Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
1 minutę temu, MV2 napisał:

Dzięki. Sprawdzę, czy ten filtr działa....

Właśnie sprawdziłeś, bo nawet przy cytowaniu mojego posta, musiałem zatwierdzić Twój wpis.

12 minut temu, Marcinus napisał:

Właśnie sprawdziłeś, bo nawet przy cytowaniu mojego posta, musiałem zatwierdzić Twój wpis.

Ok. To jeszcze zatwierdź edycję i miłego....

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

W dniu 18.02.2024 o 23:52, Espectro napisał:

czekałem na to od dawna 🙂 

5 godzin temu, Espectro napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na początku nie wiedziałem o co chodzi.;)

Kto by przypuszczał, że ten plusik coś takiego oznacza.

A jednak działa. 

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
2 godziny temu, jar1 napisał:

Na początku nie wiedziałem o co chodzi.;)

Kto by przypuszczał, że ten plusik coś takiego oznacza.

A jednak działa. 

pozwala cytować wiele wiele wpisów i zapamiętuje je miedzy chodzeniem po forum gdziekolwiek.

1 godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Tak to ma być? Jak tak to ok. Ale czytałem tutaj że ma być zakazana ruska propaganda.

z30720857AMP.jpg

ja tu widzę własnie Polaka który według was co napisał ? dobrze czy źle. ? Na moje bardzo źle. I o ile wiem że dyskutować sobie można na temat tego baneru to juz wrzucanie podobnych treści nie pozwolimy. Bo forum nie jest miejscem do manifestowania swych madrości .....;

9 godzin temu, xetras napisał:

Jak zmienić sygnaturę czyli podpis w profilu usera czyli moim?

14 godzin temu, Espectro napisał:

https://www.audiostereo.pl/settings/signature/

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

26 minut temu, Espectro napisał:

pozwala cytować wiele wiele wpisów i zapamiętuje je miedzy chodzeniem po forum gdziekolwiek.

ja tu widzę własnie Polaka który według was co napisał ? dobrze czy źle. ? Na moje bardzo źle. I o ile wiem że dyskutować sobie można na temat tego baneru to juz wrzucanie podobnych treści nie pozwolimy. Bo forum nie jest miejscem do manifestowania swych madrości .....;

Ukryta Zawartość

Ale, zdaje się, cytuje całe posty. Części wybranej/zaznaczonej się nie da.

Ukryta Zawartość

49 minut temu, jar1 napisał:

Ale, zdaje się, cytuje całe posty. Części wybranej/zaznaczonej się nie da.

Powtórzę:

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

...po przejście na następną stronę MUSISZ NAJPIERW wejść w okienko edytora, a wtedy poprzednia zawartość zostanie przywrócona.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Czyli dopiero wywalicie ruskiego trolla jak się pojawi taki nierozgarnięty, który napisze coś na wzór tego transparentu... To nie będzie ruski troll. To będzie de.il. Ruski troll powoli, systematycznie, ale niezbyt agresywnie będzie wrzucać antyukraińskie,  prokremlowskie treści. Chyba, że wierzycie, iż największe polskie forum audio jest wolne od ruskich trolli, bo wszystkie siedzą na forach rolniczych. 

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Ruski troll powoli, systematycznie, ale niezbyt agresywnie będzie wrzucać antyukraińskie,  prokremlowskie treści. Chyba, że wierzycie, iż największe polskie forum audio jest wolne od ruskich trolli, bo wszystkie siedzą na forach rolniczych. 

Przeczytaj "Montaż" Władimira Wołkowa (vel Vladimira Volkoffa), która to powieść jest właśnie o urabianiu i umacnianiu pozycji podobnego trolla a ściślej czynnego agenta politycznego. To nie jest tak proste jak przedstawiasz.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

16 minut temu, xetras napisał:

Przeczytaj "Montaż" Władimira Wołkowa (vel Vladimira Volkoffa), która to powieść jest właśnie o urabianiu i umacnianiu pozycji podobnego trolla a ściślej czynnego agenta politycznego. To nie jest tak proste jak przedstawiasz.

Nie znam.

No właśnie moderacja chce interweniować wyłącznie w tych prostych sprawach. Tylko jak ktoś napisze wprost "kocham Putina". Trolle smrodzące tutaj od czasu pandemii, ale nie piszący "kocham Putina" mogą sobie smrodzić. 

Ale przeklnij (przekleństwo wykropkowane) na forum dla dorosłych (nie kogoś, jako przerywnik), punkt, ban. 

Fajne warunki mają tutaj ruskie trolle. Cieplarniane. Jak nie korzystać 🙂

Edytowane przez Piękny Stefan

W powieści "Montaż"  w fabule głównym bohaterem jest aktywista pacyfistyczny ale metoda jest ta sama i pasuje do pronarodowego przyjaciela* w mediach społecznościowych 

A jeszcze polecam:

-"45 zasad zniewolenia" (kancelaria Bieruta)

- "Polonez" według Jerzego Sity

*przyjaciel (fałszywy) - czyli "poputczik" (skoro narrację ma identyczną co Moskale to funkcjonalnie j e s t** wtedy agentem i powiela/przekleja/podbija komunikat agresora)

Tertium non datur   **[Uważam że logika jest prosta i klasyczna]

Edytowane przez xetras
Dopisek

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Administratorzy
6 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Czyli dopiero wywalicie ruskiego trolla jak się pojawi taki nierozgarnięty, który napisze coś na wzór tego transparentu... To nie będzie ruski troll.

A po czym innym jesteśmy w stanie stwierdzić że jest ruskim trollem ? Po tym że klepie 3 po 3 to samo co inni mniej rozgarnięci w necie ? Mówiło sie na takich pożyteczni idioci. 

Chyba, że wierzycie, iż największe polskie forum audio jest wolne od ruskich trolli, bo wszystkie siedzą na forach rolniczych. 

Bo tak jest. Sporo kont banujemy i sporo tego też pisze na forum siejąc propagandę. Filtr to wyłapuje.

AKtualnie tylko tzw "pożyteczni idioci" zostali. Ale aby zachować jakąś powagę i stosunek A do B musi takżę i ta grupa na ten moment zostać w tematach i na forum. Przyjrzę się bardziej i coś podziałam. (Spodziewajcie się punktów i banów w temacie) 

Takie przykładowe z dzisiaj z nocy i wczoraj wieczora 

image.png

No właśnie moderacja chce interweniować wyłącznie w tych prostych sprawach. Tylko jak ktoś napisze wprost "kocham Putina". Trolle smrodzące tutaj od czasu pandemii, ale nie piszący "kocham Putina" mogą sobie smrodzić. 

Nie tylko w prost. Wystarczy zachwalać to co poczyna sam putin lub rosja. 

• Administratorzy
12 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Pytanie. Czy ruskie trolle mogą już pisać co im się podoba?

Bo mam taką zagwozdkę. Jak napisałem do gościa spi...j gdy się czepił mojej rodziny dostałem bana na wątek. Szkodliwość społeczna żadna. To tylko słowo, uznane za brzydkie. Ale ok, rozumiem, o kulturę chodzi. Jak proputinowcy piszą np, że to nie jest prawda, że ruscy niszczą dzielnice miast i mordują. Lub usprawiedliwiają atak Putina tym, że Ukraina zawsze była Rosji. Albo jechanie po Ukraińcach na wszystkie możliwe sposoby. To wtedy jest ok. To można pisać. Jaka jest szkodliwość społeczna takich wpisów i takiej narracji na zdjęciu poniżej, bo po coś te trolle to piszą. Mają kręcić słabymi umysłowo, lub podatnymi na taką propagande. Co śmieszniejsze jeżeli nazwę piszącego takie brednie ruskim trollem, lub onucą mój post zniknie, jeśli go ktoś zgłosi. 

Tak to ma być? Jak tak to ok. Ale czytałem tutaj że ma być zakazana ruska propaganda.

z30720857AMP.jpg

image.png

1 godzinę temu, Espectro napisał:

A po czym innym jesteśmy w stanie stwierdzić że jest ruskim trollem ?

Nie jesteście w stanie tego stwierdzić, Szanowna Administracjo.

• Administratorzy
3 minuty temu, MV2 napisał:

Nie jesteście w stanie tego stwierdzić, Szanowna Administracjo.

99% to trolle ale nie ruskie a jak już to pożyteczni idioci. Ruskich brak piszących w tematach.

Jeżeli ktoś mi wskaże to daje premium na 3 miesiące. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

Jak już jesteśmy przy "Premium", to może mi Pan ten sraczkowaty dopisek usunąć z awatara i przekazać uprawnienia jakiemuś ubogiemu sympatykowi Panów Brauna, Mikke itp milusińskich.   Miłego dnia.

• Administratorzy
26 minut temu, MV2 napisał:

Jak już jesteśmy przy "Premium", to może mi Pan ten sraczkowaty dopisek usunąć z awatara i przekazać uprawnienia jakiemuś ubogiemu sympatykowi Panów Brauna, Mikke itp milusińskich.   Miłego dnia.

Do widzenia. 

9 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Czyli dopiero wywalicie ruskiego trolla jak się pojawi taki nierozgarnięty, który napisze coś na wzór tego transparentu... To nie będzie ruski troll. To będzie de.il. Ruski troll powoli, systematycznie, ale niezbyt agresywnie będzie wrzucać antyukraińskie,  prokremlowskie treści. Chyba, że wierzycie, iż największe polskie forum audio jest wolne od ruskich trolli, bo wszystkie siedzą na forach rolniczych. 

I znów tęsknota za czasami, gdy cenzura chroniła szarą rzeczywistość przed smutną prawdą - żałosne.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

18 minut temu, szymon1977 napisał:

I znów tęsknota za czasami, gdy cenzura chroniła szarą rzeczywistość przed smutną prawdą - żałosne.

I znów tęsknota za czasami gdy można było (a nawet było mile widziane) wychwalać i piać peany na rzecz Rosji. Każda próba ograniczenia rosyjskiej propagandy jest odbierana jako cenzura. To nie jest żałosne. To temat dla ABW.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Mówiło sie na takich pożyteczni idioci. 

I dalej się mówi. Czy oficjalnie można ich tak tutaj tytuować? Bo ruskim trollem nie można, onucą nie można. Przed chwilą usunięto mi post "ruska propaganda" - czyli też nie można. Czy mam bez sensu dyskutować z takim co tworzy jakieś teorie żeby pokazać że proputinowsko trolluje? Nie można tego pokazać po prostu - ruska propaganda. Jak tak to zaraz w wątku o wojnie będziecie mieli wyłącznie ruskie onuce, bo chłopaki są niezmordowani. 

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

To ty kablujesz na potęgę. Pomyśl o tym.

5 godzin temu, Espectro napisał:

99% to trolle ale nie ruskie a jak już to pożyteczni idioci. Ruskich brak piszących w tematach.

JuG pisał, i miał premium. Sam odszedł, bo nikt go nie chciał wyrzucić ;)

54 minuty temu, Lumperator napisał:

Nie zgadzam się też na stygmatyzacje użytkowników forum,

A kto ich stygmatyzuje? Moderacja i administracja? Forumowicze piszą, co uważają.  

Na razie to Ty stygmatyzujesz osoby popierające Ukrainę, Izrael i Donalda Tuska.

A kto ich stygmatyzuje? Moderacja i administracja? Forumowicze piszą, co uważają.  
Na razie to Ty stygmatyzujesz osoby popierające Ukrainę, Izrael i Donalda Tuska.

Przyganiał kocioł garnkowi

Wątek wojenny ktoś tu przeniosł? Towarzystwo nie daje rady tam to próbuje tu 

Placz, skargi i zastraszanie pozostały 

38 minut temu, costa brava napisał:

Wątek wojenny ktoś tu przeniosł? Towarzystwo nie daje rady tam to próbuje tu 

Placz, skargi i zastraszanie pozostały 

"Czy tobie czasem Wąski to sufit na łeb się nie spadł?"

Wątek o wojnie teraz nie jest o wojnie tylko o rolnikach. Tak sobie proputinowcy wymyślili, że to samo wrzucają tam i do wątku o polityce. 

Wskazałem trzech rosyjskich trolli. Oczywiście mój post zniknął. To najlepszy dowód na to, że trafiłem, a moderacja ich chroni. To jakaś relacja biznesowa? Płacą wam w rublach czy ropie?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

12 minut temu, d-t-x napisał:

Wskazałem trzech rosyjskich trolli. Oczywiście mój post zniknął. To najlepszy dowód na to, że trafiłem, a moderacja ich chroni. To jakaś relacja biznesowa? Płacą wam w rublach czy ropie?

Przyznali się sami że są trollami? Jak nie to według moderacji nie są.

13 minut temu, d-t-x napisał:

Przecież sam chciałeś, żeby zniknęli 🙂

• Moderatorzy
13 minut temu, d-t-x napisał:

a moderacja ich chroni.

Jeżeli będziesz kontynuował taką retorykę, uznam to za atak na moderację. 

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.