Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Czy @jug nie nadawał z Polski? Bo tłumaczenie moderacji o ruskich trollach zrozumiałem tak, że wycinają tylko tych nadających z Rosji. 

I ja tak to zrozumiałem. 

10 minut temu, Marcinus napisał:

Jeżeli będziesz kontynuował taką retorykę, uznam to za atak na moderację. 

Czy ciężar tego ataku będzie podobny do ataku rusków na Ukrainę?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

24 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Czy @jug nie nadawał z Polski? Bo tłumaczenie moderacji o ruskich trollach zrozumiałem tak, że wycinają tylko tych nadających z Rosji. 

Moderacja ma podgląd do mojego smar fona z ktorego piszę i wie wszystko o mnie  

• Administratorzy
8 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

I dalej się mówi. Czy oficjalnie można ich tak tutaj tytuować? Bo ruskim trollem nie można, onucą nie można.

Personalnie nie ale ogólnie można określać. Aby pod atak personalny nie podchodziło. ps. nie namawiam i proszę aby nie przesadzać.

5 godzin temu, jar1 napisał:

JuG pisał, i miał premium. Sam odszedł, bo nikt go nie chciał wyrzucić 😉

JuG sam odszedł przed atakiem rosji na Ukrainę. Każdy wiedział kim jest i jakiego był pochodzenia. 

11 minut temu, costa brava napisał:

🙂

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, witek_z napisał:

to teraz nawet edytować nie można "byków" które wkradły się w pisownię?

pomyłka, już jest OK

W dniu 21.02.2024 o 08:30, Espectro napisał:

Pamiętam żę miał być wpis w zakładce FAQ od Ciebie na temat boomboxów, discmanów itp 

Nigdy nie obiecywałem. Boomboxami gardzę.

A - jeśli już, to tylko o discmanach, minidiscach i takich tam...

Z bumboksóf to miałem tylko małego Kasprzaka 😀.

Dobrze. Otworzę temat w "Inne".

.....

Miałem sto temu lat do czynienia z pewnym boombox. Moja kochana Przyjaciółka Magda M. - (Szymonowi by się spodobała, bo sporo kobietki było, a i bystra niesłychanie... ) - takiego miała. Słuchaliśmy często Trójkowej Listy; rodzice - budowali wtedy atomowy napęd pod Genewą😛. Fizycy, psiakość.

......

Razu pewnego zostawiła zapalonego papierosa, przyklepała nową, pełną zapalniczką, coby pecik nie ućknął... I yebło.

Taki był, nieszczęsna ofiara chęci pójścia do lodówki po kolejne piwo...

👻🤫

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

$_1.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Administratorzy
2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nigdy nie obiecywałem. Boomboxami gardzę.

A - jeśli już, to tylko o discmanach, minidiscach i takich tam...

Z bumboksóf to miałem tylko małego Kasprzaka 😀.

Dobrze. Otworzę temat w "Inne".

.....

Miałem sto temu lat do czynienia z pewnym boombox. Moja kochana Przyjaciółka Magda M. - (Szymonowi by się spodobała, bo sporo kobietki było, a i bystra niesłychanie... ) - takiego miała. Słuchaliśmy często Trójkowej Listy; rodzice - budowali wtedy atomowy napęd pod Genewą😛. Fizycy, psiakość.

......

Razu pewnego zostawiła zapalonego papierosa, przyklepała nową, pełną zapalniczką, coby pecik nie ućknął... I yebło.

Taki był, nieszczęsna ofiara chęci pójścia do lodówki po kolejne piwo...

👻🤫

$_1.jpeg

$_1.jpeg

napisz mi po prostu tekst i fotki na pw a ja wrzucę do FAQ

3 godziny temu, costa brava napisał:

Pegasus 

😮 

3 godziny temu, costa brava napisał:

To oczywiste. No ale ci z audiostereo nie wiedzą.

33 minuty temu, Espectro napisał:

napisz mi po prostu tekst i fotki na pw

Nie ma szans, Przyjacielu 😀 ...

O Magdzie M. i o Jej rozbieranych zdjęciach, gdy zapalniczka dupnęła - wiem tylko ja i Ona.

😀.

Zostawmy ten temat, choć dla mnie jest on fajny, zabawny i pełen wzruszeń.

🌹❤️.

.....

Se tera zapodam Queen z Wembley, bo też dziś nabyłem.

A dawno nie słuchałem 🦔😱

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
5 godzin temu, d-t-x napisał:

Wskazałem trzech rosyjskich trolli. Oczywiście mój post zniknął. To najlepszy dowód na to, że trafiłem, a moderacja ich chroni.

A brak dowodów wybuchu jest dowodem wybuchu, bo tylko wybuch mógł zniszczyć dowody wybuchu - proste.

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Szymonowi by się spodobała, bo sporo kobietki było, a i bystra niesłychanie...

O tak, takie połączenie to wyzwanie.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

takie połączenie to wyzwanie.

😱😀...

Nawet Ci nie powiem, gdzie dziś pracuje i jaka jest chuda szczapa!

😀

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

😱😀...

Nawet Ci nie powiem, gdzie dziś pracuje i jaka jest chuda szczapa!

😀

Mam swoją 🙂

32 minuty temu, szymon1977 napisał:

Mam swoją 🙂

Bardzo Jej współczuję...

2 godziny temu, toptwenty napisał:

A kto ich stygmatyzuje? Moderacja i administracja? Forumowicze piszą, co uważają.  

Na razie to Ty stygmatyzujesz osoby popierające Ukrainę, Izrael i Donalda Tuska.

Ja nikogo nie wyzywam i nie krytykuję osób, które popierają Tuska czy Izrael, tylko samego Tuska albo Natanjahu. To spora różnica. Natomiast w moją stronę i innych forumowiczów lecą teksty typu:

"Tylko że Ty masz jedynie pojęcie jak zostać śmieciem.  W innych kwestiach się nie wypowiadaj."
" Konfederaści i podobne brunatne odpadki (nie tylko u nas) jadą na tym od zawsze."
"Że co? Społeczeństwo to nie wy. Wypowiadaj się wyłącznie w imieniu miłośników kacapi czyli konfederastów i innego onucowego tałatajstwa."
"Dopisano konfederackie onuce i inne kacapskie pomioty mające polskie obywatelstwo. I bardzo słusznie, bo ruską 5 kolumnę trzeba tępić wszelkimi sposobami. Polacy nie mają się czym martwić, wy jak najbardziej."
"Oprócz was konfederastów, części prawaków i kaczkowych, Polaków gówno, za przeproszeniem obchodzi Wołyń i krzywdy..."

.

6 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bardzo Jej współczuję...

Dziękuję serdecznie ale bez obaw Niusiu: w związku małżeńskim nie trzeba przypaść do gustu całemu gronu najznamienitszych bojowników Bocznicy, wystarczy sobie nawzajem. A w życiu realnym mam wiele zalet (wynoszę śmieci, itd, itp).

Będę wdzięczny za oficjalne stanowisko Administracji i Moderacji w następującej sprawie:

Za nazwanie Rafała  Ziemkieecza "pismacką prostytutką" i "szmatą do wynajęcia " dostałem 1 punkt. Powód: "wulgaryzmy".

Ile punktów dostają autorzy wpisów, nazywających premiera Tuska "zdrajcą", "sprzedawczykiem", "pachołkiem Berlina" (albo Putina) itp? Sądząc po tym, że jest to u niektórych użytkowników zjawisko stałe - nie dostają za to wcale, gdyż gdyby dostawali już dawno uzbierałoby się ich 10 i przebywaliby na banie. Wniosek jest oczywisty: można do woli lżyć, obrażać, znieważać, obrzucać błotem i łajnem opcję koalicji 15.X.   natomiast opcja PiS znajduje się pod szczególną ochroną i każde bardziej dosadne słowo pod adresem jej przedstawicieli spotka się z natychmiastową karą.

Może w sytuacji,  gdy Moderatorzy oceniają nie w sposób obiektywny, lecz przez pryzmat  swoich sympatii politycznych - należałoby przestać głosić oficjałną (jak się okazuje: nieprawdziwą) tezę, że to forum jest politycznie neutralne i jego pro-PiS-owskie oblicze wpisać do Regulaminu?

• Administratorzy
20 minut temu, Bobcat napisał:

Ile punktów dostają autorzy wpisów, nazywających premiera Tuska "zdrajcą", "sprzedawczykiem", "pachołkiem Berlina" (albo Putina) itp?

gdy zgłoszone takie wpisy lecą. 

20 minut temu, Bobcat napisał:

Za nazwanie Rafała  Ziemkieecza "pismacką prostytutką" i "szmatą do wynajęcia " dostałem 1 punkt. Powód: "wulgaryzmy".

autorem punktów jestem ja

Polityka powinno byc można mieszać z błotem,  to wpisane w ich zawód, on powinien byc gruboskorny,    za cos te pieniądze biorą i to oni ponoszą odpowiedzialność za to co sie dzieje 

Dziennikarz czy pisarz czy komentaror jak Ziemkiewicz to juz niekoniecznie może sobie tego życzyć , on tylko wyraża swoje zdanie 

Tym bardziej że to żadna prostytutka nie jest, od zawsze te same poglądy,  a z PiSem to juz sie pokłócił przy 5tce dla zwierząt,   potem odszedł z tvp, glosi własne poglady głównie w necie

Edytowane przez costa brava
44 minuty temu, Espectro napisał:

gdy zgłoszone takie wpisy lecą. 

Sądząc po ilości i częstotliwości takich wpisów - można mieć wątpliwości czy aby lecą. Zwolennicy PiS są praktycznie bezkarni. Wystarczy prześledzić ilu przedstawicieli opcji KO/3D/NL przebywa obecnie na banie, a ilu przedstawicieli opcji PiS. Typowy układ niesymetryczny.

51 minut temu, Espectro napisał:

autorem punktów jestem ja

Ja się wcale nie odwołuję, ani nie proszę o ich anulowanie. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że opowieści o tym jakoby to Forum było neutralne, politycznie bezstronne i niezaangażowane - są  bajeczkami dla naiwnych i łatwowiernych.

30 minut temu, costa brava napisał:

to żadna prostytutka nie jest

Teza mocno dyskusyjna. A pan Ziemkiewicz ma takie poglądy, że dostał zakaz wjazdu na teren UK.

Paranoja.
Żądasz czegoś dla innych na co sam się skarżysz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 godziny temu, xniwax napisał:

Paranoja.
Żądasz czegoś dla innych na co sam się skarżysz.

Bo oberwał tym, czego innym życzył.

28 minut temu, Bobcat napisał:

Osoba zrozumiała?

Ten zwrot jakby chamski w zamiarze.
W sumie po co?

Nie zgłoszę.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
7 godzin temu, Bobcat napisał:

Sądząc po ilości i częstotliwości takich wpisów - można mieć wątpliwości czy aby lecą.

zapewniam. Jeżeli wpis jest obraźliwy wulgarny itd zawsze wylatuje.

8 godzin temu, Bobcat napisał:

Chciałem tylko zwrócić uwagę, że opowieści o tym jakoby to Forum było neutralne, politycznie bezstronne i niezaangażowane - są  bajeczkami dla naiwnych i łatwowiernych.

Dokładnie.

Jestem Europejczykiem.

10 godzin temu, Bobcat napisał:

Wystarczy prześledzić ilu przedstawicieli opcji KO/3D/NL przebywa obecnie na banie, a ilu przedstawicieli opcji PiS. Typowy układ niesymetryczny.

I wszystko jasne. W pytaniu zawarłeś odpowiedź. Masz jeszcze jakieś pytania? 

10 godzin temu, Bobcat napisał:

A pan Ziemkiewicz ma takie poglądy, że dostał zakaz wjazdu na teren UK.

A Sikorski nie dostał wizy do USA, kolebki demokracji. Obecnie w wersji lewackiej.

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Dokładnie.

Bo gdy Forum było "neutralne, bezstronne i niezaangażowane", to moderator-cenzor bronił "właściwych" poglądów przed spotkaniem rzeczywistości - pamiętam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.