Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ja dostałem nagrodę - Wielką Pardubicką.

Za skoki przez wądoły i kpiny z pustactwa.

Ale dobrze, że mi o sobie przypomniałeś, Patrykowski. Zaraz zapytam w moderacyjnym, czy takie stugębne, multikontne, chamskie, obrażające rozmówców trolle, jak ty - mają tu rację bytu.

A jeśli mają, to dlaczego.

vel J. Sikorski

Gość

(Konto usunięte)

Nie żebym musiał ale odpowiem na Twoje wątpliwości - a czy uwierzysz to Twoja sprawa -

1.Nigdy nie pisałem z konta patrykowski/pochodne

2.Mam jedno konto na audiostereo.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Powtórzę swój wpis sprzed godziny:

"Typ agresywnego i roszczeniowego pieniacza którego wcieleniem był Patrykowski rzeczywiście wraca jak bumerang. Ciekawa sprawa."

no to sobie jeszcze raz przeczytaj mój wpis.

Tym razem ze zrozumieniem.

Co do nicków/kont - to sprawa moderacji a nie moja.

Poza tym moderacja zajęta kasowaniem wpisów w wątku "Polityka".

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Ciągnąć dalej moje pytanie do pana @Espectro jeżeli takie słowa są dozwolone i w powszechnym użyciu na audiostereo - proszę o cofnięcie kary dwóch punktów .

Jeżeli nie są aprobowane przez Moderacje to proszę o przyznacie punktów karnych - po 2 za każdą wypowiedź - przykłady są powyżej.

Proszę o potraktowanie tej wypowiedzi jako zgłoszenie.

Jeżeli Pan @Espectro ma jakąkolwiek wątpliwość że użyłem słowa po****ńcy w ramach testu , proszę o zaznajomienie się z moją wypowiedzią i jej kontekstu .

Edytowane przez misiek54321
Gość

(Konto usunięte)
9 godzin temu, misiek54321 napisał:

Dział polityka

Czy nadal żyjemy w czasach bocznicowej postprawdy Moderatorze @Espectro ?

Z pewną taką nieśmiałością zapodam, że "pisdrak" może się kojarzyć ze strefami intymnymi tylko niektórym, o określonych, specyficznych skłonnościach. Albowiem pisdrak nie pochodzi od pisdy ale od PiS-u.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bo widzisz - mnie na przykład słowo "pizdractwo" widzi się wyłącznie i kojarzy ze słowami "krętactwo", "prostactwo" i "łapownictwo". Tudzież "dyletanctwo".

48 minut temu, papageno napisał:

. Albowiem pisdrak nie pochodzi od pisdy ale od PiS-u.

A dla mnie słowo posraniec oznacza brudne małe niemowlę  lub w zależności od kontekstu synonim boskiego posłańca.

53 minuty temu, papageno napisał:

Albowiem pisdrak nie pochodzi od pisdy ale od PiS-u.

Nie wchodząc w powyższą polemikę zauważ jednak ostanie pięć cytatów z wpisu #22521 .
Zatem papageno nie manipuluj.

POza tym Panowie i Panie więcej powagi.

Dobranoc.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

PiSać z sensem też trzeba umieć. Jak widać nie każdemu się to udaje.

Jestem Europejczykiem.

Piszę coś z wątku merytorycznym ( Telewizory - targi, trendy, nowości). Po chwili (2 minuty) jeszcze coś piszę. W międzyczasie nikt nic nie pisze. Dlaczego moich wpisów nie łączy tylko umieszcza jako dwa oddzielne?

Zauważyłem pewną prawidłowość: jeżeli odpowiadam temu samemu użytkownikowi lub drugi wpis jest tylko wpisem (nie odpowiedzią komuś) - wtedy zazwyczaj (choć też nie zawsze) łączy. Jeśli natomiast drugi wpis jest odpowiedzią innemu użytkownikowi niż pierwszy - wtedy regułą jest że nie łączy, choć jak wspomniałem minęło tylko parę minut, a w międzyczasie nikt nie pisał.

Uważam że domyślnie powinno łączyć, nawet jeżeli minęło parę godzin, ALE powinien być box do zaptaszkowania "nie łącz z poprzednim wpisem". Często może to być przydatne. 

• Administratorzy
17 minut temu, Bobcat napisał:

Piszę coś z wątku merytorycznym ( Telewizory - targi, trendy, nowości). Po chwili (2 minuty) jeszcze coś piszę. W międzyczasie nikt nic nie pisze. Dlaczego moich wpisów nie łączy tylko umieszcza jako dwa oddzielne?

Zauważyłem pewną prawidłowość: jeżeli odpowiadam temu samemu użytkownikowi lub drugi wpis jest tylko wpisem (nie odpowiedzią komuś) - wtedy zazwyczaj (choć też nie zawsze) łączy. Jeśli natomiast drugi wpis jest odpowiedzią innemu użytkownikowi niż pierwszy - wtedy regułą jest że nie łączy, choć jak wspomniałem minęło tylko parę minut, a w międzyczasie nikt nie pisał.

Takowe zależności z tego co pamiętam były względem przeglądarki oraz edytora który to obsługuje.

Fakt jest to dziwne i powinno łączyć, ja sam nie miewałem problemów ale widuje takowe w tematach.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Moderatorzy
6 minut temu, McGyver napisał:

Uważam że domyślnie powinno łączyć, nawet jeżeli minęło parę godzin, ALE powinien być box do zaptaszkowania "nie łącz z poprzednim wpisem". Często może to być przydatne. 

Nie zawsze łączy, ale właśnie często istotniejsze by było, aby była możliwość nie łączenia.

1 minutę temu, Marcinus napisał:

istotniejsze by było, aby była możliwość nie łączenia.

Bo o tym nie powinien decydować automat (zawodny i nieprzewidywalny jak widać) tylko autor posta.

Na wielu forach (kiedy do tematu nikt nie dodał kolejnego posta) da się ostatni swój post modyfikować/edytować.

Brakuje mi tego, ale przyjąłem jako cechę popularnego forum, gdzie jest dużo postów i sporo bieżących polemik.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, papageno napisał:

To chyba tylko u pisdraków spotykana anomalia   ......kompleks pisdarkludu.

Dołączam do listy i nadal czekam na werdykt i opinie @Espectro.

• Administratorzy
14 godzin temu, xetras napisał:

Na wielu forach (kiedy do tematu nikt nie dodał kolejnego posta) da się ostatni swój post modyfikować/edytować.

Brakuje mi tego, ale przyjąłem jako cechę popularnego forum, gdzie jest dużo postów i sporo bieżących polemik.

Edytować można max 15 minut po publikacji. Zależne jest to od grupy. (użytkownik, użytkownik +, premium itd...) 

1 godzinę temu, Linnfan napisał:

Wcięło mi pocztę LO co się rozchodzi?

Marketing, sprzedaż oraz nagabywanie użytkowników forum do przejścia na inne fora. Nie jednokrotne a wręcz wielokrotne i masowe. Wielokrotne zgłoszenia w tej sprawie od użytkowników.

W celach prewencyjnych kilku otrzymało na 2 dni ban na temat Polityka.

To może fajnie by było żeby jakąś informację otrzymać że nie mogę z poczty korzystać , najlepsze jest że nie tylko nie mogę wysyłać ale w ogóle nie mam dostępu do moich prywatnych treści , to jest zgodne z prawem.

W takim razie podziękował za takie mnie potraktowanie ponownie i poproszę o definitywne usunięcie mnie z tego miejsca.

Wygląda na to że moderacja ma wgląd na PW, tak się zastanawiam czy to nie ociera się o sprawę sądową.

Marketing, sprzedaż o fuck co to niby ja sprzedaję, mogła by najjaśniejsza moderacja mnie oświecić.

Edytowane przez Linnfan

A jeszcze bym poprosił o wskazanie punktu regulaminu który pozwala na pozbawienie mnie dostępu do mojej poczty i treści prywatnych w niej zawartych.

Tak sobie teraz patrzę na moje punkty i widzę, że urosło mi o trzy punkty a cały dzień nic nie napisałem.

Moderacja chyba się nudzi, a z tych nudów wynajduje rozmaite "wypowiedzi prowokacyjne".

Przecież 3/4 moich moich wpisów to wypowiedzi prowokacyjne. Mianowicie mają sprowokować do myślenia.

Punktowanie takich wpisów jest dla mnie jakimś wyrazem bezsilności bo to działanie na zasadzie - chcę ukarać a nie bardzo mam za co.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Tak sobie teraz patrzę na moje punkty i widzę, że urosło mi o trzy punkty a cały dzień nic nie napisałem.

Moderacja chyba się nudzi, a z tych nudów wynajduje rozmaite "wypowiedzi prowokacyjne".

Przecież 3/4 moich moich wpisów to wypowiedzi prowokacyjne. Mianowicie mają sprowokować do myślenia.

Punktowanie takich wpisów jest dla mnie jakimś wyrazem bezsilności bo to działanie na zasadzie - chcę ukarać a nie bardzo mam za co.

Rozstrzygane były zaległe zgłoszenia.

W dniu 30.08.2021 o 08:12, Linnfan napisał:

To może fajnie by było żeby jakąś informację otrzymać że nie mogę z poczty korzystać , najlepsze jest że nie tylko nie mogę wysyłać ale w ogóle nie mam dostępu do moich prywatnych treści , to jest zgodne z prawem.

W takim razie podziękował za takie mnie potraktowanie ponownie i poproszę o definitywne usunięcie mnie z tego miejsca.

Wygląda na to że moderacja ma wgląd na PW, tak się zastanawiam czy to nie ociera się o sprawę sądową.

Marketing, sprzedaż o fuck co to niby ja sprzedaję, mogła by najjaśniejsza moderacja mnie oświecić.

Informowany był Pan drogą mailową.

W dniu 30.08.2021 o 08:12, Linnfan napisał:

Nie ma i nie wymyślaj.

Widzi wiadomości tylko w zgłoszeniach.

Sam się przyznałeś ale użyłeś brzydkich słów pod adresem moderacji przez co wpis ukryto. 

Koniec tematu.

W takim razie mam pytanie o blokadę w temacie Polityka. W "punktacji" nie ma na ten temat słowa - a przynajmniej mimo poszukiwań niczego nie znalazłem. A pisać nie mogę.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

W takim razie mam pytanie o blokadę w temacie Polityka. W "punktacji" nie ma na ten temat słowa - a przynajmniej mimo poszukiwań niczego nie znalazłem. A pisać nie mogę.

Tak jak pisałem tutaj, niektórzy otrzymali blokady w temacie w celach prewencyjnych do wyjaśnienia sprawy oraz uspokojenia sytuacji. Ban jest chyba do jutra. 

23 minuty temu, Espectro napisał:

Tak jak pisałem tutaj, niektórzy otrzymali blokady w temacie w celach prewencyjnych do wyjaśnienia sprawy oraz uspokojenia sytuacji. Ban jest chyba do jutra. 

A to dziękuję za wyjaśnienie. Nie pytałbym, gdyby ta informacja gdzieś była.

Jestem Europejczykiem.

23 godziny temu, Espectro napisał:

No i co? Chyba "do jutra" nie jest skoro nadal jest?

A może na terenie audiostereo.pl został wprowadzony stan wyjątkowy?

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

No i co? Chyba "do jutra" nie jest skoro nadal jest?

A może na terenie audiostereo.pl został wprowadzony stan wyjątkowy?

Bo to chyba nie idzie automatycznie, tylko na button.

Ja też kiedyś dostałem takiego "chwilowego" bana i gdybym się nie upomniał, pewnie wisiałbym do dziś.

Jak ten biedak z Żywotu Briana, co to sobie Rzymianie o nim zapomnieli i wisiał do góry nogami już któryś rok.

"- No kapitalni są ci Rzymianie. Kapitalni".

🤪

No właśnie. Ja dalej wiszę a Rzymianie o mnie zapomnieli. I nawet nie pomachają z daleka :-).

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.