Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Przy okazji, szkoda że nie słyszał pan że nazwiska piszemy z dużej litery.

Duże litery ustawia się w opcjach, jak mniemam ;)

„Syn Stanisławy Rydzyk z domu Piątek i jej nieformalnego partnera Bronisława Kordaszewskiego.”

Czyli, formalnie rzecz biorąc, bękart. Podobnie zresztą jak Putin.
3 godziny temu, szymon1977 napisał:

A Ty rejestrując sie na Forum potwierdziłeś, że znasz Regulamin i będziesz go przestrzegać

Od egzekwowania czy przestrzegam Regulamin czy też może go łamię również jest Moderacja. Nie pierwszy lepszy uzurpator.

4 godziny temu, kostropaty napisał:

nie przesadzajmy...

Nie było nigdy żadnego fake newsa odnośnie tej osoby. Wszystko prędzej lub później okazywało się być prawdą. Mimo początkowych oburzonych zaprzeczeń zainteresowanego. 

19 godzin temu, szymon1977 napisał:

Chyba pora kończyć OT?

Słusznie, czas to zakończyć.....jednak przyznasz, że jak się czyta takie prymitywne androny jak te wyżej i puste "opowiastki" (tego co wprowadził OT o Rydzyku do tego tematu) jest to bardzo trudne.   :))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Od wczoraj na górnym pasku reklama, zasłania miejsce-do wylogowania🤔

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

22 godziny temu, Maju napisał:

Ja akurat nie miałem czasu zweryfikować czy ta informacja jest prawdziwa, na szybko internetowych potwierdzeń nie znalazłem .....a napisałem jedynie to co jest niezbitym faktem że o. T. Rydzyk jest osobą  na którą pisze się w mediach (i nie tylko) najwięcej fake newsów.

Kolego Maju , metody propagandowe rodem z Kremla nie działają na myślących . Nie zakłamuj rzeczywistości . Zło jest złem bez względu na to czy w sutannie , czy mundurze , czy garniturku podłego polityka  . Jego lekceważenie lub wspieranie kończy się zawsze źle dla zwykłych ludzi . 

...there is no spoon...

• Administratorzy
31 minut temu, notoryczny napisał:

Od wczoraj na górnym pasku reklama, zasłania miejsce-do wylogowania🤔

D36530C3-42A7-402B-8D70-E80323A72C56.png

Już sprawdzam. To dość dziwne bo tu jej nie powinno być. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Tez to mam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

41 minut temu, arturp napisał:

Kolego Maju , metody propagandowe rodem z Kremla nie działają na myślących . Nie zakłamuj rzeczywistości . Zło jest złem bez względu na to czy w sutannie , czy mundurze , czy garniturku podłego polityka  . Jego lekceważenie lub wspieranie kończy się zawsze źle dla zwykłych ludzi . 

No i złem jest robienie OT w wątku moderacyjnym.

-----

12 minut temu, Espectro napisał:

Ale jest, u mnie także.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
17 minut temu, fox733 napisał:

Tez to mam

image.thumb.png.a233f39c63873bf415bd366880527cb3.png

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Też. 

O! Znikło!

Powinno znikać. Przepraszamy za takie akcje nie powinno to mieć miejsca. 

2 godziny temu, Espectro napisał:

Już jest dobrze, dzięki 🙏👋

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

• Administratorzy

Z uwagi na dużą ilość wstawianych drastycznych materiałów w wątku o wojnie prosimy o odpowiednie ich oznaczanie. Przypominamy, że ten temat jest ogólnodostępny.

Jeśli wstawiacie zdjęcia zwłok itp. to używajcie proszę chociaż w edytorze tagu spoiler, który je zakrywa (ikona oka). 

Lub poprzez dopisanie [ spoiler ] Ukryta zawartość [ /spoiler ] 

Przykład:

image.png

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

30 minut temu, Adasza napisał:

A jakie to metody Maju tu zaprezentował? 

Jeśli naprawdę chcesz to wiedzieć to poczytaj jego wpisy . Ta sama retoryka .

...there is no spoon...

17 minut temu, szymon1977 napisał:

Zgaduję: zgłosił chwasta a moderator go wyrwał - zgadłem?

Nie , ktoś inny zgłosił chwasta i moderator go wyrwał . Był to przyjaciel kolegi Maju , z którym ochoczo wymieniają się uprzejmościami . Takie są fakty .

...there is no spoon...

44 minuty temu, arturp napisał:

Nie , ktoś inny zgłosił chwasta i moderator go wyrwał . Był to przyjaciel kolegi Maju , z którym ochoczo wymieniają się uprzejmościami . Takie są fakty .

Na jedno wychodzi: kto zgłosił to zgłosił, kto wyrwał to wyrwał, a chwast to chwast.

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, szymon1977 napisał:

Na jedno wychodzi: kto zgłosił to zgłosił, kto wyrwał to wyrwał, a chwast to chwast

może tak ochoczo nie uogólniaj Szymciu 🙂

20 minut temu, slawek.xm napisał:

może tak ochoczo nie uogólniaj Szymciu 🙂

Uogólniałbym gdyby to było Maju kontra trole, ale tu już jest decyzja moderatora, której podważać nie zamierzam. A moderacja jeśli jakiś błąd popełnia, to dla garstki stałych bywalców jest zbyt pobłażliwa.

PS.

Osobiście gdy komuś ostro pojadę, to godzę się na karę zanim kliknę "wyślij", ale niektóre dzieciaki nie mają honoru. Piaskownica.

Edytowane przez szymon1977

Widać jasno jak trolle mają gdzieś zasady forum i tego wątku.

Banuj trola bolszewika!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Moderatorzy
11 minut temu, fox733 napisał:

Banuj trola bolszewika!

Uprasza się, o nie karmienie trolli!

1 godzinę temu, fox733 napisał:

Banuj trola...

Samopodpier.lenie? Szacun!

22 godziny temu, szymon1977 napisał:

złem jest robienie OT w wątku moderacyjnym

Pisanie ciągle wierutnych kłamstw (przez tego osobnika i nie tylko) o mnie w tym temacie nie wygląda na OT, to znaczy dziwne że w oczach moderacji na to nie wygląda.
Mam czasem wrażenie że temu kibicują....    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Mam pytanie następujące:

Czy nie dałoby się zamieszczać reklam nieco bardziej adekwatnych do ogólnego profilu naszego znamienitego Forum?

Zresztą - ten produkt nie działa. Smaruję sobie tym wynalazkiem klatkę z piersiami od pół roku i ani drgnęło...

🥴☹️

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, fox733 napisał:

Banuj trola bolszewika!

Za to ochoczo oskarżają innych o trolling oraz pouczają o Regulaminie i zasadach na Forum.

51 minut temu, Bobcat napisał:

Za to ochoczo oskarżają innych o trolling oraz pouczają o Regulaminie i zasadach na Forum.

No przeciez Ty tego nie robisz?

Bob, jestes mistrzem swiata hipokryzji.

Nb 1.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
10 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Zresztą - ten produkt nie działa. Smaruję sobie tym wynalazkiem klatkę z piersiami od pół roku i ani drgnęło...

Może w złym miejscu smaruje Pan. 🙂 Miały być zawartości wyższych lotów a niestety nadal to samo. 

Wyłączę na weekend do rozwiazania sprawy. 

9 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Czy nie dałoby się zamieszczać reklam nieco bardziej adekwatnych do ogólnego profilu naszego znamienitego Forum?

Obecnie niebywale gorącowojennego. Oczywiście w odpowiednim kontekście: Wietnam, b. Jugosławia, Irak, Afganistan, Libia, Syria i takie inne. Wcześniejsze czy późniejsze.

9 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Zresztą - ten produkt nie działa.

Absolutnie! 😂

Przepraszam cywilne ofiary agresji FR na Ukrainę. Ten emotikon ich nie dotyczy. Dotyczy tylko i wyłącznie tej samej propagandy wojennej, zastosowanej tak samo jak przy operacji "Iracka wolność" tylko w drugą stronę.

Codziennie pytają mnie znajomi, co się dzieje. Odpowiadam - nic nadzwyczajnego, historia, modyfikuje się porządek świata wielkich. I dodaję - jak zwykle cierpią najmniej winni, szarzy ludzie.

7 godzin temu, bubusia napisał:

No przeciez Ty tego nie robisz?

Bob, jestes mistrzem swiata hipokryzji.

Nb 1.

Nie robię. Jedynie przypominam tym, którzy uwielbiają pouczać innych że od egzekwowania Regulaminu jest Administracja i Moderacja. Nie oni.

W dniu 24.02.2022 o 23:22, misiek54321 napisał:
W dniu 24.02.2022 o 23:22, soundchaser napisał:

Nie poznajesz avatora?

Swego czasu jeden Moderator pisał o nim że to największy zwolennik kabli w systemach stereo.

Ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi na poprzednią prośbę o udowodnienie tych rewelacji , proszę ponownie  , ponieważ te rewelacje Pan misiek54321 przeniósł już do innego wątku . Bardzo proszę . 

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Ty Mysza naprawde nie masz jakiegos lepszego zajecia?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

OK, powiedz mi @Espectro czy to jest NORMALNE, dostać 12 pkt ciągu 15 minut(!!!) za TO SAMO lub W OGÓLE BEZ UZASADNIENIA? Nie, żebym się skarżył, przeżyłem Vlado to przeżyję tu każdego. Ale zrób coś z tymi szalonymi moderatorami (a właściwie to z jednym) bo takie akcje to za Vlado właśnie tutaj się odstawiały i właśnie dlatego AS zanotowało wtedy okrutne załamanie w ilości odsłon.

Jeśli zależy Wam na biznesie to wartość strony mierzy się odsłonami właśnie. Czy to jest właściwa droga, gdy przez (hiper)aktywność jednego moda biznes dostaje po tyłku?

Tak tylko pytam.

I zdejmijcie mi te punkty z konta, bo to już nie jest moderacja tylko złośliwa zabawa jednego człowieka.

Mówimy o poważnej sprawie, wbrew pozorom.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.