Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na tym forum dodaje ogłoszenia o modyfikacjach i wcinam się w prawie każdy wątek ze swoimi usługami ?

Chociaż raz trafiłeś w sedno. Nie laze za toba, bo mi to wisi. Ale jak juz sie natkne na wątek o wzmacniaczach musze czytac ze modyfikowany nad wszystko rozwala, ile można. Cos tam plakales w wątku Kefa, o Denonach to ci odpowiem tu. Zamieszczenie ogłoszenia w stosownym wątku, a paplanie naokoło o modyfikacjach, które wykonujesz to mała różnica. Ale przecież to ja jestem "kretyn...",a na ciebie sie uwzieli i bronić sie nie możesz.

?👈

dalsze dyskusje proponuje na PW gdzie mozecie sobie wszystko po raz setny wyjaśniać

kontynuowanie bedzie skutkowało banem w watku technicznym

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

To ty jako moderator powinieneś wyciągać wnioski a nie iść na łatwiznę i po raz kolejny kasować posty .

Obydwaj napisali to co robią od dawna czyli śmietnik na forum a twoją reakcją jest kasowanie postów , grożenie banem i róbcie sobie co chcecie ?

Mnie zgłaszasz do "branży " ale to co napisałem o założeniu wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I sprzedaż setek klamotów w wykonaniu rafal735r to skrzętnie skasowałeś ?

Tak wygląda według ciebie funkcja moderatora i robienie porządku ?

Do tego ponownie skasowałeś moją odpowiedź pozostawiając zaczepkę .Twoje postępowanie zgłaszam do administracji .

Róbcie tak dalej to sami tu zostaniecie .

Ukryta Zawartość

ostatnia prośba abyś zakończył wpisy nie związane z tematem i kolejnym straszeniem odejściem

jak zauwazyłes jest oficjalna droga do admina -skargi itp

EOT

Jest to wątek techniczny . OK

Proszę wskazać gdzie takie tematy można rozwiązać na forum publicznie .

Skarga między innymi na twoje postępowanie została wysłana .

Powinieneś sprawę wyjaśnić a dopiero wtedy ją kasować a nie skrzętnie i na szybko " pozbywać " się problemu .

Nigdzie nie napisałem że odchodzę a ty jako moderator i osoba reprezentująca forum powinieneś w końcu nauczyć się że zdanie rozpoczynamy dużą literą a na jego końcu stawia się kropkę .

co chcesz publicznie rozwiazywac ? to że do aukcji na allegro linkujesz audiostereo proponując wszedzie swoje usługi i kontakt przez forum

czy to że w związku z tym jest wysłane zgłoszenie do admina aby konto zostało oznaczone jako branza dla wiedzy innych userów

tu nie ma co dyskutowac

ukryte /nie usuniete /zostały jedynie wpisy personalne pomiedzy toba a innymi userami w tym watku

wpis jest informacja dla innych userów czytajacych ten watek

zakończyłem dyskusje

co chcesz publicznie rozwiazywac ?

Kto cie zrobił moderatorem ?

Czytałeś o czym jest to co kasowałeś ?

Od dawna rydz i rafal735r publicznie podważa to co robię nie mając kontaktu z tymi urządzeniami wywołując ciągłe sprzeczki , celowo i świadomie wprowadzając forumowiczów w błąd.

Zajmij się tematem jak należy , poczytaj ich wpisy , oceń sam .

Nie atakują tylko moje wpisy ale userów którzy się tu rejestrują i nie daj boże napiszą że mają sprzęt po moich modyfikacjach - atakują ich .

Uważasz że powinienem być oznaczony jako branża . Admin to zatwierdzi i OK ale myślisz że rozwiąże to sprawę ?

Czy rafal735r który to zgłaszał też zostanie oznaczony jako branża ?

Bądźmy sprawiedliwi dla wszystkich .

Od lat proponuje swoje klamoty linkując do allegro.

to że do aukcji na allegro linkujesz audiostereo proponując wszedzie swoje usługi i kontakt przez forum

Linkując audiostereo zwiększam jego popularność i działam przy okazji na jego korzyść .

Linkowałem , przeszkadza - nie będzie linkowania .

ukryte /nie usuniete /zostały jedynie wpisy personalne pomiedzy toba a innymi userami w tym watku

Strona wcześniej , wpis 419

Jak usuwasz czy ukrywasz to bądź sprawiedliwy i zrób to ze wszystkimi wpisami .

Mam nadzieję że właściciele forum zrobią z nim w końcu porządek .

W jaki sposób dodać użytkownika do ignorowanych, nie mogę znaleźć takiej opcji.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Czy rafal735r który to zgłaszał też zostanie oznaczony jako branża ?

Nic nigdy nie zgłaszałem, jak widac zrobił to ktoś kto już też nie może czytać tego bełkotu o mudyfikacjach.

W jaki sposób dodać użytkownika do ignorowanych, nie mogę znaleźć takiej opcji.

Profil > Edytuj Profil > Ignorowani użytkownicy.

Też z tego skorzystam.

Mudzia, witaj ponownie w moich ignorowanych, mam nadzieje że już więcej nie będziesz pisal frazesów o tych NADach, troche cie wyhamuje moderacja.

?👈

Profil > Edytuj Profil > Ignorowani użytkownicy.

Też z tego skorzystam.

Mudzia, witaj ponownie w moich ignorowanych, mam nadzieje że już więcej nie będziesz pisal frazesów o tych NADach, troche cie wyhamuje moderacja.

Zrobiłem jak piszesz i muls nie znika.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Cir - i co z tym zrobisz ?

Zrobiłem jak piszesz i muls nie znika.

Dobra, już skumałem, działa.

• 2 tygodnie później...

Proponuję całkowicie zlikwidować wątek "nasze aukcje na allegro..."

Jest zakładka OGŁOSZENIA i tam powinny się znajdować wszelkie oferty kupna sprzedaży.

Wątek o aukcjach jedynie zaśmieca forum robiąc z niego klub handlarzy.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Na bannerze po wejściu w zakładkę hiend zamiast ORPHEUS POWRÓCIŁ jest przestawiony szyk liter - OPHREUS czy jakoś tak. To nie jest pierwszy raz, kiedy w reklamach na stronie robicie literówki. Czy reklamodawca tego nie zatwierdza? Wasz grafik żyje w ciągłym stresie? Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało, ale szczególnie nazwy towarowe, znaki firmowe itd - zwykle podlegają ochronie prawnej. Warto byłoby się bardziej kontrolować - bo na miejscu zlecającego ja bym wam nie zapłacił i oczekiwał rekompensaty.

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Proponuję całkowicie zlikwidować wątek "nasze aukcje na allegro..."

Jest zakładka OGŁOSZENIA i tam powinny się znajdować wszelkie oferty kupna sprzedaży.

Wątek o aukcjach jedynie zaśmieca forum robiąc z niego klub handlarzy.

watek powstał wiele lat temu aby nie śmiecic ofertami handlowymi po watkach tematycznych i spełnia swoja role

klub handlarzy tworzą konkretne osoby a nie userzy którzy sporadycznie sprzedają swoje rzeczy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • 2 tygodnie później...

Jakiś debil zbanował mnie w wątku " Do czego służy Prezydent?" mimo, że nie zabrałem w nim głosu. To ewidentnie cenzura prewencyjna zabroniona ptrzez Konstytucję.

Albo administracja mnie odblokuje, albo spotkamy się w sądzie, jak mówi Pani Witek.

Jestem Europejczykiem.

Na bocznicy założyciel wątku nie ma przywileju banowania rozmówców. Nie wiem jak to nastąpiło, ze zostałeś zbanowany prewencyjnie zanim wziąłeś udział w dyskusji.

Ban zdjąłem.

W sentencji straszenia sądem dodaj na końcu uśmieszek, bo inaczej sam się ośmieszasz.

Proszę abyście wszelkie banowania prewencyjne na bocznicy, zgłaszali natychmiast również na panel moderatorski.

Reklama philipsa swoja upierdliwoscia zabija. Na galaxy s5 mozns oszalec oczywiscie próba zamknięcia przekierowuje na strone philipsa. Ludzie litosci. Można się naprawdę wsciec!!!!

Zabija, owszem. Ale to grochem o ścianę.

Przynajmniej czas magicy techniczni wreszcie ustawili prawidłowy.

Szacun. Przestali chlać, czy ktoś im powiedział, że zmiana czasu na zimowy już kapkę temu była?

• Administratorzy

Na bannerze po wejściu w zakładkę hiend zamiast ORPHEUS POWRÓCIŁ jest przestawiony szyk liter - OPHREUS czy jakoś tak. To nie jest pierwszy raz, kiedy w reklamach na stronie robicie literówki. Czy reklamodawca tego nie zatwierdza? Wasz grafik żyje w ciągłym stresie? Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało, ale szczególnie nazwy towarowe, znaki firmowe itd - zwykle podlegają ochronie prawnej. Warto byłoby się bardziej kontrolować - bo na miejscu zlecającego ja bym wam nie zapłacił i oczekiwał rekompensaty.

To reklamodawca dostarcza kreację.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

To reklamodawca dostarcza kreację.

Ok - a wam to nie przeszkadza... All clear... :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gdzie można (w jaki sposób i czy ma sens takie działanie) zgłosić pytanie w sprawie przyznanych punktów karnych za "Notoryczne sugerowanie stronniczości działań moderacyjnych jako argument w sporach światopoglądowych".

Notorycznie to rzadziej niż raz na miesiąc, bo od przyznania poprzednich punktów za rzekomy atak personalny (broń Boże nie na tego moderatora) minął miesiąc z okładem i od tej pory słowem o tym moderatorze nie wspomniałem w żadnym wpisie.

Dziś mnie podkusiło napisać "Ciekawe czy będzie to wykasowane jak wczorajszy wpis DeeSa czy polecą punkty.... "

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Gdzie można (w jaki sposób i czy ma sens takie działanie) zgłosić pytanie w sprawie przyznanych punktów karnych

Można do administracji.

Nie jest to łatwa droga, mnie kosztowała sporo dodatkowych punktów karnych i kar administracyjnych ale zakończyła się sukcesem.

http://www.audiostereo.pl/forum-funkcjonalnosc_111979.html/page__view__findpost__p__3638270

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.