Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Espectro napisał:

"Nie chce mi się" czytać płaczu za poprawnie dodane punkty ....

To cię zmuszę i będziesz się tłumaczył za wszystkich moderatorów albo ich zmienisz.

Każesz pisać odwołania na jakiś kontakt do nie wiadomo kogo, żadnego potwierdzenia że doszło, że ktoś to czyta, nic. Odpowiedź powinna być zawsze bez względu na wynik odwołania czy reklamacji. Brak odpowiedzi = odwołanie rozpatrzone na korzyść odwołującego, takie prawo jest w cywilizowanych krajach.

11 minut temu, caleb66 napisał:

To cię zmuszę i będziesz się tłumaczył za wszystkich moderatorów albo ich zmienisz.

Ten to ma poczucie humoru. 

Traktujesz to forum jak instytucję publiczną 

Na yt czy innym fb mówią won i nie ma tłumaczenia i odwołań,  tak samo tu , możesz tylko liczyć na czyjeś sumienie 

O ile nie będzie to sztuczna inteligencja czy algorytm 

27 minut temu, caleb66 napisał:

To wygląda na próbę zastraszenia... Takie metody chyba podlegają pod określone prawem paragrafy?

Godzinę temu, Espectro napisał:

Tu jest rozwiązanie

Pomogło dzięki 🙂

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• Moderatorzy
Godzinę temu, caleb66 napisał:

Każesz pisać odwołania na jakiś kontakt do nie wiadomo kogo, żadnego potwierdzenia że doszło, że ktoś to czyta, nic. Odpowiedź powinna być zawsze bez względu na wynik odwołania czy reklamacji. Brak odpowiedzi = odwołanie rozpatrzone na korzyść odwołującego, takie prawo jest w cywilizowanych krajach.

Polecam SN

• Administratorzy
4 godziny temu, caleb66 napisał:

czytają to najważniejsze osoby odpowiedzialna za forum więc ma to największy sens pisanie tam.... O ile faktycznie opisze sie sprawę normalnie i jakościowo ......................

"Brak odpowiedzi = odwołanie rozpatrzone na korzyść odwołującego, takie prawo jest w cywilizowanych krajach."

Dużo userów którzy odwołują sie i mają ku temu podstawy oraz piszą odwołania w sposób kulturalny ZAWSZE dostają odpowiednie dla sprawy odpowiedzi. Nawet gdy sprawa jest jasna i user zawinił to jako chęć poprawy usuwa się punkty lub zmienia na 0. Zawsze tak jest o ile to nie recydywista i bluzgacz .....

Koniec tematu. Pieniactwo będzie karane......

3 godziny temu, jakub102 napisał:

Pomogło dzięki 🙂

jeździć obserwować. Jak nie to coś podziałam jeszcze choć w nieskończoność nie mogę tych limitów przesuwać. 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Pewnie rzeczy trzeba napisać szczerze. Dzięki udziałowi na audiostereo poznałem dużo fajnych osób i rozwinąłem swoje hobby. I chciałbym aby forum było miejscem dla takich właśnie ludzi. Jeśli ktoś myśli, że jako moderator będę przymykał oko na jego wybryki bo klika w reklamy to się grubo myli. Zdecydowana większość użytkowników jest na forum bo interesuje się audio a nie szuka teorii spiskowych i sparing partnerów do potyczek słownych.

Zauważ, że to nie Ty decydujesz o tym, że POLITYKA jest na forum AS, tylko właściciel. I - jeżeli tego nie akceptujesz - to nie moderuj Polityki, bo w ten sposób, działasz na szkodę właściciela forum.

Druga sprawa. Dla Ciebie forum AS, to głównie DIY - które, jak wiadomo, walcuje, rozjeżdża i zjada na śniadanie "metkowce". A że takie osoby stanowią mniejszość, to wypada abyś będąc moderatorem, nie narzucał swojego punktu widzenia innym forumowiczom. Których akurat bardziej interesuje słuchanie muzyki i gadanie na tematy marynistyczne, ponieważ sprzęt już mają.

A trolli z przysłowiowego "forum Onetu", powinniście wyłapać i wywalić z forum. Ponieważ o polityce można, i nawet trzeba, rozmawiać spokojnie i kulturalnie, w oparciu o fakty a nie kremlowską propagandę ruskich onuc jak na poniższym przykładzie:

4781c16934715377d3dc0722986c5e70.jpg

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Aleś przykład podał na tę kremlowską propagandę.
Gdzie ona tu jest? Ja nie widzę. To podkreślone czerwoną linią?

• Moderatorzy
9 minut temu, partick napisał:

to nie moderuj Polityki, bo w ten sposób, działasz na szkodę właściciela forum.

Ale to nie Ty określasz co ja mam moderować tylko właściciel forum więc Twoje uwagi są tu całkowicie nie na miejscu.

9 minut temu, partick napisał:

Dla Ciebie forum AS, to głównie DIY

Regularnie czytam inne zakładki poza Analogiem ale na tą zakładkę oko ma inny moderator.

10 minut temu, partick napisał:

A że takie osoby stanowią mniejszość, to wypada abyś będąc moderatorem, nie narzucał swojego punktu widzenia innym forumowiczom. Których akurat bardziej interesuje słuchanie muzyki i gadanie na tematy marynistyczne, ponieważ sprzęt już mają.

Większość stanowią osoby, które rozmawiają na tematy związane z audio. A jedyną rzeczą jaką tu narzucam to przestrzeganie regulaminu. To czego i na czym ktoś słucha i co lubi, na kogo głosował i do kogo się modli jest mi całkowicie obojętne.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

5 godzin temu, caleb66 napisał:

To cię zmuszę

Kijem, czy marchewką?🤣😂

......

Co ja się czasem uchacham, czytając tego typa, to matkoboskojedyno...

4 godziny temu, Marcinus napisał:

Polecam SN

Lub SO.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Gdzie ona tu jest? Ja nie widzę. To podkreślone czerwoną linią?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie zauważyłeś, że translator z rosyjskiego na polski zrobił błąd i pozostawił oryginalną ruską literę na końcu słowa "wypowiedział" ??? 

Ruski to pisał, znaczy kacapski troll.

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, Marcinus napisał:

Polecam SN

Neosędziów w szczególnosci 🙂

9 godzin temu, Espectro napisał:

każdy Polak == Katolik. Każdy nie Polak =/= Katolik 

Dziękuję za docenienie obyczaju u nas, to co powszechne to zwykle katolickie.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

1 godzinę temu, argus napisał:

że translator z rosyjskiego na polski zrobił błąd

Może jednak z bułgarskiego albo serbskiego może ukraińskiego lub macedońskiego.
Na pewno z ukraińskiego. Generalnie to strasznie tu na forum niektórzy poszukują onuc.
Zima idzie, nie dziwi to.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No i co z tego? Chodzi o treść.
Śpieszę z pomocą. NAFO to akronim od North Atlantic Fellas Organization.

Może jednak z bułgarskiego albo serbskiego może ukraińskiego lub macedońskiego.
Na pewno z ukraińskiego. Generalnie to strasznie tu na forum niektórzy poszukują onuc.

Jak widać na załączonych zdjęciach, najlepsze onuce tylko w PiS

4f214dd4c2b793ea6bfd4d8646d1ca6b.jpg878f924a2b7f7ed49ed04e4fc569bd45.jpg

• Administratorzy
11 godzin temu, partick napisał:

Śpieszę z pomocą. NAFO to akronim od North Atlantic Fellas Organization.

Jak widać na załączonych zdjęciach, najlepsze onuce tylko w PiS emoji14.png

4f214dd4c2b793ea6bfd4d8646d1ca6b.jpg878f924a2b7f7ed49ed04e4fc569bd45.jpg

heh ciekawa ciekawostka 

13 godzin temu, argus napisał:

obraz.thumb.png.f68fd39dec92e2612a507e68fc54587a.png

Nie zauważyłeś, że translator z rosyjskiego na polski zrobił błąd i pozostawił oryginalną ruską literę na końcu słowa "wypowiedział" ??? 

Ruski to pisał, znaczy kacapski troll.

13 godzin temu, soundchaser napisał:

No i co z tego? Chodzi o treść.

A treść była wręcz przeciwnie jak na trolla ruskiego ? WOW jakieś wielowymiarowe szachy ...

• Administratorzy
11 minut temu, paradox77 napisał:

czy zdjęcie nie jest w temacie wątku wątku Wojna w strefie Gazy ?

ja widzę za który wpis poleciało ostrzeżenie a obrazek dotyczy drugiego 

image.png

1 minutę temu, Seyv napisał:

@Espectro czy nie należało by tej dyskusji przenieść na PW? 

Obawiam się, że za chwilę całą dyskusję o wojnie izraelsko palestyńskiej będziemy mieli tu.

tak też bym wolał.

11 godzin temu, partick napisał:

Jak widać na załączonych zdjęciach,

Ciekawe kto ci to podrzucił wraz z onucą i poprosił o wstawianie fejków akurat w tym temacie.

Oryginał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

• Administratorzy
8 minut temu, xniwax napisał:

Ciekawe kto ci to podrzucił wraz z onucą i poprosił o wstawianie fejków akurat w tym temacie.

Oryginał:
Prawo i Sprawiedliwość (pis.org.pl)

To fejk oczywiście*

https://web.archive.org/web/20240000000000*/https://pis.org.pl/partia/wstap-do-pis

Ja nie znalazłem tego obrazka jak kolega wyżej.

a jednak cofam to

Jest i było tak na stronie 2015 rok grudzień ....

https://web.archive.org/web/20151222103008/http://pis.org.pl/partia/wstap-do-pis

image.png

image.png

No, ale czego to dowodzi?
Skoro choćby lapki Apple z cyrylicą były w polskich dystrybucjach.
Może raczej należy poskramiać trochę "tropicieli" onuc u innych, mając ich pełną szafę u siebie.

• Administratorzy
5 minut temu, xniwax napisał:

No, ale czego to dowodzi?
Skoro choćby lapki Apple z cyrylicą były w polskich dystrybucjach.
Może raczej należy poskramiać trochę "tropicieli" onuc u innych, mając ich pełną szafę u siebie.

to takie szukanie trochę nie wiem czego, ale zawsze punkt zaczepienia 🙂 

1 minutę temu, Espectro napisał:

punkt zaczepienia 🙂 

😉 tylko o co i po co?
Pomijając to, jeśli kogoś uwiera onuca to niech ją sobie zdejmie, a nie koniecznie szuka aby komuś innemu założyć.

• Administratorzy
3 minuty temu, xniwax napisał:

😉 tylko o co i po co?
Pomijając to, jeśli kogoś uwiera onuca to niech ją sobie zdejmie, a nie koniecznie szuka aby komuś innemu założyć.

to bardziej teraz informacja dla mnie że taka sytuacje jest prawdziwa i miała miejsce. co do obrazka to nie mam zdania.

Jedni widzą spisek a inni jeszcze coś innego ... ja nie widzę tu nic a kuriozalną sytuacje.

9 minut temu, Espectro napisał:

sytuacje jest prawdziwa i miała miejsce.

9 lat temu, a posty dotyczyły raczej teraźniejszości. Tak więc kwestia interpretacji albo naginania do bieżących celów.
Przypomnę - 9 lat temu, a tym bardziej wcześniej słowo "onuca" bardziej by pasowało do...choćby "spotykaczy" na molo i na balkonie. 

Dobra starczy 😉

9 minut temu, Espectro napisał:

ja nie widzę tu nic a kuriozalną sytuacje.

To jak z wycofywaniem ze znanych sklepów komputerowych klawiatur z cyrylicą w 2022 roku.

Edytowane przez xniwax

• Administratorzy
5 minut temu, xniwax napisał:

9 lat temu, a posty dotyczyły raczej teraźniejszości. Tak więc kwestia interpretacji albo naginania do bieżących celów.
Przypomnę - 9 lat temu, a tym bardziej wcześniej słowo "onuca" bardziej by pasowało do...choćby "spotykaczy" na molo i na balkonie. 

Dobra starczy 😉

no tak ale jak sie chce psa uderzyć to pretekst zawsze sie znajdzie...

🙂 Teraz to i z przysłowiami trzeba uważać bo nigdy nie widomo kto zaś "Pies", a kto zaś "pałę" trzyma po znalezieniu pretekstu.
...hmmm, może i na odwrót...

Edytowane przez xniwax

no tak ale jak sie chce psa uderzyć to pretekst zawsze sie znajdzie...

Tu nie chodzi o pretekst, tylko o to czy ruscy maczali swoje brudne paluchy w aferze podsłuchowej i uwaleniu rządu PO-PSL w 2015.
I wtedy taka ruska klawiatura, na laptopie PiS, daje do myślenia.

Ukryta Zawartość

Taka ciekawostka, pisowców nie posłuchiwano?

Tyle mojego wyjaśnienia, można przenieść do Polityki, żeby tu nie śmiecić.

b1511b4c8be2e61cef9072c234497a88.jpg

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
5 godzin temu, partick napisał:

Tu nie chodzi o pretekst, tylko o to czy ruscy maczali swoje brudne paluchy w aferze podsłuchowej i uwaleniu rządu PO-PSL w 2015.

tak mówią wszystkie znaki na niebie ..... 

Panowie ja nie podejmuje się dyskusji na ten temat ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.