Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Poniekąd się z tym zgadzam. Archiwizacja wpisów miała być lekarstwem na problem z powolną pracą forum. Ale to nie pomogło, rozwiązanie okazało się być inne. Więc może można przywrócić zarchiwizowane wpisy, albo chociaż pozwolić wyszukiwarce je indeksować i znajdować?

Znalazłem,co prawda dosyć karkołomny ale nawet skuteczny sposób odnajdywania fraz ze starych tematów:wpisuję w google szukaną frazę z dopiskiem audiostereo,póki co taki rytuał działa;)

l'enfant sauvage

Witam.

Mam pytanie do administracji .

Jak można się wypisać z forum AS i pozamykać automatycznie wszystkie swoje wątki, ze szczególnym uwzględnieniem wyczyszczenia całej swojej historii wpisów.

Czy wystarczy mail do admina1?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Kiedy zniesiona zostanie możliwość banowania niewygodnych użytkowników przez autorów wątków?

Kiedy wreszcie wszyscy użytkownicy bedą traktowani równo i jeśli będą coś reklamować to bedą to mogli robić tylko w wątkach sponsorowanych?

Chodzi np. o taki wątek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Audiosystem od kilku miesięcy wyprzedaje te kolumny - tu mamy ewidentny przykład kryptoreklamy, nie pierwszy zresztą, jeśli chodzi o założyciela wątku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak można się wypisać z forum AS

prośba na [email protected]

pozamykać automatycznie wszystkie swoje wątki, ze szczególnym uwzględnieniem wyczyszczenia całej swojej historii wpisów

rzadko usuwamy wpisy, muszą być poważne powody

ale autor zostaje usunięty

Kiedy zniesiona zostanie możliwość banowania niewygodnych użytkowników przez autorów wątków?

rozważamy tą zmianę

Znalazłem,co prawda dosyć karkołomny ale nawet skuteczny sposób odnajdywania fraz ze starych tematów:wpisuję w google szukaną frazę z dopiskiem audiostereo,póki co taki rytuał działa;)

w google można wpisywać frazę a po niej komendę site:audiostereo.pl

co powoduje przeszukanie tylko www.audiostereo.pl

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

odkryłem że coś z edycją macie nie tak bo mimo że można ją dokonać to później system jej nie wyświetla.

Ze wszystkim mają nie tak. Co tu zresztą gadać? Przyjdzie walec i wyrówna, jak Młynarski

niegdyś śpiewał.

Z niejakim smutkiem- pozdrawiam.

Jacek.

Dlaczego z zakładki hi-end znikaja watki?

Dlaczego typowo marketingowy wątek Elberotha o Avalonach jeszcze tam wisi?

Kiedy wreszczie ktos zajmie sie wzmacnianiem uprawianym przez tego osobnika?

Widzę, że temat kolumny za 200 tys zł do sypialnie poszedł do kosza. Tak po chamsku, po prostu ... cenzuralnie wycięty. Ciekawe czy wyciął go Szymon branża czy moderacja?

Dowiemy się? Czy będzie to metoda putinowska czyli nic się nie stało, tematu nie było?

Chyba podałem tak kilka prawdziwych choć nieprzyjemnych dla branży faktów i liczb.

:)

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Dowiemy się? Czy będzie to metoda putinowska czyli nic się nie stało, tematu nie było?

Nie próbuj pisać odwołań na adres [email protected]. Bo się wydurnisz. Adres jest dla piciu i nie funkcjonuje.

wieści z piątej gęstości, cokolwiek autor miał na myśli

Arton, czemu kłamiesz?

Wysłałem maila i mlb odpisał podając poprawnie "hasło"

Nie nie kłamię. Ani razu nikt nie odpisał. Zero ale to absolutne zero reakcji. Totalna ściema.

Wykasowano ci wątek?smiley-cool.gif

Zamknięto ci wątek?smiley-cool.gif

Wykasowano posty?smiley-cool.gif

Jesteś osobą poszkodowaną przez moderację?smiley-cool.gif

To, że nikt Tobie nie odpisał, nie oznacza, że adres jest ściemą i nie funkcjonuje. Więc albo Ty masz coś z pocztą albo mają konkretnie Ciebie gdzieś. Mi odpisali, czyli adres działa i ściemą nie jest. A może, to zbyt trudne, do zrozumienia na pewnym poziomie abstrakcji.

Edytowane przez netboy

PS. parę razy pisałem i mi tez nie odpisano.

Wiem, dla tego składam uzasadniony wniosek.i ponawiam prośbę o usunięcie wprowadzającego w błąd adresu.

adres działa, tylko nie odpowiadają na trolerskie zaczepki...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ponawiam pytanie:

Czy dowiem się który inteligent i dlaczego usunął mój wątek kolumny do 200kzł?

Na podstawie, którego punktu regulaminu?

Edit moderator

Przeniesiono z wątku: "Czy wierzycie w piekło".

Temat :Czym jest Kościół katolicki został zbanowany przez moderatora SlawekR.

Czyżby wdrożono jakąś tajną Klauzule Sumienia wśród moderatorów?

Aż się boję dowiedzieć.

Rozumiem, że teraz czas na ten temat (prewencyjnie), oraz inne dotyczące polityki.

Bo chamstwa tam jest od groma.Tylko z tym trollingiem??

Było ostro, nie przeczę, ale trolling?

Edytowane przez SlawekR

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Temat :Czym jest Kościół katolicki został zbanowany przez moderatora SlawekR.

Czyżby wdrożono jakąś tajną Klauzule Sumienia wśród moderatorów?

Aż się boję dowiedzieć.

Rozumiem, że teraz czas na ten temat (prewencyjnie), oraz inne dotyczące polityki.

Bo chamstwa tam jest od groma.Tylko z tym trollingiem??

Było ostro, nie przeczę, ale trolling?

Prowokacyjne wpisy o chamskim charakterze stanowią nic innego jak trolling właśnie. Skoro dostrzegasz w rzeczonych wątkach chamskie wpisy, to skąd zdziwienie, dotyczące trollingu?

A jeśli masz wątpliwości co do moich działań i co mną kieruje, zadaj mi pytanie wprost, w formie właściwej i w miejscu do tego przeznaczonym. A nie stosuj metody kolejnych prowokacyjnych wpisów w innych wątkach tematycznych, jak powyższy z jakąś rzekomą klauzulą sumienia.

Komentowanie działań moderacji w taki prowokacyjny sposób, stanowi naruszenie zasad netykiety. I ostrzegam lojalnie, że nie zamierzam tego tolerować. Pisaliśmy już o tym wielokrotnie i prosiliśmy aby wziąć sobie do serca, że Bocznica jest miejsce do dyskusji na dowolny temat, co nie oznacza jednocześnie, że jest miejscem do dyskusji dowolnym sposobem. Zamknięcie rzeczonego wątku, jest konsekwencją uporczywego ignorowania tej zasady przez dyskutujących. I to pomimo wielokrotnych próśb ze strony moderacji, aby tego zaniechać. To samo stanie się z każdym wątkiem, który w uporczywy i niewybredny sposób będzie przekraczać granice kultury dyskusji.

Edytowane przez SlawekR

SłąwekR popełniłeś błąd.

Teraz to co było w zamkniętym temacie przeniesie się do "piekła" tam gdzie "diabeł" i jego zwolennicy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

SłąwekR popełniłeś błąd.

Teraz to co było w zamkniętym temacie przeniesie się do "piekła" tam gdzie "diabeł" i jego zwolennicy.

Jedymym błędem było zbyt długie tolerowanie zaistniałej sytuacji. Wątek dawno nadawał się do zamknięcia. A jednym z czynników odwlekania tej decyzji, były właśnie rozważania "co będzie gdy to czy tamto i co się podzieje". Ale ileż można, więc rozważania co i gdzie się przeniesie nie mają znaczenia w kontekście decyzji, która i tak była konieczna.

Zresztą wszystko zostało jasno napisane. Bocznica to miejsca do dyskusji na dowolny temat, ale nie każdym, w szczególności chamskim, sposobem. Jeśli dyskutujący, w sposób uciążliwy dla całej reszty i permanentny będą ten fakt ignorować, to wątek spotka podobny los. Trolling to trolling, niezależnie od wątku, w którym ma miejsce. Jego migracja wiele nie zmieni. Zostanie powstrzymany niezależnie od tematyki, bo to nie tematyka stanowi na Bocznicy problem, a sposób dyskusji.

Szkoda że zamknięto ten świetny skądinąd wątek.

Myślę że należą się podziękowania użytkownikom za trzymanie wysokiego poziomu w tej dyskusji.

Osobiście nie widziałem nic zdrożnego w pełni racjonalnej krytyce którą uprawia wielu kolegów również nie gardząc dosadnym językiem, no cóż ale temat w końcu rzeka.....

A czymże jest ten trolling? Przecież pod jego definicję można podciągnąć już prawie wszystko.

:(

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Watek o KK byl bardzo ciekawy. Szkoda ze moderatorzy przestraszyli sie wlasnego cienia.

Dostaliscie jakis nakaz " z gory" ? :)

Edytowane przez Adam Sikora

Watek o KK byl bardzo ciekawy. Szkoda ze moderatorzy przestraszyli sie wlasnego cienia.

Po porostu dała o sobie znać porawność polityczna, która jest zwykłą autocenzurą.

Czy ktoś z moderacji może odpowiedzieć na moje pytanie?

Brak odpowiedzi jest też odpowiedzią ;-)

Na tym forum nie wolno pisać czegokolwiek o Elbie. A juz zupełnie niedopuszczalne są żarty z jego kolejnych wpadek i wyskoków wzmacniających.

Tak to wygląda. Poza tym punkty karne dostawali przeciwnicy kk. Tylko...

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Brak takiego tematu jednak uderza w forum. Jeżeli temat jest gorący i budzi żywe dyskusje i kontrowersje to nie należy go zamykać a jedyne pracować nad jego formą. Takie gorące dyskusje są własnie są wynikiem poruszania najaktualniejszych tematów, będących na topie. To forum w ten sposób pracuje na niską opinię. smiley-cool.gif

Zawsze znajdzie się jakiś odważny co zamknie ciekawy temat. Co pozostaje? Nudna i pustka. Ciekawych tematów z elektroniki już się pozbyliście. Teraz to robicie na bocznicy.smiley-cool.gif

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.