Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Bo to, że miedzy innymi jest tam cytat z twojego wpisu, nikogo nie interesuje. A nie możesz tam odpisać, bo jesteś w tym wątku zbanowany. Twoje ocenianie co kłamstwem jest a co nie, również nikogo nie interesuje.

Mam przez to rozumieć że nie mam tu żadnych praw i moje dobre imię można szargać ile kto chce?

Skoro mój wpis nikogo nie interesuje wolałbym gdyby go usunięto, rozumiem że nie byłoby wtedy sposobności...dziękuję, wszystko rozumiem nie mam więcej pytań.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

W przeniesionych wpisach nie ma żadnego twojego!

Mam przez to rozumieć że nie mam tu żadnych praw i moje dobre imię można szargać ile kto chce?

Meandry twojego "rozumowania" nie są tematem pracy moderacji.

Za wcześnie napisałem że wszystko rozumiem....czyżbym tylko ja widział w tym temacie (12:19 jak się nie mylę) cytowany mój wpis?

Jak można pisać że nie przeniesiono mojego wpisu?

To rzeczywiście nie na mój rozum.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Przeniesiono wpisy kilku userów. W tym żadnego twojego!!!

Cytat twojego wpisu jest zawarty we wpisie usera @Arkadowski, a treść wyraźnie wskazuje, ze dalszej dyskusji z tobą nie oczkuje. Nikt tam również z tobą dyskutował nie będzie, bo jesteś zbanowany w tym wątku!

To koniec moich wyjaśnień.

EOT!

To rzeczywiście nie na mój rozum.

Twoje problemy mentalne nie interesują ani moderacji, ani innych Użytkowników Forum AS!

usera @Arkadowski, a treść wyraźnie wskazuje, ze dalszej dyskusji z tobą nie oczkuje.

Celniej sam bym nie odpisał.

Po 1 pisałem jako forumowicz. Gdybym pisał jako moderator - byłaby stosowna adnotacja. Co ważne bo padają zarzuty od ciągle tej samej grupy osób - post rasistowski jednego z forumowiczów zasługujący na odpowiednie potraktowanie zgodnie z Regulaminem - nie doczekał się reakcji z mojej strony jako moderatora bo brałem udział w dyskusji. Znając niektórych zachowanie z góry skład moderacji wiedział, że niektórzy podnieśli by zarzut o stronniczości i nadużywania "władzy" wobec innych osób. Co ciekawe tylko "jedna strona" ma z tym problem, bo na Forum są osoby z którymi dyskutuje się często dobitnie i trafia się konieczność zastosowania Regulaminu bo są raporty. I jakoś nie ma wtedy z tym problemu. Jest ostrzeżenie, odpowiednia adnotacja i temat zamknięty.

Po 2 napisałem, że nie oczekuję w żadnym przypadku odpowiedzi na poruszony "problem" bo znam z góry te odpowiedzi. Moderator słusznie uznał konieczność przeniesienia naszych postów do właściwego tematu. Dlaczego ja nie podjąłem żadnych działań? Znów to samo - by nikt nie zarzucił moderacji "podwójnych standardów". Kiedy dyskutujemy jako forumowicze - unikamy w miarę możliwości rzecz jasna - występowania jednocześnie jako moderatorzy. Szkoda tylko, że niektóre osoby mają trudności z dostrzeganiem takich zachowań moderatorów/forumowiczów.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Ktoś jednak podjął działanie i mój wyjaśniający (z mojej strony) całą sprawę post zwyczajnie się ulotnił.....czy to ma oznaczać że napisałem coś niewygodnego?

Powód usunięcia wpisów Off top w postaci przekłamań PŚ (w twoim mniemaniu) z wątku o tematyce politycznej, został podany otwarcie w chwili usuwania. Były to dyskusje kilku userów w tym @Arkadowski. Nie usunięto żadnego twojego wpisu!

Nikt z wymienionych oprócz ciebie nie ma ze zrozumieniem działań moderacji ŻADNYCH problemów. Kolega Arkadowski powodowany twoją standardową batalią, udawania nierozumienia NICZEGO z działań moderacyjnych i Regulaminu Forum, odpowiedział:

". Moderator słusznie uznał konieczność przeniesienia naszych postów do właściwego tematu. Dlaczego ja nie podjąłem żadnych działań? Znów to samo - by nikt nie zarzucił moderacji "podwójnych standardów". Kiedy dyskutujemy jako forumowicze - unikamy w miarę możliwości rzecz jasna - występowania jednocześnie jako moderatorzy. Szkoda tylko, że niektóre osoby mają trudności z dostrzeganiem takich zachowań moderatorów/forumowiczów."

-Twoje bezczelne oświadczenie, że zaraz w tamtym wątku będziesz "wyjaśniał przekłamania PŚ" były twoją prowokacją!!!

Ktoś jednak podjął działanie i mój wyjaśniający (z mojej strony) całą sprawę post zwyczajnie się ulotnił.....czy to ma oznaczać że napisałem coś niewygodnego?

- to powyżej oceniam jako następny twój perfidny atak na moderacje forum.

- za perfidne, uciążliwe nękanie moderacji w tym wątku w postaci ciągłego udawania nierozumienia żadnych argumentów tłumaczenia działania moderacji, dostajesz 30 dni kolejki moderacyjnej, czyli każdy twój wpis będzie wpierw zatwierdzany przez moderację zanim zostanie opublikowany.

- dalsze nierozumienie swego trollingu na forum, przyniesie efekt całkowitego usunięcia ciebie z zakładki BOCZNICA.

Proszę o potwierdzenie tutaj, czy ZROZUMIAŁEŚ ten wpis moderatora.

Rozumiem doskonale, ale widocznie moderacja nie zrozumiała że nie pisałem o OT z wątku o PiS, ale o moim wczorajszym wpisie w tym temacie wyjaśniającym moje stanowisko którego już tu nie ma.

Ps. Jeszcze jedno gdyby mi pozwolono odpowiedzieć okazałoby się czy prowokowałem....ale jak widać są tacy co wszystko wiedzą z góry!

Edytowane przez Maju

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale mam problem na androidzie z reklamami google: stronę widać, ale przed nią jest reklama i nie da się przycisnąć żadnego forumowego przycisku.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Pytanie do moderacji.Otrzymałem sygnał od Jaro 747,że otrzymał on bana w moim wątku "Jak zostać dyktatorem".Ja oczywiście go nie udzieliłem.Więc pytanie.Jak to możliwe i czy można go cofnąć?

Po pierwsze - problem bana dla usera nie jest problemem technicznym, stad przeniesienie tego zapytania tutaj.

Po drugie - jeśli moderacja nałożyła ban na wątek dla danego usera, to nie po to żeby go natychmiast cofać na wniosek innego usera. Czy @Jaro747 nie otrzymał powiadomienia o otrzymaniu tego bana???

Po trzecie - kiedy tego bana otrzymał?

Po pierwsze - problem bana dla usera nie jest problemem technicznym, stad przeniesienie tego zapytania tutaj.

Po drugie - jeśli moderacja nałożyła ban na wątek dla danego usera, to nie po to żeby go natychmiast cofać na wniosek innego usera. Czy @Jaro747 nie otrzymał powiadomienia o otrzymaniu tego bana???

Po trzecie - kiedy tego bana otrzymał?

Nie wiem kiedy otrzymał.Powiadomił mnie jedynie o otrzymaniu.Myślałem,że bana może udzielić jedynie autor wątku lub na wniosek autora.

Nie wiem kiedy otrzymał.Powiadomił mnie jedynie o otrzymaniu.Myślałem,że bana może udzielić jedynie autor wątku lub na wniosek autora.

To dotyczy wyłącznie KLUBÓW. :-)

Co wątek Elberotha robi w hifi?

Naprawdę trudno to odebrać inaczej jak drobną bezinteresowną złośliwość ze strony moderatora. ;-) Na szczęście wątek szybko wrócił na swoje miejsce.

>Vlado vel Vladomord

Czytałem oczywiście Twoje uzasadnienie i wyjaśnienie, ale jakoś mnie nie przekonało.

No to po Twonku...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sprawa przeniesienia i przywrócenia wątku Elberotha jest dostępna w tamtym wątku. Czy kogoś moje wyjaśnienia przekonują czy nie, jest mi całkowicie obojętne.

Jedynie status Elberotha na naszym Forum - a wniósł On w nie bardzo wiele - przeważył nad tym, aby jego autorski watek pozostał w zakładce w której go założył.

Szeregowy użytkownik otrzymałby propozycje przekształcenia wątku noszącego tytuł własnej nirvany, w watek klubowy. I wówczas ingerencja moderatorów w jego publikacje byłaby wyłącznie na życzenie założyciela.

To co robi ze swym wątkiem redaktor A.M. jest w zasadzie mnie obojętne. To Jego watek i będzie takim, jak redaguje go jego Autor.

Proszę o zaprzestanie dyskusji o tym rozwiązanym i zakończonym już zajściu.

Czy to jest powód do "znikania" postów? Myślałem, że na tym forum to już przeszłość...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy to jest powód do "znikania" postów? Myślałem, że na tym forum to już przeszłość...

trolling w pstach jest powodem ich usuwania.

O ten post tak walczysz? - "Napisano dziś, 13:18No to po Twonku..."

Mam go ocenić tak jak należało?

Rób co uważasz za słuszne ale pamiętaj, że sam kiedyś walczyłeś o to aby w moderacji nie było nadużyć.

Jedynie status Elberotha na naszym Forum - a wniósł On w nie bardzo wiele

Z tym można by dyskutować. Zwłaszcza w kontekście pewnych niewygodnych spraw, które pamiętają tylko użytkownicy z odpowiednim stażem i tacy, którzy się tymi sprawami interesowali.

Edytowane przez bum1234

Ze wszystkim można dyskutować ale Elb jakby nie patrzeć to ikona, organizator znanej nie tylko w Polsce wystawy. Należy mu się za to szacunek.

Powiem szczerze, że by zorganizować wystawę, nie trzeba jakichś wielkich talentów, poza organizatorskimi. Każde przedsięwzięcie po kilkunastu latach może rozrosnąć się i stać się znanym na większym obszarze, także poza granicami kraju. To bardziej kwestia tematyki niż organizatorów. Więc nie mieszajmy rzeczy nie mających nic wspólnego z działalnością na forum. Poza tym AVS to nie jest przedsięwzięcie charytatywne.

Nie zgadzam się. Organizacja wystawy to spore wyzwanie, nie tylko logistyczne wymagające sporych nakładów finansowych i co się z tym wiąże znalezienia środków do finansowania takiego wydarzenia.

Edytowane przez fox733

To są wszystko talenty organizacyjne i z audio nie mają nic wspólnego. Każdy przeciętny absolwent odpowiedniego kierunku SGH jest w stanie takiemu zadaniu podołać.

Jeśli będzie uparty i konsekwetny (w sensie cierpliwy).

Ale nikt inny tego nie zrobił:)

• Moderatorzy

Powiem szczerze, że by zorganizować wystawę, nie trzeba jakichś wielkich talentów, poza organizatorskimi. Każde przedsięwzięcie po kilkunastu latach może rozrosnąć się i stać się znanym na większym obszarze, także poza granicami kraju. To bardziej kwestia tematyki niż organizatorów. Więc nie mieszajmy rzeczy nie mających nic wspólnego z działalnością na forum. Poza tym AVS to nie jest przedsięwzięcie charytatywne.

Akurat ja pracuje przy organizacji targów na codzień i uwierz mi, ze organizacja takiej imprezy i w takiej skali w jakiej robi to elb wymaga bardzo duzo pracy, środków, umiejętności. Raczej ciężko mnie uznać za jakiegoś wielkiego fana elbertoha, ale od strony organizacyjnej do av show na prawdę nie ma co sie czepiać, a porównanie mam do kilkudziesięciu innych targów branżowych rocznie w Polsce i kilkunastu Azja, Europa, Australia.

-----------------

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.