Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Kretynizmy o płaskiej Ziemi powstają dlatego, że "nigdy nie mówiono nam prawdy".

Czemu ciągle nawiązujesz (i inni) do płaskiej ziemi? To ma być argument?
A wiesz, że Kopernika chcieli spalić na stosie za to, że głosił teorię spiskową?
I co się okazało? To co zawsze - teoria spiskowa stała się faktem.

15 minut temu, szymon1977 napisał:

teorie spiskowe są oparte na faktach a bełkot medialnej propagandy z faktami sprzeczny.

Dokładnie.
Płaskoziemcy nigdy tego nie pojmą.

12 minut temu, fox733 napisał:

Cudne!

Przede wszystkim trafne.

5 minut temu, soundchaser napisał:

A wiesz, że Kopernika chcieli spalić na stosie za to, że głosił teorię spiskową?

Dokładnie.
Płaskoziemcy nigdy tego nie pojmą.

Przecież wiadomo że dla spisgowców to są wszystko fakty. W tym problem.

Skala chamstwa i wylewanego szamba w wątku o Ukrainie, ale też znów covidowym osiąga dziś jakieś apogeum. Skąd u ludzi biorą się aż tak złe emocje?
Myślę, że to jest związane z frustracją po ostatnich wydarzeniach niedaleko naszej granicy.

• Administratorzy
4 godziny temu, jello napisał:

Pożytecznych idiotów? Ich nicki są znane a szkodliwe teksty będą nadal zgłaszane. 

Tych to znamy wielu. Lista ma kilka stron. 🙂 

25 minut temu, soundchaser napisał:

Skala chamstwa i wylewanego szamba w wątku o Ukrainie, ale też znów covidowym osiąga dziś jakieś apogeum. Skąd u ludzi biorą się aż tak złe emocje?
Myślę, że to jest związane z frustracją po ostatnich wydarzeniach niedaleko naszej granicy.

Strach niepokój trudno powiedzieć ale Polacy tak mają. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

14 minut temu, Espectro napisał:

Tych to znamy wielu. Lista ma kilka stron. 🙂 

1. @a...

To zacznijmy alfabetycznie 🙂

poprzez @jee... 

a skończywszy na @zy... 

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

16 minut temu, Espectro napisał:

Strach niepokój trudno powiedzieć ale Polacy tak mają. 

😄

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Administratorzy
10 godzin temu, fox733 napisał:

1. @a...

To zacznijmy alfabetycznie 🙂

poprzez @jee... 

a skończywszy na @zy... 

No coś podobnego od A do Z z alfabetu tak wychodzi. 

Tu był poruszony temat. Nie potrafimy przenieść wpisów do odpowiedniego wątku, ale moderator może to zrobić. 😉

21 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ich potęgę polityczną stanowiła zdolność do szantażowania innych. Teraz nadziali się na kontrę.

Miejmy nadzieję, że cała ich siła to tylko szantaż i kłamstwa.
To co dziś powiedział Ławrow to jest kpina z całego świata.

@Espectroproszę o usunięcie wszystkich wpisów o wojnie, w których nia ma związanego z tematyką wątku.

-----

23 minuty temu, soundchaser napisał:

Tu był poruszony temat

A zacytować i odpowiedzieć powinieneś tu

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Powtórzę swoje pytanie sprzed kilku dni - szymon jest już moderatorem czy jego zachowanie i teksty to wyłącznie objawy narastającej manii wielkości???

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Nie wiedziałem że szymon1977 jest moderatorem. Ale jeżeli chcecie to można pomyśleć nad jego koronacją.

Zamiast "koronowania" Szymona proponuję uhonorować (za manię wielkości) autora głupich pytań i treści pouczających ciągle wszystkich i każdego z osobna.....
Dlaczego ktoś  zapyta?
Bo najczęściej jest to zakamuflowany atak personalny.

W dniu 9.03.2022 o 20:56, soundchaser napisał:

A to nowość....nie wiedziałem.
Dziwne, może mylisz osobę z dziełem Kopernika wydanym drukiem......   :))

Za głoszenie  teorii naukowych ludzie nie płonęli  na stosie......to co głosili ci co spłonęli dzisiaj jest kontrowersyjne.

Ukryta Zawartość

W dniu 9.03.2022 o 20:56, soundchaser napisał:

Nie ma nic gorszego jak w celu uzasadnienia (niewątpliwie słusznych tez) podaje się niesprawdzony argument. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy

A Wy dalej swoje. 😞  Ładna pogoda jest trzeba się cieszyć i odpocząć od polityki.

10 minut temu, Espectro napisał:

dalej swoje

Napisałem małe sprostowanie i komentarz do niemądrego wpisu.....już mnie tu nie ma.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Powtórzę swoje pytanie sprzed kilku dni - szymon jest już moderatorem czy jego zachowanie i teksty to wyłącznie objawy narastającej manii wielkości???

Jest tylko Użytkownikiem Premium. Dlatego nie ma żadnych uprawnień aby pouczać innych lub zwracać im uwagę, gdyż te przymioty są przynależne wyłącznie Administracji i Moderacji. Proponuję zgłaszać tego typu wpisy jako świadome prowokowanie awantur i pyskówek na Forum. 

Nie wiedziałem że szymon1977 jest moderatorem. Ale jeżeli chcecie to można pomyśleć nad jego koronacją.

Kiepski pomysł. Na tym stanowisku powinina być osoba nie tylko obiektywna i bezstronna, ale również pozbawiona manii wielkości, narcyzmu, poczucia własnej wyższości i belferskich manier. 

19 minut temu, Espectro napisał:

A radca kolegialny VI-klasy mu nie wystarczy, żeby od razi na cara?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

16 minut temu, Espectro napisał:

A Wy dalej swoje. 😞 Ładna pogoda jest trzeba się cieszyć i odpocząć od polityki.

Ale zimno. Jak się ociepli, to na forum też. 😉

• Administratorzy
6 minut temu, Bobcat napisał:

Na tym stanowisku powinina być osoba nie tylko obiektywna i bezstronna, ale również pozbawiona manii wielkości, narcyzmu, poczucia własnej wyższości i belferskich manier. 

Nie ma takich.

5 minut temu, fox733 napisał:

A radca kolegialny VI-klasy mu nie wystarczy, żeby od razi na cara?

Można szybko wejść na szczyt i tak samo szybko z niego spaść.

2 minuty temu, soundchaser napisał:

Ale zimno. Jak się ociepli, to na forum też. 😉

Ale słońce i żyć się chce trochę bardziej. A tak ciemności cały dzień.

9 minut temu, Bobcat napisał:

Kiepski pomysł. Na tym stanowisku powinina być osoba nie tylko obiektywna i bezstronna, ale również pozbawiona manii wielkości, narcyzmu, poczucia własnej wyższości i belferskich manier. 

@Espectro, myślę, że Bobcat jest idealnym kandydatem. Spełnia wszystkie warunki.

A teraz, korzystając z pogody idę na spacer na połoniny.

wyprzedziłeś mnie.....zapomniał dodać że kandydat nie powinien być egocentrykiem.   :)))

Nie ma takich.

Proszę wybaczyć że jeszcze jedno napiszę, wydaje mi się że skomentowani (cytowani) przez nas autorzy postów wydają się wyraźnie sugerować że są doskonali......     :))))

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
11 minut temu, Bobcat napisał:

W społeczności czy tylko wśród Administratorów i  Moderatorów?

W społeczeństwie. 

45 minut temu, Espectro napisał:

Chyba chcą, bo co im po koleżeńsku dobrą radę dam, to traktują jakby ich moderator opier.lił. Czytając moje posty, powinni Ci za dobre serce i wyrozumiałość dziękować 😉

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Chyba chcą, bo co im po koleżeńsku dobrą radę dam, to traktują jakby ich moderator opier.lił. Czytając moje posty, powinni Ci za dobre serce i wyrozumiałość dziękować 😉

Czy ja wiem. Sporo spamowania tutaj z Pana strony i często gęsto wprowadza to spore zamieszanie i małe wojenki. 

To co od dzisiaj mod ? czy poniedziałku ? 

Żart, to nie odemnie zależy

• Moderatorzy
57 minut temu, Espectro napisał:

Mam nadzieję, że to żart.

• Administratorzy
2 minuty temu, Marcinus napisał:

Mam nadzieję, że to żart.

Dokładnie.

Powinna to być osoba przynajmniej nie konfliktowa. 😞 

• Moderatorzy
13 minut temu, szymon1977 napisał:

Weź się chłopie ogarnij. Jesteś od lat źródłem śmiechu na tym forum, więc wziąłbyś się trochę za siebie a nie za innych.

56 minut temu, Espectro napisał:

A Wy dalej swoje. 😞  Ładna pogoda jest trzeba się cieszyć i odpocząć od polityki.

Jeśli wlezie tu ruska armia i Cię odstrzeli, to odpoczniesz sobie od polityki na dłużej.

Ty rozumiesz powagę sytuacji i powód, dla którego walczymy z ruską agenturą na forum?

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.