Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłbym się dowiedzieć z jakiego powodu zostałem zbanowany w wątku "brak humoru na forum"?

Cóż takiego wkleiłem obelżywego?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Moderatorzy

Spokojnie, od początku było do przewidzenia, że nowy garaż dla harleya mimo niezłego towarzystwa, okaże się zbyt ciasny i jego operator będzie wracał na AS. Być może będzie chciał wrócić na stałe, choć wewnętrzna duma na to nie będzie pozwalała.

Też tak prognozowałem rozwój Edenu, nie sadzilem tylko, ze tak wiele energii poświęcać będą by jątrzyć tu i samemu wprowadzać wątpliwe moralnie zachowania typu obsmarowanie błotem użytkowników AS na wlasnym podwórku...

Zastanwiam się powoli, czy stanowisko moderacji/administracji nie jest w obecnych warunkach zbyt łagodne - wg. mnie tych kilku najbardziej zaangażowanych w nowe forum, kolejnych "Ojców Założycieli" postsalonikowych, którzy ciagle tu wracają z tekstami typu "idę na XXX bo tam jest kultura", "rozmowę dokończymy w wiadomym miejscu" itd. Równocześnie wysyłając namolne maile ze spamem niezgodnym z regulaminem forum - powinni dostać od administracji prezent w postaci natychmiastowego i dożywotniego uwolnienia od zła jakim jest AS.

-----------------

Mógłbym się dowiedzieć z jakiego powodu zostałem zbanowany w wątku "brak humoru na forum"?

Nie znasz treści swoich postów? Hmmm. Raczej temat o którym wspominasz nie obejmuje kolejne "śmieci" o tym jakie to pomyłki w TV, coś o "trans".

Nie ja banowałem ale przyznam, że to jedyny i sensowny powód Twojego bana na ten temat. To co zamieszczasz raczej nie obejmuje tego, o czym pisza inni - nie zauważyłeś tej jakże małej ale istotnej róznicy?

od administracji prezent w postaci natychmiastowego i dożywotniego uwolnienia od zła jakim jest AS.

I życzenie stało się ciałem ;)

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Nie znasz treści swoich postów? Hmmm. Raczej temat o którym wspominasz nie obejmuje kolejne "śmieci" o tym jakie to pomyłki w TV, coś o "trans".

Nie ja banowałem ale przyznam, że to jedyny i sensowny powód Twojego banu na ten temat. To co zamieszczasz raczej nie obejmuje tego, o czym pisza inni - nie zauważyłeś tej jakże małej ale istotnej róznicy?

Czyś wy żeście na głowę upadli?! Przecież to normalny artykuł z normalnego portalu! Na dodatek śmieszy ludzi, nawet na tym forum! Moderacja z innego świata niż normalny? Co to ma w ogóle być, jakieś rozkręcanie konfliktów?

Tu masz przykładowe portale które wyemitowały ten news, jakoś nikt nie jest zbulwersowany, poza moderacją AS:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

...Harley nie może już wjechać do starego garażu, bo zmieniono klucze/kodowanie pilota :).

To znaczy?

Edytowane przez SVART
  • Moderatorzy

...Harley nie może już wjechać do starego garażu, bo zmieniono klucze/kodowanie pilota :).

Może to i lepiej, w zimie harleyem sie nie jeździ...

A tak na poważnie - to szkoda trochę utraty użytkownika Sly30 - ciagle mialem nadzieję, że spuści trochę z tonu i przyjmie cywilizowaną formę współistnienia for internetowych.

W każdym razie ważne, że Jemu tam lepiej i wreszcie znalazl odpowiednie miejsce dla Siebie...

.

Żegnaj Druhu!

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Czyś wy żeście na głowę upadli?! Przecież to normalny artykuł z normalnego portalu! Na dodatek śmieszy ludzi, nawet na tym forum! Moderacja z innego świata niż normalny? Co to ma w ogóle być, jakieś rozkręcanie konfliktów?

Tu masz przykładowe portale które wyemitowały ten news, jakoś nikt nie jest zbulwersowany, poza moderacją AS:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeszcze raz- nigdzie nie napisałem, że ban wyszedł od moderacji! Gdzie to przeczytałeś? Pokaż mi w moim poście stwierdzenie, że jakiś moderator Ci nałozył ten ban?

Kolejną rzeczą - linkujesz strony do portali WIADOMOŚCI rodem z pewnej gazetki o raczej śliskiej reputacji. A my piszemy o temacie, gdzie ludzie swoimi postami bawią siebie i innych. Zabawne dla Ciebie jest publikowanie takich treści? No cóż...nie każdy taki "humor" jak widać podziela.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie ja banowałem ale przyznam, że to jedyny i sensowny powód Twojego bana na ten temat. To co zamieszczasz raczej nie obejmuje tego, o czym pisza inni - nie zauważyłeś tej jakże małej ale istotnej róznicy?

Jeszcze raz- nigdzie nie napisałem, że ban wyszedł od moderacji! Gdzie to przeczytałeś? Pokaż mi w moim poście stwierdzenie, że jakiś moderator Ci nałozył ten ban?

Kolejną rzeczą - linkujesz strony do portali WIADOMOŚCI rodem z pewnej gazetki o raczej śliskiej reputacji. A my piszemy o temacie, gdzie ludzie swoimi postami bawią siebie i innych. Zabawne dla Ciebie jest publikowanie takich treści? No cóż...nie każdy taki "humor" jak widać podziela.

To ktoś poza moderacją może banować w tym wątku?

Mógłbyś napisać w którym momencie złamałem regulamin forum? Uwagi o "poczuciu humoru" sobie daruj.

To są portale o śliskiej reputacji?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po co w ogóle brniesz w obronę tego bana?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

Yodzisław jak widze dostałes informacje od moderatora - absolutnie kompletną co , za co i dlaczego . Mimo wczesniejszej prosby tego moderatora o umiar ponownie zrobiłes co chciałes

kolejne ostatnie zdjęcie ktore wkleiłes to kompletny pasztet - na granicy zniesławienia bo nawet osoby publiczne tez mogą z tym wystapić

jesli sie nie zgadzasz pisz do admina moze on uzna to za nadajace sie do "humoru "

EOT

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Raz jeszcze - w tym temacie takie treści chyba nie pasują. Nie rozumiesz tego? Szkoda.

Nie linkuj tych bzdet, bo to nie obejmuje "humoru" a news o raczej mało przyjemnej sprawie. Czyli znów to samo - gdzie w tym wszystkim jakiś "humor"?

To raczej żenująca wpadka i linkowanie jej w tym temacie rozmija się na przeciw innych postów. Ale oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie, pamiętając przy tym oczywistą prawdę - inni też mają prawo do niepodzielania Twojego specyficznego "poczucia humoru".

W Regulaminie sa nawet przewidziane ostrzeżenia za pisanie nie na temat, obraźliwe treści itd. Zapraszam do Regulaminu Forum.

Nie bronię ani nałozonego bana, ani osoby która go nałozyła. Zadałeś pytanie "dlaczego", staram Ci się uświadomić, że twoje poczucie humoru zdecydowanie rozmija się z oczekiwaniem innych w tym temacie. Nie potrafisz tego zrozumieć? Tym bardziej zasadnym jest ban w tym temacie, by nie powtarzały się kolejne takie sytuacje. Za chwilę wyskoczysz z jakim newsem o podobnie przykrej treści?

Mam nadzieje, że wyjaśniłem dlaczego mogło sie tak stać, że masz ban w tym temacie. Bo o to pytałeś. I pamiętaj, Regulamin obowiązuje wszystkich, warto się z niim zapoznać:

Par. 6 pkt. 5 - nieodpowiedni język (dotyczy to całej zamieszczanej treści w poście)

Netykieta punkt 3-7,15 - wpis nie na temat

EOT

Dobrze wiesz co wkleiłeś, powód bana został Ci podany.

A ponieważ byłeś już ostrzegany słownie przeze mnie, wobec recydywy, nie dałeś mi wyboru.

Bana masz ode mnie.

Tak samo jak bana w niniejszym wątku.

Nie może być tak, że ktoś kto nie nie rozumie podstawowych reguł cywilizowanej dyskusji będzie ją uniemożliwiał swoimi wyskokami także pozostałym użytkownikom.

Powolutku i konsekwentnie ten aspekt działania forum jest na Bocznicy korygowany.

Osoby psujące swoim zachowaniem poszczególne wątki, będą sukcesywnie nadal z tych wątków usuwane .

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Czy moderacja może wyznaczyć nowych prowadzących wątki po zbanowanych przewrotowcach oraz usunąć bezpodstawne, złośliwe bany?

Wszystko o czym wspominasz i sprawa udostepnienia saloniku bedzie przeprowadzone, tylko troszke cierpliwosci prosimy. Teraz jeszcze jest mnostwo roboty dzieki kolegom, jak pieknie sie okreslaja "audiofilom", ktorzy buduja swoje wymarzone forum metoda demontazu tego z ktorego sie wywodza i wychodza. :-( Maja do tego prawo, ale i my mamy prawo do obrony naszego co niniejszym czynimy.

• Administratorzy

Ale o co chodzi? Można po polsku? Co to jest "spamowanie użytkowników"? Jakie "działania"? Jakie "rzeczy"? Można prosić o konkrety zamiast niezrozumiałych ogólników?

Zainteresowani wiedzą dokładnie o co chodzi. Czym jest spam chyba tłumaczyć nie trzeba - masowe wysyłanie wiadomości (zwłaszcza z linkami) do innych osób.

Spamowanie, to otrzymywanie niezamówionej korespondencji. Ty, ja itd. możesz spać spokojnie :) W czasach w której publiczne zamieszczanie interesującej treści jest przedmiotem rywalizacji i budowania autorytetu można jakoś żyć z dostępem do jednego forum. Mnie bardziej ciekawi grono założycielsko-decyzyjne, które kwalifikuje intencjonalność postaw i zachowań :) Z pewnością są to osoby o niepodważalnej reputacji i nienagannej przeszłości na AS :)

Jeżeli ktoś wysyła kilkadziesiąt (kilkaset) wiadomości o takiej samej treści, to jest to ewidentnie spam. Intencje mają wówczas niewielkie znaczenie. Spam jest niemile widziany wszędzie i raczej każdy właściciel blokuje takich użytkowników, czy też używa automatycznych skryptów wychwytujących takie działania.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Chodzi o to, że pewne osoby, które stoją za secesjonistycznym forum, używają PW na audiostereo.pl do rekrutacji kandydatów na to ich forum.

Panowie, zamiast żmudnie budować forum przez lat 12 jak miało to miejsce na AS postanowili pójść na skróty i przejąć po cichu nieco sreber rodowych aby poużywać sobie na swoim.

Oczywiście chodzi o forum o wdzięcznej nazwie [jestem spamerem]

(edit)

Zadziałało i to jak ładnie ; )

Ostatni raz o tym napiszę, bo nadal niektórzy użytkownicy nie rozumieją - szanujemy konkurencję, dopuszczamy jej istnienie, ale uczciwą! Nigdy nie blokowaliśmy tutaj użytkowników siedzących na jakichś innych stronach, bo każdy ma do tego prawo. Jednak masowe wysyłanie niezamówionych informacji jest wręcz niezgodne z polskim prawem, więc oczywistym jest, że spamerzy będą blokowani. Zostali też wcześniej grzecznie poproszeni o zaprzestanie takich działań. Nie odniosło to jednak skutku, więc te osoby nie chcą widocznie żadnego "resetu" i porozumienia. To nie jest normalna rozmowa o jakiejś innej stronie, tylko zwykłe spamowanie do wielu użytkowników - wysyłane są wiadomości dokładnie o tej samej treści.

Zapewniam, że administrator każdego innego portalu postępuje tak samo - jeśli skrypty wykryją masowe ilości przesyłanych wiadomości o tej samej treści do innych, to taki użytkownik wręcz z automatu jest oznaczany jako spamer i zablokowany. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego, a sam spam istnieje prawie od początku internetu i od zawsze nie jest mile widziany.

Masz rację trzeba tępic audiofili, bo to nie jest forum dla takich kreatur.

...jesteś tu znacznie dłużej ode mnie i możesz więcej na ten temat powiedzieć ale przez 5 lat mojej obecność na forum nigdy nie poczułem się jako kreatura...dostałem bany, punkty karne ale jakoś nie odniosłem wrażenia że moja obecność jest dla kogoś szkodliwa

to jest moje hobby tak samo i Twoje i reszty chłopaków którzy tu piszą

tylko ja potrafię dostosować się do ogółu i nie traktować forum jako mojej prywatnej piaskownicy

kiedyś w wątku ,,dlaczego nie Harbeth m40.1,, Umka napisał kilka słów które spowodowały że przyspieszyłem

moje starania odnośnie tych kolumn...czy to nie jest duży komplement dla audiofila - Umki

dlatego również sporo zdjęć wstawiłem w tym wątku (może kiedyś komuś się przydadzą)

nie wyobrażam sobie abym mógł takie zdjęcia wykasować.....a właśnie to się teraz robi

....jak nazwiesz takich audiofilii ?....dla mnie to jest smarkateria i pokazywanie że piaskownica jest moja

jeżeli ktoś taki wstawił zdjęcia to zrobił to przede wszystkim dla siebie nie dla kogoś

według mnie jest to nadmierne pokazywanie własnego JA

• Administratorzy

Tutaj też mamy taki regulamin i netykietę. Jeśli jakieś treści tych maili są zabronione, to je wpiszcie do regulaminu i po kłopocie.

Ja się zgadzam z tym co piszesz, ale nie może to być widzimisię tylko ma to być uzasadnione regulaminowo.

Przecież tu nie chodzi o to czy to jest strona A czy B. Już to tłumaczyliśmy wiele razy. Nie jest tak, że jesteśmy negatywnie nastawienia do A, a B już może być i będziemy tworzyć listę. Netykieta zabrania spamowania i jest to chyba oczywiste i obowiązuje w całej sieci. Czy ktoś spamuje na facebooku czy na onecie, to wylatuje po chwili, bo moderatorzy, czy też zautomatyzowane skrypty to wykryją i skasują. Forum jest do normalnego prowadzenia rozmowy i przesyłania informacji, a nie spamu.

cir

Pokaż mi punkt naszej netykiety, z którego wyraźnie by wynikało, że wysłanie komuś jednego maila z zaproszeniem na inne forum, jest zabronione.

Chociażby Netykieta pkt. 13 - http://www.audiostereo.pl/netykieta.html

To jest wiedza powszechna i od lat obowiązuje w całej sieci. Obowiązywała jeszcze za czasów irca i grup dyskusyjnych. Gdyby to była jedna informacja, to nikt nie zrobiłby problemu, ale to są dziesiątki takich wiadomości, tu nawet nie ma o czym dyskutować. Nikt nie czyta Waszych PW - użytkownicy sami przysłali nam odpowiedni zrzuty ekranu i informację, aby coś z tym zrobić.

To jest zorganizowana i koordynowana akcja niszczenia tego forum, w celu przejecia okreslonych branz i userow niezbednych do uczynienia tamtego forum jako otwartego. Czyli bezposredniej konkurencji. Do tego sluzyl salonik i wszystkie dzialania zalozycieli forum konkurencyjnego.

Chodzi tylko i wylacznie o przejecie rynku do promowania swych zywicieli. TO JUZ JEST OTWARTA WOJNA O PIENIADZE!!!

W.

Jeżeli ktoś wysyła kilkadziesiąt (kilkaset) wiadomości o takiej samej treści, to jest to ewidentnie spam. Intencje mają wówczas niewielkie znaczenie. Spam jest niemile widziany wszędzie i raczej każdy właściciel blokuje takich użytkowników, czy też używa automatycznych skryptów wychwytujących takie działania.

To jest internetowa prehistoria. W dzisiejszych czasach wszystkie serwisy dbają o własne bezpieczeństwo i nikt bezczynnie nie przygląda się jak ktoś mu rozkłada biznes. Nikt się z tego powodu nie tłumaczy. Kiedyś tak było, że panował "dziki zachód" np. Allegro gdzie były ujawnione nazwy użytkowników itd. Nie bardzo sobie teraz wyobrażam aby poprzez prywatne widomości promować tam np. Inny serwis ogłoszeniowy i np. do jakiegoś moderatora napisać, że jest bezczelny, bo czyta moje prywatne wiadomości. To tylko świadczy o elementarnym braku zdolności do oceny sytuacji. Jeszcze Moderatorzy mają się tłumaczyć, że nie szanują audiofilów itd. Litości :)

Swoją drogą, to interesujące wyzwanie rozwój serwisu internetowego z równoczesną blokadą dostępu do treści i możliwości rejestracji jeśli się nie działa w ramach dużej społeczności :) Taki ban tutaj może być zresztą bardzo owocny dla płodnego usera w innym miejscu więc nie powinien mieć żalu :) Zadziwiające również są pretensje dotyczące wniesionego wkładu w rozwój forum poprzez swoje wpisy, bo userzy zapominają, że otrzymali za to nagrody w postaci możliwości nawiązywania kontaktów, wymiany doświadczeń, zbudowania swojej pozycji w społeczności itd. To wszystko zdobyli dzięki pozycji Audiostereo bez którego mogliby sobie posłuchać sprzętu w domowym zaciszu. Po czasu jak zbudował ktoś swoją pozycję i nawiązał znajomości wypomina swoje wpisy i chce usunięcia konta. imho Powinien być zapis o braku możliwości usuwania wpisów, których właścicielem jest Audiostereo.

• Administratorzy

Ale "dupa" przechodzi!:)

Bo dupa Jacusiu do w zasadzie mile okreslenie i neutralne pod wzgledem orientacji seksualnej. Nie ma wiec co o dupe kopii kruszyc :-))

Tak, zdjęliśmy to kiedyś z filtrów ;-)

też tego nie rozumiem.....kiedyś zrobiłem porównanie forum do knajpki - jakoś tak swojsko się wtedy robi ;-)

knajpka to jedzenie, alkohol , muzyka i fajne towarzystwo....jedni wolą byc w tej knajpce a inni w drugiej

ale nie rozumiem jak ktoś zamyka konto na forum ( przecież jednoznacznie daje znać że tu mi nie odpowiada) ale przechodząc obok knajpki zawsze otworzy drzwi by krzyknąć ''ja tu nie wejdę''

(pretensje,uwagi, złośliwości) po czy wybiega i udaję się do tej drugiej....

.....jestem prosty chłopaczyna i tak właśnie to odbieram....dla mnie to smarkateria ;-)

....dziś idę do takiej rzeczywistej knajpy by w oparach dymu i alkoholu spędzić miło czas

z przyjaciółmi ;-) ....muzyka też będzie....;-)

Co więcej do naszej knajpy wpadają nadal Ci z tej drugiej i rzucają do wszystkich gości - przyjdźcie do nas, my mamy inną, lepszą knajpę!!

Ochrona upomniała ich kilka razy, a potem się dziwią, że ich wyniosła za drzwi i dalej swoje :)

...jesteś tu znacznie dłużej ode mnie i możesz więcej na ten temat powiedzieć ale przez 5 lat mojej obecność na forum nigdy nie poczułem się jako kreatura...dostałem bany, punkty karne ale jakoś nie odniosłem wrażenia że moja obecność jest dla kogoś szkodliwa

to jest moje hobby tak samo i Twoje i reszty chłopaków którzy tu piszą

tylko ja potrafię dostosować się do ogółu i nie traktować forum jako mojej prywatnej piaskownicy

kiedyś w wątku ,,dlaczego nie Harbeth m40.1,, Umka napisał kilka słów które spowodowały że przyspieszyłem

moje starania odnośnie tych kolumn...czy to nie jest duży komplement dla audiofila - Umki

dlatego również sporo zdjęć wstawiłem w tym wątku (może kiedyś komuś się przydadzą)

nie wyobrażam sobie abym mógł takie zdjęcia wykasować.....a właśnie to się teraz robi

....jak nazwiesz takich audiofilii ?....dla mnie to jest smarkateria i pokazywanie że piaskownica jest moja

jeżeli ktoś taki wstawił zdjęcia to zrobił to przede wszystkim dla siebie nie dla kogoś

według mnie jest to nadmierne pokazywanie własnego JA

Jar1 już Ci nie jest w stanie odpowiedzieć w tym temacie, więc może ja. ;-) Ludzie różnie reagują, kiedy dotyka ich jawna niesprawiedliwość. Niektórzy mają większy dystans do świata wokół (a także do samych siebie), inni mniejszy. Paradoksalnie, takie gwałtowne reakcje świadczą raczej o silnym związku emocjonalnym z tym forum - wręcz utożsamianiem się z nim. Przeżyliśmy już kilka takich "resetów" i za każdym razem było tylko gorzej. Ale zapewniam Cię, że ani ja, ani Jarek, Bubusia, czy Umka raczej nie będziemy domagać się usuwania naszych wpisów, czy kasować zdjęć. Jak atmosfera zrobi się dla nas już całkiem nieznośna - po prostu przestaniemy tu pisać, nie likwidując kont - podobnie jak to zrobiło wcześniej kilku(nastu) innych członków KAiM (m.in. Sapr, Hornet, MartiniDry, Walery czy Karoleski). Też byli na forum niemal od samego początku. Na szczęście niczyje życie ani zdrowie od tego nie zależy. ;-)

Edytowane przez twonk
  • Administratorzy

Może to i lepiej, w zimie harleyem sie nie jeździ...

A tak na poważnie - to szkoda trochę utraty użytkownika Sly30 - ciagle mialem nadzieję, że spuści trochę z tonu i przyjmie cywilizowaną formę współistnienia for internetowych.

W każdym razie ważne, że Jemu tam lepiej i wreszcie znalazl odpowiednie miejsce dla Siebie...

Żegnaj Druhu!

My również na to liczyliśmy i nawet w ramach resetu wyciągnęliśmy rękę - mimo powstania nowego forum poprosiliśmy jedynie o brak spamowania u nas.

Jar1 już Ci nie jest w stanie odpowiedzieć w tym temacie, więc może ja. ;-) Ludzie różnie reagują, kiedy dotyka ich jawna niesprawiedliwość. Niektórzy mają większy dystans do świata wokół (a także do samych siebie), inni mniejszy. Paradoksalnie, takie gwałtowne reakcje świadczą raczej o silnym związku emocjonalnym z tym forum - wręcz utożsamianiem się z nim. Przeżyliśmy już kilka takich "resetów" i za każdym razem było tylko gorzej. Ale zapewniam Cię, że ani ja, ani Jarek, Bubusia, czy Umka raczej nie będziemy domagać się usuwania naszych wpisów, czy kasować zdjęć. Jak atmosfera zrobi się dla nas już całkiem nieznośna - po prostu przestaniemy tu pisać, nie likwidując kont - podobnie jak to zrobiło wcześniej kilku innych członków KAiM (Sapr, Hornet, MartiniDry, Walery czy Karoleski). Też byli na forum niemal od samego początku. Na szczęście niczyje życie ani zdrowie od tego nie zależy. ;-)

I to jest zdrowe podejście.

Ludzie różnie reagują, kiedy dotyka ich jawna niesprawiedliwość.

Niesprawiedliwosc powiadasz? Niszczenie tego forum to sprawiedliwosc, a nasza obrona przed tym to juz niesprawiedliwosc, ktora tak meznie znosicie pelni wyrozumialosci i milosci blizniego.

Kpisz sobie z nas, prawda?

O sprawiedliwosci ludzi tworzacych "forum spamerow" najlepiej swiadczy to co czynia tutaj i to co pisza o naszych uzytkownikach i naszym forum u siebie.

Skoncz prosze te parodie umoralnien.

Nie, vlado, nie kpię. Po prostu Twój i mój ogląd rzeczywistości są tak diametralnie różne, że właściwie nie ma żadnej szansy na wzajemne zrozumienie. Gdzie indziej widzimy przyczyny, a gdzie indziej skutki. Najlepiej zbanuj mnie tutaj, tak samo jak przed chwilą Jarka i będziesz miał spokój. ;-)

Edytowane przez twonk

Swoją drogą, to interesujące wyzwanie rozwój serwisu internetowego z równoczesną blokadą dostępu do treści i możliwości rejestracji jeśli się nie działa w ramach dużej społeczności

Nie chcą, żeby niezrzeszeni podglądali o czym mówią. Taki sam miał być Salonik. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Ja jestem spokojny. I nie ja spamuje i niszcze wasze forum, tylko odwrotnie. Zatem nie demonizuj mojej osoby w celu uswiecania tamtych, pozbawionych nie tylko honoru, ale nawet zwyklej ludzkiej przyzwoitosci.

Tak, mamy calkowicie odmienny oglad rzeczywistosci zorganizowanego niszczenia tego forum.

W.

Najlepiej zbanuj mnie tutaj, tak samo jak przed chwilą Jarka i będziesz miał spokój. ;-)

Ja nie oczekuje wskazowek kogo i kiedy mam zbanowac. Pomyliles mnie z Paltonem :-))

W.

Nie chcą, żeby niezrzeszeni podglądali o czym mówią. Taki sam miał być Salonik. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Salonik mial byc miejscem doskonalej wolnosci, bez moderatorow i moderowania. A na "forum spamerskim" jest chyba wiecej moderatorow i zarzadu, niz uzytkownikow :-))))

Taki raj swobod wszelkich :-)))

Zaklamanie i parodia :-))) A to co tam wypisuja o nas, to zwykle prostackie chamstwo i nic wiecej. Hi endowcy o "wysokiej kulturze".

Fuj! Szkoda klawiaturty!

Wlodek.

Co więcej do naszej knajpy wpadają nadal Ci z tej drugiej i rzucają do wszystkich gości - przyjdźcie do nas, my mamy inną, lepszą knajpę!!

Ochrona upomniała ich kilka razy, a potem się dziwią, że ich wyniosła za drzwi i dalej swoje :)

Jeden z nich ponoć został redaktorem na AS, siedzi obecnie cichutko jak myszka.

>vlado

Nie da rady was pomylić. ;-) Palton, mimo swoich licznych wad i potknięć, jest jednak autentycznym pasjonatem audio.

To było dobre :) Jakoś przelewanie tej pasji przez kilka lat mu nie wychodziło najlepiej. Edytowane przez Szymon1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.