Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Bobcat napisał:

Od pilnowania Regulaminu jest Administracja i Moderacja. Nie jakiś samozwaniec. 

Wprost przeciwnie! Obowiązkiem każdego Usera jest zgłaszać przypadki łamania Regulaminu.

-----

Na Androidzie wyświetla mi wersję pełną zamiast mobilnej: co kliknąłem i jak to odiknąć? Już mam, to opcja w przeglądarce a nie na stronie.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 minut temu, szymon1977 napisał:

Wprost przeciwnie! Obowiązkiem każdego Usera jest zgłaszać przypadki łamania Regulaminu.

szymon forumowym Pawką Morozowem.

Jestem Europejczykiem.

54 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Bycie idiotą też.

Właśnie! Więc idiota ma takie samo prawo nazwać "idiotą" profesora, jeśli ten palnie idotyzm. A każdy ma prawo się pomylić.

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
8 godzin temu, szymon1977 napisał:

Też. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

9 godzin temu, szymon1977 napisał:

Czasem nie trzeba być profesorem by to stwierdzić, za to bycie profesorem z Regulaminu nie zwalnia.

Poza tym bycie profesorem nie oznacza że nie może być większym idiotą od tego którego ocenia.

Obowiązkiem każdego Usera jest zgłaszać przypadki łamania Regulaminu.

Prawda.....tyle tylko że powinno to zgłaszanie trafiać do poważnych ludzi.....tymczasem zaczynają tu pojawiać się dziwne praktyki, są ukrywane obrażające nas wpisy po to by za kilka dni pojawić się ponownie.

W dniu 28.03.2022 o 10:27, Espectro napisał:

Przyjrzę się tej sprawie i dokładnie temu użytkownikowi w temacie.

Warto się przyjrzeć, poważnie a nie tylko w deklaracjach.....tym bardziej że wydaje mi się że powróciły wpisy w których ci PODLI ludzie wmawiają mi że bronię pedofilów.

Czy na pewno wie Pan co robią Pana ludzie na tym forum???

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
10 minut temu, Maju napisał:

Poza tym bycie profesorem nie oznacza że nie może być większym idiotą od tego którego ocenia.

Profesorem bywa się w danej dziedzinie naukowej tylko. 

11 minut temu, Maju napisał:

Warto się przyjrzeć, poważnie a nie tylko w deklaracjach.....tym bardziej że wydaje mi się że powróciły wpisy w których ci PODLI ludzie wmawiają mi że bronię pedofilów.

Moi ludzie ? Może to ja z innych kont tam piszę ? To już czysty trolling z Pana strony. Proszę się pilnować z takimi wpisami.

W dniu 28.03.2022 o 10:10, Espectro napisał:
W dniu 28.03.2022 o 10:08, Maju napisał:

Nie zauważyłem że Pan wraca do naszych rozmów (po tym jak mnie Pan wysłał na urlop) na PW.....teraz piszę o zupełnie nowych sytuacjach.....tamte "bestie" i "bydlaki" które bezpodstawnie zostały użyte wiszą sobie

Mi nie chodzi o podejmowany temat a o styl i sposób wyegzekwowania na mnie działania. 

To inaczej.

Mi zależy by podjąć ten temat!!!

Skoro niegdyś mój wpis gdzie pogardliwie pisałem o Stonodze kwalifikował się do usunięcia i do punktów karnych to dlaczego obrażanie innych jest tu tolerowane.....czyżby Stonoga był od nich godniejszy szacunku???

13 minut temu, Espectro napisał:
24 minuty temu, Maju napisał:

Moi ludzie ? Może to ja z innych kont tam piszę ? To już czysty trolling z Pana strony. Proszę się pilnować z takimi wpisami.

Piszę ŚCIŚLE na temat.

Dotykam sposobu moderowania......nie możne tu zapytać o to DLACZEGO powrócił wpis  z "ciulem"?????

Dlaczego uznano że można mnie tu obrażać???

Znowu mnie Pan zbanuje za to że chcę dyskutować o tym jak wasza moderacja nie panuje (albo panuje) nad sytuacją???
Nieładnie.....przypomnę post o którym mowa, obrażający mnie wpis który dziwnym trafem powrócił z ukrycia, o tym chcę rozmawiać!!!:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i jak widać "mod" podszedł wyrozumiale do tego wpisu.....może przywrócić też wpis @fox733 z "wszą", może nikt nie zauważy.

Swoja drogą warto byśmy wiedzieli który z modów jest tak wyrozumiały.....może ten mowy szybko się uczy   🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

14 minut temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, Espectro napisał:

To już czysty trolling

To wyżej z głupim memem jak najbardziej.....ja trzymam się tematu, bo w tytule tematu mamy "sprawy moderacyjne"

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
26 minut temu, Maju napisał:

To inaczej.

A mi wręcz przeciwnie. Tematyka mnie nie interesuję a wchodzę tam jeżeli trzeba. I co więcej bywałem za każdym razem gdy o to Pan prosił. Wpis niezgłoszony widać niegroźny. 

28 minut temu, Maju napisał:

Dlaczego uznano że można mnie tu obrażać???

Znowu mnie Pan zbanuje za to że chcę dyskutować o tym jak wasza moderacja nie panuje (albo panuje) nad sytuacją???

Powtarzam po raz któryś. Wtedy w tym temacie nie otrzymał Pan za dochodzenie swego a za trolling i docinki słowne w stronę moderacji. To że wypowiedzi nie są nasycone bluzgami nie ozacza że nie są obraźliwe dla kogokolwiek. 

31 minut temu, Maju napisał:

No i jak widać "mod" podszedł wyrozumiale do tego wpisu.....może przywrócić też wpis @fox733 z "wszą", może nikt nie zauważy.

Swoja drogą warto byśmy wiedzieli który z modów jest tak wyrozumiały.....może ten mowy szybko się uczy 

Nadinterpretacja wiersza... 

45 minut temu, Espectro napisał:

Moi ludzie ? Może to ja z innych kont tam piszę ?

Przesadza Pan z tą ironią....

Nie ja głosowałem na moderatorów którzy reprezentują to forum, nie ja te kandydatury zatwierdzałem.
W takim sensie to Pana ludzie.

Jeżeli ci którzy sprawują te funkcje nie działają w interesie i po myśli administracji, to ja już niczego nie rozumiem.

15 minut temu, Espectro napisał:
43 minuty temu, Maju napisał:

To inaczej.

A mi wręcz przeciwnie. Tematyka mnie nie interesuję a wchodzę tam jeżeli trzeba. I co więcej bywałem za każdym razem gdy o to Pan prosił. Wpis niezgłoszony widać niegroźny. 

To jest Pana zdanie że niegroźny.....znowu pan się myli, ten wpis po drugim moim zgłoszeniu został ukryty.....pisałem już w tym temacie o tym!!!
Teraz powrócił.

Skoro uważa pan że nazywanie mnie "ciulem" to nie jest złamanie regulaminu to zaczynam wszystko rozumieć,  gratuluję szczerości.....

15 minut temu, Espectro napisał:

Powtarzam po raz któryś. Wtedy w tym temacie nie otrzymał Pan za dochodzenie swego a za trolling i docinki słowne w stronę moderacji. To że wypowiedzi nie są nasycone bluzgami nie ozacza że nie są obraźliwe dla kogokolwiek. 

Nie przypominam sobie bym "bluzgał".....pisałem dokładnie tak jak teraz...

Zaczynam rozumieć.....mam z pokorą przyjąć decyzję moderatora który uznał że można mnie "ciulem" nazywać.....to ma oznaczać że można wulgarnie na tym forum się odnosić czy stosuje się tu podwójne standardy i jednych można ciulami nazywać a innych już nie???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

Przypomnę też że powraca w temacie o Kościołach oszczercza narracja jakobym pedofilów bronił.....powraca z większą mocą niż kiedykolwiek.....a obiecywał pan tu i na PW że będzie się takie bezpodstawne pomówienia tępić.....przypomnę i przypominać będę.

46 minut temu, Espectro napisał:

Profesorem bywa się w danej dziedzinie naukowej tylko. 

Dwóch profesorów miewa odmienne zdanie nawet we własnej dziedzinie, co za tym idzie jeden z nich się myli, czyli  - "nazwijmy rzecz po imieniu" - robi z siebie idiotę. Połowa userów na Forum robi.

Proszę mnie nie wciągać w OT pisaniem podłych kłamstw.....nikt w tamtym temacie (żadnym temacie) nie udowodnił tego o czym piszesz.....jeżeli uwierzyłeś oszczercom (takim jak ten niżej który w tym temacie obiecywał przedstawić dowody) i powtarzasz te brednie to żal mi ciebie

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
Godzinę temu, Maju napisał:

Ja z ironią ? Czy uważa Pan, że w internecie można pomawiać kogokolwiek bez jakichkolwiek podstaw i późniejszych konsekwencji ? 

• Administratorzy
Godzinę temu, Maju napisał:

Nie ja głosowałem na moderatorów którzy reprezentują to forum, nie ja te kandydatury zatwierdzałem.
W takim sensie to Pana ludzie.

Może to głupie ale kwestia była dość prosta. Propozycje nawet pomocy w moderowaniu Pan otrzymał. Wymaga się aby moderator działał obiektywnie, ale pod Pańskim rozkazem i stylu myślenia. W przeciwnym razie moderator jest przeciw KK i wszystiemu co Pan generuje w temacie Kościoły. Taka jest moja interpretacja. Zresztą nie tylko moja. 

Sprawa aktualnie wygląda tak, że sporo wpisów w Kościoły nadaje się do ukrycia i punktów. Problem w tym że w 90% prowokowanie innych było wywoływane przez Pańskie wpisy np po przez porównywanie intelektu własnego autorów wpisów w owym temacie. To że się komuś coś wytyka należało by także mieć świadomość reakcji i obrony z strony oponentów. A gdy ktoś zamieszcza artykół o pewnej kwestii związanej z KK to Pan odbiera to jako atak na sam KK i na Pana osobę. 

Rachunek sumienia i zachowanie umiaru w tym co się pisze. Nie ma ludzi nieomylnych. !!!

3 minuty temu, papageno napisał:

Panie Espectro, może trochę konsekwencji w zwalczaniu trollingu?

Co dzień ci sami wałkują to samo. Kogo to obchodzi poza nimi? Nie zauważyłem, by ktoś inny się oburzał.

Miarka jest dość wysoko już. 

37 minut temu, Maju napisał:

pisaniem podłych kłamstw.....

Kolejny raz. Moderacja nie jest od oceny prawidłowości takich wpisów. Przyjmujemy jak już stanowiska ogólnie uznawane w społeczeństwie i jesteśmy przede wszystkim apolityczni.  Fanatyzm, trolling i fake newsy to codzienność w internecie i w samym społeczeństwie internetowym. Jeszcze raz. Nie ma ludzi nieomylnych i wszechwiedzących. 

Ostrzegam. Wpisy nie na temat tutaj gwarantują wakacje. W razie pytań i zażaleń zapraszam do kontaktu na PW lub formularza kontaktowego.

30 minut temu, Espectro napisał:
1 godzinę temu, Maju napisał:

Ja z ironią ? Czy uważa Pan, że w internecie można pomawiać kogokolwiek bez jakichkolwiek podstaw i późniejszych konsekwencji ? 

Właśnie o tym chciałem rozmawiać.....tyle tylko że ja nikogo o nic nie pomawiam, podaję suche fakty o których pan nie chce rozmawiać!!

Piszę w temacie o tym że nazwano mnie tu pogardliwie a moderacja która reprezentuje właścicieli tego forum nie wykonuje obowiązków wynikających z REGULAMINU!

Przypomnę że nadal nie odpowiada pan na pytania w konkretnej sprawie: dlaczego obraża się mnie na tym forum i nie wyciąga konsekwencji!!!??

25 minut temu, Espectro napisał:

Może to głupie ale kwestia była dość prosta. Propozycje nawet pomocy w moderowaniu Pan otrzymał. Wymaga się aby moderator działał obiektywnie, ale pod Pańskim rozkazem i stylu myślenia. W przeciwnym razie moderator jest przeciw KK i wszystiemu co Pan generuje w temacie Kościoły. Taka jest moja interpretacja. Zresztą nie tylko moja. 

Nie wnikam w takie "interpretacje" stylu myslenia.....pytam kolejny raz o sprawy ZASADNICZE, czy nazywanie mnie "ciulem" należy do standardów i mieści się w waszym regulaminie.....

25 minut temu, Espectro napisał:

Sprawa aktualnie wygląda tak, że sporo wpisów w Kościoły nadaje się do ukrycia i punktów. Problem w tym że w 90% prowokowanie innych było wywoływane przez Pańskie wpisy np po przez porównywanie intelektu własnego autorów wpisów w owym temacie. To że się komuś coś wytyka należało by także mieć świadomość reakcji i obrony z strony oponentów. A gdy ktoś zamieszcza artykół o pewnej kwestii związanej z KK to Pan odbiera to jako atak na sam KK i na Pana osobę. 

Rachunek sumienia i zachowanie umiaru w tym co się pisze. Nie ma ludzi nieomylnych. !!!

Oczywistość.....tylko to na końcu.  😉

Reszta to pomówienie.....przypomnę że istnienie jakiegoś "artyku]/b]łu" nie upoważnia do nazywanie "bestiami i bydlakami" ludzi.....przypomnę że w tej konkretnej sprawie którą tu zgłaszałem oszczerca NIE PRZEDSTAWIŁ ŻADNEGO artykułu a Jana Pawła drugiego bestią nazywa.....

Wnioskuję też że nazywanie mnie "ciulem" "wszą" i "obrońcą pedofilów" jest uzasadnione, albo czymś uzasadnione.

Może mi ktoś wreszcie przedstawić na to jakieś dowody?
Można mnie obrażać tylko na podstawie wymysłów, wyobraźni tych którzy nie potrafią bez podłych ataków egzystować???

I jeszcze o FAKTACH.
Okazuje się że prowokuję nawet wtedy gdy się nie odzywam.....w cytowanym podłym wpisie @argus bynajmniej  nie odpowiada na moje "prowokacje", eksplodował chamstwem w odpowiedzi na to:

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Nadinterpretacja wiersza... 

"Nie wykopałem ciula do ignorów....."

A jaka jest słuszna interpretacja tego co napisał.....   

30 minut temu, Espectro napisał:

Nie ma ludzi nieomylnych. !!

Edytowane przez Maju

"Ostrzegam. Wpisy nie na temat tutaj gwarantują wakacje. W razie pytań i zażaleń zapraszam do kontaktu na PW lub formularza kontaktowego".

Majuś - zawsze tak ładnie wszystko umiesz wytłumaczyć, myślałem, że też się uda 🙂

a tu do moderacji pisma piszo...

Teraz, Maju napisał:

[...] ...na koniec nie wmawia że zwracam się do kogoś wprost "chory z nienawiści" a jak tak twierdzi to przedstawia na to DOWODY!!!  [...]

Choćby tylko ostatni z poniedziałku - pluralis do pozostałych dyskutantów w poście #122340:

Cytat

[...] tak zatrute (jadem nienawiści) mają umysły [...]

Edytowane przez argus
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.