Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, bubusia napisał:

czy nie masz nic przeciwko, gdy będę określał cię jako starego komucha

Ależ proszę bardzo. 

Godzinę temu, bubusia napisał:

Teraz Szymon sobie czegoś nie życzy, także tez to uszanujcie. 

Tak powiadasz? Jaki piękny przykład hipokryzji i podwójnych standardów. Przez ile miesięcy prosiłem Szanownego Pana aby nie przekręcał mojego nicka? Im bardziej prosiłem - z tym większą lubością Szanowny Pan to robił. Zapewne aby pokazać mi jak bardzo się z moimi prośbami nie liczy. Dopiero Moderacja musiała położyć temu kres.

49 minut temu, bubusia napisał:

Dajcie żyć Szymonowi, to i on wam da:)

Nawet gdybyśmy dali - wątpię czy ze wzajemnością. Jak mówią w serwisach samochodowych: "ten typ tak ma".

Edytowane przez Bobcat
5 godzin temu, Bobcat napisał:

Użytkownicy oceniają na podstawie wpisów i co w nich przekazujesz

Sama ocena wpisu też jest zależna od osoby oceniającej. Niekoniecznie musi być trafna i zgodna ze stanem faktycznym.

Edytowane przez soundchaser
2 godziny temu, Espectro napisał:

Jest jeszcze jeden problem. @szymon1977 nie jest moderatorem i nie może wnioskować o taki wymiar. Co innego dla siebie. 

Na Pańskim miejscu zrobiłbym mu na rękę.

Panie Administratorze Espectro jak pan znajdzie chwilę prosiłbym o anulowanie niesłusznie nałożonych punktów. Nakładanie punktów za to że napisałem że ktoś pochodzi od chłopa to chyba przesada.

W dniu 23.05.2023 o 11:01, krzysiekj23 napisał:

złe.  Pracuje w Niemczech , często jeżdżę po Europie. Miasta są opanowane przez inne narody, a w centrum Berlina można śmiało mówić tylko po Turecku, strach wieczorami na miasto wyjść. To samo Francja. Hiszpania, a o Belgii i Szwecji to już lepiej nie wspominać. Nie podoba mi się ten obraz i nie chce tego w naszym kraju. Co do Ukraiń

Zupełnie pomijając fakt, że Pańska polszczyzna woła o pomstę do nieba, a i Jezusek by płakał rzewnymi łzami z Częstochowy, zrozpaczony wielce i zasmucon - Pan ma pojęcie o świecie - (tu bardzo przepraszam za nieumiejętność operowania polskim) - pojęcie żadne.

A gdybym był dosadny - gówniane.

......

Optymizmu życzę najuprzejmiej. Jacek.

W dniu 23.05.2023 o 11:20, krzysiekj23 napisał:

Nie chodzi mi przecież o wojnę i wyśmiewanie się z tragedii ludzi. Chodz

No, przecież...

5 minut temu, krzysiekj23 napisał:

Mam Pańskie zdanie głęboko w dupie. Pozdrawiam. Bez odbioru 

Mam nadzieję.

46 minut temu, krzysiekj23 napisał:

Mam Pańskie zdanie głęboko w dupie. Pozdrawiam. Bez odbioru 

Piękne . Pozdrawiam . Bez odbioru i [niestety] bez narażania ostatniego odcinka mojego przewodu pokarmowego na szwank .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

2 minuty temu, MV2 napisał:

Piękne . Pozdrawiam . Bez odbioru i [niestety] bez narażania ostatniego odcinka mojego przewodu pokarmowego na szwank .

Wczoraj dwa razy się musiałem "w krzaczkach" zatrzymywać.

Kurna - się obeżresz wieczorem rupieci u Chińczyka - rano cierpisz.

Wciąż mnie piecze....😀🎸

10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Kurna - się obeżresz wieczorem rupieci u Chińczyka - rano cierpisz.

Tak to jest , jak sobie nornicuf nie umiesz nachytać . Ok  , spadywamy , bo nam Admin wykrzykniki przyklei .

37 minut temu, MV2 napisał:

spadywamy , bo

Jacha - spadywamy. Całom bandom i zbiorowo 😀.

A ja fcionsz "My Lady d'Arbanville"... Z Gabrielem na fujarce.

Choć to nie ten wontecek!😀🎸

7 godzin temu, toptwenty napisał:

Na Pańskim miejscu zrobiłbym mu na rękę.

Fuj.

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:
W dniu 23.05.2023 o 11:01, krzysiekj23 napisał:

złe.  Pracuje w Niemczech , często jeżdżę po Europie. Miasta są opanowane przez inne narody, a w centrum Berlina można śmiało mówić tylko po Turecku, strach wieczorami na miasto wyjść. To samo Francja. Hiszpania, a o Belgii i Szwecji to już lepiej nie wspominać. Nie podoba mi się ten obraz i nie chce tego w naszym kraju. Co do Ukraiń

Zupełnie pomijając fakt, że Pańska polszczyzna woła o pomstę do nieba, a i Jezusek by płakał rzewnymi łzami z Częstochowy, zrozpaczony wielce i zasmucon - Pan ma pojęcie o świecie - (tu bardzo przepraszam za nieumiejętność operowania polskim) - pojęcie żadne.

A gdybym był dosadny - gówniane.

......

Optymizmu życzę najuprzejmiej. Jacek.

Aha...czyli w Twojej Francji jest wszystko OK? Kamizelki to skąd?
Już zapomniałeś co się działo wcześniej i w trakcie plandemii?
No tak...byłeś zajęty układaniem glazury...a i zaszczepiłeś się podobno dla zdrowotności i możliwości pracy.
I jak zdrówko?

Pozdrawiam. Marek.

28 minut temu, soundchaser napisał:

tak...byłeś zajęty układaniem glazury

Tylko kretyn potrafi takie wtręty wtrącać...  A przecież nie jesteś kretynem.

Posłuchaj Booze Brothers i "Monsieur Kuba La Gitarra" - zaraz ci przejdzie, Mareczku 😀🎸

31 minut temu, soundchaser napisał:

jak zdrówko?

Wyśmienite! Dziękuję!

8 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tylko kretyn potrafi takie wtręty wtrącać...  A przecież nie jesteś kretynem.

Pewnie, że nie jest kretynem. To tylko typowy przedstawiciel nielicznej grupy świadomych i niezindoktrynowanych🙂

18 godzin temu, Espectro napisał:
20 godzin temu, Maju napisał:

@krzysiekj23 jako nowego wiele Ciebie tu czeka.....ale i tak masz dobrze, debiutujący za czasów "inkwizytorów" A+V ci to dopiero dostali za swoje.....   🙂

Dobre....jakbym to zgłaszał musiałbym wysyłać kilka zgłoszeń dziennie.....a poza tym taki naiwny nie jestem, by liczyć na sprawiedliwość w tej kwestii.  🙂

Jak to ? to teraz nie jest gorzej ? Nie możliwe. TO moderacja nie rozdaje za darmo każdemu ? i banuje bez podstaw ?

Cytuję co napisałem by nie było wątpliwości....nie napisałem że jest gorzej, z mojego wpisu wynika że jest ZNACZNIE lepiej......proszę tylko nie wpadać w samozachwyt, to co napisałem nie oznacza że jest bardzo dobrze.

Co do banowania.
Zawsze przyjmuję na klatę (bez szemrania) kary gdzie zawiniłem a kara jest sensownie uzasadniona przez nakładającego. Przyzna Pan że w tekście.....cytuję:

"proszę odpocząć od tematu bo posypią się punkty, proszę odpocząć od tematu bo posypią się punkty"

....tego uzasadnienia dopatrzeć się nie sposób. Co więcej na pytanie o co chodzi, gdzie zawiniłem ŻADNEJ odpowiedzi od Pana na PW nie otrzymałem. Tyle.

Jeżeli uważa Pan że jakąś winę ponoszę, bo pisałem prowokacyjnie to przeczą temu kary nałożone na tych którzy rzeczywiście nie tylko prowokowali, ale też EWIDENTNIE łamali regulamin forum po chamsku atakując personalnie.....niestety to byliście w stanie zauważyć dopiero po PONOWNYM zgłoszeniu takich ich postów.

I tu dziękuję za prawidłową reakcję......choć jak widzę po AROGANCKICH (poprzedzających to co piszę)  wpisach, nic go nieuchronność kary nie uczy.....może trzeba ostrzej, bardziej bezlitośnie.    🙂

18 godzin temu, bubusia napisał:

Teraz jest pewna równowaga.

Ze wskazaniem na słowo "pewna".    🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

14 minut temu, Maju napisał:

Jeżeli uważa Pan że jakąś winę ponoszę, bo pisałem prowokacyjnie to przeczą temu kary nałożone na tych którzy rzeczywiście nie tylko prowokowali, ale też EWIDENTNIE łamali regulamin forum po chamsku atakując personalnie

Właśnie. Ostatni przykład prowokacji, starania się wywołanie kolejnej burzy i niczym nie sprowokowanego ataku personalnego. Że zacytuję

" Zupełnie pomijając fakt, że Pańska polszczyzna woła o pomstę do nieba, a i Jezusek by płakał rzewnymi łzami z Częstochowy, zrozpaczony wielce i zasmucon - Pan ma pojęcie o świecie - (tu bardzo przepraszam za nieumiejętność operowania polskim) - pojęcie żadne.

A gdybym był dosadny - gówniane. "

Wpis "Bezlitosna Niusia". 

Czekamy na reakcję.

5 minut temu, krzysiekj23 napisał:

Czekamy na reakcję...

W sprawie prostackich, notorycznych, często chamskich prowokacji caleba.

5 minut temu, papageno napisał:

W sprawie prostackich, notorycznych, często chamskich prowokacji caleba.

tyle ze ten model kienta jest dopuszczony do ruchu bo zauwaz ze prowokuje w watkach niezbyt tematycznych a raczej czystko dyskusyjnych o niczym

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Co do prowokacji,  jeden sam sie zdemaskował,  tu cytat:

Cechą charakterystyczną każdego zawodowego czy pół zawodowego trolla jest, że mimo iż plują mu w twarz, on udaje, że deszcz pada i nigdy nie pozwala sobie na to by zachować się jak każdy nie troll i choć czasami nie wytrzymać nerwowo. Wy, konfederacko - kacapskie trolle musicie się tak zachowywać, bo nie możecie sobie pozwolić na ryzyko ostrzeżeń czy banów. Bo inaczej robota agitacyjna stanie, a i zapłaty nie będzie.

Serdecznie nie pozdrawiam tradycyjnym idi ...

22 minuty temu, krzysiekj23 napisał:

Że zacytuję

Jesteś tu nowy i musisz wiedzieć że niektórzy byli tu nauczeni (od czasów V+A) że można im więcej, teraz muszą się zmierzyć z tym że nie zawsze tak będzie....biedni nie mogą tego przyjąć do wiadomości, zostawić bez odreagowania.

Co ci mogę doradzić.....traktuj jak powietrze, nieświeże powietrze.
Musisz się nauczyć że nie wolno się dawać prowokować tym co są tu w większości.....to nie tylko się nie opłaca, musisz wiedzieć że jak odpłacisz pięknym za nadobne, tom może tak być że Ciebie nieco surowiej ocenią.

Nie tylko to miej na względzie, najbardziej nie warto zniżać się do ich poziomu.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
Godzinę temu, Maju napisał:

....tego uzasadnienia dopatrzeć się nie sposób. Co więcej na pytanie o co chodzi, gdzie zawiniłem ŻADNEJ odpowiedzi od Pana na PW nie otrzymałem. Tyle.

możliwe że otrzymał Pan punkty w tym czasie a jednocześnei ban w temacie co jedno drugie tłumaczy.

18 minut temu, Maju napisał:

Jesteś tu nowy i musisz wiedzieć że niektórzy byli tu nauczeni (od czasów V+A) że można im więcej, teraz muszą się zmierzyć z tym że nie zawsze tak będzie....biedni nie mogą tego przyjąć do wiadomości, zostawić bez odreagowania.

Nie można. 🙂

19 minut temu, Maju napisał:

Nie tylko to miej na względzie, najbardziej nie warto zniżać się do ich poziomu.

Jak w życiu. Po co się męczyć jak można się nie męczyć.

17 godzin temu, caleb66 napisał:

Panie Administratorze Espectro jak pan znajdzie chwilę prosiłbym o anulowanie niesłusznie nałożonych punktów. Nakładanie punktów za to że napisałem że ktoś pochodzi od chłopa to chyba przesada.

Pan mi tylko wskaże które to punkty. Bo najnowsze wskazują coś innego i znowu w tekście pojawia się słowo "admin" "moderator" niedobry zły itd.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

9 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A przecież nie jesteś kretynem.

Se ne pa wre .

2 minuty temu, Espectro napisał:

możliwe że otrzymał Pan punkty w tym czasie a jednocześnei ban w temacie co jedno drugie tłumaczy.

Gdyby tak było jak Pan pisze to bym to przyjął do wiadomości i już o tym zapomniał.....   🙂

Z tego co widzę ostatnie punkty zarobiłem w marcu, kwietniu a opisuję sytuację z połowy maja.
Pudło niestety.

11 minut temu, Espectro napisał:

Nie można. 🙂

Trzymam za słowo....proszę pamiętać że będę się na tą deklarację powoływał.

Pozdrawiam.

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Gdyby tak było jak Pan pisze to bym to przyjął do wiadomości i już o tym zapomniał.....   🙂

Z tego co widzę ostatnie punkty zarobiłem w marcu, kwietniu a opisuję sytuację z połowy maja.
Pudło niestety.

Możliwe. Choć z treści bana można odczytać jasno że to prewencyjna forma bez punktów często.

"proszę odpocząć od tematu bo posypią się punkty, proszę odpocząć od tematu bo posypią się punkty"

Znam to skądś: cała opzycyjna śmietanka bocznicowa napierd.la, a ja "odpoczywam" bo "zaśmiecam temat". Teraz proszę znaleźć dwie rzeczy:

1. (łatwe) wpis admina, w którym informuje o moim "odpoczynku",

2. (trudne) choć jeden wpis na temat, który pojawił się po tamtym a przed tym.

-----

20 godzin temu, Bobcat napisał:

Zupełnie nie rozumiem tej "burzy w szklance wody"

Tak dla jasności: inspiracją by poprosić moderację o pomoc w ukróceniu kłamstw na mój temat było, gdy moderacja poprosiła mnie o zaprzestanie używania zwrotu grzecznościowego "kolego", który @Bobcat uznał za obraźliwy. Co go dziwi? Nie wiem, dla wszystkich sprawa chyba jest jasna.

Dziękuję.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

@szymon1977

Mógłbym napisać więcej, że wysłano mnie na ponad dobę na urlop po tym jak dokonałem kilku zgłoszeń na ich skandaliczne wpisy....ktoś tu mógłby odnieść wrażenie że kogoś oskarżam, atakuję....nie mam dowodów, więc oficjalnie nikogo o nic nie oskarżę.

Takie sytuacje nauczyły mnie, że cieszę się małymi rzeczami, że drugie zgłoszenie tych samych wpisów odniosło zamierzony skutek, pal licho tego bana.   🙂

Odpuść trochę, nie warto....

15 minut temu, Espectro napisał:

to prewencyjna forma

Też tak to odczytałem, nawet przeczytałem te moje wpisy z kilku poprzedzających dni i nic niczego się nie dopatrzyłem.....wolałbym w takich przypadkach widzieć jakiekolwiek uzasadnienie (nawet takie z którym sie nie zgadzam) niż całkowity brak uzasadnienia.

Pozwoli Pan  że na tym zakończę, nie mam już ochoty o tym pisać....stare dzieje.   🙂

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Znam to skądś: cała opzycyjna śmietanka bocznicowa napierd.la, a ja "odpoczywam" bo "zaśmiecam temat". Teraz proszę znaleźć dwie rzeczy:

1. (łatwe) wpis admina, w którym informuje o moim "odpoczynku",

2. (trudne) choć jeden wpis na temat, który pojawił się po tamtym a przed tym.

Niestety pojawia się Pan i uczestniczy w temacie oraz w sprawach które Pana nie dotyczą i gdy dwóch Panów rozmawia na ulicy to Pan wchodzi między nich i odpowiada każdemu z nich na pytanie. 

2 minuty temu, Maju napisał:

Też tak to odczytałem, nawet przeczytałem te moje wpisy z kilku poprzedzających dni i nic niczego się nie dopatrzyłem.....wolałbym w takich przypadkach widzieć jakiekolwiek uzasadnienie (nawet takie z którym sie nie zgadzam) niż całkowity brak uzasadnienia.

Pozwoli Pan  że na tym zakończę, nie mam już ochoty o tym pisać....stare dzieje.   🙂

jeżeli były nieodpowiednie to pewnie zostały ukryte. 

Nazywanie każdego kłamcą pod każdym wpisem jest nudne po jakimś czasie. 

Ale proszę się nei martwić w owym czasie kilku uczestników z tematu miało taką samą blokadę.

9 minut temu, Espectro napisał:
11 minut temu, Maju napisał:

jeżeli były nieodpowiednie to pewnie zostały ukryte. 

Nazywanie każdego kłamcą pod każdym wpisem jest nudne po jakimś czasie.

Wybaczy Pan jeszcze parę słów.

Jeżeli tam notorycznie używane są w stosunku DO MNIE sformułowania nieprawdziwe, bywa że  mnie obrażające, to proszę wybaczyć ale NIKT mi nie zabroni takich ludzi nazywać kłamcami....bywa też że niektórzy celowo, regularnie powtarzają dezinformacyjne "newsy", trudno takich też tak nie nazwać gdy przy okazji tych kłamstw prowadzą w moim kierunku personalne wycieczki."

To dopiero jest nudne.....   🙂

Ps. Nie zauważyłem by mi ukryto wtedy jakiś wpis.....skończmy na tym. 

4 minuty temu, Espectro napisał:

Niestety pojawia się Pan i uczestniczy w temacie oraz w sprawach które Pana nie dotyczą i gdy dwóch Panów rozmawia na ulicy to Pan wchodzi między nich i odpowiada każdemu z nich na pytanie. 

Ja nikomu na priv nie wchodzę a taki urok dyskusji publicznej. Z jednej strony dziwię się, że rozpatrujesz tutaj konkretne przypadku, z drugiej strony jeśli sprawa choćby pośrednio mnie dotyczy, to mam prawo przedstawić swoje zdanie. A że później pupilki rozrabiają? I tak rozrabiają, zobacz sam jak rozrabiały gdy ja "odpoczywałem".

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
56 minut temu, Espectro napisał:

Niestety pojawia się Pan i uczestniczy w temacie oraz w sprawach które Pana nie dotyczą i gdy dwóch Panów rozmawia na ulicy to Pan wchodzi między nich i odpowiada każdemu z nich na pytanie

Nie na tym polega istota publicznego forum że każdy może się wypowiedzieć? 

Mi Pan stawiał podobne zarzuty a dodatkowo nazwał kłamcą. 

UWOLNIĆ BEZLITOSNĄ NIUSIĘ !!!

Edytowane przez MV2

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.