Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

A propos klonów - kto się ukrywa pod tym: @MV2 i regularnie uczestniczy w wątku o covidzie?

Gość

(Konto usunięte)

Moderacja faktycznie powinna przyglądnąć się wysypowi propagandy rosyjskiej <konfederackiej> wątkach bocznicy.Jeszcze nigdy tak wielu nie pisało w ten sposób o Polsce, Ukrainie, Rosji  zalatuje fałszywą narracją rosyjskiej propagandy.Coś tu jest nie tak .

6 minut temu, soundchaser napisał:

Nie poznajesz avatora?

Swego czasu jeden Moderator pisał o nim że to największy zwolennik kabli w systemach stereo.

Edytowane przez misiek54321
  • Administratorzy
21 minut temu, soundchaser napisał:

A propos klonów - kto się ukrywa pod tym: @MV2 i regularnie uczestniczy w wątku o covidzie?

Wiem. Nie klon a nowe konto nowe życie. Poprzednie konto usunięte dość dawno tematu. Tak to ta sama osoba. Zresztą aktualnie na wakacjach.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

K.wa skąd tylu zamordystów w tym  kraju się wzięło 

Jeszcze człowiek nie wymyślił niczego lepszego niż wolność,  w tym wolność  słowa 

Zaraz dowiem się że za wojnę odpowiadają antyszczepionkowcy. I Konfederacja 

• Administratorzy
31 minut temu, szymon1977 napisał:

Screenshot_20220224-221300_Chrome.jpg

Dzięki. @Mihoteo do poprawy.

Teraz, costa brava napisał:

K.wa skąd tylu zamordystów w tym  kraju się wzięło 

Jeszcze człowiek nie wymyślił niczego lepszego niż wolność,  w tym wolność  słowa 

Zaraz dowiem się że za wojnę odpowiadają antyszczepionkowcy. I Konfederacja 

Akurat teorie spiskowe to nie nasza sprawa. 🙂 

Spokojnego wieczoru. 

ps. proszę nie spamić nie na temat tutaj gdyż cieżko potem odfiltrować faktyczne problemy z funkcjonalnością forum oraz z błędami technicznymi. Dzięki.

55 minut temu, soundchaser napisał:

Chyba Cię poniosło. Nie podoba Ci się co piszą? A sam co piszesz?
Przytocz tu kilka swoich wpisów.

Dokładnie.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

1 godzinę temu, d-t-x napisał:

A to nie są sprawy organizacyjne? Forum to nie tylko przyciski i skórki.

P.S. Taki kwiatek z przed paru dni na koniec. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bo to przecież nie inwazja tylko operacja wojskowa.

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, d-t-x napisał:

P.S. Taki kwiatek z przed paru dni na koniec.

Gdzie ten kwiatek? Opcje są dwie: albo Ukraina dzięki Amerykanom uniknęła amerykańskiej inwazji, albo ktoś przeczytał pół zdania bo całości nie jest w stanie zrozumieć.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)

113905714_Beztytuu.jpg.32c2020f070aff6dc8689d824144a3ae.thumb.jpg.010e95e84694e5a165b87d831fee81fe.jpg

Swoją drogą, ma ciekawą datę rejestracji na forum. Rocznica początku sowieckiej okupacji Polski. Przypadek czy bezczelność?

„W PRL-u rocznica 17 stycznia 1945 roku była hucznie obchodzona. Dziś to dla jednych data wyzwolenia stolicy, dla innych – początek sowieckiej okupacji.”
6 godzin temu, Espectro napisał:

Wiem. Nie klon a nowe konto nowe życie. Poprzednie konto usunięte dość dawno tematu. Tak to ta sama osoba. Zresztą aktualnie na wakacjach.

Oj tam dawno, parę dnii temu był jeszcze myszą13.🙂

36 minut temu, jezz napisał:

był jeszcze myszą13

Był już nie tak dawno (chwilowo), Myszą version 2 (MV2).....tylko on wie po co ponawia takie zabawy w kotka i myszkę.    :)))

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Chyba Cię poniosło. Nie podoba Ci się co piszą?

Dokładnie tak.....

Oni tak mają że do tych których wpisy są dla nich niewygodne, których nie potrafią w dyskusji pokonać przyklejają odpowiednie łatki by jednym pejoratywnym  określeniem, słowem "załatwiać" przeciwnika......wiem co mówię, bo ochrzczono mnie "obrońcą kościelnych pedofilów" czego na szczęście już nie stosują w praktyce (Administracja słusznie tego zabroniła). Przez wiele lat było to jedynym "poważnym argumentem" w ich dyskusjach.
O powracających bredniach typu "ksiądz", "agent Watykanu", "rzecznik Kurii"  itd nie będę wspominał by nie powrócili do tych praktyk.    🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 minuty temu, Maju napisał:

ochrzczono mnie "obrońcą kościelnych pedofilów"

A co? Jakiś błąd ortograficzny tam jest, czy jak?

Bo to przecież prawda. I przestałbyś wreszcie jojczeć, bo tak cię nazywają, jak sobie na to zasłużyłeś i przez lata wypracowałeś.

Uderz w stół.....chcesz punkty załapać z tym łgarstwem wyskakujesz, masz to jak w banku.

Edycja:
Jak wam obiecałem każde kłamstwo o mnie pisane na tym forum będzie zgłaszane!!

Przez wiele lat prosiłem takich oszczerców by mi zacytowali choć jeden post który mógłby upoważnić do pisania w taki sposób.....nie ma tego do dziś.
Więcej ten konkretny oszczerca wygrażał mi w ub. roku, odgrażał się w tym konkretnym temacie, że takie znajdzie......okazuje się że zawsze tylko gołosłownie pomawiać potrafi. 

Jednego tylko żałuję, że sprowokował mnie do odpisania mu.....nie jest wart tego!!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Wojna informacyjna. Polskie instytucje ostrzegają przed fake newsami. UE nakłada sankcje na propagandystów

Polskie instytucje ostrzegają przed dezinformacją w sieci. Instytut Badań Internetu i Mediów Społecznościowych zanotował ogromny wzrost prorosyjskich i antyukraińskich komentarzy. Oprócz falszywych narracji na temat dramatycznych wydarzeń w Ukrainie, obserwujemy też fake newsy dotyczące codziennego życia w Polsce - np. nieprawdziwe informacje o brakach paliwa czy rzekomych limitach w bankach.

Ukryta Zawartość

Moderacja AS powinna odsiewać prorosyjską dezinformację z URZĘDU.

Ukryta Zawartość

Jeżeli to przerasta jej możliwości to przynajmniej zawiesić działalność Bocznicy.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Moderatorzy
Teraz, rochu napisał:

Jeżeli to przerasta jej możliwości to przynajmniej zawiesić działalność Bocznicy.

Jest to jakiś pomysł, ale jak "ścieki" z Bocznicy wyleją się na wątki tematyczne AS, to nie wiem co gorsze...

3 minuty temu, Marcinus napisał:

Jest to jakiś pomysł, ale jak "ścieki" z Bocznicy wyleją się na wątki tematyczne AS, to nie wiem co gorsze...

To takie posty będą do wywalenia jako troling w wątkach merytorycznych.

Wg Administracji tutejszym Moderatorom nie można nic zarzucić pod względem ich pracy, więc pewnie panowie dadzą radę w takiej awaryjnej sytuacji.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

15 minut temu, toptwenty napisał:

obserwujemy też fake newsy dotyczące codziennego życia w Polsce - np. nieprawdziwe informacje o brakach paliwa czy rzekomych limitach w bankach.

Nieprawdziwe?? Wczoraj podczas wieczornego biegu mijałem stację benzynową i kilometrową kolejkę samochodów po paliwo. Ceny będą rosły lawinowo, a benzyny może zwyczajnie zabraknąć, więc o jakich fejkach piszesz?

Problem w tym, ze wszystko mozna na sile podciagnac pod pro-rosyjska propagande. Co nie znaczy, ze jej nie ma. Ale w tych warunkach, wlasciwie kazde info, ktore komus nie przypadnie do gustu, chcociazby to powyzej, moze zostac uznane za propagande.

Jezeli pisze, ze kraje Zachodu zachowuja sie jak pieski Putina udajace sankcje, a nie wywalaja Rosji ze SWIFTu, to tez ktos moze uznac to za ruska propagande. Itd, itp.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
2 godziny temu, jezz napisał:

Oj tam dawno, parę dnii temu był jeszcze myszą13.🙂

Wiem bo sam na taki zmieniałem. Lecz na prośbę usera wycofałem.

Teraz, bubusia napisał:

Problem w tym, ze wszystko mozna na sile podciagnac pod pro-rosyjska propagande. Co nie znaczy, ze jej nie ma. Ale w tych warunkach, wlasciwie kazde info, ktore komus nie przypadnie do gustu, chcociazby to powyzej, moze zostac uznane za propagande.

To może lepiej zamilczeć niż paplać bez sensu?

Większość wpisów na bocznicy ma zerową wartość poznawczą i jako takie powinny być anihilowane od razu.

2 minuty temu, rochu napisał:

To może lepiej zamilczeć niż paplać bez sensu?

Większość wpisów na bocznicy ma zerową wartość poznawczą i jako takie powinny być anihilowane od razu.

A wg mnie np wszedzie powinno sie krzyczec o udawanych sankcjach i osamotnienu Ukrainy, de facto zlewaniu jej przez Zachod, spektaklu medialnym, a nie rzeczywistej i deklarowanej pomocy. Czy to jest ruska propaganda?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy

Polacy jak widać propagandę i dezinformację oraz przedewszystkim strach przed zabraknieciem czegokolwiek łykają bardzo łatwo. Stacje benzynowe i sklepy w niektórych regionach wczoraj w nocy wręcz oblężone.

Nie nakręcajmy się sami.

Co wiecej, ruchy typu nietrzymanie duzej kasy w banku sa teraz mocno do przemyslenia. Lepiej podzielic kase na 2/3 banki(jak ktos ma) niz potem plakac, ze fundusz gwarancyjny nie obejmuje. Taki prosty przyklad.

I warto o tym mowic, nie blokowac. Oczywiscie jakies chore faki i inne ultranewsy eliminowac.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy

Panowie proszę o zachowanie przyzwoitości i o nie sianie dezinformacji.

Aktualnie wisi 22 zgłoszeń które ok 90% nadają się na punkty lub bana. Polacy sami się nakręcają i wmawiają nieprawdę. 

1 minutę temu, bubusia napisał:

Co wiecej, ruchy typu nietrzymanie duzej kasy w banku sa teraz mocno do przemyslenia. Lepiej podzielic kase na 2 banki(jak ktos ma) niz potem plakac, ze fundusz gwarancyjny nie obejmuje. Taki prosty przyklad.

O tym mowie. Kto ci z banku zabierze pieniądze??? 

5 minut temu, Espectro napisał:

Panowie proszę o zachowanie przyzwoitości i o nie sianie dezinformacji.

Aktualnie wisi 22 zgłoszeń które ok 90% nadają się na punkty lub bana. Polacy sami się nakręcają i wmawiają nieprawdę. 

O tym mowie. Kto ci z banku zabierze pieniądze??? 

Jak to kto, jakby bylo na ostrzu, mozesz nie wyplacic. Nie slyszales o funduszu gwarancyjnym. Po co on jest?

Nikt nie mowi zeby leciec i calosc wyplacac. Ale warto pomyslec o relokacji i innej dewersyfikacji. W TV tego sie nie dowiesz.

Widze, ze niektorzy dopoki nie dostana w dupe to nie uwierza. Zachod tez jeszcze niedawno nie wierzyl. Teraz juz teoria spiskowa stala sie faktem a bandyta szaleje w najlepsze.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
2 minuty temu, bubusia napisał:

Jak to kto, jakby bylo na ostrzu, mozesz nie wyplacic. Nie slyszales o funduszu gwarancyjnym. Po co on jest?

Nikt nie mowi zeby leciec i calosc wyplacac. Ale warto pomyslec o relokacji i innej dewersyfikacji. W TV tego sie nie dowiesz.

Propaganda strachu widzę zadziałała perfekcyjnie. 

Ps nie czytajcie głupot w mediach proszę.

2 minuty temu, Espectro napisał:

Propaganda strachu widzę zadziałała perfekcyjnie. 

Ps nie czytajcie głupot w mediach proszę.

No i widzisz, nie masz wiedzy podstawowj, pisze ci o co chodzi, a ty wyskakujesz z propaganda strachu. No coz. Robta co chceta.

Poczytaj sobie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

48 minut temu, toptwenty napisał:

...obserwujemy też fake newsy dotyczące codziennego życia w Polsce - np. nieprawdziwe informacje o brakach paliwa czy rzekomych limitach w bankach.

Siostra, brat i mama też mi zapewne fejki wciskają... żal na Was patrzeć.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.