Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Espectro napisał:

ok

Mylący tag usunięty? Też dobrze, dziękuję.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 20.01.2025 o 16:33, d-t-x napisał:

Na pewno nie ma na tej liście określenia "chyży ruj".

Widzę też, że takich zwrotów też wolno używać:

"Uśmiechnięci pierd*lnięci się cieszą"

I to też w temacie widocznym dla nie zalogowanych. 

Bardzo proszę o uwolnienie Szanownych @atmeg @Niepokorny @tomek7776 to Wspaniali Userzy!

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

44 minuty temu, jar1 napisał:

Widzę też, że takich zwrotów też wolno używać:

I to też w temacie widocznym dla nie zalogowanych. 

Takich chyba też wolno

"przeciętny wyborca PO to d*bil który nigdy nie zrozumie że jest debilem"

Edytowane przez jezz
  • Moderatorzy
22 minuty temu, Tajitsu napisał:

Bardzo proszę o uwolnienie Szanownych @atmeg @Niepokorny @tomek7776 to Wspaniali Userzy!

To nie jest możliwe, ale możemy spowodować, że dołączysz do nich, jeśli bardzo byś chciał 🙂 

Ten wątek nie służy do głoszenia takich apeli.

49 minut temu, jar1 napisał:

Gdzie to jest??

23 minuty temu, Marcinus napisał:
Godzinę temu, jar1 napisał:

Gdzie to jest??

Topic "Cenzura w Polsce":

Edytowane przez Marcinus
  • Moderatorzy
7 minut temu, argus napisał:

Topic "Cenzura w Polsce":

Ogarnięte.

Jednak aby się nie narażać, to bardzo proszę zgłaszać takie wpisy. Pisanie na ten temat w tym wątku, może być odebrane jako celowe robienie g. burzy.

1 godzinę temu, Marcinus napisał:

To gdzie można, bo ten wydaje się najwłaściwszy ze wszystkich?

• Moderatorzy
8 minut temu, szymon1977 napisał:

To gdzie można, bo ten wydaje się najwłaściwszy ze wszystkich?

Szymon, chcesz też o uwolnienie kogoś zaapelować, czy tylko tak sobie popisać...?

Formularz na dole strony.

1 godzinę temu, Marcinus napisał:

to bardzo proszę zgłaszać takie wpisy. Pisanie na ten temat w tym wątku, może być odebrane jako celowe robienie g. burzy

Z tego, co wiem, takie i podobne kwiatki  zgłaszano, lecz te zgłoszenia nieraz bywały przez Moderację ignorowane lub odwlekane.

Jak widzę, dziś wielu hejterów poszło na ban - lepiej późno, niż wcale.

Edytowane przez argus
  • Moderatorzy
Teraz, argus napisał:

Z tego, co wiem, takie i podobne kwiatki  zgłaszano, lecz te zgłoszenia nieraz bywały przez Moderację ignorowane lub odwlekane.

Jak widzę, dziś wielu hejterów poszło na ban, lepiej późno, niż wcale.

Nie było zgłoszenia tego wpisu. 

Panowie, często zdarza się, że zgłaszane są (nawet hurtowo) wpisy oponenta w rozmowie tylko dlatego, że ma inny pogląd. No tak to już jest, że można mieć inne zdanie, ale wyrażać je należy w sposób zgodny z regulaminem. Jeśli wpis jest obraźliwy, niecenzuralny itp., to jest usuwany a autor dostaje punkty.

Natomiast hurtowe zgłaszanie  wpisów swoich "przeciwników"  bez podstaw w regulaminie, jest traktowane jako spamowanie i jako takie "punktowane".

• Moderatorzy
7 minut temu, Ajothe napisał:

za grożenie komuś w realu?

Tym to raczej Policja powinna się zająć.

• Moderatorzy
2 minuty temu, Ajothe napisał:

Czyli bez punktów? 😉

My się zajmujemy wyłącznie tym co się dzieje na forum. Jeśli jakieś akcje mają miejsce w realu, to już naprawdę nie nasza sprawa.

• Moderatorzy
1 minutę temu, Ajothe napisał:

Tak, chodzi mi przecież o sytuację na forum gdy ktoś komuś grozi pobiciem. 

Jeśli taka sytuacja ma miejsce, to ja z reguły daje bana. Ostatnio przypominam sobie jedną taką sytuację. Poszkodowany chciał otrzymać dane osobnika, który groził. Niestety dane Administracja forum może podać wyłącznie na wniosek prokuratury lub sądu.

41 minut temu, Marcinus napisał:

Szymon, chcesz też o uwolnienie kogoś zaapelować, czy tylko tak sobie popisać...?

Formularz na dole strony.

Chwilowo nic nie chcę, ale uważam są sprawy na tyle publiczne, że powinno się je publicznie przedstawiać i omawiać.

29 minut temu, Marcinus napisał:

Natomiast hurtowe zgłaszanie  wpisów swoich "przeciwników"  bez podstaw w regulaminie, jest traktowane jako spamowanie i jako takie "punktowane".

To ank inaczej zwrócić uwagę, gdy ktoś zamieszcza 100 postów, każdy z osobna z pozoru nieszkodliwy, a wszystkie razem tworzą trolling?

• Moderatorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Chwilowo nic nie chcę,

Czyli jednak tylko trening palców 🙂 

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

uważam są sprawy na tyle publiczne

Publiczne to są pewne przybytki 🙂 

A tak na poważnie, to nie ma takiego rodzaju odwołań, a szczególnie na forum.  Jak koniecznie chcesz wyrazić żal i solidarność ze zbanowanym kolegą, to formularz. Inaczej to jest traktowane, jako prowokację do g. burzy.

Na forum, to mogę Tobie napisać, iż cieszę się, że zmieniłeś tę niefortunną stopkę 🙂 

Godzinę temu, Marcinus napisał:

Poszkodowany chciał otrzymać dane osobnika, który groził. Niestety dane Administracja forum może podać wyłącznie na wniosek prokuratury lub sądu.

"Poszkodowany"????.....😃

.....

To musiał być jakiś niewiarygodny idiota.

Zarówno ten, który żądał, jak i ten, który groził...

.....

To so kretony, Panie Szanowny.

Zamiast sobie posłuchać  - zamiast bezsensownych wrzasków - Tori Amos... Lub innego JJ Cale'a....

Chciałbym zgłosić do rozważenia małą zmianę funkcjonalności listy ignorowanych użytkowników.

Uważam, że jeżeli jakiś użytkownik jest na liście ignorowanych innego forumowicza, to wpisy tego ignorowanego nie powinny pokazywać się (nawet we fragmencie) ignorującemu w sytuacji ich cytowania przez innych nieignorowanych użytkowników. Pozwoli to na całkowite odcięcie się od niechcianych treści.

W dniu 23.01.2025 o 17:05, jezz napisał:

Takich chyba też wolno

"przeciętny wyborca PO to d*bil który nigdy nie zrozumie że jest debilem"

A co w tym dziwnego? To nie jest obraźliwy wpis?

W dniu 23.01.2025 o 21:10, Bezlitosna Niusia napisał:

"Poszkodowany"????.....😃

.....

To musiał być jakiś niewiarygodny idiota.

Zarówno ten, który żądał, jak i ten, który groził...

???

W dniu 23.01.2025 o 16:45, Tajitsu napisał:

Również o to proszę....

Nie minie pięć minut - i znów będą w odwrocie. I na tak zwanym "banie".

Zgłoszeni za ich chamstwo, prymitywizm i  - last, but not least  - prostacki alkoholizm tego pierwszego.

.

• Administratorzy

Za mało podpisów pod wnioskiem.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

10 godzin temu, Espectro napisał:

Adminie, czy ty zatrudniasz w łikendy na umowę-zlecenie  modów ze słaba znajomością j.polskiego?

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

15 minut temu, Jacchusia napisał:

ze słaba znajomością j.polskiego?

Dobre!🤪🤣 

Pytaj częściej, mój ulubiony Jachurku. Czcicielu mowy polskiej.

😘

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Tycinek.
W dniu 23.01.2025 o 17:09, Marcinus napisał:

To nie jest możliwe, ale możemy spowodować, że dołączysz do nich, jeśli bardzo byś chciał 🙂 

Gdzie to jest??

Napisz Nam kochany moderatorze ilu już userów straciliście przez Ciebie i takich jak Ty .

Ktoś wstawił sie za Nami a ty co ? Grożby i szantaż ? Przypomina to zwykły bandycyzm ,przypomina bo może jednak jesteś "ludzki" tylko pod wpływem chwili zagroziłeś karami Innym za  ich Normalny wpis.

Edytowane przez atmeg

Jestem i dziekuje Tobie oraz innym za solidarność i Normalność .

W dniu 26.01.2025 o 01:31, Espectro napisał:

Spoko ,przynajmniej jakaś logika w tym jest .Sprawdz mój przepis na Limonczello  ,zakochasz sie .

Ach to nie jest Mój przepis tylko zwykły tradycyjny Włoski .

Edytowane przez atmeg

+++++++++++++++++++++++

czy te obwieszczenia  nad tym tematem to powiększająca sie cenzura ,kaganiec na wypowiedzi userów ? 

Dławienie w zarodku  zwykłych mysli ludzkich ?  Zdolnosci kojarzenia i wysnuwania wniosków z tego co sie dzieje  ? 

Bardzo gratuluje administracji ,mam pytanie ? Kiedy sie z tego z wstydem i w milczeniu  wycofacie ?

Dla Administracji moge bardziej rozwinąć wypowiedz i myśl . Jakbyście  tego chcieli ,rzecz jasna .

Muza ? 

Edytowane przez Marcinus
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.