do pana piszę???

Takie dopiski szybko interpretuję jako atak personalny ma moją osobę i funkcję pełniącą na forum.

Teraz, Maju napisał:

Niby po co mam to robić??

Nie mam pytań.

Teraz, Maju napisał:

Zgłosiłem trzy takie wpisy a TYLKO na jeden dostałem negatywna odpowiedź.

TO proszę podać przybliżony czas i miejsce a znajdę.

->Espectro

Zbanowałeś mnie w wątku o koronawirusie i zablokowałeś pisanie do 26 lutego 2022 roku. Przypominam ci, że dzisiaj mamy 6 marca 2022.

Parker's Mood

Teraz, Espectro napisał:

i moderacja uznała wpis za nieszkodliwy

Rozumiem.....wynikałoby z tego że nazywanie kogoś "matołkiem" jest nieszkodliwe.....jak to nieszkodliwe to można tak się zwracać do forumowiczów.....do moderatora też???

• Administratorzy
Teraz, Chicago napisał:

->Espectro

Zbanowałeś mnie w wątku o koronawirusie i zablokowałeś pisanie do 26 lutego 2022 roku. Przypominam ci, że dzisiaj mamy 6 marca 2022.

Hmmm wtyczka Ban Na Temat miałą awarię w piatek. I każdy czasowy teraz to perm.

Już zdejmuję.

Teraz, Maju napisał:

Rozumiem.....wynikałoby z tego że nazywanie kogoś "matołkiem" jest nieszkodliwe.....jak to nieszkodliwe to można tak się zwracać do forumowiczów.....do moderatora też???

Muszę odpowiadać na pytanie ? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.