Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, paradox77 napisał:

Antysemityzm - mit czy polska przypadłość ?

znikły ze dwie strony dyskusji ,błąd czy Vlado wrócił ?

Czyjeś ego (zapewne?)

Ja nie znam ani Araba ani Żyda ani islamisty żadnego.

Po co ten temat?

Prowokacyjny?

Ten ww. jest od 4 lat mniej aktywny. Vide: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

2 godziny temu, xetras napisał:

W pracy jest współdzielony punkt dostępowy.

Nie, cobym się jakoś czepiał...

Bo - bynajmniej, zwłaszcza, ran twoich żem niegodzien całować ...

Ale - o co ci w gruncie rzeczy chodzi?

😀🤣

8 godzin temu, xetras napisał:

Są też zewnętrzne n a c h a l n e reklamy.

Także dźwiękowe, ale te unieszkodliwiono.

Te dzwiękowe były bardzo uciązliwe. Podczas słuchania muzyki poprzez spotify na tablecie, odswiezenie strony audiostereo powodowało zatrzymanie odtwarzania muzyki, bo system android przełączał zrodło dzwięku na przeglądarkę. Po kazdym odswiezeniu strony musiałem zatrzymywac odtwarzanie dzwięku w przeglądarce i klikac play w aplikacji spotify. Kto na cos takiego wpadł nie mam pojęcia.

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

W dniu 28.09.2024 o 01:22, Bezlitosna Niusia napisał:

co ci w gruncie rzeczy chodzi?

O to że w pracy nie słucha się prywatnie a służbowo.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

czy mozna wiedziec kto usuwa i manipuluje postami w temacie Antysemityzm ???

post nr 7540 napisany wczoraj wieczorem,odnośnie tego że w tym wątku Mark75X i moderator to ta sama osoba....

Ukryta Zawartość

teraz wygląda tak

Zrzut ekranu (18).png

czy Mark75X i moderator to ta sama osoba.... ???

zrobiłem scerreeny jak by znikło !!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
6 minut temu, pogromca napisał:

post nr 7540 napisany wczoraj wieczorem,odnośnie tego że w tym wątku Mark75X i moderator to ta sama osoba....

Ukryta Zawartość

teraz wygląda tak

Zrzut ekranu (18).png

Wpis usunęła moderacja, bo był nie na temat.

A Tobie proponuję zapoznać się dokładnie z regulaminem forum i netykietą. Ten wątek nie służy do składania skarg, reklamacji itp. Dalsze posty niezgodne z regulaminem mogą skutkować tylko jednym.

P.S. Multikonta są na tym forum niedopuszczalne i skutkują stałym banem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Marcinus
6 minut temu, Marcinus napisał:

Wpis usunęła moderacja, bo był nie na temat.

A Tobie proponuję zapoznać się dokładnie z regulaminem forum i netykietą. Ten wątek nie służy do składania skarg, reklamacji itp. Dalsze posty niezgodne z regulaminem mogą skutkować tylko jednym.

ok

Edytowane przez pogromca
  • Administratorzy
W dniu 27.09.2024 o 10:39, Kamilus napisał:

ma Pan wywalone,

mam "wywalone" na takie bezsensowne wypowiedzi. 

oczywiście żart bo każda sprawa mnie interesuje z tego punktu widzenia. 

2 godziny temu, Marcinus napisał:

ą. Ten wątek nie służy do składania skarg, reklamacji itp.

takie składa sie po przez formularz na dole strony .....

sam tytuł tematu mówi kompletnie o czymś innym niż sprawy polityczne czy ból istnienia i porady psychologiczne ...

2 godziny temu, pogromca napisał:

audiostereo.png

teraz wygląda tak

Zrzut ekranu (18).png

czy Mark75X i moderator to ta sama osoba.... ???

zrobiłem scerreeny jak by znikło !!!!!!!!!!!!!

poza tym że regulamin zabrania tworzenia wielu kont i korzystania z nich w tym samym czasie to sprawa do wyjaśnienia ale nie w tym temacie a na PW lub formularz kontaktowy...

W dniu 28.09.2024 o 21:46, TomekL3 napisał:

Jest problem z Tapatalk, do wpisu dokleja emotikony. Nie wiem czy u każdego użytkownika Tp to występuje.

pisać do tapatalka to nie nasza sprawa my prowadzimy forum internetowe a nie aplikacje tapatalk 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
W dniu 27.09.2024 o 16:44, Wuelem napisał:

SPRAWA ORGANIZACYJNA...

Co roku "Audiostereo" udostępnia pokój podczas AUDIO SHOW, a najbliższe już niebawem. Zgłaszam wniosek, aby przy tegorocznej edycji grupą organizacyjną była: BOCZNICA.

Nie mogę sobie wyobrazić, jaki by był tłok. Myślę, że niektórzy mogliby parę spraw sobie wyjaśnić w "bezpośredniej" rozmowie, co by uspokajająco wpłynęło na przyszłe wpisy forumowe (mniej dyskutantów).

Muzykę należy puścić z radia na baterie, bo jak wiadomo bateryjne źródło prądu jest najbardziej OK.

* * *

PROSZĘ ROZWAŻYĆ I NIE WYKRĘCAĆ SIĘ BRAKIEM ŚRODKÓW - okolicę 5 koła w godzinę się zbierze.

: -)

Sprawy załatwiajcie sobie jakie tam chcecie. Forum tematycznie jest o Audio to i pokój na AVS jest o Audio.

To co robicie sobie na mieście zgadując sie czy tam w hotelu to wasza sprawa Panowie. :0 

ps. jak co roku pokój będzie nasz 🙂 

Godzinę temu, Espectro napisał:

ps. jak co roku pokój będzie nasz 🙂 

Czyli jednak BOCZNICA - bo tu się najczęściej udzielasz 🙂

Przy okazji odpowiem jednemu z userów: Pokój DIY...
DIY to też nie "użytkownik".

Ostatnio mi wyskakuje takie cos

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  Nie mam zadnego Adblocka dla strony forum wlaczonego a i tak meczy komunikatem!

Da sie tego trwale pozbyc?

Ukryta Zawartość

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

• Administratorzy
8 minut temu, rafa napisał:

Ostatnio mi wyskakuje takie cos

image.thumb.png.c7c7ef3cc876e2d2069eb9cede9498f8.png Nie mam zadnego Adblocka dla strony forum wlaczonego a i tak meczy komunikatem!

Da sie tego trwale pozbyc?

przeglądarka ?

11 godzin temu, Wuelem napisał:

Czyli jednak BOCZNICA - bo tu się najczęściej udzielasz 🙂

bo tu jest temat "forum - funkcjonalność,......": 

11 godzin temu, Wuelem napisał:

Przy okazji odpowiem jednemu z userów: Pokój DIY...
DIY to też nie "użytkownik".

+1

Na tym to polega. Aby zaprezentować / pochwalić się własnym dziełem i podyskutować o tym. 

12 minut temu, Espectro napisał:

przeglądarka ?

Opera

• Administratorzy
23 minuty temu, rafa napisał:

Opera

jakieś blokowanie skryptów pewnie w operze jest 😞 

2 minuty temu, Espectro napisał:

jakieś blokowanie skryptów pewnie w operze jest 😞 

Mialem wylaczone dla AS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  Ale zrobilem aktualizacje przegladarki i na razie jest ok.

Ukryta Zawartość

W dniu 29.09.2024 o 20:09, Marcinus napisał:

Multikonta są na tym forum niedopuszczalne i skutkują stałym banem.

Ale - naprawdę stałym.

I tego się trzymajmy!

😃

13 godzin temu, Espectro napisał:

akieś blokowanie skryptów pewnie w operze jest 😞 

Chrome - to samo.
Mi to nie przeszkadza bo pokazuje się tylko raz.
Nie znam się , ale czy jest to jakieś zagrożenie?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
5 minut temu, xniwax napisał:

Chrome - to samo.
Mi to nie przeszkadza bo pokazuje się tylko raz.
Nie znam się , ale czy jest to jakieś zagrożenie?

pokazuje się raz dziennie bo tak jest ustawione...

Po wpisie w zakładce polityka ukazał się napis ,że wymaga on zatwierdzenia przez moderatora. Co to cenzura ? O co tu chodzi ? W ogóle zauważyłem ,że w ostatnim czasie nasiliła się ingerencja moderacji we wpisy i karanie ostrzeżeniami za bzdety . A jednocześnie tolerowanie chamskich wpisów drugiej strony czyli pisowsko- konfederacko - populistycznej . To tłumi normalną , czasami ostrą dyskusję . Sam staram się o kulturę wpisów i nie zajmuję się donosicielstwem . Jestem aktywnym uczestnikiem forum. Mam dużo własnych tematów i wpisów . Nie tylko w zakładce polityka ( jak większość ) ale i w muzyce i filmie. Mam tam dużo odsłon co świadczy o sporym odbiorze. W związkiem z nękaniem mnie ostrzeżeniami zastanawiam się nad czasowym zawieszeniem uczestnictwa w forum .

P.S. W zakładce o antysemityzmie moje wpisy w kontrze do wpisów antysemity zostały zlikwidowane  pomimo tego ,że nie naruszały regulaminu . Czy to jest świadoma linia postępowania moderacji ?

do moderacji

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W ogóle zauważyłem ,że w ostatnim czasie nasiliła się ingerencja moderacji we wpisy i karanie ostrzeżeniami za bzdety

I kto tu jest zwolennikiem teorii spiskowych? 😆

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Po wpisie w zakładce polityka ukazał się napis ,że wymaga on zatwierdzenia przez moderatora. Co to cenzura ? O co tu chodzi ? W ogóle zauważyłem ,że w ostatnim czasie nasiliła się ingerencja moderacji we wpisy i karanie ostrzeżeniami za bzdety . A jednocześnie tolerowanie chamskich wpisów drugiej strony czyli pisowsko- konfederacko - populistycznej . To tłumi normalną , czasami ostrą dyskusję . Sam staram się o kulturę wpisów i nie zajmuję się donosicielstwem . Jestem aktywnym uczestnikiem forum. Mam dużo własnych tematów i wpisów . Nie tylko w zakładce polityka ( jak większość ) ale i w muzyce i filmie. Mam tam dużo odsłon co świadczy o sporym odbiorze. W związkiem z nękaniem mnie ostrzeżeniami zastanawiam się nad czasowym zawieszeniem uczestnictwa w forum .

P.S. W zakładce o antysemityzmie moje wpisy w kontrze do wpisów antysemity zostały zlikwidowane  pomimo tego ,że nie naruszały regulaminu . Czy to jest świadoma linia postępowania moderacji ?

do moderacji

Tak, ja też uważam, że powinno się karać tylko chamstwo pisowsko-konfederackie. Inne przecież nie występuje.

A niesłusznie ukarany zostałeś tylko Ty, nikt inny. Zmowa i prześladowanie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, MV2 napisał:

Odbyt.

A tutaj mamy emanacje antypisowskiej kultury.

W akcji znany krzewiciel kultury.

🙂

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

do moderacji

Nie przejmuj się Wojciechu ja właśnie dostałem 5 pkt za zacytowanie generała Kukuły, niby trolluje ten generał?

Pewien moderator tu się znów pojawił,  Ciebie tępi jeden a mnie drugi 

A i post zniknął,  pewnie Pikny Stefek zgłosił jako ruska propagandę i przeszło bez popitki 

11 godzin temu, costa brava napisał:

ja właśnie dostałem 5 pkt za zacytowanie generała Kukuły,

Jak za cytowanie przygłupa i zwykłego idioty (choć generała) - pięć punktów to trochę za wiele...

21 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Sam staram się o kulturę wpisów i nie zajmuję się donosicielstwem . Jestem aktywnym uczestnikiem forum. Mam dużo własnych tematów i wpisów . Nie tylko w zakładce polityka ( jak większość ) ale i w muzyce i filmie. Mam tam dużo odsłon co świadczy o sporym odbiorze.

Z moich obserwacji wynika, że za to możesz dostać nagrodę, ale nie wpłynie to na ocenę twoich postów 🙂 

18 godzin temu, bubusia napisał:

W akcji znany krzewiciel kultury.

Chyba Pałacu Kultury 🙂

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

fAkt . moderacja za nazwania kogoś idiota - bo nim jest daje punkty anie widza   że idota to zgłasza .I za to punktów NIe ma 

Poza tym zadziwiajace jest że moderacja daje bany za drobne uszczypliwości a nie reaguje za konkretnie wypisywane bzdury .

Zapewne wstawiane reklamy rzadza .

A jest tutaj kilku geniuszy intelektu i jakoś moderacja nic do nich nie ma  .

Edytowane przez dulon184
3 minuty temu, J4Z napisał:

Musicie wzniecić rewolucję, szanowni bojownicy.

Musisz doczytać. O ile cokolwiek czytasz...

Rewolucja odbyła się nie w październiku, lecz w listopadzie. I nie była to "rewolucja", tylko zwyczajny, bandycki zamach stanu.

Mój miły bolszewiku.

💩🤪

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.