Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Sam gdybym był w Polsce z chęcią przyjechałbym do Ciebie na takie spotkanie i zapewne nie wyrzuciłbyś mnie a spotkania byłoby mile.

Zapraszam serdecznie.

Wiesz że jako moderator nie przedstawię tutaj jak naprawdę wyglądała ta Twoja walka i "zwycięstwo" :-)

Ja też nie, bo cenię tajemnicę prywatnej korespondencji.

Ważne, że otrzymałem obietnicę, ze admin zwróci Ci uwagę na niewłaściwe zachowanie w stosunku do mnie i cofnie kary które na mnie nałożyłeś.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

ja i vlado to chyba proste - a piszesz ciagle do nas

O.K.

Od tej pory będę pytania o nieregulaminowe przeniesienie tematu kierował do całej moderacji oprócz Ciebie i vlado.

A przy okazji skoro już wiemy że to nie byłeś Ty i vlado, to Waszym zdaniem to przeniesienie tematu miało jakieś regulaminowe uzasadnienie?

Jeśli tak to jakie?

Edytowane przez HQ150

Wystarczy pisać na zadany temat. Po prostu inne tematy są na Bocznicy i inne w Stereo.

Nie dostrzegając problemu (to wynika z cytatu) nie jesteś w stanie go rozwiązać. Ehhh.

Wybacz, ale mylisz się, że nie dostrzegam problemu. Mało tego, ja dostrzegam problem w rozwiązaniu o którym piszecie. Czyli w jawnym moderowaniu, uż to przerobiłem i tak jak napisałem wcześniej NIGDY WIĘCEJ na tym forum.

Ja nawet mam rozwiązanie, które pozwoliło by na umożliwienie takiego sposobu moderacji. Niestety jednym z warunków jest wprowadzenie mechanizmu całkowitej eliminacji kont trolli. Gdybym zlikwidował wszystkie konta trollerskie i klonerskie na naszym forum, zapewne wprowadziło by to widoczna zmianę na naszym Forum.

Jednak tego nie uczynię, ponieważ na tym forum osoby będące czynnymi w watkach tematycznych są jednocześnie trollami na Bocznicy a czasem i w całym Forum.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Gdybym zlikwidował wszystkie konta trollerskie i klonerskie na naszym forum, zapewne wprowadziło by to widoczna zmianę na naszym Forum.

Jednak tego nie uczynię

Czyli będąc moderatorem jawnie i publicznie przyznajesz, że zgadzasz się na łamanie regulaminu.

Rewelacja.

@vlado, nigdy nie byłem za ujawnianiem użytkownikom, kto moderuje wpis. Jest po prostu edit od moderacji. Ważna jest zasada, a nie kto ją egzekwuje. Jak dla mnie nawet skład moderacji może być utajniony. Swoim poglądem na ten temat dzieliłem się kiedyś z paltonem. Napisałem o innym problemie, czyli dalej go nie dostrzegasz :-(

O.K.

Od tej pory będę pytania o nieregulaminowe przeniesienie tematu kierował do całej moderacji oprócz Ciebie i vlado.

A przy okazji skoro już wiemy że to nie byłeś Ty i vlado, to Waszym zdaniem to przeniesienie tematu miało jakieś regulaminowe uzasadnienie?

Jeśli tak to jakie?

nie komentuje pracy innego moderatora -to jedyna odpowiedz jaka mozesz uzyskac

aby było jasne uwazam ze uzasadnienie decyzji powinno być , nie upieram sie przy podpisywaniu przez moderatora jesli tego nie chce ale info dla usera powinno byc /nie piszemy oczywiscie o watkach czysto trollerskich/

Użytkownicy werbowani na wyższy status powinni przechodzić testy socjopatyczne.

a myślałem że wystarczy posiadac trzecie oko

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Napisałem o innym problemie, czyli dalej go nie dostrzegasz :-(

Tego problemu nie można rozwiązać na tym forum. Z przyczyny oczywistej. Nie ma tutaj moderatorów zawodowych pracujących z wpisami na bieżąco przez cały czas. Żaden z nas nie jest w stanie czytać wszystkich wątków i reagować na merytoryczność zamieszczanych wpisów. Nasi użytkownicy doskonale o tym wiedzą i oczywiście wykorzystują.

Zmiana tego stanu rzeczy nie leży w moich możliwościach.

Czyli będąc moderatorem jawnie i publicznie przyznajesz, że zgadzasz się na łamanie regulaminu.

Rewelacja

Nie zrozumiałeś, nie uczynię tego bo nie mam narzędzia eliminującego danego trolla skutecznie. A interpretacja prawa/regulaminu w stosunku do zaistniałego przypadku wykroczenia, nie jest jego łamaniem. Wówczas sędzia nie był by niezawisłym, wystarczył by komputer do udzielania kar.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

aby było jasne uwazam ze uzasadnienie decyzji powinno być

No to przynajmniej w jednej kwestii mamy wspólne zdanie. Ciekawe tylko dlaczego jak zadawałem pytania kto i dlaczego to zrobił to vlado straszył mnie za to karami.

Fajnie nie, skoro sam piszesz teraz, że odpowiedź się mi należy.

Przypomnę więc raz jeszcze to co poprzednio napisałeś:

Gdybym zlikwidował wszystkie konta trollerskie i klonerskie na naszym forum, zapewne wprowadziło by to widoczna zmianę na naszym Forum.

Jednak tego nie uczynię,

Powinieneś poprzednio dodać to co teraz napisałeś:

bo nie mam narzędzia eliminującego danego trolla skutecznie.

I mamy kolejny wpis gdy moderacja przyznaje się do swojej indolencji.

Ciekawe też jest to Twoje gdybanie. Po co piszesz ,,gdybym zlikwidował wszystkie konta trollerskie i klonerskie'' skoro zaraz dodajesz, że nie masz narzędzi po temu.

Toż to czyste S-F.

Edytowane przez HQ150

Ciekawe też jest to Twoje gdybanie. Po co piszesz ,,gdybym zlikwidował wszystkie konta trollerskie i klonerskie'' skoro zaraz dodajesz, że nie masz narzędzi po temu.

Toż to czyste S-F.

Wuelem dopytywał o możliwość rozwiązania problemu, zatem odpowiedziałem uczciwie, a przyczyn niemożności definitywnego rozwiązania jest kilka.

Ty swoim zwyczajem czepiasz sie pojedynczych sformułowań, i wysnuwasz kuriozalne wnioski.

Szkoda niedzieli na przekomarzanie. Zapewne gdybyś (lubię gdybać) został moderatorem jak proponował ci Palton, wszystkie problemy tego forum dawno były by rozwiązane, a forum nie ośmieszyło by się stworzeniem wątku "Salonik HiFi" :-)

I to by było na tyle :-)

dzień się chyli ku końcowi a tu widzę bez zmian.

Obiecanki,cacanki?

To pisz do Admina niech się streszcza. Przecież nikt lepiej od Ciebie tego nie zrobi :-) Podobno tak dobrze się z rozumiecie :-)

Napisałem, że nie zdziwię się jeśli zostanę usunięty z funkcji moderatora, ze względu na samowolę przedstawienia propozycji regulaminu watka Salonik sprowokowany twymi wpisami nakręcającymi o nim sensację.

Tylko tyle. A widzę, że strasznie się nakręciłeś ta wizją :-)))

I to już koniec mojej dyskusji z Toba.

EOT.

No to przynajmniej w jednej kwestii mamy wspólne zdanie. Ciekawe tylko dlaczego jak zadawałem pytania kto i dlaczego to zrobił to vlado straszył mnie za to karami.

Fajnie nie, skoro sam piszesz teraz, że odpowiedź się mi należy.

dodaj jeszcze to co napisąłem w/g mojej osobistej opinii

admin nie przewidział wpisu informujacego usera o przyczynie przeniesienia watku , stad moderator skorzystal z takiego rozwiazania i przeniósl watek bez informacji

ja wpisuje to z wlasnej woli i uwazam ze to sie kazdemu nalezy

vlado odpowiadał zgodnie z obowiazującymi zasadami

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Panowie Moderatorzy całe forum się sypie a Wy zamiast go jakoś pozytywnie motywować tutaj mielicie to samo w kółko? Tyle energii w próżnię :(

Granat mam w ten watek wrzucić żebyście się rozeszli do zajęć?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ale nie martwcie się, kiedyś ilość skarg na mnie, zmusi Administracje do podziękowania mi za współpracę :-)

No jakby to tak działało to kierownik Palton już by od dawna nie świecił się na zielono.

Podejrzewam, że sam jeden ma więcej wpisów w swojej książeczce skarg i zażaleń niż wy wszyscy razem wzięci.

A trwa niezłomnie na swym stanowisku...

Salonik jest przecież i nie robi se jaj :)

o

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakieś 35 lat temu, jak chodziłem do podstawówki, to pamiętam chyba w drugiej klasie dziewczynki takie saloniki sobie zawiązywały.

I do dzisiaj masz traumę, ze nigdy cie do tego saloniku nie przyjęły? :-) Współczuję ci serdecznie.

Co będzie następne? Może jakiś plebiscyt i głosowanie na najfajniejszego forumowicza? Albo konkurs Mister Audiostereo?

Dzięki za propozycję, pomyślimy nad tym.

Dzięki za propozycję, pomyślimy nad tym.

Koniecznie.

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ożesz ...

(żebyś wiedział) to komedia

I do dzisiaj masz traumę, ze nigdy cie do tego saloniku nie przyjęły? :-) Współczuję ci serdecznie.

za te kpiny i ten usmieszek powinieneś dostać w nos.

Harpia będzie się wdzięczył do Sulka i odwrotnie.

Będzie, jak mawia Doda - zajebiaszczo.

Zakładka Hi-End jako sztuczny twór powołany do życia tylko po to, żeby spełnić kolejną zachciankę wiecznie niedopieszczonej "elity",

powinna być już dawno zlikwidowana, a tematy na siłę tam poprzenoszone przez moderację, powinny wrócić na swoje miejsce.

To co zostanie, a więc złote bezpieczniki, grające stoliki oraz całą resztę jakże merytorycznych tematów można przenieść do tego ich saloniku

i wreszcie będzie na tym forum święty spokój, bez ciągłego miągwienia i trucia dupy jak tym hajendowcom tutaj jest źle i niedobrze,

bo trolle im wątki rozwalają krok po kroku punktując powtarzane bezmyślnie absurdy i wywracając na lewą stronę kolejne pseudo teorie

zamiast spijać ich słowa z ekranu i bić brawo na stojąco za te wszystkie mądrości tam zawarte i odkrywanie nieznanych nauce praw fizyki.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.