Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
15 godzin temu, dulon184 napisał:

Ile z waszych tutejszych banów w sadzie by sie obroniło ?

Tak sobie pomyślałem .

Zapraszam na PW z odwołaniem a chętnie obronię 99.90% tego co aktualnie u Pana na koncie. Jeżeli punkty będą do usunięcia to tak też robię i nigdy nie robię pod górkę.

14 godzin temu, partick napisał:

9 punktów za jeden wpis.

Dostając mandat za XXX robi Pan to nadal... spamując przy okazji w tematach za co jest ponownie karany w celu uspokojenia się i wytłumaczenie że to nie miejsce na takie sprawy. Po czym robi Pan to po raz kolejny tym razem twierdząc że każdy jest zły i niedobry bo ukarano Pana za XXX. A wystarczyło napisać raz i zapytać jak już w odpowiednim temacie (to nie ten temat) najlepiej PW lub formularz. 

Przykład: (PRZYKŁAD !!!)

1. Obraźliwy zwrot.

2. Wybuch zdziwienia i brak chęci poprawy tytując obraźliwy zwrot nr 1. przy okazji obrażając moderację.

3. Ponownie to samo cytując ostrzeżenie nr 2 przy okazji obrażąjąc moderacje...

4. Ponownie cytując ostrzeżenie nr 3 przy okazji obrażanie i szukanie winnych strasząc sądami policją itd itd

W Sądach nie ma potrzeby "wykłócania się" - skład występuje pod imieniem i nazwiskiem. Możesz zaskarżyć, nie tylko wyrok, ale i skład.

Robi to Pan dokładnie o czym pisze.

Zamiast odwołać sie do instancji wyżej, nachodzi Pan sędziego w jego domu i wszystkim wykrzykuje że został niesłusznie oceniony tym samym zakłóca spokój i dostaje ponownie karę..... (nawiązując do życia...) 

Generalnie, chodzi o to że w Sądzie nie ma anonimowości.

Anonimowość w tym przypadku jest po to abyście nie chodzili teraz po profilach i nie bluzgali moderatorom. 
Od oceny poprawności punktów i pracy moderacji jest Administracja....

Nawet zwykły gliniarz nie jest anonimowy - to jest kwestia odpowiedzialności za swoje decyzje.

Tu tak samo ... Tylko czytanie potem pod swoim adresem bluzg i gróźb jest bezsensu. 

13 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jeśli z przekąsem i ironią określa się rozmówcę "mądralą", świadczy to o tym, że się bezpodstawnie (mniej lub bardziej) tegoż interlokutora chce delikatnie urazić i coś mu uzmysłowić.

Brak chęci dyskusji a jedynie pogardliwy wpis pod jego adresem.... tym samym zachęta do dalszej wymiany bezsensownych zdań i tym samym robiąc syf i offtopy. 

13 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jeśli natomiast powiela się te nachalne insynuacje - przyznam z ręką na sercu, że i ja (człowiek wyrozumiały, czuły i łagodny 🤕) - sam straciłbym cierpliwość.

chcemy dlatego tego unikać i aby tematy nie wyglądały jak osobiste wymiany zdań. 

13 godzin temu, dulon184 napisał:

Kiedyś , gdzieś wyczytałem że zazwyczaj lubi sie głupszych od siebie . I bardzo często tak jest .

Więc ja Ciebie nie lubię

Przyjmijmy, że wpis był przynajmniej jakkolwiek kulturalny. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
13 godzin temu, dulon184 napisał:

Mnie nie obraża żaden tekst który ja uważam za głupi , niemadry itd .

To JA decyduje co mnie obraża . Bardzo często na forum wypisuja takie głupoty i idiotyzmy że i tak jestem w ocenach bardzo delikatny.

i tak samo obrażana przez Pana osoba decyduje co go obraża. Tym samym gdy wpis jest na granicy lub wydzwięk całego wpisu jest pogardliwy to punkty się przyznaje.

Panowie po raz ostatni. TEN TEMAT nie jest od takich sytuacji a jak już dyskusji w gronie wszystkich formumowiczów. 
Tu wydaje mi sie że wystarczyła by rozmowa na PW z administratorem lub email. 

Dostając mandat za XXX robi Pan to nadal... spamując przy okazji w tematach za co jest ponownie karany w celu uspokojenia się i wytłumaczenie że to nie miejsce na takie sprawy. Po czym robi Pan to po raz kolejny tym razem twierdząc że każdy jest zły i niedobry bo ukarano Pana za XXX. A wystarczyło napisać raz i zapytać jak już w odpowiednim temacie (to nie ten temat) najlepiej PW lub formularz. 
Przykład: (PRZYKŁAD !!!)
1. Obraźliwy zwrot.
2. Wybuch zdziwienia i brak chęci poprawy tytując obraźliwy zwrot nr 1. przy okazji obrażając moderację.
3. Ponownie to samo cytując ostrzeżenie nr 2 przy okazji obrażąjąc moderacje...
4. Ponownie cytując ostrzeżenie nr 3 przy okazji obrażanie i szukanie winnych strasząc sądami policją itd itd

Człowieku, co Ty mi tu imputujesz?!
To są punkty za pojedynczy wpis, przyznane hurtem - sprawdź logi.

5302c7f944c6fdd3b9a3700fe90d9279.jpg

A o Sądach, to Ty napisałeś.

Robi to Pan dokładnie o czym pisze.
Zamiast odwołać sie do instancji wyżej, nachodzi Pan sędziego w jego domu i wszystkim wykrzykuje że został niesłusznie oceniony tym samym zakłóca spokój i dostaje ponownie karę..... (nawiązując do życia...) 

I odwołałem się - nadal nie odczytano

0270b9e350533478060d6b394ee5ec03.jpg1e15ad538f6d3a220c380feeb27a26c8.jpg
Anonimowość w tym przypadku jest po to abyście nie chodzili teraz po profilach i nie bluzgali moderatorom. 
Od oceny poprawności punktów i pracy moderacji jest Administracja....

Tu tak samo ... Tylko czytanie potem pod swoim adresem bluzg i gróźb jest bezsensu. 

Zarzucasz mi coś czego nie zrobiłem, to może wreszcie przeczytaj zaległe PW.

No chyba że miałeś na myśli rafal735r, którego cytowałem.

408063c91bc5bb7af971b35dc64c74b5.jpgEOD

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Panowie po raz ostatni. TEN TEMAT nie jest od takich sytuacji a jak już dyskusji w gronie wszystkich formumowiczów. 

Na formularz nikt nie odpowiada, a PW nie czytasz - to czego Ty on nas wymagasz?
My tylko próbujemy uzyskać odpowiedź.

Załóż nowy temat do tego i po sprawie.

Ty Patrick, skąd ty się urwałeś, nie wiesz jak to tutaj działa, tzn nie działa.

Zajmij się czymś bardziej produktywnym, i tak każdy ma cię sam wiesz gdzie, szczególnie administracja.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
42 minuty temu, partick napisał:

Człowieku, co Ty mi tu imputujesz?!
To są punkty za pojedynczy wpis, przyznane hurtem - sprawdź logi.

podawałem przykłady. A co do punktów to nie mam zastrzeżeń na pierwszy rzut oka. Jeżeli Pan ma to zachęcam do napisania odwołania. 

42 minuty temu, partick napisał:

Zarzucasz mi coś czego nie zrobiłem, to może wreszcie przeczytaj zaległe PW.

przykład dlaczego moderatorzy nie podpisują się swoim peselem pod ostrzeżeniem.

21 minut temu, partick napisał:

Na formularz nikt nie odpowiada, a PW nie czytasz - to czego Ty on nas wymagasz?

Ja ? niczego nie wymagam. 

Chętnie bym przeczytał PW gdybym nie musiał odpisywać tutaj w temacie.

21 minut temu, partick napisał:

powolutku ... rozmów z Panem mam z 5 minimum na które odpisywałem w styczniu a to że któraś mi umknęła to sie zdarza. 

Druga sprawa jaki jest cel tworzenia 5 konwersacji jak można jedną ? 

1. 21 godzin temu (NOWA) Najlepsze, że przesyłasz mi Pan obrazek kobiety w bikini .... 

2. 23 stycznia (NOWA)

3. 21 stycznia (NOWA)

4. 20 stycznia (NOWA) 

5. 2 stycznia (NOWA) 

na 90% z nich odpisałem.  

treści na pw typu "pisowska moderacja" będzie karane .... to samo pisaliście gdy rządził ktoś inny ... z treścią "po*eb... moderacja" "lewacja moderacja" 

treści na pw typu "pisowska moderacja" będzie karane .... to samo pisaliście gdy rządził ktoś inny ... z treścią "po*eb... moderacja" "lewacja moderacja" 

Przepraszam, ale co Ty tu tworzysz? Przecież pomawiasz mnie bezczelnie o treści, których nigdy nie napisałem!

A co do "pisowskiej moderacji", to czy właściwym jest "faszystowska moderacja PiS i Konfederacji"?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

na 90% z nich odpisałem.  

Sorry, ale nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Administratorzy
5 minut temu, partick napisał:

Przepraszam, ale co Ty tu tworzysz? Przecież pomawiasz mnie bezczelnie o treści, których nigdy nie napisałem!

A co do "pisowskiej moderacji", to czy właściwym jest "faszystowska moderacja PiS i Konfederacji"?

@dskrzyp

Aby nie nakręcać tego dalej nie udostępnię screenów z tej rozmowy. Jeżeli zaś nie rozumie Pan praktyki podawania przykładów jako formy tłumaczenia braku podstaw do oceny której to Pan wymagał to nie jestem w stanie pomóc w tej sprawie. Proszę pisać na formularz lub maila. Ja nie rozwiązuję już Pańskiej sprawy. 

Taka ciekawostka jeżeli ktoś modyfikuje treść cytatu to cytat automatycznie przestaje byc linkiem do treści (brak strzałeczki przy cytowaniu) I tutaj tak własnie jest. image.png

To jak modyfikowanie takiego cytatu:

Przepraszam za to że ciągle szukam bezsensownej zwady oraz pomawiam wszystkich i nie widzę własnych błędów które popełniłem.

A tu prawdziwe cytowanie:

@dskrzyp

W dniu 26.01.2025 o 01:31, Espectro napisał:

Za mało podpisów pod wnioskiem.

Panie Łukaszu, liczy się jakość, nie ilość 😀 poza tym ilość jest subiektywna, w mojej ocenie 6 podpisów to dużo w dzisiejszym świecie…

@atmeg to Dobry User i Człowiek. Jak to Patriota, dobro Polski i Polaków ma na sercu…

Proszę o pozytywne rozpatrzenie wniosku Jego uwolnienia.

W dniu 29.01.2025 o 09:50, Bobcat napisał:

Zauważyłem ciekawą rzecz.

Piszę coś w jakimś wątku. Jeśli podczas mojego pisania ktoś inny umieścił w tym samym wątku wpis - to ja swojego swojego wpisu umieścić nie mogę. "Dodaj odpowiedź" --> zamienia się w "Zapisywanie" i koniec. To "Zapisywanie" wisi w nieskończoność, mój wpis się nie zapisuje. Kiedyś wziąłem na przeczekanie, ale po 2.5 godz. dałem spokój. Cały czas było "Zapisywanie". Co trzeba w takiej sytuacji robić? Skopiować swój wpis, wyjść z Forum, ponownie wejść do tego wątku i w pustej ramce (nie pamięta tego, co pisałem) wkleić wpis. Wtedy zapisuje się i pokazuje na Forum natychmiast. 

Czy tak być powinno?

W dniu 29.01.2025 o 10:32, Espectro napisał:

nie powinno tak być. Kwestia tego co jest powodem. Generalnie nigdy nie miałem takiego przypadku. Że klikam "Dodaj odpowiedź" i nie dodaje.

Mam podobny problem, jak pan Jacek.

Dodatkowo, również tak bywa przy próbie edycji posta, w którym odpowiedź i cytat zostały zdublowane.

Atak z zachodu lub problem komunikacji Forum z iOS.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

7 godzin temu, Espectro napisał:

i tak samo obrażana przez Pana osoba decyduje co go obraża. Tym samym gdy wpis jest na granicy lub wydzwięk całego wpisu jest pogardliwy to punkty się przyznaje.

Wszystko fanie tylko Ja nie wiem kto mnie podkablował .

Może jakiś forumowicz a może któryś z moderatorów.?A może jakiś krasnoludek .

Dla jasności obrazu dobre było by wiedzieć kto.Gmatwacie sprawy a póżniej pretensje że ludzie maja pretensje .Maksymalna przejrzystość by się przydała . A tejże tutaj nie ma  .

Jeśli można dlaczego to pisać na Pw a nie tutaj?

Jakieś tajemnice obgadujemy?.

Sprawy techniczne i moderacyjne - Czyli tutaj .

Moderacyjne .

Za wspomnienie, że rozmówca ma upartą naturę przyznajecie punkty?

Nie przesadzacie trochę?

Jak napiszę, że ktoś jest uparty to dostanę punkty?

Kto w ogóle zgłasza takie rzeczy?

🙂

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
3 minuty temu, bubusia napisał:

Za wspomnienie, że rozmówca ma upartą naturę przyznajecie punkty?

Nie przesadzacie trochę?

Jak napiszę, że ktoś jest uparty to dostanę punkty?

Kto w ogóle zgłasza takie rzeczy?

🙂

Zerknąłem i jestem przekonany, że chodziło raczej o pierwszą cześć wypowiedzi, która odnosiła się do statusu majątkowego.

No bez przesady. Byłem wręcz uprzejmy i napisałem, że na pewno nie chodzi o sprawy materialne, tylko bycie upartym, czyli niechęć do pewnej technologii. Tam nie było nic obraźliwego. Stąd moje zdziwienie.

Edytowane przez bubusia

• Moderatorzy
3 minuty temu, bubusia napisał:

No bez przesady. Byłem wręcz uprzejmy i napisałem, że na pewno nie chodzi o sprawy materialne, tylko bycie upartym, czyli niechęć do pewnej technologii. Tam nie było nic obraźliwego. Stąd moje zdziwienie.

Spróbuj się odwołać.

E tam, szkoda zachodu.

Ale swoją drogą, kto zgłasza takie rzeczy. Próbujesz być uprzejmy, a tu nagle punkty:)

Edytowane przez bubusia

• Moderatorzy

Ja uważam, że problem tkwi gdzie indziej.  Tak się wszyscy poróżniliście w wątkach polityczych, że już nie potraficie normalnie rozmawiać w tematach AS. Jeśli nawet próbujecie, to "przeciwna" strona niekoniecznie dobrze to odbiera.

:( 

Pewnie tak.

14 minut temu, bubusia napisał:

E tam, szkoda zachodu.

Ale swoją drogą, kto zgłasza takie rzeczy. Próbujesz być uprzejmy, a tu nagle punkty:)

Ja ci to wszystko jutro wytłumaczę, to zobaczysz, że popamiętasz.

Tylko będzie nie do powtórzenia 🙂

Edytowane przez jar1
8 minut temu, jar1 napisał:

jutro

Dlaczego nie dzisiaj?

19 minut temu, Marcinus napisał:

Tak się wszyscy poróżniliście w wątkach polityczych

Tak politycy podzielili ludzi.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Moderatorzy
4 minuty temu, Tajitsu napisał:

Dlaczego nie dzisiaj?

Tak politycy podzielili ludzi.

To może trzeba być ponad tym...?

W dniu 28.01.2025 o 21:16, atmeg napisał:

napisz mi co tam pisze  .

Warto też umieć czytać 🙂 Jest napisane. Wystarczy drobny ruch i znajdziesz to, czego szukasz.

W dniu 29.01.2025 o 09:50, Bobcat napisał:

Dodaj odpowiedź" --> zamienia się w "Zapisywanie" i koniec.

Coś podobnego ale nie aż tak długo miewałem (na telefonie). Wg mnie to kwestia nie forum a łączności (jakichś [~?]protokołów komunikacyjnych lub pośredników).

Czasami przeklejenie treści wpisu i ponowne dodanie odpowiedzi po przelogowaniu jest szybsze niż wymuszanie pierwotnego dodania odpowiedzi.

W styczniu 2025 akurat nie zdarzyły mi się opóźnienia tego rodzaju ale wcześniej bywały.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Moderatorzy

To forum tematyczne poświęcone audio i muzyce. Dodatkowo funkcjonuje tu bocznica, jest to ukłon w stronę użytkowników, którzy już trochę znudzili się hobby. 
Nie jest to forum poświęcone dyskusjom politycznym. 
W związku z powyższym wszelkie uwagi poświęcone funkcjonowaniu tego forum powinny dotyczyć działów audio. Nie są planowane a przynajmniej mnie nic nie wiadomo działania mające na celu zmianę tematyki tego serwisu.

W związku z powyższym jeśli ktoś ma ambicje polityczne chce zaangażować się w agitację czy inne formy dzialalność społecznej nie związanej z audio niech poszuka innych serwisów internetowych.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Wy byscie chcieli zjeść ciastko i mieć ciastko

Tzn zeby ludzie pisali ale tylko to co jest poprawne

Tak to nie zadziała 

2 godziny temu, costa brava napisał:

Wy byscie chcieli zjeść ciastko i mieć ciastko

Tzn zeby ludzie pisali ale tylko to co jest poprawne

Tak to nie zadziała 

Stąpasz po cienkim lodzie, „piękny kawalerze” 😉

12 minut temu, Tajitsu napisał:

Stąpasz po cienkim lodzie, „piękny kawalerze” 😉

Zaiste...

Juz mam 5 pkt "niewygaszajacych się nigdy" 

Cokolwiek to znaczy 

23 godziny temu, Marcinus napisał:

uważam, że problem tkwi gdzie indziej.  Tak się wszyscy poróżniliście w wątkach polityczych, że już nie potraficie normalnie rozmawiać w tematach AS. Jeśli

A - nieprawda!🤔

W pewnym winylowym wontecku takiego jednego prawie łysego i już na wpół ślepego typa - nikt nikogo nie obraża. I polityka, wiara, ani inny światopogląd nie mają tam wstępu.

Gadamy, jak równy z równym. I przyzwoity z porządnym.

Na identycznych, oderwanych od tego całego obsrannego dzisiejszego "stylu" i syfu - prawach.

I tak będzie! "Na mą duszę!!!", jak mawiał mój ulubiony literacki pirat - Kapitan Blood.

😃👍

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Moderatorzy
5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A - nieprawda!🤔

W pewnym winylowym wontecku takiego jednego prawie łysego i już na wpół ślepego typa - nikt nikogo nie obraża. I polityka, wiara, ani inny światopogląd nie mają tam wstępu.

Gadamy, jak równy z równym.

Na równych, oderwanych od tego całego obsrannego dzisiejszego "stylu" i syfu - prawach.

Zgadza się, potwierdzam 🙂 

13 minut temu, Marcinus napisał:

potwierdzam 🙂 

Też...

🙂
...że się tak wyrażę graficznie.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W dniu 29.01.2025 o 15:58, arturp napisał:

Czy mogę prosić o zajęcie się trollingiem użytkownika Daniel_68412 . Staje się wyjątkowo

Dokładnie.

Budzi się przez północą.

Jak przed chwilą ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.