Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
13 minut temu, argus napisał:

To u nich normalne od dawna.

Jeśli w jakimś wątku pojawia się możliwość krytyki strony aktualnie przegranej, to będą robić wszystko, by taki wątek zlikwidować.

Boją się otwartej krytyki bardziej, niż ognia piekielnego 😉

Panowie ja nie mam problemu z tym czy temat ma zostać czy nie. O ile faktycznie zaczniecie się wyzywać na potęgę i pisać nie na temat lub dublować to o czym rozmawiacie w polityce to sie temat zamknie. Ale póki co o ile rozmawiacie sobie sensownie to nie ma takich przesłanek. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

22 minuty temu, Espectro napisał:

to sie temat zamknie.

Zastanawia mnie dlaczego dalej dyskutuje się o tym jednym temacie, gdy inne podobne w tym czasie powstały.....a następne powstawać będa nadal, jak grzyby po deszczu.

To ma miejsce od kiedy pamiętam, dlaczego miałoby się coś zmienić.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

32 minuty temu, Espectro napisał:

Panowie ja nie mam problemu z tym czy temat ma zostać czy nie. O ile faktycznie zaczniecie się wyzywać na potęgę i pisać nie na temat lub dublować to o czym rozmawiacie w polityce to sie temat zamknie. Ale póki co o ile rozmawiacie sobie sensownie to nie ma takich przesłanek. 

Czy aby dobrze zrozumiałem, że w temacie Polityka można się wyzywać?  😉

Tak, poza tym, jak dla mnie to można pozamykać wszystkie tematy.  I będzie spokój. Chociaż pewno niektórzy uznają, że spokój też może być wyzywający. 

• Administratorzy
27 minut temu, jar1 napisał:

aha.... 

27 minut temu, jar1 napisał:

Tak, poza tym, jak dla mnie to można pozamykać wszystkie tematy.  I będzie spokój. Chociaż pewno niektórzy uznają, że spokój też może być wyzywający. 

Zakopać. Zasypać i posadzić na tym kwiatek. 

2 godziny temu, Espectro napisał:

po pierwsze aby wypełnić ankietę trzeba odpowiedzieć na 2 pytania z 2. 

Dokładnie tak, więc uwzględnij oba a nie tylko jedno.

Godzinę temu, Maju napisał:

Zastanawia mnie dlaczego dalej dyskutuje się o tym jednym temacie,

Chodzi o obietnicę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

32 minuty temu, szymon1977 napisał:

Chodzi o obietnicę.

Co Ci przeszkadza ten temat? Dubluje się?, jeśli nawet po części w treści, to niech się dubluje. Do wątku o polityce rzadko wchodzę, bo trzeba się logować, a do tego częściej bo nie muszę się logować. Nie ma o co szat rwać, moim zdaniem.

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

14 minut temu, (nie)przecietniak napisał:

Co Ci przeszkadza ten temat?

Sam temat nic. Ale skoro wątek miał być usunięty a pod wpływem protestu kilku userów zrobiono ankietę, to wypadałoby wziąć pod uwagę jej wyniki.

16 minut temu, (nie)przecietniak napisał:

Do wątku o polityce rzadko wchodzę

Tzw "taryfa ulgowa" sprawia, że choć temat interesujący, to nie ma tam po co wchodzić.

Gość

(Konto usunięte)
9 godzin temu, Espectro napisał:

+nieskończoność - n = ? 

zawsze zdąża do nieskończoności co zaznacza się strzałką

a w wypadku Twojego działania trzeba by wprowadzić zmienną czasu 🙂

chyba , że masz lepszy pomysł ....

10 godzin temu, Espectro napisał:

po pierwsze aby wypełnić ankietę trzeba odpowiedzieć na 2 pytania z 2. 

Może reasumpcja głosowania?🙂

2 godziny temu, jezz napisał:

Może reasumpcja głosowania?🙂

Wynik jest jasny... tylko widzę nie dla wszystkich.

• Administratorzy
16 godzin temu, szymon1977 napisał:

Sam temat nic. Ale skoro wątek miał być usunięty a pod wpływem protestu kilku userów zrobiono ankietę, to wypadałoby wziąć pod uwagę jej wyniki.

I jest brany. Większość wskazała, że ma zostać. 

10 godzin temu, slawek.xm napisał:

zawsze zdąża do nieskończoności co zaznacza się strzałką

a w wypadku Twojego działania trzeba by wprowadzić zmienną czasu 🙂

chyba , że masz lepszy pomysł ....

nawet jak dam n = 1000000 to   + nieskończoność - n = + nieskończoność 

Co do czasu to do samej nieskończoności niewiele ma choć można przyjmować że działa w zmiennej wartości czasu. (nadal to nieskończoność) 

7 godzin temu, szymon1977 napisał:

Wynik jest jasny... tylko widzę nie dla wszystkich.

Zrozum, że. Osoby które głosowany za zostawieniem tematu głosowały także nad -> na zawsze. Zaś osoby które głosowały, aby temat zamknąć głosowały także nad datami typu do końca roku itd ...

premiumLogo_blackweeks.png.0c8b2ab3c311e

Przy okazji zachęcam do skorzystania jeszcze przez dzisiaj i jutro z podwojenia ilości miesięcy za tą samą kwotę. 

Co oznacza żę dostajecie 2x tyle miesięcy premium. 

premiumLogo_blackweeks.png.0c8b2ab3c311e

Uwaga uwaga - też się pochwalę otrzymaniem ostrzeżenia od moderatora za mój wpis umieszczony w odpowiedzi na wpis Kolegi Romka w wątku o kawie, który przytoczył mój post sprzed 3 lat dodając do niego głupi uśmieszek z wyciągniętym językiem. Samo przytoczenie mojego postu miało na celu kpinę z tego jaką wtedy piłem kawę.

Oto moja odpowiedź na te jego wpis, za który dostałem ostrzeżenie z dopiskiem - obraźliwe zachowanie:

Co się głupio Romuś śmiejesz? To było 3 lata temu. Jesteś archeologiem?

Moim zdaniem nie ja powinienem zostać ostrzeżony, tylko ten, który coś takiego zgłasza.

No chyba, że działa już jakaś sztuczna inteligencja na Audiostereo, która wlepia z automatu punkty na podstawie każdego zgłoszenia.

Edytowane przez soundchaser
7 minut temu, soundchaser napisał:

kpinę z tego jaką wtedy piłem kawę.

A czy jesteś baristą? Bo jeśli nie, to znaczy, że Twój wpis obraża więc punkty się należą. Logika!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
11 minut temu, soundchaser napisał:

Moim zdaniem nie ja powinienem zostać ostrzeżony, tylko ten, który coś takiego zgłasza.

No chyba, że działa już jakaś sztuczna inteligencja na Audiostereo, która wlepia z automatu punkty na podstawie każdego zgłoszenia.

Sprawdzę. Jak to "romek" zgłosił to cofnę. 

ps. proszę bez zaczepek w tematach. 🙂 od tego się zaczyna a kończy na banie. 

13 minut temu, soundchaser napisał:

Każdego nie. Ale nie ukrywam, że podobna funkcjonalność działa od 2 lat na forum. 🙂 jeszcze nikt nie wpadł na jej działanie. 

ps. nie chodzi o ocenianie wpisów.

3 minuty temu, Espectro napisał:

ps. nie chodzi o ocenianie wpisów.

Czemu nie blokuje ***** *** generujące napięcie między userami wiadomych obozów, w sumie to żenua że nikt od rozpoczęcia kampanii wyborczej tego nie uruchomił dalej z przypuszczeniami wolę nie iść ale 🤔

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
1 minutę temu, ASURA napisał:

Czemu nie blokuje ***** *** generujące napięcie między userami wiadomych obozów, w sumie to żenua że nikt od rozpoczęcia kampanii wyborczej tego nie uruchomił dalej z przypuszczeniami wolę nie iść ale 🤔

Gwiazdki to manifest za czasów rządów partii PIS każdy ma Prawo do manifestowania swych poglądów i niezadowolenia z rządzących. Nadal jednak prosiłbym o nienadużywanie tego.

13 minut temu, Espectro napisał:

ps. proszę bez zaczepek w tematach.

To ja poczułem się zaczepiony, tyle że do głowy mi nie przyszło by coś takiego zgłaszać.
W jakim celu Romek przytoczył mój wpis sprzed 3 lat z ironiczną emotką, po moim merytorycznym wpisie w temacie?

Mój wpis w tym wątku #2170.

Przytoczenie mojego wpisu było ironiczne, więc odpowiedziałem sarkastycznie, ale z humorem. Nie było w tym wpisie nic obraźliwego.

Edytowane przez soundchaser
  • Administratorzy
Teraz, soundchaser napisał:

To ja poczułem się zaczepiony, tyle że do głowy mi nie przyszło by coś takiego zgłaszać.
W jakim celu Romek przytoczył mój wpis sprzed 3 lat z ironiczną emotką, po moim merytorycznym wpisie w temacie?

Mój wpis w tym wątku #2170.

Zaczepki. 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Większość wskazała, że ma zostać. 

Nie: zostać otwarty np do końca roku a być otwarty np do końca roku - na jedno wychodzi.

Zrozum, że. Osoby które głosowany za zostawieniem tematu głosowały także nad -> na zawsze

Ja temu nie przeczę - zrozum Ty, że połowa, która głosowała za otwarciem, nie głosowała na zawsze a do jakiegoś czasu.

Gwiazdki to manifest za czasów rządów partii PIS każdy ma Prawo do manifestowania swych poglądów i niezadowolenia z rządzących. Nadal jednak prosiłbym o nienadużywanie tego.

Prosić można ale co niektórym userom sprawia wstawianie tego hasła radość na poziomie dziecka z przedszkola i powtarzają to aż do obrzydzenia i odruchu wymiotnego na ekran

Trzeba mieć na prawdę bardzo mały rozumek żeby sobie tak zryć beret polityką jak i tak wiadomo że nikt za nas nic nie zrobi a polityczny Pan Bozia nie da kasy

W sumie to śmiało podchodzi pod stalking i takim osobom już po wyborach zrobił bym miesiąc urlopu za przekraczanie dobrego smaku z tak wyrażaną własną "ekspresją"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Poziom frustracji u wielbicieli partii która "poniosła historyczne trzecie zwycięstwo" jak widać nadal utrzymuje się w górnej strefie stanów wysokich.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Ważne pytanie. 

Kto używa i czy wogle używacie motywów Clean i Classic ? 

Generalnie będziemy dążyć do utworzenie jednego max 2 motywów bo co do kolorów to każdy można ustalić sobie w Color picker. Oczywiście póki co jest to wersja testowa ale finalnie celujemy w taką wersje finalną. 

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Nie: zostać otwarty np do końca roku a być otwarty np do końca roku - na jedno wychodzi.

Ja temu nie przeczę - zrozum Ty, że połowa, która głosowała za otwarciem, nie głosowała na zawsze a do jakiegoś czasu.

Przykro mi ale sam męczysz kilka razy o to samo gdzie jasno jest pokazane że jest inaczej i inaczej wybrano w ankiecie. A ty nadal to samo. Poza tym lepiej zgłaszasz teraz wpisy które się odnoszą do twojej wypowiedzi tutaj. Ban w temacie do odwołania. Jeżeli uważasz że przesadziłem proszę pisz odwołanie na dole strony formularz. 

Czy ten temat można zaspamić fake-ami? Wydaje mi się, że nie. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

• Administratorzy
4 minuty temu, J4Z napisał:

Czy ten temat można zaspamić fake-ami? Wydaje mi się, że nie. 

https://www.audiostereo.pl/topic/117772-filmowe-zapowiedzi/

Nie rozumiem ?

• Administratorzy
3 minuty temu, J4Z napisał:

Przykład fake-a:

Trochę jakby nie na temat będzie. 

6 godzin temu, Espectro napisał:

Kto używa i czy wogle używacie motywów Clean i Classic ? 

Przypuszczam że nikt

Wolę zielonoczarny

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.