Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Espectro napisał:

dla osoby z zewnątrz czytając pytanie jest prosta odpowiedz. 

Jak pomyślimy to odpowiedź dla każdego jest jedna i prosta, dlatego uznałem to za głupie pytanie.

Problem w tym że ta osoba nie oczekuje odpowiedzi, prawie nigdy mi nie odpowiada jak wskazuję na fałsz lub wykazuję głupotę pytania.
On nie przychodzi do tematu by dyskutować, tylko wkleja swoje i ucieka.

"Mapę kościelnej pedofilii" wkleił co najmniej kilkadziesiąt razy i ani razu nie podjął ze mną dyskusji na jej temat.....to można w temacie sprawdzić i każdy uczciwy forumowicz to potwierdzi.

On takimi pytaniami prowokuje nie ja.

12 minut temu, Mickey6 napisał:

Przecież napisałem ogólnie. Nawet bez kogoś konkretnego na myśli bo wpis dotyczył tematyki medycznej.

Sugerujesz że wprowadzasz OT do dyskusji w mojej sprawie.....sprecyzuj, bo nie wiem, nie chcę pomylić podstawy zgłoszenia tych wpisów.....   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

46 minut temu, Bobcat napisał:

Ogłoszone przez Państwową Komisję Wyborczą wyniki z 15 października są faktem czy też komuś tylko się wydaje?

Czytaj to, co komentujesz: nie pisałem, że komuś wydają się wyniki wyborów, tylko że przejął władzę. Kontynuowanie TUTAJ tematu zgłoszę jako OT, bo masz wątek tematyczny.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

20 minut temu, Maju napisał:

Sugerujesz że wprowadzasz OT do dyskusji w mojej sprawie.....sprecyzuj, bo nie wiem, nie chcę pomylić podstawy zgłoszenia tych wpisów...

Żadne powyższych, przecież.

Chłopaki opisali (sic!) niezdrową sytuację z forum więc ja poszedłem w retorykę medyczną.

Edytowane przez Mickey6
9 minut temu, Mickey6 napisał:

Chłopaki opisali niezdrową sytuację z forum więc ja poszedłem w retorykę medyczną.

Musisz mieć nadzieję, że ci którzy będą oceniali "retorykę" mają niezdrowe podejście do tematu, myślą nielogicznie  i dadzą się nabrać na twoje zapewnienia.  
Tylko tyle i aż tyle....    🙂

Edycja....masz szczęście że mam już dość tych przepychanek i nie jestem mściwy.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, Maju napisał:

Musisz mieć nadzieję, że ci którzy będą oceniali "retorykę" mają niezdrowe podejście do tematu, myślą nielogicznie  i dadzą się nabrać na twoje zapewnienia.  
Tylko tyle i aż tyle....    🙂

Obojętnie kto i jak oceni. Pięknie za to pokazujesz, że kto nie po twojej myśli to, w skrócie, idiota 🙂

24 minuty temu, szymon1977 napisał:

Kontynuowanie TUTAJ tematu zgłoszę jako OT, bo masz wątek tematyczny.

Ja Twoje próby wywoływania sporów, waśni i awantur wszędzie, gdzie się pojawisz - również będę zgłaszał.

2 minuty temu, Mickey6 napisał:

pokazujesz, że kto nie po twojej myśli to, w skrócie, idiota

To twoja autorska interpretacja, w żadnym względzie nie moja.....tak macie że lubicie wkładać w moje usta nawet to czego bym nie powiedział

9 minut temu, Maju napisał:

Edycja....masz szczęście że mam już dość tych przepychanek i nie jestem mściwy.

🙂🙂🙂

2 minuty temu, Maju napisał:

To twoja autorska interpretacja, w żadnym względzie nie moja.....tak macie że lubicie wkładać w moje usta nawet to czego bym nie powiedział

Jak potocznie nazwiemy osoby, które:

12 minut temu, Maju napisał:

mają niezdrowe podejście do tematu, myślą nielogicznie  i dadzą się nabrać

a. Geniusze

b. Idioci

2 godziny temu, Maju napisał:

Napisałem że "zadaje głupie pytanie" a zadał po tym jeszcze głupsze.....to stwierdzenia faktu, nie obrażanie

Żeby było jasne. Twój wpis mnie nie obraził, bo to jest, po prostu niemożliwe.

Chciałem nawet odpowiedzieć, żeę nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi, ale akurat już nie miałem do czego 😉

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, Espectro napisał:

Nikt to tylko ja. 🙂 

w diy też szykujesz czwarty poziom?

czy te czwórki będą gdzieś na kontach widoczne ?

czy jest gdzieś zestawienie ...np chcę zobaczyć kto ma te czwórki .... klik i wyświetlają się nicki?

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Ja Twoje próby wywoływania sporów, waśni i awantur wszędzie, gdzie się pojawisz - również będę zgłaszał.

Jak chcesz to zgłaszaj - ja nie zauważyłem, aby moderacja przedstawienie zdanie odmiennego niż Twoje traktowała jako "próby wywoływania sporów, waśni i awantur", więc rezygnować z wolności słowa nie zamierzam.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
Godzinę temu, Mickey6 napisał:

a. Geniusze

b. Idioci

Ciężki wybór. Jest jakaś opcja trzecia ? 

33 minuty temu, slawek.xm napisał:

w diy też szykujesz czwarty poziom?

czy te czwórki będą gdzieś na kontach widoczne ?

to zależy od ilości użytkowników którzy zdobyli 3 poziom.

różnica taka żę np. poziom 3 ma 50 użytkowników a poziom 4 -> 3.

34 minuty temu, slawek.xm napisał:

czy jest gdzieś zestawienie ...np chcę zobaczyć kto ma te czwórki .... klik i wyświetlają się nicki?

Hmm nie planowałem tego. Ale mogę coś podesłać na pw albo tutaj.

(aktualnie pracuję nad czymś innym więc nie wiem czy dziś dam radę to poprawić) 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

22 minuty temu, szymon1977 napisał:

Jak chcesz to zgłaszaj - ja nie zauważyłem, aby moderacja przedstawienie zdanie odmiennego niż Twoje traktowała jako "próby wywoływania sporów, waśni i awantur", więc rezygnować z wolności słowa nie zamierzam.

Udawanie niezrozumienia faktów oczywistych i próby wmawiania innym, że 2 × 2 = 5 nie są żadnym "przedstawieniem odmiennego zdania", lecz starannie zaplanowaną próbą inicjowania nieporozumień.

Edytowane przez Bobcat
47 minut temu, jar1 napisał:

Żeby było jasne. Twój wpis mnie nie obraził, bo to jest, po prostu niemożliwe.

Chciałem nawet odpowiedzieć, żeę nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi, ale akurat już nie miałem do czego 😉

Nie moja wina że skasowano mój wpis....pozwolisz że przy swoim zdaniu pozostanę i przypomnę że pytałeś "dlaczego Kk nie chrzci od poczęcia", odpowiedziałem "Dlatego by  @jar1 mógł zadawać głupie pytania" ot cała moja wina.....afera na 1 pkt oceniona.

A jak jesteśmy przy jednym punkcie.....kolejny dostałem za:

"Sam Pan pisze aby nie prowokować po czym wkleja tuska i słownik "rżnąć głupa" 

To chyba pan napisał @Espectro?
Nie wiem dlaczego Tusk z małej, ale wiem że to za co dostałem punkt napisałem zanim tu pisałem o prowokowaniu.

Więc pisząc "po czym" delikatnie mija się pan z prawdą, bo w tamtym temacie wkleiłem to trzy godziny temu a o tym co pan sugeruje pisałem tu dwie godziny temu....tak mi się to tu pokazuje i nie chce być inaczej.

Dziękuję za kolejny punkt.....czekam na następne równie ciekawe.

• Administratorzy
Teraz, J4Z napisał:

Czy jest opcja ignorowania tematu?

jest dla premium 

image.png

• Administratorzy

Delikatnie zmieniłem wytyczne ale powinno być teraz poprawnie. (wyświetlania jeszcze nie zmieniłem) 10 000 postów

Odznaka image.png

image.png

Jest też Super Mega DIYowiec tu trzeba 5000 postów.

image.png

Godzinę temu, Espectro napisał:

Odznaka 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No a gdzie np. @jar1, @toptwenty, @Jaro_747?

Przecież oni powinni mieć poziom chyba 8. 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy
Teraz, soundchaser napisał:

No a gdzie np. @jar1, @toptwenty, @Jaro_747?

Przecież oni powinni mieć poziom chyba 8. 😉

Pisali coś w tematach ostatnio ? 

To powinni mieć. 

Myślałem, że ten ranking dotyczy całokształtu bytu na AS.
Espectro napisał, że chodzi o przekroczenie 10.000 postów.

W takim razie ja już nic nie rozumiem.

• Administratorzy
10 minut temu, slawek.xm napisał:

na bocznicy 🙂

image.png i to tylko w tematach o audio. Poza tym na bocznicy image.png

W tematach o audio. 🙂 

Całokształt to inne odznaki. 

image.png

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, soundchaser napisał:

jest podział na trzy grupy

oznaki za

-wpisy w tematach audio

-wpisy w zakładce diy

- wpisy na bocznicy

w każdej kategorii jest inny znaczek i jeszcze różnią się kolorem w zależności od ilości wpisów

oprócz tego jest znaczek za ogólną ilość wpisów

.... i jeszcze kilka innych bajerów 🙂

9 godzin temu, slawek.xm napisał:
9 godzin temu, soundchaser napisał:

jest podział na trzy grupy

oznaki za

To proste....postanowiono tu że ta dziecinna zabawa w "odznaczenia" jest komuś potrzebna w zamian za pełną wiedzę o nas jaka jest dostępna nielicznym (przynajmniej kiedyś, bardzo krótko była) czyli przy każdym temacie widzieliśmy najaktywniejszych forowiczów itp. zamiast podobnych ciekawych informacji otrzymujemy ranking z dziecinnymi medalami. Ten lepszy co więcej pisze a czy w większości są to wpisy na bocznicy gdzie jeden z nich obraża a wszyscy trzej szukają zaczepek lub prowokują to już nie ma większego znaczenia.

Jak to wskażesz, wykażesz, można zawsze liczyć "reakcję" w formie polubienia swojego wpisu, podobnie zresztą się tu zaczyna dziwnie reagować jak się wskaże niezasadność nałożonej kary.

Taka zabawa.....   🙂

9 godzin temu, slawek.xm napisał:

jeszcze kilka innych bajerów

Bajerowanie to podstawa.....  🙂

• Administratorzy
1 godzinę temu, Maju napisał:

To proste....postanowiono tu że ta dziecinna zabawa w "odznaczenia" jest komuś potrzebna w zamian za pełną

aha 🙂 

Podział jest po to aby uhonorować tych co faktycznie coś piszą w tematach o audio i tak samo w diy. 

1 godzinę temu, Maju napisał:

Jak to wskażesz, wykażesz, można zawsze liczyć "reakcję" w formie polubienia swojego wpisu, podobnie zresztą się tu zaczyna dziwnie reagować jak się wskaże niezasadność nałożonej kary.

Rozmiem że Pan nie bierze udziału w żadnym z rankingów ale w tym na bocznicy juz tak ??

image.pngimage.png

17 minut temu, Espectro napisał:

Rozmiem że Pan

Jak już o rozumieniu mowa to pisałem o dziecinnych medalach a nie o tych podziałach i  liczbach....pisałem też o innych poważniejszych i przemilczanych sprawach.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
6 minut temu, Maju napisał:

Jak już o rozumieniu mowa to pisałem o dziecinnych medalach a nie o tych podziałach i  liczbach....pisałem też o innych poważniejszych i przemilczanych sprawach.

....

To te same medale ... I jedno wynika z drugiego. Podział -> Podział odznak. 

• Administratorzy
5 minut temu, rpm napisał:

Czołem 

Dział z klubami się nie otwiera. 

Pozdrawiam 

Przeglądarka urządzenie ? mobilne chrome ? 

Mowa o menu górnym głównym ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.