Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

To może punkty byś kolego moderatorze naliczył. W innych przypadkach bany sypią się na lewo i prawo. Chyba, że ręka rękę myje. To co się wyrabiało w tamtym wątku było żenujące, bez względu na to kto miał rację. Nie odmawiam argumentów HA, ale momentami jechał po bandzie. I co? Nic. No ale w dupę bite są tylko jelenie, Pan Jerzy widocznie stoi ponad regulaminem. Piszę to jako bezstronny i zniesmaczony obserwator.

Tutaj zgadzam się, poza "jeleniami". Nie wiem kto nimi miałby być, podświadomie czuję, że kolega kogoś obraża.

To może punkty jeszcze dostanę, skoro intuicja podpowiada, że obrażam? Traktujmy się poważnie przyjacielu.

Edytowane przez AmusedToDeath

CXN v2 // Roksan K3 // KEF R3

• Użytkownicy+

Palton , litości .

Harpia zwyzywał forumowiczów od oszustów ,

Tak, będąc dokładnym - dwóch. Można mieć tylko nadzieję, że sprawę wyjaśni sąd. To odpowiednia instytucja do oceny takich spraw.

jechał po nich nie dostając ŻADNEGO nawet punkcika .

Tutaj kolega się myli.

Ja za to " znieważyłem " forumowicza za co dostałem 2 punkty - patrz wyżej .

Wiszą mi te punkty ale chodzi o uczciwość i sprawiedliwość .

Jest droga administracyjna, można zgłosić sprawę adminowi.

Kolumny Harpii polecałem często . Robi bdb kolumny chociaż co do kontaktu z klientem , jakości i powtarzalności mógłbym tez wiele napisać i nawet wklejać fotki .

Nie zrobiłem tego bo trzymałem kciuki że facet się ogarnie i jego produkty zdobędą nie tylko nasze rynki a ten sobie jaja z nas robi .

To już nie jest sprawą moderacji.

śledziłem dokładnie cały wątek i wystarczyło zwrócić uwage na to co zostało skasowane a co przeniesione na bocznice

,,Zchowane"

Naprawde wiele nie trzeba aby zrozumieć pewne zależności i powiązania.

Kiedyś byłem przekonany że forum jest dla ludzi którzy mają pasje..... A moderator jest od pilnowania pożądku..

A wy pozwalacie aby branżowiec wyzywał ludzi od oszustów itd.

• Użytkownicy+

pozwalacie aby branżowiec wyzywał ludzi od oszustów itd.

Może kolega nie zauważył, ale "branżowiec" to jest właśnie człowiek, można łatwo znaleźć wszelkie informacje o takiej osobie. Pomijam, że pisanie o ludziach w liczbie mnogiej to naciąganie rzeczywistości, ale przecież kolega jest obiektywny, to ja zapewne się mylę i nie było ich aż dwóch. Tych samych, którzy wedle zapewnień Harpii, wylądują w sądzie za pomówienia. Muszę zapamiętać kolegi nick, ciekaw jestem co kolega napisze po wyroku sądowym.

"palton, epson, filemon itp to nicki, anonimowe, za nic nie odpowiadające. Kolega zestawił więc "branżowca" kontra "ludzie". Bardzo ładna socjotechnika. Czy naprawdę tak trzeba? Cel uświęca środki?

Siedzicie tak głęboko okopani na z góry założonych pozycjach, że przykro to czytać. Dalsza dyskusja jest pozbawiona sensu, regulamin nie pozostawia wątpliwości.

Życzę zdrowych i wesołych świąt. Już czas uciekać do tego co najważniejsze w życiu.

Gdzie sie podziały wczorajsze wpisy prawdopodobnie będacego pod wpływem środkow dopingujących Pana Harpii?

Mam wszystko także mogę wkleić..............kto chroni Herzyka?

Taki stary a taki 'gópi. :-))

No jak - gdzie się podziały?

Palton, ani chybi - przyzwoity człek - wziął sobie do kieszeni.

I trzyma.

Zresztą, o ile pamięć mi nie szwankuje - Kolega @palton był przez derekcję wzienty i pszekjerowany do innych dziedzin.

Bo tu - zanadto waliło mafijnym gnojem.

Smutne to strasznie...:(

zanadto waliło mafijnym gnojem

Szkoda,że nie wigilijnym karpiem :)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

A żebyś wiedział! -:)

Zamiast ubijać karpia, bije nasz koleżka - pianę.

Zresztą - cóż to przyzwoitych ludzi obchodzi?

Ten cały Harpia gada, jak to on pół Europy ( o świecie nie wspomniał) w trymiga usidli.

Noooo, kwamać.

We Francji - też, panie szwindlarz?:-)

UWAGA UWAGA

Za półtorej godziny Harpia będzie sie znajdował w szopce betlejemskiej(od wczoraj tam już był zreszta chyba mocno nawalony)

Dziś prawdopodobnie przemówi znowu ludzkim głosem.

Tak.

To czas przeszły.

Dokonany?:-)

Oj palton, palton...

Jak Ci nie wstyd?

Bo tamtemu, łonemu, konstruktoru - jako żywo- wstyd i poczucie przyzwoitości - dawno już odjechało...

Szopenfeldziarze, psiamać.

Dokonany?:-)

Dokonany to mógłby być, ale lepiej pasuje przeszły :)

A Karpie to pod ochroną nie są przypadkiem? A Malinka już duża jest? :)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Zgadzam się. Tymi wybranymi osobami są forumowicze zainteresowani audio, piszącymi o swojej pasji w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem.

komedia :D:D:D

Edytowane przez witek_z

Wątek miesiąca!

Ponieważ moderatorzy tego forum często powołują się na regulaminy tu obowiązujące,chciałbym zadać pytanie: Jak to jest możliwe, że w edycji grudniowej 2015 konkursu już przyznano nagrodę jeżeli cyt.:

" Zgłoszeń wątków i kandydatów mogą dokonywać Forumowicze pomiędzy 20 a 30 dniem każdego miesiąca na adres [email protected] oraz Moderacja wysyłając wiadomość zatytułowaną "Konkurs na wątek miesiąca". Zasadą jest, że wyróżnienie dla Dyskutantów przyznawane jest za udział w wątku wybranym jako Wątek Miesiąca."

Zgodnie z regulaminem zgłoszenia mogą wpływać jeszcze przez 5 dni, a konkurs w edycji grudniowej jest już rozstrzygnięty.

Poniżej wyniki konkursu:

Nagrodzone osoby:

- Maj 2015. Osoba: Kasjel. Wątek: "Magnetofon"

- Czerwiec 2015. Osoba: Diabolik. Wątek: "Śliczne kasety audio, cz.II"

- Lipiec 2015. osoba: Micke 13. Wątek: "Klub miłośników Rotela"

- Sierpień 2015. osoba: Imacman. Wątek: "Budowa panela absorbującego na bazie wełny mineralnej "

- Wrzesień 2015. osoba: G.Mark. Wątek: "Magnetofony - porady serwisowe"

- Październik 2015. osoba: Marek-41. Wątek: "Magnetofony szpulowe."

- Listopad 2015. osoba: Lucky. Wątek: "Linuxowe granie."

- Grudzień 2015. osoba: janunio. Wątek: "OLED TV - ERA nadeszła"

Ciekawi mnie czy jest to wyjątek, czy wszystkie konkursy ogłaszane na @Audiostereo tak się rozstrzyga, tzn. niezgodnie z regulaminem, bo jak mniemam cytat,który zamieściłem powyżej, a skopiowałem ze strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest regulaminem?

Administrację proszę o wyjaśnienie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W takim układzie powinien zostać odsunięty od moderowania tak prewencyjne, jakby się miał pojawić jeszcze w trzecim.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wątek miesiąca!

Ponieważ moderatorzy tego forum często powołują się na regulaminy tu obowiązujące,chciałbym zadać pytanie: Jak to jest możliwe, że w edycji grudniowej 2015 konkursu już przyznano nagrodę jeżeli cyt.:

" Zgłoszeń wątków i kandydatów mogą dokonywać Forumowicze pomiędzy 20 a 30 dniem każdego miesiąca na adres [email protected] oraz Moderacja wysyłając wiadomość zatytułowaną "Konkurs na wątek miesiąca". Zasadą jest, że wyróżnienie dla Dyskutantów przyznawane jest za udział w wątku wybranym jako Wątek Miesiąca."

Zgodnie z regulaminem zgłoszenia mogą wpływać jeszcze przez 5 dni, a konkurs w edycji grudniowej jest już rozstrzygnięty.

Poniżej wyniki konkursu:

Nagrodzone osoby:

- Maj 2015. Osoba: Kasjel. Wątek: "Magnetofon"

- Czerwiec 2015. Osoba: Diabolik. Wątek: "Śliczne kasety audio, cz.II"

- Lipiec 2015. osoba: Micke 13. Wątek: "Klub miłośników Rotela"

- Sierpień 2015. osoba: Imacman. Wątek: "Budowa panela absorbującego na bazie wełny mineralnej "

- Wrzesień 2015. osoba: G.Mark. Wątek: "Magnetofony - porady serwisowe"

- Październik 2015. osoba: Marek-41. Wątek: "Magnetofony szpulowe."

- Listopad 2015. osoba: Lucky. Wątek: "Linuxowe granie."

- Grudzień 2015. osoba: janunio. Wątek: "OLED TV - ERA nadeszła"

Ciekawi mnie czy jest to wyjątek, czy wszystkie konkursy ogłaszane na @Audiostereo tak się rozstrzyga, tzn. niezgodnie z regulaminem, bo jak mniemam cytat,który zamieściłem powyżej, a skopiowałem ze strony http://www.klub.audiostereo.pl/konkursy/konkurs-watek-miesiaca jest regulaminem?

Administrację proszę o wyjaśnienie.

Przyłączam się do tej prośby. Faktycznie mocno zagadkowa sprawa.

W takim układzie powinien zostać odsunięty od moderowania tak prewencyjne, jakby się miał pojawić jeszcze w trzecim.

Spoko, Malina się pojawia w wielu wątkach, tylko nie potrafi nadać smaku :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gdzie się podziewa ten, co tak ujadał przed Świętami Bożego Narodzenia obrażając w około?

Zamknięty w kojcu ze swoimi dobermanami i amstafami, czy na łańcuchu uwiązany ?

Słowo przepraszam przez gardło nie przejdzie ?

Edytowane przez lord_vader

Trzeba uważać, bo maliny bardzo brudzą i robią niesmaczne plamy wiesz jak trudno to cholerstwo potem wywabić? Wszędzie wejdzie, a potem jest problem szorujesz, szorujesz i gdy już się wydaje, że zeszło ta pojawia się znów jak grzyb po deszczu :)

No Malikali, widać to jak nic na tym Malinowym raju :)

Znam inne wyroki sądowe, w bliźniaczej sytuacji. Moderacja nie ma wiedzy prawniczej, ani żadnych uprawnień do oceny takich spraw.

Och, Panie Szanowny Redaktorze/Konstruktoże/Testerze/Moderatorze (przepraszam, jeśli pominąłem jakiś tytuł), proszę nie być taki zachowawczy, nie ma ku temu potrzeby. Kilkukrotnie próbował Pan brylować na forum wypowiadając się o kwestiach prawnych, więc i w tym przypadku nie zaszkodzi. W końcu jest Pan autorytetem, a głos autoryteta się przecież liczy. Jeśli Pan już posiada tak szeroką wiedzę odnośnie orzeczeń, to prosimy o podzielenie się takowymi z nami, to ciekawy temat - prosimy podać choćby tezy lub sygnatury akt. Z góry dziękujemy. Prosimy przy okazji ustalić sygnaturkę akt do sprawy ściśle powiązanej z kwestią busa, podobno tam zapadł ciekawy wyrok, a na podstawie tej sprawy też podobno można wiele się nauczyć.

Proszę Kolegów z forum i wypowiadanie się o Malinach z należytym szacunkiem. To nie są żadne żarty i powód do śmiechu.

Mam nadzieję, że Szanowny Redaktor/Konstruktor/Tester/Moderator Robert T. w końcu ujawni listę jego typów do "Malin AVS 2015". Czekam na nią od kilku miesięcy, ale temat umarł mimo zapowiedzi obwieszczenia. Wszyscy wiemy, że pan palton ma wprawne ucho i celne uwagi, jest niezwykle osłuchany z wszelkiej maści komponentami i pomieszczeniami, stolikami, podstawkami, a taka opinia co do malin mogłaby wielu osobom pomóc. Osobiście dla przykładu uzbierałem trochę grosza, posłuchałem różnych zestawień na AVS2015 i mam kilka typów do zakupu. Powstrzymałem się jednak chwilowo, gdyż jak wiemy każdy słyszy inaczej. Problem w tym, że nie chcę kupić czegoś, co okaże się "maliną". Dlatego uprzejmie proszę Testera Roberta, aby nie zważał na złośliwe uwagi trolli, tylko poszedł za głosem / dobrem ogółu i ujawnił jego osobista listę "Malin AVS2015". Jego typy nie tylko mi, ale z pewnością i całym rzeszom polskich fanów Hi-endu, pozwolą uniknąć wpadnięcia na że tak się wyrażę "malinową mieliznę".

Edytowane przez SVART

Dlatego uprzejmie proszę Testera Roberta, aby nie zważał na złośliwe uwagi trolli, tylko poszedł za głosem / dobrem ogółu i ujawnił jego osobista listę "Malin AVS2015".

106 :D

• Użytkownicy+

Oj palton, palton...

Jak Ci nie wstyd?

Wstyd? Tak, trochę tak. Nie udało mi się ubić wszystkich klonów i niszczących to forum trolli.

Zresztą - cóż to przyzwoitych ludzi obchodzi?

Tysiące przyzwoitych ludzi nigdy nie napisze słowa na tym forum. Hejt rządzi. Można zwracać się chamsko, będąc anonimowym pomawiać. Tkwiąc w tym, nie zauważasz Jacku, że patologia rozszerza się coraz bardziej. Prawda zostaje zmanipulowana przez trolli, którzy chcą narzucić innym swoje standardy. Nie idź tą drogą.

Odwalcie się od Harpii, on chciał tylko zarobić!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.