Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem wczorajszą debatę, Duda - tragedia.

Najgorsze były te gesty Dudy - wyuczone, wyreżyserowane, sztuczne, obrzydliwie nienaturalne.

Zachowywał się jak Tusk. PiS mu wynajął tego samego trenera?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Debaty nie oglądałem, coś tam z telewizora leciało przez korytarz. Jak poszedłem popatrzeć jakiś łysy gadał nacjonalistyczne frazesy więc dałem sobie spokój.

Głosy prawaków, że Duda wypadł sztucznie jakoś mnie nie dziwią. Facet nagle wyciągnięty na scenę z drugiego rzędu mógły wykorzystać szansę i zaprezentować się jako znaczacy polityk, ale do tego musiałby mieć i własną osobowość i jaja.

Ale Duda znaczącym politykiem nie jest i w najbliższej przyszłości nie będzie, w tej chwili to jedynie polityczna wydmuszka.

Jestem Europejczykiem.

Debaty nie oglądałem, coś tam z telewizora leciało przez korytarz. Jak poszedłem popatrzeć jakiś łysy gadał nacjonalistyczne frazesy więc dałem sobie spokój.

Głosy prawaków, że Duda wypadł sztucznie jakoś mnie nie dziwią. Facet nagle wyciągnięty na scenę z drugiego rzędu mógły wykorzystać szansę i zaprezentować się jako znaczacy polityk, ale do tego musiałby mieć i własną osobowość i jaja.

Ale Duda znaczącym politykiem nie jest i w najbliższej przyszłości nie będzie, w tej chwili to jedynie polityczna wydmuszka.

W PiS nie ma znaczących polityków. Jest tylko Prezes i wystrugani z banana wierni pełniący rolę dyżurnych patriotów a tak naprawdę - koncesjonowanej opozycji.

Gdyby w PiS była jakaś znacząca polityczna osobowość to Prezes łeb by jej ściął osobiście. Wódz może być tylko jeden.

Nawet ci, którym się WYDAWAŁO, że coś sobą reprezentują, po odejściu od PiS'u pokazali swą prawdziwą wartość - są nikim. Zero charyzmy, zero możliwości pociągnięcia z sobą tłumów.

Jest to wynik doboru naturalnego(?) w PiS.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

... Jak poszedłem popatrzeć jakiś łysy gadał nacjonalistyczne frazesy więc dałem sobie spokój.

Jakie? (frazesy)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jakie? (frazesy)

To był Marian Kowalski.

Frazesy były takie nacjonalistyczne że aż głowa bolała.

No bo w końcu komu ta Polska jeszcze jest potrzebna, poza... Kowalskim? :)

Zawracanie głowy z tą Polską... nie Jaro_747? :)

Takie tam, wyborcze kartofelki.

Piszesz jak ignorant (lewicowy). Podaj konkrety, skoro Kowalski mówił wg, ciebie frazesy.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Piszesz jak ignorant (lewicowy). Podaj konkrety, skoro Kowalski mówił wg, ciebie frazesy.

Twoje problemy mam głęboko w dupie. Tak jak frazesy Kowalskiego i twoje podniecenie. Napisz, do czego konkretnie mam się odnieść to się zastanowię.

serdecznie pozdrawiam

Jestem Europejczykiem.

Miałem rację - ignorant. Gadasz jak PISowi narzekacze..

Nie wiem na kogo głosować, mi też nie podobają się te jego sztuczne, wyuczone gesty rączkami. Chyba brak własnego myślenia, brak konkretnych pomysłów, pitolenie o jakiejś "radzie", która ma za niego wymyślić sposób na reformy, a on będzie sobie siedział i ładnie się uśmiechał. Wolę Korvina! Mniej pierdolenia, więcej konkretów.

Nie wiem na kogo głosować, mi też nie podobają się te jego sztuczne, wyuczone gesty rączkami. Chyba brak własnego myślenia, brak konkretnych pomysłów, pitolenie o jakiejś "radzie", która ma za niego wymyślić sposób na reformy, a on będzie sobie siedział i ładnie się uśmiechał. Wolę Korvina! Mniej pierdolenia, więcej konkretów.

Na pewno Korwin jest wart oddanego głosu.

Na debacie jawnie wykazał Kukizowi bezsens JOW-ów na przykładzie brytyjskim.

Prognoza Korwina co do wyniku Farage'a sprawdziła się w 100%. Który to już raz prognozy Korwina są bezbłędne?

Coraz więcej jest głosów,że Kukiz został wystrugany z banana przez bezpiekę (jak kiedyś Knur) żeby odebrać głosy prawicy i skanalizować niezadowolenie niezorientowanych.

JOW-srow, Korwin świetnie wdeptał w ziemię Kukizowe mrzonki.

A sam Korwin? On ZAWSZE GADA TO SAMO! Nigdy nie zmienił poglądów. Nie jest chorągiewka i polityczną prostytutką. Nie idzie na żadne kompromisy z nikim.

Dla mnie Krul to jest gość.:)

Ale ja głosuję na Brauna. Równie fajne wolnościowe poglądy, co Krul, ale z lepszą podbudową ideologiczną. Z jakimś moralnym kręgosłupem. U Korwina ekonomia zastąpiła religię a nie wszystko w życiu da się podsumować w Excelu.

Ale Krula szanuję za stałość poglądów i za to że mimo wieku ma zdecydowanie najwięcej powera na polskiej scenie politycznej. Pokażcie mi jeszcze jakiego pana w jego wieku, na którego widok laski piszczą, sikają i trzaskają sobie z nim masowo słit focie.

No może jeszcze Mike Jagger... ;)

napoj-energetyczny-korwin_23915544.jpg

Kolejny punkt programu szoguna :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

il Dottore

Jest jeszcze dwóch w starym Krakowie noszących się z tym samym zamiarem!Ja i kolega B.z tego forum.Pozdrawiam!

"Kraków - dawna stolica Polaków"! :)

Zielona Wyspa z Wami sympatyzuje! :)

Możesz sprecyzować jak to Ty rozumiesz ciszę wyborczą, bo przez przypadek ktoś całkowicie

nieświadomie coś napisze i będzie bul, a wiadomo, że bul to najgorsze co jest na świecie i nie

można dopuścić aby bul zaistniał.

Alkohol jest zbędny :-P

Idę o zakład, że większość osób udzielających się w wątkach o polityce odnosi z tego powodu korzyści, wiem, bo większość ma identyczną śpiewkę.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Możesz sprecyzować jak to Ty rozumiesz ciszę wyborczą,

Nie ma takiej potrzeby. Nie ma znaczenia jak ja rozumiem ciszę wyborczą. Znaczenie ma jak rozumie ją Prokurator i czy Sędzia rozumie ją tak samo.

Dysleksja, głupota czy wredota ???

Zapewne BoDeXia :-)

Nie ma takiej potrzeby. Nie ma znaczenia jak ja rozumiem ciszę wyborczą.

Jest taka potrzeba, gdyż straszysz jakimiś swoimi karami, a w sumie nie bardzo wiadomo jak Ty

rozumiesz ciszę wyborczą, warto więc ocenić, czy aby "małpa nie lata z brzytwą" po forum i zasiewa

strach, który może być przyczyną bulu głowy, a jak wiadomo bul w jakiejkolwiek postaci jest szkodliwy.

Znaczenie ma jak rozumie ją Prokurator i czy Sędzia rozumie ją tak samo.

Dowcip czasu ciszy...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.