Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, jezz napisał:

Chrome, telefon

Tak jak wcześniej pisałem, raz jest ok, raz przerzuca na koniec strony.

Parę dni bylo ok, dziś rano znów przerzucalo na koniec strony.

Zmień telefon. 😊

Żart..... Wyzywanie innego usera od K.... itd to taka zabawa ? 
Gdy ktoś Pana tak nazwie postaramy się pominąć zgłoszenie ?.

Co Ty mi tu po chamsku insynuujesz?! Następny który nie ogarnia

Poproszę wpisy.

Jak zawsze user wie więcej niż sam moderator. 

Chciałbyś wiedzieć co i skąd wiem

Jak sobie tutaj czytam tak z rana o tych wszystkich wyzwiskach i ubliżaniu wzajemnym, to zawsze przypomina mi się taki dowcip
Przychodzi facet do fryzjera i mówi:
- dzień dobry, czy mógłby Pan mnie tak krótko opierdolić?
- ależ bardzo proszę - Ty chuju!

No i dupa blada
  • Administratorzy
13 minut temu, tomek4 napisał:

Co Ty mi tu po chamsku insynuujesz?! Następny który nie ogarnia emoji1751.png

Poproszę wpisy.

Pańskie ostrzeżenia z konta: 

image.png

Kolejny raz Administrator kłamie i użytkownik jest pokrzywdzony....

21 godzin temu, tomek4 napisał:

Nawet tego co sami tam wpisujecie nie jesteś w stanie ogarnąć, a co dopiero forumowicze nie mający dostępu do wpisów - czyli kontekstu, bo za żart czy ironiczną/sarkastyczną uwagę walicie punktami.

Szukanie kontekstu i "żart czy ironiczną/sarkastyczną uwagę" walimy punkty......

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

W dniu 4.10.2022 o 13:13, Espectro napisał:

nie odwoływałem" -> "a pan kolejny raz udowadnia, że tego odwołania nie czytał" 

Jak miałem czytać odwołanie którego nie ma ? 

Ładną czystkę moich wypowiedzi Pan zrobił ale tę swoją manipulację Pan zostawił.

Po to żeby udowodnić swoje?

Swoje wypowiedzi też Pan ładnie wyczyścił.

Czy ten Pana post również powinienem zgłosić do moderacji żeby była reakcja.

Jeśli tak, to nie ma problemu, mogę zgłosić.

8 godzin temu, Espectro napisał:

Pańskie ostrzeżenia z konta: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejny raz Administrator kłamie i użytkownik jest pokrzywdzony....

Szukanie kontekstu i "żart czy ironiczną/sarkastyczną uwagę" walimy punkty......

Ciekawe kto zgłasza takie bzdury jak młodzieżowy skrót albo stare przysłowie o paniach lekkiego prowadzenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy
1 godzinę temu, jezz napisał:

Ciekawe kto zgłasza takie bzdury jak młodzieżowy skrót albo stare przysłowie o paniach lekkiego prowadzenia.

"stare przysłowie" ? -> "To ch*j wam w dupę teraz " 

Chce sie Pan bawić w takie zabawy to nie tutaj w temacie. 

• Moderatorzy
1 godzinę temu, jezz napisał:

Ładną czystkę moich wypowiedzi Pan zrobił

Każde forum jest asymetryczne tzn administrator ostatecznie decyduje gdzie przebiega linia a której słownie nie można przekroczyć.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Administratorzy
Teraz, stench napisał:

Każde forum jest asymetryczne tzn administrator ostatecznie decyduje gdzie przebiega linia a której słownie nie można przekroczyć.

Została przekroczona kłamiąc w żywe oczy że wpisy z wyzwiskami i wulgaryzmami to taka zabawa tylko. 

Czysty trolling i zaśmiecanie tego tematu. 

Linia przebiega na  bocznicy dość nisko zaś w tematach AS wysoko. 

Nadal wyzwiska personalne nie są przepuszczane ani na bocznicy ani tym bardziej w tematach AS.

Mówienie że to nic strasznego i to takie zabawy słowne jest trollingiem. 

5 godzin temu, Espectro napisał:

Czysty trolling i zaśmiecanie tego tematu. 

Dostałem ostrzeżenie i dwa punkty za użycie słowa ,, pisiorki " . Może trzeba zrobić listę słów bo niedługo napisanie słowa ,, tęcza" albo ,, komuchy " też może być karalne . 

...there is no spoon...

• Administratorzy
56 minut temu, arturp napisał:

Dostałem ostrzeżenie i dwa punkty za użycie słowa ,, pisiorki " . Może trzeba zrobić listę słów bo niedługo napisanie słowa ,, tęcza" albo ,, komuchy " też może być karalne . 

1 pkt. Mogę zdjąć Panu. (zdjąłem) Wystarczy przestać używać takiego sformułowania. 

• Moderatorzy
Godzinę temu, arturp napisał:

,, pisiorki "

DW: @Espectro

Są obelżywe słowa określające sympatyków określonych partii PiS, PO i inne. System ich nie puszcza. Userzy zaczynają być kreatywni by kogoś obrazić i obejść system. Jesteśmy dorośli i wielokrotnie było napisane, że od jakiegoś czasu nie przekręcamy i nie obrażamy się wzajemnie. Nie potrzeba chyba pliku z tysiącem zakazanych słów , każdy wie o co kaman i nawet jak coś chlapnie to albo sam poprawi albo sam poprosi moderację o zmianę. Proste ! A jak nie to to znaczy że zła wola, celowe wymijanie itd, itp. Czyli punkty się należą. Żeby nie było sam wcześniej przekręcałem określenia i nazwiska choćby Pezydenta USA (którego teraz szanuję za wsparcie UKR), ale odkąd admin zakazał to tego nie robię i już. Był okres karencji, przyzwyczajenia ale to dawno bo każdy wie co i jak. A jak nie wie to jak z prawem ruchu drogowego czyli pkt.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

39 minut temu, Espectro napisał:

Wystarczy przestać używać takiego sformułowania. 

14 minut temu, stench napisał:

System ich nie puszcza.

14 minut temu, stench napisał:

Był okres karencji, przyzwyczajenia ale to dawno bo każdy wie co i jak. A jak nie wie to jak z prawem ruchu drogowego czyli pkt.

Dziękuję za odpowiedzi . Przyjąłem . 

pozdr. 

...there is no spoon...

4 godziny temu, stench napisał:

...wielokrotnie było napisane, że od jakiegoś czasu nie przekręcamy i nie obrażamy się wzajemnie. Nie potrzeba chyba pliku z tysiącem zakazanych słów , każdy wie o co kaman i nawet jak coś chlapnie to albo sam poprawi albo sam poprosi moderację o zmianę. Proste !

Serio? Na mój gust to liderzy rankingu właśnie obrażaniem innych na Boczicy żyją, stąd oskarżenia moderacji o cenzurę. Większosci z nich w działach tematycznych i tak nie ma, więc jak wylecą za wybryki na Bocznicy to dla Forum żadna strata. 

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Sorry Panowie, ale to trochę mało logiczne. Skoro system sam chroni przed wpisem czegoś brzydkiego. , to nie można karać za cos, co nie ujrzało światła dziennego. Nie ma czynu - nie ma kary, I tyle. 

Poza tym, jeśli już to powinna szczegółowa lista , żeby użytkownicy wiedzieli czego nie wolno. Jeśli jej nie ma to nie można karać, bo niby za co? Za to, że ktoś nie wie? 

Po to istnieją wszelkie regulaminy i cały system prawny, kodeks karny itd. by ludzie wiedzieli co wolno a co nie i co za to grozi. 

Nikt normalny nie wyśle 3letnie dziecko do sklepu po wódkę by się nauczyło co mu wolno a co nie i że trzeba zapłacić.

Edytowane przez jar1
32 minuty temu, szymon1977 napisał:

Większosci z nich w działach tematycznych i tak nie ma

A gdzie Ty jesteś (poza Bocznicą)?

6 minut temu, jar1 napisał:

Skoro system sam chroni przed wpisem czegoś brzydkiego. , to nie można karać za cos, co nie ujrzało światła dziennego. Nie ma czynu - nie ma kary, I tyle. 

Jak klikniesz "dodaj odpowiedź" to Twój post już jest na Forum zamieszczony, co najwyżej przed niektórymi ukryty. Tak czy inaczej użycie zwrotu już stało się faktem.

• Administratorzy
4 godziny temu, stench napisał:

Są obelżywe słowa określające sympatyków określonych partii PiS, PO i inne. System ich nie puszcza. Userzy zaczynają być kreatywni by kogoś obrazić i obejść system. Jesteśmy dorośli i wielokrotnie było napisane, że od jakiegoś czasu nie przekręcamy i nie obrażamy się wzajemnie. Nie potrzeba chyba pliku z tysiącem zakazanych słów , każdy wie o co kaman i nawet jak coś chlapnie to albo sam poprawi albo sam poprosi moderację o zmianę. Proste ! A jak nie to to znaczy że zła wola, celowe wymijanie itd, itp. Czyli punkty się należą. Żeby nie było sam wcześniej przekręcałem określenia i nazwiska choćby Pezydenta USA (którego teraz szanuję za wsparcie UKR), ale odkąd admin zakazał to tego nie robię i już. Był okres karencji, przyzwyczajenia ale to dawno bo każdy wie co i jak. A jak nie wie to jak z prawem ruchu drogowego czyli pkt.

Też jestem tego zdania. Że było tyle razy wałkowane. No ale tutaj zastosowałem wyjątek. 

25 minut temu, jar1 napisał:

Sorry Panowie, ale to trochę mało logiczne. Skoro system sam chroni przed wpisem czegoś brzydkiego.

Są do zatwierdzenia i wtedy już zależy od samego kontekstu. Czasami wyłapie coś w środku słowa lub zdania i dlatego się puszcza. 

6 hours ago, stench said:

którego teraz szanuję za wsparcie UKR

Ciekawe.

6 hours ago, stench said:

I po co te tłumaczenia. I tak wszyscy wiedzą, że jesteś stronniczy i popierasz jedną stronę i to aktywnie.

10 minut temu, bum1234 napisał:

I po co te tłumaczenia. I tak wszyscy wiedzą, że jesteś stronniczy i popierasz jedną stronę i to aktywnie.

nie zgadzam się z taką opinią , ostatnio wszystkie trzy strony dostają po łapkach 🙂

2 minutes ago, slawek.xm said:

nie zgadzam się z taką opinią , ostatnio wszystkie trzy strony dostają po łapkach 🙂

Sam napisałeś: ostatnio 😄

Zastanow się teraz czemu tak jest.

Moderator powinien być bezstronny. Jeśli nie jest lub nie był to co się powinno wydarzyć?

21 minut temu, bum1234 napisał:

Skąd taki wniosek? Jestem innego zdania.

2 godziny temu, jar1 napisał:

Sorry Panowie, ale to trochę mało logiczne. Skoro system sam chroni przed wpisem czegoś brzydkiego. , to nie można karać za cos, co nie ujrzało światła dziennego. Nie ma czynu - nie ma kary, I tyle.

Mało logiczne to mało powiedziane. To po prostu głupie. Ale rzeczywistość jest jeszcze śmieszniejsza.

Kiedyś coś napisałem z kropkami.  Za jakiś czas za wpis dostałem punkty i zdębiałem.

Jestem Europejczykiem.

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kiedyś coś napisałem z kropkami.  Za jakiś czas za wpis dostałem punkty i zdębiałem.

Myślisz, że moderatorzy to idioci? Jarek - przestań rżnąć głupa. Wykropkowane wpisy... nie rozśmieszaj mnie. 😆

52 minuty temu, bum1234 napisał:

Moderator powinien być bezstronny. Jeśli nie jest lub nie był to co się powinno wydarzyć?

Powinno się wybrać nowego: ja jestem bezstronny niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę... tylko na co komu bezstronny moderator? 

-----

39 minut temu, Jaro_747 napisał:

A ch.j (z kropką) przestaje by ch.jem (bez kropki), bo w środku ch.ja zamiast literki "u" wstawiłeś kropkę? Zastanów się jeśli potrafisz.

39 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mało logiczne to mało powiedziane. To po prostu głupie. Ale rzeczywistość jest jeszcze śmieszniejsza.

To efekt uboczny taryfy ulgowej, którą w spadku po Vlado dostaliście na Bocznicy. Powinniście dziękować moderacji, że przy Waszych dokonaniach post do rozpatrzenia jest wysłany, a nikt Ci łap nie upierd.la jak tylko siądziesz do klawiatury. W zasadzie w ogóle mogłoby Was tu nie być, tak jak mogłoby nie być Bocznicy a na niej wątków politycznych. I to jest cała Twoja rzeczywistość.

19 minut temu, soundchaser napisał:

Myślisz, że moderatorzy to idioci? Jarek - przestań rżnąć głupa. Wykropkowane wpisy... nie rozśmieszaj mnie. 😆

Co ja myślę o moderatorach to myślę i tobie nic do tego. Co do rozśmieszania to ostatnio rozśmieszasz wszystkich.

Ale to w sumie niegroźne.

Natomiast forumowy pieniacz szymon dodatkowo dostał jeszcze manii wielkości. O dyskutowaniu z samym sobą nie wspomnę, bo to akurat wychodzi mu świetnie. Gorzej jak musi zmierzyć się z rzeczywistością, wtedy już ma problemy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

spadku po Vlado

Czytając te powtarzane odniesienia do przeszłości można dojść do wniosku że ludzie, którym udało się przeżyć piekło wojny i łagrów mają obecnie mniejszą traumę niż niektórzy tu na Forum po moderowaniu @Vlado.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

O dyskutowaniu z samym sobą 

Fajnie jest czasem dorwać jakąś inteligentną osobę, z którą można sobie uciąć ciekawą pogawędkę.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Czytając te powtarzane odniesienia do przeszłości można dojść do wniosku że ludzie, którym udało się przeżyć piekło wojny i łagrów mają obecnie mniejszą traumę niż niektórzy tu na Forum po moderowaniu @Vlado.

Udawanie, że przeszłości nie było to zwykłe kłamstwo - ja kłamcą nie jestem, a Ty?

-----

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

forumowy pieniacz szymon

Zbyt dosłownie rzeczywistość Ci opisałem?

Szukając tych kropek znalazłem coś takiego:

"Ziobrystom.

A Zbysiu to mściwy psychopata, moderacja nie chce mieć problemów."

Jak Koledzy sądzą - taki wpis kwalifikuje się do wręczenia punktów karnych?

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Udawanie, że przeszłości nie było to zwykłe kłamstwo - ja kłamcą nie jestem, a Ty?

Ależ nikt nie mówi, że przeszłości nie było. Pytanie tylko jaką kto ma traumę. I po czym. Widać że niektórzy po @Vladomają większą niż inni po piekle doświadczeń wojny.

6 minut temu, szymon1977 napisał:

Zbyt dosłownie rzeczywistość Ci opisałem?

Prawda zabolała?

5 minut temu, Bobcat napisał:

Ależ nikt nie mówi, że przeszłości nie było. Pytanie tylko jaką kto ma traumę. I po czym. Widać że niektórzy po @Vladomają większą niż inni po piekle doświadczeń wojny.

No cóż, starszy brat już nie pomoże, gdy przez przypadek podskoczysz do silniejszego.

13 minut temu, Bobcat napisał:

Prawda zabolała?

Szymek ma urojenia polegające na tym, ze wydaje mu się że jest moderatorem.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.